umgås med mina underbara vänner!

hej alla läsare ;-)

ja, som jag skrev så har det blivit en väldigt dålig uppdatering nu på sista tiden. det är för att jag har spenderat mycket av min tid med mina kompisar, och ett sommarlov utan dom är inget sommarlov ;-) så det är därför bloggen har fått stått stilla nu ett tag, men jag hoppas inte ni slutar läsa bloggen för de ;-) jag lovar att skärpa mig med allt, lovar!

men nog om det, så kanske jag ska berätta om mina dagar nu. jag minns nästan inte sen jag blogga sist, utom idag då, men innan det. så jag berättar om gårdagen.

dagen började med att jag mötte upp anton, mimmi och jonna. vi cyklade runt och bara hade lika kul som alltid. vi åkte till någon lekpark i närheten och tog det lungt där ett tag, snackade och bara umgicks. senare drog vi hem till jonna för att hon skulle packa sovsaker hem till anton. efter att vi hade väntat på att regnet skulle sluta regna så mycket, så drog vi vidare hem till mimmi, och hon packade det hon skulle ha med sig. vi träffade också bella, tessan och rosanna en stund hemma hos dom. efter det cyklade vi vidare hem till mig och jag & mimmi lagade nudlar till oss, eller ja mimmi fick nog inte så mycket tack vare anton, haha! men det gjorde nog inte så mycket för vi skulle senare dra ner till pizzan som vi hade bestämt. men senare när jag var klar, drog vi med packningarna hem till anton och fixade i husvagnen inför sovplatserna och så.

ett tag senare drog vi till lidl och handlade massa gott till kvällen och efter det drog vi till pizzan. där mötte vi på samuel, tom och någon tjej. haha, så sköna! men jag beställde en pizza, tror det var en hawaii, och det var hur gott som helst, kunde nästan inte bli bättre ;-)

när vi var klara där, så åkte vi hem till anton igen och tog det lungt där. spelade kort, och kolla på film, eller vi skulle kolla på film men filmen va helt konstig i playstationet vi skulle spela i, so no DVD. men vi hade extremt kul endå, fast det inte blev någon skräckis som tänkt.

& ja, som förra gången så skulle vi försöka hålla oss uppe som längst, jag vet inte alls om dom 3 sov men jag hade mina ögon öppna hela tiden, duktigt va ? ;-) haha nej, kanske inte så duktigt men jag klara det IGEN. så ja, det visade sig sen på morgonen när jag & anton skulle spela vänd tia några gånger, men som slutade med ett antal gånger. jonna & mimmi var inte speciellt glada på oss, för dom ville få lite sömn ;-) tror ingen lyckades tack vare oss, haha men såna är vi ;-) accept or leave, haha! vi fick ingen sömn alls, de var det jag mena ;-)

men vi spelade alla våra gånger, och ja efter ungefär några gånger så börja båda as garva för minsta lilla. det sjuka var att efter varje gång jag hade blandat upp korthögen och lagt dom upp och ner först, så fick anton ALLTID ett ess på första kortet uppåt, sjukt läskigt! det hände så ungefär 4 gånger också, haha. är det jag som är bra blandare eller ? ;-) men hur kul som helst var det, och jag känner fortfarande lite kramp i magen sen det, men det var det värt, HELT KLART. senare på morgonen så kunde sömntutorna också vara med, så vi körde först själva alla, alltså 4. men sen delade vi upp oss i lag, så det blev jag och anton mot mimmi och jonna. ja, och vilka vann ? ;-) JAG OCH ANTON SÅKLART, vilka annars ? nej, nu lät det dumt mot jonna och mimmi, ni var också jätteduktiga, men vinsten blev till mig och anton, underbart!

vi städade husvagnen så det var helt rent efter att vi hade vart där, och det var det också ;-) städmästarna är vi verkligen. senare cyklade vi alla hemåt och lämna packning och sånt, sen kom allihopa till mig sen och kikade på film som jag hann uppdatera om, TAKEN! tyvärr hann jag somna en jätteliten stund på den, men konstigt med tanke på att jag inte har sovit något ? kanske 5 minuter eller något..

det var nog allt, och jag fick också med allt tror jag.
vi har just nu besök av lill-kussarna, morbror och hans fru. så ska gå ner till dom och vara social nu, och kommentarerna tar jag senare, ska umgås med zacke nu. hör att det är något fel, så det är bäst att jag går och leker med han lite.

ha en jättebra lördagskväll, puss / E'

INGA BILDER TOGS PÅ OSS JUST DEN HÄR NATTEN I HUSVAGNEN TYVÄRR "/




en bild i repris kan man lungt säga ;-) den enda bra bilden jag har på min data på oss 4 tillsammans. jonna har jättefina bilder, men som jag än inte har fått. måste först och främst rensa datan, över med bilder till hårddisken. ja, nu fick ni veta det också ;-)


taken med mimmi, jonna och anton !



SVARAR PÅ ALLA KOMMENTARER IKVÄLL ;-)

ber så mycket om ursäkt över den dåliga uppdateringen, men ni ska få en hel förklarelse över det sen. snart kommer mimmi, jonna & anton hit, och vi ska kika på taken som jag har sett ungefär 3-4 gånger, FORTFARANDE LIKA BÄST !

ha en riktigt härlig lördag, det ska jag ha med mina guys ;-)

puss / E'


dagens bilder på mig och mimmi ♥



så, då var några av alla bilder uppe här på bloggen ;-)

som ni ser, så är vi inte fullt normala, men såna dagar kan man ha ibland, iallafall jag och mimmi ;-)

det finns 2 bilder nästan längst upp på oss, det visar från "dagliga outfit". visst är vi snygga ? ;-) nya modet, eller vad säger du mimmi ?

tack för en underbar dag idag stumpan, jag älskar dig! ♥
& glöm inte att du är bäst!

puss / E'

ska ta och svara på kommentarerna nu, enjoyy of the pictures!


film just nu!



28 dagar, någon som har sett ? ;-)

sitter och kollar på film nu, eller har pausat för att jag ska blogga en snabbis till er. förlåt för att ingen av er har fått svar på kommentarerna, men tar det efter filmen. har också tränat idag, berättar mera om det sen ;-)

puss / E'

svarar på alla kommentarer ikväll!

är fortfarande med mimmi, och det kommer bli så resten av dagen.
jag svarar på ALLA kommentarer ikväll efter vi har sprungit med laget. ja, vi får se hur det blir med det med tanke på att de ös regnar just nu :/

 

ha en bra dag alla, puss / E'

 


torsdag



2 underbara bilder på mina guys ;-)

hej alla underbara läsare!

ännu en ny dag, en dag som just nu spenderas med mimmi. nu innan det här har vi pajat oss totalt, som alltid ;-) och det kommer bilder & EN VIDEO också tror jag ;-) men det kommer nog mot kvällen. som sagt, vi är inte så seriösa på bilderna eller videon, men whatever, lika snygga för de ;-) haha!

senare på dagen så blir det att springa med laget I think. har inte så stor lust med det, har en j*kla träningsvärk ifrån min hemmaträning. men nu eller aldrig som jag kör järnet! dags att röra på sig tycker jag ;-)

nej, nu ska nog jag och mimmi fixa lite käk, och sen kolla på någon film. ur trist väder idag, det regnar just nu.. men då är det alltid lika mysigt att sitta och kolla på film under en filt med tända ljus ;-) mysigt va ?

anton
kommer också hem idag ifrån sin sommarstuga. vi saknar han jättemycket ! och imorgon så sover vi där, uppe hela natten IGEN ;-) hur ska jag orka ? haha.. men med lite energidrycker, godis, och ja allt sånt som man piggar upp sig på, äter vi. känns nog inte så bra för min del, jag som tränar & så. men lite är man väll värd ? eller ? ;-)

nej, nu ska jag busa lite med mimmi, ha en bra dag !

puss / E'


video på mig, mimmi och anton!



en video på mig, mimmi och anton. videon filmades sist vi var i husvagnen, och det var ungefär på natten då alla var som halvtrötta. ja, det är därför vi försökte pigga på oss med energidryck, smaskens ;-)

enjoy !!

följ mig på bloglovin ;-)

bloglovin

 

följ mig på bloglovin ;-)

eftersom jag inte alls är speciellt duktig på det här, så har jag inte alls kunnat fixa så den har hamnat här på sidan av bloggen. är det någon som kan hjälpa mig, samt sätta dit premuation räknare ? ;-)

vore hur tacksam som helst för de!

 

nu ska jag sova, skulle ha sovit förlängsen, men det är alltid något man måste fixa..

 

puss / E'
GODNATT!


en liten ändring i hemmaträningen!

  • 20 40 rygglyft
  • 20 RIKTIGA armhävningar
  • 50 situps (och det är inge vila emellan det här) 50 DIREKT!
  • och så har jag nu lagt till att jag ska sitta 90 grader mot en vägg i 3 minuter. visst, jag kan mer, men till och börja med, sen lägger jag på mer och mer, likadant som jag har gjort med rygglyften.


90 grader mot väggen i 3 minuter!



nej, nu ska jag krypa ner och sova. andra gången som jag lägger mig före 12, duktigt av mig ;-) en lång dag har det varit idag, och klockan ringde vid 8 imorse, trodde verkligen inte det va sant. men det var bara att ta sig upp, herregud, så trött var det verkligen längesen jag va sist. men nu ska jag sova ut så länge som jag vill.

imorgon spenderas dagen med mimmi. nu var det faktiskt ett tag sen vi va, så nu är det dags igen tycker vi båda ;-) jag ska visa henne allt jag har köpt, eller det har hon sett på bloggen redan, men hon diggade mina brillor jag köpte, så det är nog det första hon kommer ta tag i imorgon, haha!

godnatt, puss / E'





RÖSTA PÅ MIG!

RÖSTA PÅ MIG HOS http://liveonetime.blogg.se PÅ NUMMER: 6 ! ♥

tack sötnosar!

dagens stockholm-outfit ♥



DAGENS STOCKHOLM-OUTFIT ! ♥

shoppingen i stockholm ♥



om ni undrar varför jag köpte det här, eller fick av mamma, så är det till skolan börjar. skriva uppsatser osv med. för nästan alla ämnerna, och den minsta boken är till för att skriva alla läxor så man inte glömmer. hoppas bara jag använder den till det, det kan ju bli så att jag oftast glömmer ;-) haha!



"tåg-godiset" ;-)



& självklart var vi tvugna att köpa med oss något till våran vovve ;-) så det blev en sjal som det står "visst är jag söt?". jag tror ni ser de, men för er som undrar ;-)

ja, det var shoppingen idag! en underbar dag i stora staden ♥


har nyss gjort min träning, duktigt va ? ;-)
gjorde lite mer än tänkt. så som jag minns, så skrev jag att jag skulle göra 20 rygglyft och armhävningar RIKIGA och sen 50 situps. jag gjorde 20 situps till, men vila emellan att jag hade gjort 50. men jag klarade 50 direkt, samma med armhävningarna och rygglyften (20 på de).

så ska snart hoppa in i duschen, ;-)

puss / E' ♥

dagens outfit kommer också!

stockholm 2010



vi började dagen med att sätta oss på waynes coffee. mamma och eve tog en varsin caffe latte medans jag tog en smoothie, jättegod!



mamma's lilla fika ;-) gott de ser ut va ? ;-)



en jättedålig bild på resturangen vi åt på.. och inte kom jag ihåg att ta kort på den smarriga lunchen jag åt heller. men jag åt egengjord potatissallad och rostbiff tror jag det va ? hur gott som helst!



italiensk glass, super god ;-) våran efterrätt!

jag, mamma och eve har haft en hur underbar dag som helst i stockholm. vi har gått runt och kikat överallt, pratat om saker som behövdes prata om, och ja; bara umgåtts! det var ett tag sen vi 3 umgicks på det sättet, så självklart var det efterlängtat. men kul har vi haft, och självklart är det inte sista gången vi gör något sånt här ;-) lite shopping bilder ska ni självklart få. jag som inte skulle handla så speciellt mycket, kom hem med lite små saker endå, enjoyy ;-)

puss / E'


upp tidigt imorgon!

såg att klockan redan har hunnit bli halv 12 ?

och jag som ska upp 8 imorgon ? herrejösses, dags att sova kanske. kommer se ut som ett levande lik imorgon annars, vilket jag kanske gör endå, haha! nej, nu är det dags att krypa ner i sängen och sova. tar med mig "shoppaholics bekännelser"-boken som jag inte har läst klart och som jag också måste börja om på eftersom jag inte kommer ihåg ett skit ;-)

men som sagt ÄR I STOCKHOLM HELA DAGEN IMORGON!

så ni inte glömmer det.

godnatt, puss / E'


ny header+bakrundsfärg !

den här headern och bakrundsfärgen får duga för ett tag ;-)

gillar ni den lilla förändringen ? ;-)

puss / E'

min träning!



jag har bestämt mig för att göra som en "vana" för mig. från och med idag eftersom jag tränade idag och har hunnit göra situps, så ska jag göra 50 varje dag. visst det låter inte så mycket, men till en början. och 50 DIREKT, inge vila emellan. nu låter det som att jag har kommit igång va ? ;-) bara jag gör det här, plus lite till som jag ska forsätta berätta om..



före eller efter situpsen som jag ska göra, så ska jag också hinna med armhävningar PÅ TÅRNA. inte knäna, utan nu ska jag banne mig orka med på tårna, och det blir 20 DIREKT. inge vila där heller ;-)
forsätter..



jag vet inte hur det blir, alltså vilken ordning men det spelar nog inte så större roll? huvudsaken att jag gör allt det här. jag ska göra 30-40 rygglyft också. efter alla gånger jag har gjort det här, tex på träningarna, så har jag känt att jag har fått ont i ryggen efteråt, men det försvinner nästan lika fort. jag får den dagen efter, och det kan bero på en viss del att jag har träningsvärk i ryggen. jag har märkt att jag har byggt upp muskler där, så självklart forsätter jag med det.

ja, där fick ni veta min DAGLIGA träning. en utmärkt och väldigt smidig hemmaträning tycker jag. & ja, jag ska springa med det gör jag dom dagarna jag springer med laget, 3 dagar i veckan. nu när man har annat för sig, så kommer jag ta tag i mig själv och springa. jag ska vara duktig att cykla dit, springa 3 km, göra mina "3 träningar" och sen cykla hem. pappa sa idag att vi ska göra 15 armhävningar och 30 situps efter att vi har sprungit. pappa är våran tränare för er som inte visste det. så då blir det ytterliggare 15 extra armhävningar och 30 situps. men desto mer, desto bättre? ;-)

mina träningsveckor! I LIKE IT!

puss / E'


s t o c k h o l m



härlig bild på stockholm va ? ;-)

ja, som jag redan skrev så bär det av till stockholm imorgon. menningen är att mamma ville ha lite ensam tid med mig och eve (min syster) eftersom vi inte alls har tid för sånt längre känns det som. mamma har börjat jobba, eve och jag rännar överallt haha! nej, men innan skolan och alla läxor ramlar in här, så ville hon få en dag med oss bara, som en liten tjej-dag. jag hoppas dagen blir superlyckad, vilket jag vet! det ska bli hur skönt som helst att komma ifrån här ett tag, och bara njuta av att vara i storstaden.

sen jag var liten så har jag alltid velat flytta till stockholm, och det vill jag fortfarande. vi får se hur det blir med den saken ;-) det är inte direkt så billigt att bo där.. men vi får se iallafall ;-)

vi ska gå och kolla runt i olika affärer, hittar vi något så kanske vi köper det. så vi får se vad jag kommer hem med imorgon. har spenderat så mycket pengar nu på sommarlovet, så vill inte slösa så mycket mer. börjar jag bli lite sparsam? jag var hur sparsam förut, när jag var mindre, men nu försvinner ALLT lika fort som jag får det känns det som, suck.. men mamma kommer bjuda oss på god mat & god fika. det är nästan ett måste när man är i stockholm. dom har så otroligt många och fina resturanger & fik där, så det finns alltid något man hittar på ;-) vi har självklart vart där tidigare, och då hittade vi en jättemysig resturang som jag tyvärr inte minns vad den heter, men mamma fick nog fram det, så kanske blir det lunch där imorgon ?

vi ska iväg tidigt imorgon, så det blir att lägga sig en bra tid idag. ovant för mig! jag som brukar vara uppe MINST till 1, helt sjukt. kanske dags att börja vänja sig mer och mer att gå upp bra tider ? nej, fy.. jag orkar inte tänka alls på sånt, (påminner mig bara om skolan..)

nu ska jag för en gångskull ta en bok och läsa. hur längesen var inte det liksom ?
vet inte än vilken bok det blir, någon som jag avslutade förlängesen, som jag inte har läst klart ? ingen aning, men någon bra bok blir det nog ;-) inte äger jag någon dålig, haha ?

lite bilder ska in också, lite som ni ska få veta, så det är bäst att jag slutar nu.. blev ett väldigt långt inlägg, men bara att läsa ;-)

ha en forsatt trevlig kväll, puss / E'

 


PANIK!?

PANIK !!!!!!

JAG VET INTE VAD JAG SKA HA PÅ MIG IMORGON NÄR JAG, MAMMA OCH MIN SYSTER DRAR IVÄG TILL STOCKHOLM. SHORTS ELLER INTE ? JEANS ELLER INTE ? TIGHTS ELLER INTE ? ÅÅÅÅH..

enligt yr.no skulle det bli molnigt och regn imorgon i stockholm. så jag vet inte alls hur jag ska göra med kläderna. tror det blir tights endå, eller lutar det mer åt shorts ? självklart tar jag kort på outfiten imorgon, men den kommer när jag är hemma igen, alltså lite närmare kvällen..

måste ner en snabbis och borsta tänderna, hör att mamma & pappa ska sova nu, så det är bäst att fixa det nu så jag inte väcker dom sen när jag går ner för trappan..

strax tillbaka, puss / E'


tisdag

hej alla söta läsare! ;-)

förlåt för den hemska uppdateringen idag.. min data har inte alls varit på "hugget" idag, haha! den har inte alls velat vara snabb på något sätt idag, så det är därför inget inlägg har dykit upp idag. men det hoppas jag att jag kan ta igen snart ;-)

anyway, har vart med elin idag, en kompis sen långt tillbaka. vi gjorde inte speciellt mycket, pratade en hel del, men det hör väll till när man inte har sett varandra på länge ? ;-) senare var hon tvungen att åka för att göra det sista inför imorgon då hon ska skriva provet för moppen. om hon klarar det, så får hon moppe-kort, so let us see ;-)

senare drog jag & pappa till spåret och mötte upp tjejerna från laget där. vi uppvärmde på 1 km och sen sprang vi 3 km efter det. hur skönt som helst att springa, och jag måste bli duktigare på de ;-) det är så synd att det är en bit att cykla dit, men jag ska på ett eller annat sätt cykla dit några gånger i veckan. ska vara i topp form när säsongen för innebandyn startar igen. efter att vi alla hade sprungit 3:an, så gjorde vi 15 armhävningar och 30 situps. jag ökade mina situps till 40 istället, kände att jag behövde det ;-) när vi väl var hemma, så la jag mig på gräsmattan och gjorde 20 situps till, och 10 armhävningar och 10 rygglyft. när man väl är igång, då kan iallafall JAG inte ge mig. att jag inte alltid kan vara så då, hmm..
hoppa in i duschen efter en god kycklingsallad & efter att jag hade tränat klart här hemma också, skönt!

uppdateringen imorgon kommer vara precis likadan som idag, *suck*
jag, mamma och syster ska iväg till stockholm. när jag kommer uppdatera igen? det blir senare mot kvällen. eller vi är hemma en skaplig tid, men självklart bloggar jag direkt när jag kommer hem. men då vet ni varför jag inte har skrivit något på ungefär hela dagen. om datan vill som jag vill, så kommer ett inlägg dyka upp innan jag åker, men som sagt; vi får se ;-)

ska ner och kolla på tv nu. vet inte om det är något bra, men det är säkert något man fastnar för.

ha en jättebra tisdagskväll!

puss / E'


lite spa bilder!





här kommer lite spa bilder ifrån vårat lilla spa idag. tyvärr tog vi inte med ansiktsinpackning och de, för dåligt med tid. men vi låg i badet och bara pratade av oss, hur skönt som helst! sånt älskar jag!

njut av bilderna, imorgon kommer nya ;-) haha nej, men jag ska nog försöka vara duktig på att uppdatera med bilder såhär som jag gör nu. visst, dom kommer komma lite senare på kvällen, men de spelar väll inte någon större roll ? ;-)

nu ska jag flytta över laptopen till sängen, och tar med mig laptopbordet också såklart! min mobil också, alltid med.

ska forsätta kolla klart lite på olika bloggar. eftersom jag och emelie har kikat på mammas pojkar avsnitten nu när vi har vart, så har man mer och mer "diggat" olika personer, bla; jane timglas. hon verkar vara en hel grym tjej, även om hon har opererat sig lite för mycket, så tycker jag att hon är fin och verkar vara en hur bra person som helst. så gick in och kikade på hennes blogg, gå in och kolla ni med ;-)

vad tycker ni om jane ? ;-)

minns inte hennes blogg nu, men sök på google: jane timglas blogg, så får ni upp de ;-)

puss / E'


tack cecilia ♥

ÄNTLIGEN !!!!!

nu har jag fått iordning bloggen som jag ville, eller iallafall med kommentarerna och min text + bild på sidan. tusen tack cecilia!

nu ska jag sätta mig ner och fixa en ny header, samt bestämma mig för en ny färg, är det inte dags ? ;-) kanske blir allt för tråkigt att se rosa hela tiden, även om jag älskar den färgen väldigt mycket. ♥

ska starta upp picasa nu, och sen börjar med det ♥
vi får se hur lång tid det tar. antingen kommer det upp idag, eller imorgon, suprise suprise ;-)

ha en toppen kväll, puss / E' ♥

back!

Tillbaka från den häärliga duschen!

har nyss ätit upp lite glass med varma hallon. finns absolut inge bättre just nu. nyduschad & glass med varma hallon är verkligen livet vissa gånger. *mums*

videoblogg kommer kanske imorgon, ;-)

ska spendera dagen med elin och sen ska jag springa med laget senare på kvällen, så jag vet inte när uppdateringen blir och hur den blir, men jag ska försöka klämma in uppdateringen så gott det går. kommer nog mera mot kvällen än på dagen, så håll utkik ;-)

vi får se hur vädret blir imorgon, badväder eller filmväder ? let us see..

ska sätta på en film nu, och forsätta min kväll i min alldeles egna soffa, rätt skönt faktiskt!

ha en toppen kväll, puss / E'




en varm dusch nu!

EN VARM DUSCH NU!

raka benen, scruba kroppen, hårinpackning, everything ;-)

kommer tillbaka strax med kanske en videobloggning ? ;-)

puss / E'


videoblogga?

hej alla läsare ;-)

haft en bra måndag ?

min måndag har varit väldigt lugn konstigt nog.. alla vännerna var upptagna, och sen har jag faktiskt inte haft så stor lust att hitta på något med någon efter att emelie drog hem ;-) så det blev helt enkelt en lugn dag, vilket jag behövde! har inte återhämtat mig än efter husvagnen, den natten då vi inte sov speciellt mycket haha! och sen blir det återigen en till sån dag, torsdag-fredag. ser verkligen i fram emot den dagen, då kommer anton också hem från strömsta eller vart han skulle. och nu fick jag sista smsen från han att han inte kan smsa, dom är tydligen vid någon gräns till norge, då blir det dyrt att smsa tyvärr.. men då får min mobil vila ett tag, smsar som en tok vissa gånger. och nej det är inte bara till han, men för det mesta JA.

nog snackat om de.. morgondagen har inga planer, eller jo mimmi smsade nyss och fråga om vi skulle hitta på något imorgon, så det blir nog mimmi imorgon. vi har vart ifrån varadra för länge nu, 1-2 dagar ? haha inte mycket alls, men mycket för oss. vi va varje dag förut, men som sagt, man kan inte alltid ha tid för varandra ;-) vi båda har andra vänner som vi också vill spendera tid med, så då blir de så!

tack allihopa för att ni har fått mig att bestämma mig för en gångsskull om videobloggningen. det lutar åt att jag ska börja, MEN jag vet inte när. kanske idag, imorgon ? jag har ingen aning.. som vissa har skrivit, det känns konstigt att stå och prata med en kamera, men jag tror att det är värt med tanke på att bloggen kan bli så mycket roligare med lite videoinlägg då och då. tror inte ni det ?

ha en jättebra måndagskväll, ska gå ner och kika på tv nu..

puss / E'

VIDEOBLOGGA ?

VIDEOBLOGGA ELLER INTE ?

BESTÄM NI !

puss / E'


måndag!

Hej alla läsare ;-)

emelie åkte för ett tag sen, så nu sitter jag här helt själv. har faktiskt för en gångskull inga planer för dagen. eller dagen börjar nästan närma sitt slut, men anyway..

har funderat på att dra ut och springa, men när jag tittade ut så ser jag att det regnar. det är nog det bästa vädret man kan springa i, eller nej det är nog om det är uppehåll och svalt HELT KLART! men jag är så sugen på att dra ut och köra en vända, men vet inte heller om jag våga testa med tanke på att mina knän har krånglat en hel del. ska endå springa imorgon med laget, sommarträningen startar igen, skönt!

men ska nog göra något som behövs här hemma. gå ut med hunden måste jag, plocka undan i mitt rum, städa kaninen's bur, nej fy jag orkar verkligen inte tänka på saker som inte är gjorda än. kanske kan jag bara ta på en film och ta det lungt ? äsch, vi får se.. bilder från den härliga spa:et kommer sen. det blev ett varmt bad med bubblor och självklart med tända ljus. supermysigt!

anton åker till strömsta idag, så han får man inte se förän på torsdag. vet inte alls hur vi alla skulle göra med sovningen, men som det lät så skulle vi sova torsdag-fredag. men vi får se ;-)

bilder & lite annat smått och gott kommer senare ;-)

puss / E'




springa eller inte ? vi får se..


jag och emelie just nu!



jag och emelie just nu!

emelie har filten tack vare att hon inte vill synas på bild lika mycket som mig.. men den här bilden får det bli endå ;-) snart drar vi nog hem till mig, startar vårat egna spa, mysigt!

så uppdateringen kommer vara rätt låg under dagen, men bloggar direkt när jag kan. emelie sticker hem lite senare för att umgås med sin jonna. ni vet hon som jag har berättat rätt mycket om här, och som jag också har lagt ut bild på tillsammans med anton & mimmi ? hon och emelie är sysslingar, gulligt ;-)

nej, borsta tänderna, fixa det kaotiska håret (som ni ser på bilden) och sen byta om.

ha en jättebra måndag alla söta läsare, puss / E'


till mardin!

Postat av: mardin

grymt fin


svar:

eftersom jag inte kan svara díg, så tar jag det här.
tack så hemskt mycket för din fina komplimang! blir jätteglad :)

/ emily


God morgon!

God morgon alla fina läsare ;-)

Jag vill först och främst tacka för alla fina kommentarer ni skriver till mig här på bloggen. att några kommentarer kan göra en person så glad är helt underbart. så tack så hemskt mycket för alla komplimanger för bloggen, tusen tack !

dagen idag ser ut att bli lika trist som igår, eller inte dagen utan vädret. det är molnigt och blåsigt idag igen så det blir nog som jag skrev igår, spa-dag med emelie. vi drar nog hem till mig senare, det är där allt hålls haha ;-) ansiktisinpackning, hårinpackning, tända ljus, ett varmt bad och bara ha det hur bra som helst. det börjar bli mer och mer kyligt ute nu, så ett varmt bad passar utmärkt just idag.

nej, nu ska jag inte sitta här och vara osocial mot emelie, vi ska nog dra upp och hitta på något strax.

men uppdaterar bättre sen när jag är hemma, puss / E'

mammas pojkar!



just nu sitter jag och emelie och kollar på gamla avsnitt av mammas pojkar. rätt kul att se, med tanke på att man har glömt en hel del!

uppdateringen kommer imorgon..

om de är lika dåligt väder imorgon så blir det en spa-dag för oss två. bada, ansiktsmask och hårinpackning osv.. ;-) låter mysigt va ?

puss / E'

godnatt alla söta läsare!

svarar på alla fina kommentarer imorgon istället!

emelie! ♥



jag saknar mina vänner! ♥

hej alla läsare ;-)

gud vad kul att min besöksräknare siktar uppåt, TACK !

sover hos emelie inatt, så uppdateringen blir inte så bra.

nej, nu ska vi borsta tänderna och forsätta kolla på avsnitt 4 av mammas pojkar.

puss / E'

brooke hogan-hey yo!


varma mackor!

just nu värmer jag & pappa på mackor som blir våran kvällsmat.
mat kanske det inte är, men det är hur gott som helst ;-)

uppdaterar sen, ha en bra kväll, puss / E'


dagens låt!


svar ifrån frågestunden!

rosanna

hur länge har du bloggat?
vad var ditt besöksrekord?
vad är det som är så roligt med att blogga?

pussss<3

hej rosanna!

jag har bloggat i snart 2 år, om inte 3 nästan. nej, 2 år, lite mer än det tror jag allt att det är. som några av mina läsare vet är att jag bloggade på blogspot tidigare. men mina vänner fick mig sen att testa blogg.se och jag trivs mycket bättre här. att man kan få så mycket fler läsare tack vare att bara byta från blogspot till blogg, är hur kul som helst.

mitt besöksrekord tänker jag nog inte ta här på bloggen. men igår hade jag 50 lite över. men det har definitivt blivit fler sen dess. vissa har hittat mig på andras bloggar, jättekul att se! älskar kommentarer verkligen och prata med nytt folk gör saken ännu roligare.

det som är roligt att blogga..hmm.. det var en svår fråga. men självklart tycker jag att det är kul att dela med sig om sin vardag, om allt som händer i sitt liv. visst tar jag inte med allt, det privata stannar hos mig bara, men allt annat kommer självklart ut här. jag blir så mycket "lättare" när jag har fått skrivit ur mig här. älskar att dela med mig, och jag har fått reda på att till och med vissa i familjen & släkten läser min blogg, så det är jättekul!

hoppas du blev nöjd över svaren på dina frågor, puss!



Postat av: sandra

vem skulle du helst vara för en dag?

hej sandra!

vilken fråga! har faktiskt inte tänkt på det, men det får mig att fundera ännu mera nu.. jag skulle nog allt vilja testa på att vara en rik människa. hur kul vore det inte att känna att man har hur mycket pengar som helst? shoppa och spendera på massa onödiga och nödvändiga saker.. haha låter hel knäppt, men jag skulle nog vilja de ;-) vet bara inte vem.. kanske en av hollywood fruarna ? tycker maria montazami (stavning?) är riktigt häftig på något sätt. håller du inte med mig ? ;-)

hoppas du blev nöjd med svaret, och tack för att du tog dig tid att fråga mig.
KRAMAR.

Postat av: vickan

är du mest nöjd med hos dej själv?
vad skulle du vilja ändra på?
bästa med att blogga?
:D

hej vickan!

som jag nästan alltid har sagt, så är jag aldrig nöjd över något.. men om jag tänker till så tycker jag om mina ögon på något sätt, så det får bli mina gröna ögon.

det finns så mycket man skulle vilja ändra här på i livet.. ingenting jag kommer på bara såhär just nu, men om jag tänker till så kommer det alltid en eller annan sak upp. men jag skulle vilja ändra på att min morfar bor i spanien och inte här i sverige istället. jag skulle vilja att min mormor och morfar flyttar ihop igen. det var hur längesen dom skildes, men jag längtar att kunna umgås tillsammans med sin mormor och morfar. låter knäppt, men saknar den gamla tiden med dom. tyvärr så vet jag själv att ingenting kommer bli sig likt, men man kan alltid hoppas, visst ? ;-)

det bästa med att blogga är nog att jag får skriva ur mig så mycket om min vardag, alltså att få dela med sig så mycket till alla läsare. det är nog det bästa med att blogga. egentligen så struntar jag i hur många läsare jag har, för det är inte därför jag bloggar. jag bloggar för att det är kul och som jag skrev kul att dela med sig om sin vardag.

hoppas det var bra svar på dina frågor, sköt om dig :) KRAM.

det var nog alla frågor på denna frågestund, och tack så hemskt mycket till er som har tagit eran tid att fråga mig det ni undrar över.

puss / E'


en av alla frågor av frågestuden!

Anonym

din favorit film
favorit plagg
din bästa vän
vilken skola går du på

svar:

hej anonym!

min favorit film är taken. för er som inte vet så är det en skräck film som jag aldrig tröttnar på. har sett den ett antal gånger, och den är fortfarande lika bra och man blir fortfarande rädd för sakerna som händer, så taken är min favorit film. för er som inte har sett den, rekommenderar jag att ni ska se!

mitt favorit plagg är ett slappt linne med tights till tror jag. har nog inge speciellt favorit plagg, men det är nog det annars som jag trivs bäst med.

min bästa vän? jadu.. som jag har skrivit tidigare så har jag jättemånga "bästa vänner". jag har nog inte bara en bästa vän, utan har flera. men det är nog jonna, anton och mimmi. dom har alltid funnits för mig när det har varit svårt. det kan jag kalla bästa vänner iallafall, håller du inte med ?  ;-)

jag går på lindboskolan i hallstahammar och där trivs jag väldigt bra. jag har fått turen att ha bra lärare och bra klasskamrater. trivs jättebra där, och kommer definitivt sakna alla där när gymnasiet sen står på tur.

hoppas svaren på dina frågor va tillräckligt bra ;-)
nästa gång kan du väll iallafall skriva ditt namn, så jag vet vad du heter. KRAM!


FRÅGESTUDEN!!



hej alla läsare ;-)

är hur glad som helst att besöksräknaren går uppåt, tack till er alla som läser min blogg!
kommer svara på kommentarerna senare och sen frågestunden avslutas ikväl, så PASSA PÅ ATT FRÅGA MIG DET NI UNDRAR ÖVER!

sitter just nu med emelie och vi ska nog snart hitta på något. för er som inte vet, så är det en barndomskompis till mig. vi har inte umgåtts alls mycket nu på lovet, vilket är väldigt synd.. men nu äntligen fick vi en dag som passade båda. så bloggar inge mera nu på dagen, utan det blir mot kvällen.

förlåt för de, men uppdateringen blir så vissa dagar..

ha en forsatt bra söndag, puss / E'


GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!

GODNATT ALLA SÖTA LÄSARE ! ♥


besöksrekord!



slänger in en liten somrig bild på mig ;-)

tack alla för att ni läser min blogg, och jag hoppas ni forsätter med det.. alla fina kommentarer om min outfit, blogg osv.. blir jag hur glad som helst för, TACK!

besökar rekord också, superglad!

snart ska jag krypa ner i sängen, men först prata lite med min underbara vän anton.

frågestunden är i full gång, så passa på att fråga något..

sitter också med laptop i knät samtidigt som jag har min syster's stationära brevid, msn på den och bloggen här.. haha! går över till laptopen bara, så jag kan krypa ner i sängen och ha den där.

puss / E'

godnatt!

FRÅGESTUND!



har bestämt mig för att klämma in en FRÅGESTUND !

i de här inlägget så får BARA FRÅGOR skrivas, alltså i kommentarerna ;-) om ni skriver med mig om något annat, så ta inlägget nedanför. hoppas ni tar er an att fråga mig de ni har funderat på ;-)

frågestunden avslutas imorgon kväll..

puss / E'


dagens outfit!



DAGENS OUTFIT!

inte världens bästa bild direkt, och har ingen ork att fixa den nu ;) så slänger snabbt in den! några frågor eller så om kläderna, bara att kommentera.. ingen fråga är fel!

puss / E'

TUSEN TACK FÖR ALLA KOMMENTARER!

ska jag starta en frågestund snart, vad tycker ni ? ;-)


många kommentarer!

hej alla läsare ;-)

har suttit och kikat på många otroligt fina bloggar. som ni ser, så har jag mer kommentarer än vad jag brukar ha ;-) och de bästa av allt är att jag älskar verkligen att svara på kommentarer, en sak som är hur kul som helst ;-) så forsätt med det! kommer självklart svara på alla kommentarer, och snarast om jag nu håller kvar läsarna som jag har, så ska jag fixa en frågestund!

vad tycker ni om de ? ;-)

dagens outfit kommer idag också, ska bara svara på alla fina kommentarer först ;-)

puss / E'


<3



visst är vi snygga ? ;-)

hej alla bloggläsare AGAIN. har inte åkt iväg till zacke än, men snart så åker vi och firar stora killen. hela 5 år blir han redan. kommer ihåg när man höll i han när han var några dagar gammal, helt sjukt vad tiden går fort.
grattis i förskott kussen!

en av alla bilder tog jag med nu på bloggen. bilden är tagen igår, eller nej förrgår, natten till fredag tror jag att det var ? det var iallafall hur kul som helst som jag redan har berättat. jonna tog med sig sin systemkamera, så ska försöka få lite bilder med mig på ett USB. bilderna hon fick var så mycket finare än dom jag fick. men systemkamera mot en digitalkamera.. system är helt klart bättre. och jonna fick också med mycket mer "grupp bilder" på oss 4, jag fick bara den här och en till som inte blev lika bra. haha, älskar bilden otroligt iallafall, bästa personerna! ♥ 

glömde berätta att efter jag, mimmi och jonna åkte ifrån anton igår, så möttes vi efter att jag hade kommit hem med mina saker och ätit. mimmi smsade efter en stund: "ska du hänga med till anton?". orkar jag eller inte ? men jag åkte iväg, kan ju inte strunta i dom. så vi cyklade hem till anton och körde fotboll som vi gjorde när vi sov där. eller sov och sov, va där. vi körde straffar på varandra och sen match. alla fick möta alla, alltså fick alla va med alla. först var jag med mimmi, och sen jonna och sist anton. vi alla va otroligt grymma, ;-) kommer inte alls ihåg hur alla "matcher" blev, men kul och svettigt blev det. varmt i luften var det. så vi drog hem till jonna och badade, så skönt fast väldigt kallt. doppade aldrig hela mig.

pappa ropar, nu åker vi!

bättre uppdate sen, puss / E'


toppen dagar med mina vänner! ♥



samma bild gång på gång ;-) men älskar bilden & självklart är det världens bästa personer på bilden också, så kan inte låta bli ;-)

men iallafall, god morgon alla läsare. morgon för mig kan man säga att det är för mig. vaknade runt halv 1 idag, helt sjukt. men det är inte så konstigt med tanke på att jag inte hade sovit på nästan 2 dygn. då får man ta det här, men kan bara säga en sak : det var de värt!

att dom kan få en och skratta hur mycket som helst, tyder på att man mår som bäst med dom omkring sig. vad vi hade kul alltså. mycket skratt & mycket skoj, bättre kan det faktiskt inte bli, eller vad säger ni ? ;-) igår, innan vi alla skulle dra hemåt så planera vi ytterligare en dag för att sova. nu när anton inte skulle iväg till norge, så kan vi vara mycket mycket mer. helt klart bäst! så någon gång i veckan, tror de var tisdag till onsdag, eller måndag till tisdag. men ska eventuellt in till stockholm med mamma och syster på onsdag. vi får se hur det blir ;-)

tack mimmi, anton & jonna för allt! ni är helt underbara.

och ja, för er som inte vet vem som är vem, eller anton lär ni nog veta, så skrev jag nyss iordning med namnen så som de är på bilden, så nu vet ni nog.

nej, nu ska jag höra med mamma när vi åker på kalas hos zacke som blir HELA 5 på onsdag tror jag? grattis kusse, jag älskar dig! ♥

& så måste jag fixa mig lite, har fortfarande linne & shorts på mig, i de jag sov i. en fläta som också måste ur, håret hänger överallt haha. något att veta iallafall ;-)

ha en toppen lördag, uppdatering kommer senare om inte mimmi och anton kommer sen och kikar på film. ur trist väder, perfekt filmväder!

puss / E' ♥

svar på tal! - vad tror ni ?



Postat av: anonym

kryssning

svar på tal!

- ja, det är så. som jag skrev tidigare så är ingenting helt säkert, men vi alla är bra sugna på att dra iväg på 1 dygns kryssning. hur mysigt vore inte de ? ;-)

tack för att ni läser min blogg, forsätt kommentera. tycker ni att jag ska forsätta med något sånt här? som ni sen får gissa ut ? ;-)

shower!

hoppar in i duschen och står nog där ett tag ;-)

behöver bli riktigt ren med tanke på all badande idag. kallt kallt!

ska äta upp mackorna, sen duschen! puss / E'

trött

orkar inte berätta något idag, är alldeles för trött. påväg att somna nu, så dags för mig att jag snart kryper ner och sover.

bättre uppdatering kommer imorgon, och om dagen samt bilder I HOPE.

godnatt, puss / E'

lägger mig snart, msn först en snabbis ;-) msn-beroende? no no!

mimmi, anton och jonna!

so bad uppdate, I KNOW..

men iallafall, hej alla bloggläsare!
som jag berättade igår så sov jag, mimmi och jonna hos anton inatt. eller sov och sov, ingen sömn för nån av oss så är ganska sliten just nu. man får skylla sig själv, men fy vad vi hade kul. underbara personer som kan få en på det bästa humöret, ni är bäst!

men ska försöka sega med min data & föra över bilderna snart. många videosar och bilder. tyvärr vet jag inte än hur man lägger in sina egna videoklipp. är det någon som vet, berätta gärna här i kommentarsfältet ;-) det vore jättesnällt!

nej, ska forsätta slappa framför tv:n nu, orkar inget annat haha ;-)

puss / E'

torsdag!



hej allihopa ;-)

just nu har jag, mimmi, anton och jonna badat här hos mig och snart cyklar vi vidare till lidl för att handla lite gott till kvällen som jag hoppas blir hur lyckad som helst. har man bra sällskap så är nog kvällen räddad, eller vad säger ni ? ;-)

jag tror inte det blir någon mer uppdatering idag utan det blir imorgon istället & sen får vi också se om jag orkar med tanke på att jag är kommer vara uppe hela natten, ingen sömn här inte ;-) ni vet ju redan våran tävling, och TEAM B ska vinna, alltså team bebbarna. haha! vi får se vilka som somnar, vilka som verkligen kämpar för att hålla sig vaken & vilka som är pigga hela tiden.

nej, nu ska jag packa mina saker sen drar vi iväg..

ha en bra dag alla, puss / E'

riktigt skön kväll med mina muppar!



riktigt söta, eller vad säger ni ? ;-)

hej igen, rätt skaplig uppdatering idag iallafall.. eller idag och idag, det är ju egentligen en ny dag, men som jag sa igår, säger imorgon endå fast klockan är över 12.

anyway, har nyss pratat klart med mina underbara vänner (på bilden). eller jag, mimmi och anton pratade tills nu, och sen jonna gick ifrån en liten stund före. hur kul som helst! att man sitter framför datan och garvar som bara den, och tyst var man tvungen att vara eftersom man har en mamma och pappa som ska upp och jobba nästa dag. vilken kväll, mycket skratt, alltså bara hur kul som helst ;-) kan inte förvänta mig något annat än att dagen imorgon kommer bli likadan fast ännu bättre. som jag berätta så sover jag, mimmi och jonna hos anton. vi har gjort som en liten tävling ;-) det går ut på att den som är uppe längst vinner. förra gången vi sov hos anton, så somnade jag *suck*. jag var helt slut! men den här gången ska jag ta revanch (stavning?) mot anton som var uppe till 9 på morgonen.. INGE SÖMN FÖR MIG INTE; NOWAY !

vi får se hur dom andra 2 girlsen gör, men en sak är säker, ingen sömn för mig. jag ska fasiken vinna över anton, de ska jag! bara de att han tror ju inte de tack vare att jag somnade förra gången ;-) så det kanske är dags att sova ut riktigt ordentligt nu då? så man orkar med en hel dag utan sömn. det låter nästan lite jobbigt, men det här fixar jag utan problem.

ska nog bädda ner mig nu. ligger redan i sängen med datan i knät + laptopbordet också. hur smidigt och bra som helst. love it!

god natt alla läsare, puss / E'


underbar dag med jonna och mimmi!



hej alla läsare ;-)

haft en bra onsdag ? 

min onsdag har jag spenderat med mimmi & jonna, mina älskade vänner!

det började med att jag & mimmi umgicks lite. vi drog ner till lidl för att köpa lite gotti gott till idag. tanken var att vi skulle kika på en film eftersom det var molnigt ute, och nästan snudd på regn TRODDE VI. men när vi började cykla så kom solen fram och värmde rejält. hur varmt som helst! men jag & mimmi cyklade hem till henne för att hämta lite pengar och sen drog vi vidare till lidl. köpte BILLIGT godis och ostbågar, mimmi också. vi mötte upp jonna sen när vi skulle cykla hem, så vi 3 cyklade hem till mig och nästan direkt tog på oss bikinisarna och drog ut och bada ;-) lite härliga bilder fick vi också, jonna tog med sin nya systemkamera som hon fick när hon fyllde. lyx unge ;-)

jag vet inte när jag kommer få bilderna, men jag hoppas det blir snart, riktigt härliga & fina bilder på mig och mina 2 tjejor.

ser på himlen att den är rosa, det tyder nog på att vädret kommer bli kanon bra imorgon ;-) skönt med lite sol igen, även om det alltid blir för varmt vissa gånger? men måste få mer färg på mig känner jag. inte menningen att jag ska dra nån dag tidigare och sola solarium för att få lite mer bränna, no no.

men iallafall, morgondagen spenderas med mina underbara vänner again, men med anton den här gången också. han kom hem från kryssningen idag, & imorgon träffar vi han ÄNTLIGEN hoppas vi.. vi har planerat alla att sova hos anton i hans husvagn, tillsammans med jonna (kanske?) & mimmi också. kommer bli hur kul som helst! LÄNGTAR IHJÄL MIG !

men anyway, kvällen blir lugn. pratar med jonna & mimmi på msn nu, och mimmi får tydligen inte tag i anton, j*kla unge och inte svara alla gånger.. men vi ska allt få tag i han ;-)

nej, nu ska jag svara lite på msn, ha en forsatt trevlig kväll!

puss / E'


onsdag

God morgon alla läsare ;-)

har ni sovit gott ? det har jag gjort men som jag har berättat tidigare så ska jag försöka göra en liten vana för mig själv. att jag ska vakna runt 10-halv 11. ja, jag vet att det är rätt tidigt, men det känns ganska onödigt att sova bort halva dagen om jag vaknar runt halv 12. så därför har jag bestämt att 10 blir faktiskt bra att vakna till, även om det är rätt tidigt. och idag vaknade jag vid 10, utan någon klocka eller mamma som väcker en. så det var verkligen skönt.

planerna inför idag ? hmm ja.. jag har ingen aning än ;-) men något blir det.

anton kommer också hem idag med min & mimmi's godis. underbara vän!

nej, nu ska jag forsätta kika runt lite här innan jag tar en liten promenad med chica. och träningen igår, eller när jag sprang 3 km, jag känner ingenting av det idag utom mitt knä som jag har väldigt ont i. vissa gånger kan jag inte stödja det alls och vissa gånger trycker det. hoppas det inte är något allvarligt. min kropp fick nog en chock igår när jag började röra på mig, så det kan vara det också.

vädret ser ut att bli ungefär likadant som igår. det är varmt i luften men molnigt och ingen sol. kollade snabbt i tidningen också vad det skulle bli (och nej jag brukar inte läsa tidningen) men idag så blev det så tack vare vädret. man vet oftast aldrig vad man ska ha för kläder utan därför avgör man det när man kikar på vädret. det skulle bli uppehåll men molnigt. kände att det var väldigt varmt i luften när jag gick ut med chica nu på morgonen. så det blir nog samma outfit som igår.

ha en bra onsdag alla !

puss / E'


GODNATT !

Godnatt alla bloggläsare ;-)

Dags att sova I think? vad dålig jag är på att inte lägga mig i bra tider, alltid runt halv 1, och det är också den tidigaste tiden..*suck* men är det sommarlov så äre ;-)


Vi får se hur planerna blir inför imorgon, men självklart skriver jag här om hur det blir.

puss / E'

// kryper ner i en nybäddad säng och tar med mig hörlurarna till mobilen, underbart!

hör att det regnar nu, det blir bara mer och mer..


VAD TROR NI ?



VAD TROR NI?

och jag vet att mimmi börjar fundera nu, men hon har inte fått reda på det än..

& de här är inte ens säkert att det blir något, att det ens blir av, men det skulle vara sjukt kul om de blev de! jag behöver verkligen det och har tjatat ihjäl mig på mamma & pappa här hemma, men deras semester är tyvärr slut. men då kan man forsätta tjata på sina vänner ;-) de va anton's idé iallafall!

tänk tänk tänk nu !

puss / E'

hemligt ?

ett snabbt inlägg & nej det är inte det sista för idag ;-)

men tänkte bara berätta att jag & anton har pratat om en sak, en sak som jag, mimmi, anton, och några fler kanske (?) ska göra. ingenting jag berättar här, utan det kan ni få reda på senare, kanske..

nu blev ni allt lite nyfikna va ? ;-) de var de som va menningen, haha snällt va ?

nej, men nu ska jag fixa lite med några bilder i picasa och sen kolla vidare på tv.

puss / E'

winegum BIG pack!



hej alla bloggläsare ;-)

nu har jag ÄNTLIGEN sprungit 3 km, mina efterlängtade kliv kan man säga haha.. men ärligt talat så kände man verkligen hur mycket man låg efter i sin egen kondition. men nu trappar jag upp igen och ska komma upp i min kondition som jag hade tidigare, de måste jag verkligen ! ska jag vara bra i form innan säsongen för innebandyn börjar så är det dags att träna, now or never..

men klarade iallafall det som jag skrev, kanske inte så mycket tänker ni nu, men med tanke på att jag inte har sprungit på länge så var jag jätte stolt över mig själv att jag orkade med hela. faktiskt jätteskönt att röra på sig också, så nu blir det lite oftare hoppas jag?

på torsdag ska jag EVENTUELLT springa med en killkompis. vi får se hur det blir, men som det ser ut nu så får vi se. jag, mimmi & anton ska sova hos anton tror vi, så jag vet inte om jag hinner med springningen innan jag kommer hem till anton, eller om jag struntar i det. jag behöver verkligen pressningen, och han pressar mig väldigt mycket på ett bra sätt såklart. som en liten mini-coach är han för mig, vilket är jättebra ;-) sånt behöver jag vissa gånger faktiskt, tro de eller ej.

men nog snackat om min springning.. ni kanske funderar på varför jag har winegum som bild längst upp. jo, såhär är det. anton är på kryssning nu och smsade både mig och mimmi idag om vi ville ha något från båten. HUR SNÄLLT ÄR INTE DET ? jag visste absolut inte vad jag ville ha med tanke på att det finns rätt mycket att välja mellan, men jag valde winegum tillslut, och det blev orginal eftersom sura inte fanns i stor förpackning ;-) ja, jag vet hur dumt det låter att han ska köpa en stor istället för en liten. men jag fick bestämma helt själv, och det spelade ingen roll för honom, så jag passade på att ta en stor då. mimmi ville ha salta pastiller så det köpte han också. HUR SNÄLLT SOM HELST ! världens bästa anton!

vi får se planerna för imorgon.. skriver om det senare, men uppdatering kommer snart igen. bra va ? ;-) förresten, nu när jag endå är igång, tycker ni det är bra att jag uppdaterar mycket, eller blir det för mycket att läsa? berätta för mig!

nu ska jag forsätta kolla runt på datan, bilddagboken, facebook, olika bloggar osv..

ha en forsatt trevlig kväll, det ska jag ha!

puss / E'


DRAR UT OCH SPRINGER NU!


dagens outfit ♥



en väldigt enkel dagens outfit. som jag har berättat tidigare så är det shorts & ett slappt linne som gäller, och så blev det idag igen.

några funderingar om kläderna, så är det bara att fråga ;-)

puss / E' ♥


dagens låtar ! ♥



LÅT 1 !

david guetta chris willis feat: fergie & LMFAO - gettin' over you.

en hel grym låt, en som jag och mimmi iprincip har spelat sönder den här sommaren. den här låten kommer väcka upp hela sommaren 2010 för både mig och mimmi. det är som en låt vi har tillsammans & en vi föralltid kommer minnas. jag älskar dig gumman ! ♥
så det här får vara en av "dagens låtar".




LÅT 2 !

the black eyed peas - rock that body.

här är en ännu en hur bra låt som helst, en sommarlåt again. man får såna kickar av den här låten tycker jag, så den här har också spelats väldigt mycket tillsammans med mimmi och också själv. har lyckats fått båda dom här låtarna in i mobilen, så dom spelas varje dag nästan. ETT MÅSTE!

beroende av musik efter den här sommaren?  YES !

mimmi har sen längesen lyssnat på musik väldigt mycket & eftersom jag har umgåtts så mycket med henne vilket ni har sett, så har det blivit att jag har blivit lika galen i musik som hon, vilket är så bra ;-) få höra nya låtar, få nya favoriter osv.. so good!

ja, där fick ni "dagens låtar". några funderingar om något, bara att kommentera & fråga ;-)

 

puss / E' ♥


2 nytagna sommarbilder!




lite sommarbilder som togs idag när jag för en gångsskull hade tid att ta det lungt, och göra en sak i taget ;-) fick en idé att ta lite härliga sommarbilder med dom nya färgerna jag målade på igår natt.. haha hel knäppt att jag satt vid 1 inatt och målade på mina naglar & tå naglar. men men, dom var tvungna att snyggas till lite.

så bloggläsare, vad tycker ni ? ;-)

härliga färger va? jag är väldigt svår för att kunna ha starka färger, exempelvis på mina naglar (handen), men det vart faktiskt väldigt snyggt med tanke på solbrännan och så..

"dagens outfit" & "dagens låt LÅTAR" ska in också ;-)

 

som sagt, har fortfarande inte kunnat fixa det med videosarna, mimmi's internet har inte funkat så bra, men jag hoppas hon kan fixa det snarast..

 

puss / E'


STÄD-DAG!



hej alla bloggläsare ;-)

som ni kanske har förstått så tog jag den här dagen till att städa mitt rum. det behövdes verkligen! det var inget stökigt eller så, jag är tycker om att ha ordning men jag var verkligen tvungen att damma ur hela rummet. låg stora dammtussar överallt, och damma möblerna behövdes verkligen. så har precis dammsugit & dammat klart rummet. det som står på tur nu är att jag ska bädda rent sängen & ta in mina mattor.

undra om jag ska göra rent golvet också ? kanske är lika bra när jag endå håller på..

& ja som ni ser så blev det inget med mimmi idag. hon hade samma sysslor att göra som mig, så vi får helt enkelt ta igen våran tid imorgon istället. man kan inte vara varje dag heller..
har hunnit tvätta en maskin också som jag har hängt upp nu, och nu ska jag snart ner och göra mat till mig ;-) känner mig väldigt duktig idag!

& en sista grej, ska ut och mata kaninen också, haha! nödvändigt att veta, men nu vet ni exakt vad jag håller på med. som en belöning sen, ska jag sätta mig ner och kika på film. fick låna film av johanna, eva&adam! haha, sjukt att man fortfarande gillar serierna sen man var liten, men det kanske är något som hänger med sen när man blir större? har ingen aning..

nej, nu ska jag inte sitta här och prata bort tiden som egentligen ska komma till städningen..

dags att fortsätta städningen!

uppdateringen kommer senare, puss / E'

HA EN BRA TISDAG !


mimmi&emily's sommarbilder!

oj, nu blev datan väldigt snabb, upp med bilderna snabbt då!




häärliga sommarbilder på mig och mimmi va ? ;-) enjoyy!

mer bilder ska komma, eller tas rättare sagt.. jag har massor med sommarbilder som kommer upp sen någon gång.

några funderingar om något, så är de bara att fråga!

GODNATT!

puss / E'

för-all-tid, jag älskar dig!


the univited!

måste först ladda upp lite bilder ifrån en sjuukt bra film som jag, mimmi & johanna såg idag hemma hos johanna. en skräckis, helt sjuukt bra! jag måste få se den igen, 5 av 5 verkligen!

& tack för dagen brudar, riktigt kul att umgås, älskar er!

the univited!


REKOMMENDERAS VERKLIGEN!!

puss / E'

bilderna på mig & mimmi kommer imorgon, lovarr!

såg att klockan börjar bli väldigt mycket, och jag som tänkte göra som en vana att vakna vid 10, halv 11 nu.. jaha, vi får väll se hur de blir med den saken!

mimmi imorgon, hur ovanligt som helst, I know ;-) haha!

godnatt!


låg uppdate!

hej alla underbara läsare ;-)

förlåt så hemskt mycket för den dåliga uppdateringen! beror på en hel del saker.. kan berätta snabbt här.

jag har umgåtts med två tjejkompisar idag, mimmi & johanna! så de har tagit upp hela min dag iprincip. och sen har jag redit ut massa privata saker, ingenting jag tar här, så ja de är anledningen till att uppdateringen va så låg som den var!

& sov också hos mimmi från söndag-måndag, som ni kanske redan visste?

men ska bättra mig. om jag får som jag vill nu, så ska jag ladda upp lite bilder från gårdagen. jag hoppas jag får fler sen av mimmi, dagen med mimmi !

så nu ska bilderna komma, hoppas hoppas!

puss / E'

M+E ♥



fina tjejer ;-)

hej alla underbara läsare!

sitter just nu hemma hos mimmi & chillar lite. vi har vart ute nu på kvällen tillsammans med jonna & josse. riktigt härligt att bara cykla runt på sommarkvällen, love it!

vi sitter & väntar med nöd&näppe med att anton ska höra av sig om att han är hemma, eller att han ska logga in på msn, men de verkar inte bli så ;-) han får igen en vacker dag över att han inte hörde av sig haha!

nej, men mimmi & jag drar nog upp snart & fixar våran vanliga nattfika, myspys!
älskar att vara med min bebbe, alltid! ♥

nej, nu ska jag vara social mot mimmi & sen svara en kompis på facebook..

ha en mysig kväll, bilder från dagen kommer upp senare, maybe tomorrow?

 

puss / E'

 

GODNATT!

 


dagens outfit! ♥



DAGENS OUTFIT!

väldigt enkel men bekväm ;-) en varm sommardag finns inget bättre än shorts & ett slappt linne. & ja, ni ser nog att jag har en tjocktröja hängades vid armen, men de var tack vare att det blåste väldigt kyligt idag, tur att värmen hann komma en liten stund iallafall!

linnet med rosett-h&m
höga shortsen-h&m
den rosa tjocktröjan-bikbok
sandalerna-skopunkten

längesen ni fick en dagens outfit va? ;-) men nu har ni den, och jag hoppas ni vart nöjda över den.

ha en jättebra kväll, puss / E' ♥


MIMMI ! <3

god morgon alla läsare, eller god morgon är de nog inte, utan det är snarare förmiddag ;-)

mimmi kom nyss hit, och nu ska vi spendera våran dag tillsammans.
jag ska också sova hos henne, så ska packa min väska snart och sen beger vi oss till min morbror för att hämta min cykel som jag lämnade kvar där igår. fick skjuts hem av syster yster, så bra att man har privat chaffis nu ;-) haha nejdå, men hade inte så stor lust att cykla hem på natten och endå när min syster smsa mig om jag ville ha skjuts så tackar man inte direkt nej till de!

bilder och sånt KAN komma, men har ingen aning om när. jag kommer ta med mig kameran hem till mimmi, men som sagt, vi får se när dom kommer upp här på bloggen. även fast utrymmet på datan inte är fullt, så segar datan otroligt mycket & det gör att hela datan blir helt konstig..

men vi kanske tar kort med mimmi's webb eller så, inbyggd HUR BRA SOM HELST! jag vill ha en ny data tills jag fyller även om den som jag har nu duger. jag vill ha större utrymme, inbyggd webcam & lite annat ;-) hur nice vore inte de ?

nej, nu ska jag vara social mot mimmsan! ska packa nu, och sen ha en rolig dag tillsammans med henne!

 

hoppas ni får en lika bra söndag som mig, de är ni värda!

 

puss / E'




en underbar bild på  kussarna i malmö ;-) haha extra kussen tessan annars!

hej alla bloggläsare!

vissa av er kanske är vakna som mig? pigg & pratar med massvis med folk på msn. haha, ovanligt? ;-) nej, inte de minsta. sitter och pratar med anton, mimmi, jennie bla, finns fler, men orkar inte rabbla ;-) men anyway, kom hem för ett tag sen ifrån morbror. en hur lyckad kväll som helst, umgicks med min underbara släkt & ella's släkt och sen fick han en gemensam present, en systemkamera! hur lyx är inte de? ;-) glad vart han iallafall, och det är huvudsaken!

 

imorgon spenderas dagen med (?) vem tror ni ? ;-) jag tror ni kan gissa ut de vid de här laget.

sover hos my secret friend också, haha ;-) tråkig jag är som inte säger något, men de är precis samma vän jag har umgåtts med alla dagar.. ännu en ledtråd ;-)

nej, nu ska jag forsätta vara social mot alla på msn. ska kolla till facebook också ;-)

godnatt, puss / E'♥


lördagsmys!



bjuder på en liiiten bild, men endå är så himla somrig, me like!

nu ropar mamma, nu beger vi oss till andreas och spenderar våran dag/kväll där.

grillning, lördagsmys & bara ha kul ;-)

FINNS PÅ MOBILEN !

puss / E'

sitter hemma hos mimmi!

hej alla läsare!

sitter hemma hos mimmi nu och chillar. snart ska jag ta och cykla hem, ska vidare på kalas hos min morbror ;-) och nu kan jag ÄNTLIGEN smsa, är såå glad. så ni som läser, och har smsat mig förut men inte fått något svar, smsa nu! svar från ni garanterat!

ha en bra lördag alla, ska grilla & ha lördagsmys med släkten idag!

puss / E'


lördag! ♥

god morgon alla läsare!

ännu en ny dag, som kommer bli lika bra som alla andra ;-) men idag är det faktiskt 3 stycken som fyller år! tänkte iallafall gratta dom här även fast dom inte ser de, eller kanske nån av dom ;-)

Grattis Jonna!
Grattis Tobbe!
Grattis Anderas (min morbror)!

Hoppas ni får en riktigt bra dag ;-)

 

mimmi ringde nyss, så ska nog ta cykla dit snart. vet inte alls vad vi ska hitta på. jag vet inte heller om jag & mami ska dra in till stan idag och handla present till zacke som också fyller snart. vad det är många som fyller just i juli.. haha, men de är bara kul !

 

ha en jättebra lördag, puss / E'

 

& ni som har smsat mig men inte fått något svar, här får ni anledningen:

 

mitt abonnemang har gått ut, men snart, kanske på måndag eller tisdag (?) kan jag börja smsa igen. jag hoppas verkligen det! har vart ifrån och smsa snart i 2 veckor. kanske inte så mycket, men mycket för mig. men nu vet ni varför, så ni som inte har fått svar blir sura på mig.


♥♥♥♥♥♥♥♥



jag och mimmi bjuder på oss själva lite ;-)

tänkte berätta lite om alla dagar vi har vart tillsammans HELA TIDEN, från morgon till kväll. och de bästa är, som jag har skrivit förut är att vi inte har tröttnat på varandra alls. vi har precis lika roligt som alltid;
jag älskar dig gumman!

allt roligt vi har haft, du vet de mesta som jag inte tar med här på bloggen ;-) vi har bilder som förklarar de mesta. de här är något som kommer följa med mig hela livet, sommaren 2010, helt klart den bästa sommaren! ♥ så mycket som du har funnits för mig, så mycket vi har skrattat tillsammans & så mycket vi har umgåtts & upplevt saker&ting, är något som sitter långt inne i hjärtat, för-all-tid ♥ den här sommaren ska forsätta vara helt underbart rolig som den har varit, som är tillsammans med alla andra guys som har gjort min sommar till världens bästa sommar. tack till er, &  jag hoppas den forsätter bli såhär bra, eller bäst ♥ ni vet vilka ni är, de är ni som gör mina dagar till att bli så himla bra.

ville bara skriva av mig lite, ♥

är så sjuukt tacksam över alla mina vänner jag har, alla som bryr sig om en! T A C K ♥

puss / E' ♥

bloggtorka..

hej alla bloggläsare!

dagen har spenderats med jonna & mimmi. jonna har äntligen kommit hem, så mycket som vi hade saknat henne, herregud!

 

men anyway, vi har badat & haft hur skoj som helst. jag orkar inte alls blogga, bloggtorka & ingen lust alls.

 

men ska iallafall göra någon nytta. ska dra ut på en liten kvällspromenad med chica tror jag. det behöver jag, låta tankarna rensas.

 

vi får se när jag bloggar igen, förhoppningsvis snart igen, men håll utkik ;-)

 

puss / E'


snabbt inlägg..

ett snabbt inlägg! hej förresten!

mimmi sover hos mig här inatt som jag skrev. just nu sitter vi vid en varsin data och försöker sitta samtidigt vid internet, men självklart funkar det inte. så jag tog internetet ett tag nu, så får mimmi ta över sen ;-) hon behöver nog också blogga, vilket jag vet att hon vill, men vi får se ;-)

 

mimmi kollar på olika filmer hon har på datan. vi får se om det blir någon bra, hon rabblar upp en massa här nu så det är bäst att jag slutar.

 

ha en jättefin kväll, puss / E' ♥


GRATTIS SYSTER ! ♥



GRATTIS SYSTER TILL KÖRKORTET IGÅR ! ♥

EFTER ALLT SLIT TILL KÖRKORETET SÅ ÄR DET ÄNTLIGEN DITT!

GRATTIS IGEN, OCH JAG ÄLSKAR DIG ! ♥

underbar dag!

dagen har varit helt underbar, och det kommer den forsätta att vara ;-)
äntligen har anton kommit hem, så som jag skrev så va han med mig & mimmi hela dagen idag. sol&bad är det som det har varit.

nu drar vi ut och sätter oss vid en brygga ;-) bara prata & ha mysigt resten av kvällen!

mimmi sover här, anton får se ;-)

puss / E' ♥

ny kategori! ♥

har fixat en ny kategori.

"sommaren 2010 ♥". tror det är den bästa kategorin jag har just nu, och den passar bäst in till de mesta jag gör om dagarna. sommar, sol & bad, HELT UNDERBART ♥

nej, nu ska jag bege mig ut och bada & sola.
mimmi är påväg nu, och är här vilken sekund som helst.
 puss / E' ♥

sol&bad ♥



bilden är tagen nyss! duktigt av mig att få in bilderna så fort innan jag drar ut och spenderar min dag där. mimmi kommer snart, så det blir lika skoj med henne som alla andra dagar. sol&bad!

anton är påväg hem nu från koppaberg, vi saknar han jättemycket!
så förmodar att han är med oss hela dagen idag ;-)

vi får se hur kvällen blir, nobody knows ;-)

ha en jätte härlig onsdag allihopa, uppdatering kommer senare ikväll ♥

puss / E' ♥

sega data!

min data är inte världens snabbaste direkt.. *suck*
skulle forsätta prata med en kompis till mig på facebook, men det blev inte en stund han fick vänta, utan ett tag :-( so sorry! så forsätter snacket imorgon istället.

och ingen är heller inne på varken msn eller facebook. jo, vissa är inne men ingen man direkt pratar med sådär bara?

det blir tidig kväll, eller tidigt är det nog inte. men en av dom tidigaste.
ska försöka vakna bättre i tid nu, sover bort hela dagarna..

godnatt alla bloggläsare !

puss / E'

tisdag!



tog en bild från google. lånar syster's data nu för tillfället, drar snart till min ;-) men passade på att lägga in ett inlägg om dagen idag här, så det är gjort.

hej alla söta bloggläsare iallafall !

hoppas eran dag har varit lika underbar som min. även fast det har varit hur varmt som helst, nästan så man inte kan vara ute så har dagen varit väldigt skön. har umgåtts med mina underbara vänner & badat väldigt mycket. doppat mig alldeles för ofta, men hur skönt är inte det ? så skönt att ha en pool här på gården, bara att hoppa i när man vill. ska inte klaga nu när sommaren är här, bara att njuta för varje dag ;-)

har tänkt börja min träning nu, springa nån gång i veckan och så. men orkar inte ta mig någonstans längre. eller orkar gör jag väll, men inte ta med mig ut och springa. det är tur att det finns en liten extra coach som pressar mig hela tiden för saker. det slutar med att man gör de, men det är det som är själva grejen med extra coachen. so good! varför jag inte har sprungit ? jo, det är nog tack vare värmen. har inte haft en enda sval dag, vilket gör att man verkligen inte vill. springa när det är varmt, noway! så får nog ta det när jag sover hos mimmi som iallafall har nära till spåret. bara att man springer lite senare på kvällen. vi får se hur jag/vi gör!

nu på kvällen så följde jag med mamma & chica på en liten promenad. jätteskönt nu när det har regnat & blåst lite. det släpper lite i luften, men endå är det kvavt fortfarande.. men vi gick en bit, och det var ett tag sen jag va ute och gick med mamma. märkte att vi hade väldigt mycket att prata om, eftersom att promenaden tog väldigt fort. det hann regna på oss också innan vi var hemma, men det var bara att hoppa in i duschen när man kom hem.

så nu är jag nyduschad, luktar gott gör jag också efter en varm dag!

nej, nu ska jag forsätta kolla på lite bloggar, och sen byta data till min. tur att jag har min bärbara, blir att flytta över den till sängen ;-) tar mitt laptop bord också, perfekt!

ha en bra kväll allihopa, puss / E' ♥


varmt!

dagen har varit helt underbar, lite för varm kanske!
men inte klaga på värmen nu.. jag orkar inte blogga nu.
sätter mig vid datan igen lite senare. ska hinna ta ett dopp i poolen fast det är värsta stormvädret! skönt de, äntligen får man lite kallluft på sig. konstigt nog så har jag längtat efter de?

anyway, bloggar mer senare ikväll..

puss / E'

härliga sommarbilder! ♥




dagens outfit!



dagens outfit!

enkel, och helt neutral.. orkar faktiskt ärligt talat inte ha på mig så speciella kläder, eller något finare. det får faktiskt duga när det är så varmt som det är.

det mönstrade linnet-H&M
shortsen-ingen aning ? tror det är ifrån bikbok, eller gina ;-)

det var ett tag sen jag köpte shortsen, eller nej! jag har fått dom av min syster, och de va ett tag sen. så förmodar att dom inte finns kvar.

syster!

& glömde en viktig sak !

LYCKA TILL SYSTER IMORGON PÅ UPPKÖRNINGEN !
NU TAR DU OCH FIXAR DET HÄR !

håll alla tummar & tår för henne, jag älskar dig!

/ lillasyster

monday!

hej alla fina läsare!

tack för att ni alla läser min blogg. blir bara att jag fler och fler gånger kommer skriva "förlåt för dålig uppdatering", men det blir ju så när dagarna är som stekheta, badväder är det verkligen. iallafall jag sitter inte inne och bloggar då inte.. det skulle nog va väldigt härligt om jag tog ut min bärbara i skuggan och blogga därifrån. vad tror ni om de ? ;-) då skulle det bli bättre uppdatering, men de är bara att jag ska komma ihåg de, och sen när jag har en egen-dag, bara jag och inga kompisar.. vill umgås med kompisarna när man har dom hos sig, det kanske ni förstår ? ;-)

men nog om det. dagen idag har varit lika varm som alla andra dagar. både jag & mimmi dör av värmen verkligen, men vi har badat i poolen hos mig idag. ibland är det verkligen tur att ha pool. har doppat mig ett x-antal gånger idag, och sist va nu på kvällen. väldigt varmt i rummet, då var det bara att dra på sig bikinin och ut och doppa sig. helt underbart!

ja som jag skrev så har jag umgåtts med mimmi idag igen. jag tror ni blir mer och mer vana över att hennes namn ens dyker upp här på bloggen ? ;-) sant? & anton drog också till koppaberg idag, ha det så bra där !

nu ska jag vara duktig och ladda över bilderna ifrån kameran, lite bilder från igår & idag, och dagens outfit. JA JUST JA, angående om dom 2 dagens låtarna som jag skulle fixa idag, blev aldrig fixat. mimmi får hjälpa mig med det sen, glömde helt av det.. ni får allt vänta ;-)

 

bilderna kommer strax, datan segar, fyyy..

 

puss / E'



bilder imorgon!

datan segar alldeles för mycket, tar bilderna imorgon!

godnatt, puss / E'

02:30

hej igen !

jag är uppe än, jag vet att klockan börjar bli väldigt mycket men är inte alls trött? ska nog försöka krypa ner i sängen endå fast det är hur varmt som helst i mitt rum..

imorgon spenderas dagen med mimmi, ovanligt va ? ;-) haha! vi får aldrig nog av varandra, vilket är en väldans tur! världens bästa vän, älskar henne oavsett.

men tänkte att imorgon när jag är hos mimmi så ska hon OM HON VIL hjälpa mig med 2 videosar som jag vill få upp här. 2 "dagens låtar", 2 låtar som jag ÄLSKAR. så självklart vill jag dela med mig det till er. sen jag och mimmi började umgås mycket, alltså nu på lovet så har vi lyssnat på väldigt mycket musik. musik är verkligen helt underbart! att man kan bli glad över en låt, eller att en låt väcker upp minnen är helt otroligt. jag & mimmi har en låt gemensam, eller gemensam och gemensan, vi båda lärde oss den samtidigt, och lyssade på den för första gången tillsammans. den tänkte jag ta imorgon och ladda upp, eller idag? ni får allt se vad det blir ;-) det är sommar-låtar för mig!

nu ska jag vara duktig och ladda upp lite av alla hundra bilder vi har tagit upp här på bloggen, mina sommarbilder ;-) bilderna som kommer vara kvar för livet!

puss / E'

& godnatt efter att jag har laddat upp bilderna!

söndag

Hej alla bloggläsare!

dagen idag har spenderats med mimmi. vi har haft det lika roligt som vanligt, även fast tobbe & anton inte va med. :( tobbe kom en liten stund & sen har vi varit på samhället ett tag & träffat massa olika folk. vissa från klassen & andra inte.. men kul var de endå !

sen drog jag & mimmi hem till mig vid halv 9, vi gick hem, duktigt! mimmi åkte hem direkt eftersom hon skulle hem och äta och hade sin cykel här, så hon cyklade hem direkt och då passade jag på att äta. det blev strips & kött, jättegott faktiskt. men som mimmi sa idag när vi åt sallad är att det bästa som finns, eller att äta på sommaren är en kall sallad & ett glas med vatten med isbitar. allt är kallt, vilket blir mycket godare nu när det är varmt.

 

men nog om de ;-) sommarbilderna kommer upp när jag orkar och har tid!

vet inte om jag ska ta ett dopp i poolen? mamma och pappa har lagt sig och klockan är rätt mycket MEN jag är kokhet. vi får se, kanske är dumt med tanke på att pappa börjar jobba imorgon ?

 

äsch, vi får se hur jag gör. dagens klädsel är väldigt enkel:

 

shorts, linne, underkläder. det är ungefär det som jag har på mig varje dag. finns inge bättre verkligen. en varm sommardag ska spenderas i poolen, bra att man bara har en utanför sig då ;-)

vad jag pratar, dags att sluta!
ha en bra kväll, puss / E'

 

 


godnatt!

godnatt!

har ingen lust med något nu, tankarna går väldigt mycket just nu. ska försöka lägga mig ner & ta en sak i taget. stressar för mycket ibland, fy..

puss / E'

fredag & lördag ♥

Hej alla underbara läsare !

Hoppas allting är bra med er, och jag vet att jag uppdaterar hur dåligt som helst nu, men sommaren är som sagt här för längesen och det betyder oftast för mig iallafall att jag spenderar för det mesta med mina kompisar ute. så uppdateringen sjunker jättemycket då och då, men jag försöker så gott jag kan och jag hoppas det är det som räknas ? ;-)

anyway, dagen igår med tobbe, anton & mimmi var så j*vla bra. ursäkta, men så kul som vi hade har jag verkligen inte haft på hur länge som helst. anton fick mig att garva ihjäl verkligen, slutade med att jag låg på golvet och nästan inte fick någon luft. hur lyckas han ? samma sak med mimmi, när hennes skämt kommer fram, garvar exakt lika mycket, hmm..? tur att några kan få mig på bra humör, kanske lite för mycket ibland men det är bara kul.

jag & mimmi drog iallafall till anton runt eftermiddagen och va där ett tag. sen så drog vi till pizzan och åt. anton's mamma, världens snällaste, bjöd oss på pizza. hur snällt är inte det ? jättesnällt! efter det drog vi till lidl och handlade massa onyttiga saker ;-) gott med sånt ibland iallafall, och när jag kom och tänka på det så var det ett tag sen jag åt godis. eller är det jag som tänker fel bara ? men köpte iallafall en godis påse & tuggummi till mig, och sen lite annat till mimmi, eftersom jag var skyldig henne lite pengar.

& idag så har dagen spenderats med mimmi hela dagen. vi har vart på ica och handlat en hur STOR vattenmelon som helst som vi delade på. en halva var, och man fick väldigt ont i magen efteråt. man blev nog så ivrig när vi började äta, och jag kan aldrig få nog av såna färska frukter. bild på det kommer sen..

sen är det nog inge mer jag har att berätta, inget jag skriver här..

jag hoppas ni alla har haft en jättebra fredag (igår) och har en bra lördag ! ♥

tack anton, tobbe & mimmi för en otrolig dag!

puss / E'

 

vi får se om jag laddar upp några sommarbilder senare, men nu ska jag hoppa in i duschen och verkligen göra rent från topp till tå. scruba kroppen, raka benen (älskar sommarben!) & hårinpackning. ska bli väldigt skönt, och en svalkande dusch ska jag ha. det är helt sjukt att det blir så varmt på dagarna, men det är nog inte så konstigt heller med tanke på att solen skiner rakt in i mitt rum. *suck*

men nu ska jag kila, jag uppdaterar MINST en gång till idag.


fredag ♥

Hej alla bloggläsare ;-)

har glömt att skriva ett kort litet inlägg nu på morgonen men det är för att jag cyklade hem till mimmi direkt efter frukosten. jag vaknade runt halv 11, & skulle till mimmi runt 11, så det var bara att skynda sig. som alltid, så har vi precis lika kul när vi är, och idag hade vi det såklart. vi kikade på en film på mimmi när hon var liten. huur söt som helst, söta unge!

men iallafall, jag drog hem runt kvart i 2 för att äta med familjen. det blev någon god sallad, ungefär som en skinksallad tror jag? alla i familjen var hemma utom eve, (min syster) som sommarjobbar. duktig som hon är! och apropå henne, hon tar körkortet snart. eller hon har någon teori på måndag har jag för mig att pappa sa, och sen kör hon upp på tisdag & onsdag. jag håller alla fingrar och tår för att hon klarar det. så mycket hon har kämpat för körkortet, så är hon värd ett! hon är jätteduktig att köra, och kör hur mjukt som helst. skitbra verkligen!

 

väntar på att mimmi ska komma snart hem till mig. inge mer säger jag, haha ;-) men ni allihopa, mina underbara läsare; ha en superduper bra dag

det ska jag ha tillsammans med mimmi, anton & tobbe.

puss / E' ♥


stan ! ♥



en bild i repris kan man nog säga! en riktig sommarbild, och dessutom passar den perfekt till det jag ska berätta idag. har nog spenderat i princip hela veckan med mimmi, så nu förstår ni nog ;-)

hej alla bloggläsare, glömde av att säga det ;-) dagen idag har varit helt underbar. som jag har skrivit, eller det kanske jag inte ens har hunnit nämna här i bloggen är att jag, mimmi, tobbe & anton drog in till stan idag. jag & mimmi va snälla och följde med som sällskap medans tobbe & anton shoppade lite små saker. om jag minns vad dom köpte så köpte dom en varsin t-shirt & tobbe handla en keps tror jag ? haha, vilket minne jag har. men minns iallafall att vi va i stan, och det är huvudsaken ;-) sjuktkul var det iallafall!

vi har ungefär vart på donken 4 gånger idag, och anton har köpt 3 glassar eftersom vi fick lov att vänta i 2 timmar till nästa tåg eller buss. så himla segt, men kul var det iallafall. har man bra sällskap med sig, så går tiden iväg väldigt fort ;-) men tillslut kom vi hem med kvart över 4 tåget ifrån västerås. när vi väl var hemma så gick jag & mimmi hem till henne & dunka musik och åt goda&färska frukter. melon & jordgubbar! efter ett tag så drog jag vidare till en del av släkten. vi åt grillat & bara hade det hur skoj som helst. underhållde zacke också. vi spelade tennis & han lärde sig att cykla utan stödhjul, så himla duktig, nästan så man själv blir hur stolt som helst. senare så drog vi hem, och zacke blev ledsen över det, söta unge! han vill inte att vi skulle åka hem redan, men så blev det och min syster övningskörde hem. påvägen hem stanna vi vid lustigkulla, för en gångskull HELA FAMILJEN. det blev mjukglass för min del, hur gott som helst! inget är bättre än en mjukglass på sommaren.

 

drog hem sen, och satt mig nästan direkt här och startade om hela datan. fy vad jag hatar när den segar, absolut ingenting jag gillar. men den har kommit igång, och jag sitter vid msn & internet samtidigt. jättebra! ovanligt kan jag bara säga, och den segar ingenting, varken när jag skriver här på bloggen eller på msn. YES!

men nu ska jag svara alla på msn, de blinkar orange hela tiden, haha!

ha en jättebra kväll, puss / E' ♥


11:40 ♥

förlåt så jättemycket för den dåliga uppdateringen som blev igår. de var så mycket som hände igår, upp och ner dag kan man nästan kalla det. men nu är allt på sin plats igen, och jag hoppas kunna uppdatera bättre än igår. jag kan kan inte lova er att uppdateringen kommer bli exakt som förut, eftersom jag gärna spenderar mina dagar med mina kompisar ute i det härliga vädret. så nu vet ni varför uppdateringen kan bli låg ;-)

okej, dagen igår var som sagt upp & ner, ingenting jag tar här på bloggen tyvärr. för privat. men dagen spenderades med mimmi, anton, jonna & johanna & lite jacob. tack för att ni gjorde min dag bättre än vad den var. t a c k !

sitter här med mimmi nu i köket & snart ska vi ta oss an att laga något. för det första, hur ska de gå? och för de andra, vad ska vi laga? det återstår och se. vi bloggar lite under maten också, så ni får se vad vi lagar. kika in på mimmi's blogg också: http://mmaard.blogg.se , en riktigt bra bloggare ;-)

men nu ska mimmi uppdatera lite i sin blogg, och sen drar vi och möter anton om några timmar. runt kvart i 2 ska vi möta anton. om inte jag skriver något förän i kväll, så säger jag ha en bra dag allihopa ! ♥

puss / E' ♥

tack allihopa för att ni läser min blogg! blir otroligt glad att min besöksräknare ökar ;-)


19:47

orkar inte blogga idag, skriver KANSKE imorgon.

puss / E'

godnatt!

godnatt!

puss / E'

20:48

hej alla bloggläsare!

mimmi & jonna sover här inatt, så uppdateringen kommer vara rätt låg ;-)
& imorgon så ska jag umgås med massa kompisar i princip hela dagen, så uppdateringen blir nog lika dålig då också.

snart kommer mimmi, jonna, tobbe & anton hit. tobbe & anton stannar kvar här till 11 tror jag. jonna & mimmi är kvar här hos mig som jag skrev.

ett snabbt inlägg, för snart är dom här.

puss / E' ♥

berättar mycket bättre om dagarna när jag har tid.

rosa! ♥

ett snabbt inlägg ;-)

ska sätta mig ner och ta bort det gamla nagellacket. har tröttnat på det för mycket, och dessutom håller det på att försvinna. men jag forsätter med min färg, ROSA! johanna är så snäll, så när hon kommer hem ska hon fixa mina naglar, en sån som iallafall kan, som vissa andra inte kan (som jag). haha!
snällt av henne va ? & hon är grym på att göra naglar.

kika in på hennes blogg: http://johannathelin.blogspot.com

puss / E' ♥


måndag ♥

Hej alla bloggläsare!

ÄNTLIGEN känner jag mig utvilad. att sova i sin egen säng, och vakna i sin egen takt är det bästa som finns. det var ett tag sen jag gjorde det. eller iallafall nu när jag har varit i malmö så har zacke kommer varje morgon och sparkat på luftmadrassen som jag & tessan sov på. och om vi inte vaknade då, så kom min morbror och lyfte upp och ner på hela madrassen. inte lite morgonhumör man fick då ;-)

men idag vaknade jag runt 11, så skönt! med tanke på igår, så va jag inte så pigg efter den låånga bilresan. endå somnade jag runt halv 2. smsade väldigt mycket inatt, så det är därför jag somnade så sent, och så är det kokhett i mitt rum. fy, jag hatar verkligen att bo längst upp på sommaren. mamma & pappa bor i källaren och kan få det hur svalt som helst. så ibland lägger jag både kudde & täcke där för att svalka av det. det är något iallafall ;-)

dagens planer idag är att jonna, mimmi, tobbe & anton kommer hit senare och badar här & bara har kul. vi vet inte än om vi drar vidare och badar i norlings eller så, vi får se vart vi vill och vad vi orkar. så det blir att spendera dagen med dom. otroligt kul!

nej, nu ska jag äta lite innan alla kommer. eller dom kommer inte förän 2 timmar haha ;-) såg fel på klockan. men då hinner jag läsa lite bloggar, och kolla bilddagboken & facebook. yes!

ha en härlig dag alla bloggläsare, det ska jag ha! ♥

puss / E' ♥

sommaren 2010 ♥



visst är det en härlig bild ?

bilden är tagen i malmö. stranden jag & tessan hann vara på 2 gånger, eller jag, tessan, mamma & pappa. ella, andreas, zacke & izac hann vara där 1 gång. haha onödig info men nu vet ni de ;-)

älskar bilden totalt! hur somrig som helst, och man ser vågorna samt hur solen speglar sig lite på vattnet. helt underbart! det är nog inte sista gången jag åker dit.

imorgon kommer det lite kompisar hit och badar här. det sjuka är att när jag skulle kolla termometern idag när jag kom hem så stog det på 28 grader, 28 GRADER ? helt sjukt varmt. så jag hoppade i efter att jag hade fått upp allt ur min väska. för första gången i år så hoppade jag i direkt utan att pina mig i. jag skulle kunnat vara i hur länge som helst, men maten var klar som eve & jocke hade gjort. duktiga! tacos blev det idag, och det var jättegott!

nu ska jag krypa ner i min soffa och kika på någon film ;-)

puss / E' ♥

shoppingen i malmö ♥



blå tröja - ginatricot - 249:-


en "guld" ring - glitter - 89:-


en rosa tjocktröja, jättemysig! bikbok - 199:-


plånbok eller en liten väska. glitter - 149:-/50%


ett "guld" halsband med 3 hjärtan. ur&penn - 89:-/50%


ett vanligt guldfärgat diadem. glitter - 29.50


ett somrigt gult linne. bikbok - 99:-


armbandet är min syster's men FÖRSTA hjärtat på bilden, den lilla med små diamanter köpte jag till henne på ur&penn för 39:- / 50%


en försenad mors-dag's present till mamma. muggen är köpt på gallerix och kosta 89:-


& så en liten text i muggen som jag tyckte passade jättebra!

för er som inte ser riktigt vad det står, så jag kan skriva här nedan:

Du är alltid där när jag behöver dig.
Du är min beskyddare och du är pålitlig,
med dig så känner jag mig alltid säker.
Jag borde säga till dig oftare hur mycket jag
egentligen uppskattar dig.
Tack så mycket för att du är min mamma.

visst var det en gullig text ? ♥

ja, det var allt ifrån shoppingen i malmö.
är faktiskt jättenöjd även fast jag inte fick med mig så mycket hem. som johanna sa: huvudsaken du är nöjd! håller självklart med ;-)

nu är jag hemma, och bilresan gick bra. det var väldigt drygt med tanke att det tog cirka 6 timmar. men nu är jag hemma, och äntligen ska jag sova i min EGNA säng inatt, underbart!

morgondagens planer är att umgås med lite kompisar. bada & ha kul bara. så jag vet inte alls hur uppdateringen blir imorgon. kanske kommer upp ett innan dagen.. vi får se!

ha en jättebra kväll, puss / E' ♥

sista dagen i malmö ♥



bilden säger allt!

såhär tycker vi om att åka hem imorgon.. haha nej, men ärligt talat så tycker jag att det ska bli både tråkigt & skönt att lämna malmö. tråkigt för att jag inte får vara med tessan varje dag men skönt ska det bli för att jag ska få träffa allihopa där hemma igen. saknar alla otroligt mycket! jag tror dom flesta har fått hört det ett antal gånger, men de är bara bra, haha ;-)

dagen idag har varit väldigt bra. dagen började med att jag & tessan drog ner till stan för sista gången. efter att vi hade gått där några timmar & ätit på donken, så drog vi tillbaka till lägenheten. det var verkligen hur varmt som helst! så vi la oss i skuggan här på gårn när vi kom tillbaka. vi pratade ett tag & sen kom zacke och underhållde oss ;-) vi drog lite senare och kollade på fotbollsmatch på en pub/resturang. det var mellan: argentina-tyskland. matchen slutade 0-4 till tyskland. jättebra match! och efter det drog vi tillbaks hit & körde lite fotboll. som vanligt ägde jag henne med mina tacklingar ;-) senare drog vi tillbaka dit för att kika på nästa fotbollsmatch som var mellan spanien-paraguay, matchen slutade 1-0 till spanien. spännande match verkligen!

efter det kom vi tillbaka hit igen, och gick ut och körde lite kort & bara pratade. och nu sitter vi här lite små sega. blir nog snart att krypa ner och kika på någon film som går på tv. imorgon blir det att gå upp en bra tid för att hinna packa, städa & sen åka hemåt. vi kommer nog åka runt 12, 1 så vi är nog hemma runt 8, 9 (om man räknar med mat-stoppet haha).

nu vet ni de, uppdatering kommer antingen imorgon OM jag hinner, annars när jag är hemma ;-)

puss / E' ♥


STAN ! ♥


¨
nu drar jag & tessan ner till stan & shoppar det sista. det blir att luncha där också, vi får se vad det blir för gott ;-) det finns hur många mysiga caféer & resturanger, så det blir nog svårt. jag har inte planerat att få med mig något hem, men man vet aldrig. tessan ska handla lite smått & gott för imorgon åker vi hem så vi passar på att handla idag.

idag är det varmt här i malmö, helt underbart! resten av alla drar till beachen. vi får se om vi drar dit sen ;-) fotboll idag är det som
gäller!

puss / E' ♥

ha en bra dag allihopa ! ♥

nyduschad! ♥



nyduschad & lite bränd? ♥

imorgon blir det en ännu varm dag tydligen. den sista också, för på söndag förmiddag drar vi hemåt till vårat lilla place. men morgondagens planer för imorgon är: stan & sen bada/sola.

tessan & jag drar ner till stan runt 11 & sen när det börjar steka ordentligt drar vi tillbaks hit & sen drar till stranden och solar/badar. underbar dag imorgon, och också den sista som jag skrev..

bilder på mig och tessan kommer snart. (bilder som är tagna nyss)

puss / E' ♥

walk ! ♥

nu drar vi ut och går istället för att springa ;-)

hemma senare, puss / E'

2 bilder från dagen ♥



2 bilder från idag ;-) härliga bilder va ?

vi har haft det precis lika bra som igår. stranden är jättefin & det är väldigt skönt att bada också. idag var det väldigt blåsigt, men då var det skönt att lägga sig och sola istället.

vi har nyss ätit en god tacos, och ungefär om 1 timme så drar jag och tessan ut och springer här i stan. eller snarare en park. visst är vi duktiga ? ;-) även fast vi har åkt iväg & också har sommarlov så drar vi ut och springer.

nu blir det väll att sitta en stund vid datan & sen byta om inför springningen.

hoppas allt är bra med er! ♥

puss / E' ♥

beachen!

God morgon alla läsare!

nu drar vi till havet & spenderar våran dag där hela dagen ;-)

vet inte om någon mer uppdatering kommer dyka upp, men förmodar det..

puss / E' ♥

svar om tröjan !

vart har du köpt den
asså vilken affär?


svar: jag har köpt den på ginatricot och den kostade 249:-
hoppas det var ett tillräckligt svar på din fråga.

puss / E'

Dagens låt! ♥

Dagens låt:

Westlife-If I let you go ♥

Den bästa sommarlåten, sommarlåten för 2010 !

puss / E'

snyggingarna ♥ 22:39



lika snygga som vanligt ? ;-)
det är väldigt mörkt i rummet så man ser inte våran bränna idag ;-) men imorgon ska vi pressa ännu mera i solen & bada vääääldigt mycket. så bilder kommer imorgon på oss ;-)

vi har nyss varit på det mysiga fiket & bara pratat ♥
älskar de, och jag blir mer än glad över att ha någon att prata med som också förstår samtidigt ♥
det är därför mina vänner betyder mest för mig, jag älskar dom alla & ni vet vilka ni är !

nu ska vi kika runt lite på nätet & forsätta lyssna på spotify.

sova senare, puss / E'

godnatt allihopa! vi får se om någon uppdatering dyker upp imorgon.

min nyinköpta tröja ♥



min ny inköpta tröja, vad tycker ni ? ;-)

frågor om tröjan, bara att fråga!

snart drar grillen igång & sen drar jag & tessan ut på ett mysigt fik här i stan ;-)

puss / E' ♥

drar till havet ♥

nu drar vi till havet & badar.

vi får se hur vädret blir idag, men just nu är det lite små molnigt men hoppas på att solen kommer fram senare.. tydligen ska vi åka bil väldigt länge, *suck*

uppdaterar när jag kommer hem & kanske med snygga bilder på mig & tessan.

puss / E' ♥

RSS 2.0