lite turkiet bilder!

Där fick ni några bilder ifrån turkiet. Kanske inte speciellt roliga, eftersom shoppingen inte är med där, men tänkte fixa till det som ett collage eller iallafall ha ett eget inlägg för det, och OM ni är sugna på att se före&efter bild på mig, brännan ;-) så får ni gärna kommentera och skriva om ni vill eller inte!

Men nu ska jag iväg på träning, så fixar det antigen efter eller imorgon. Men nu har ni iallafall fått en del av bilderna, hoppas ni gillar det ;-) som sagt, om ni har några funderingar över platsen vi bodde på, eller själva platsen vi var på så är det bara att skriva vad ni undrar över, svarar så gärna!

puss / E'

på praktik-jobbet!

Hej allihopa!

Ovant att jag bloggar så tidigt, men sitter faktiskt här på jobbet och har rast i en timme ;-) och eftersom personalen har en data här i fikarummet så kunde det inte bli så mycket bättre än att jag slänger in ett inlägg till er ;-) Tack vare den dåliga uppdateringen så ville jag slänga in ett kort, men endå så ni vet vart jag är ;-)

Träning är senare idag, så bilderna kommer antingen in efter 4, då jag slutar jobba eller efter träningen vid halv 8, 8. men tippar nog på före träningen och efter jobbet helt enkelt ;-) jättekul att se att många ev er är nyfikna!

Nu ska michelle ha datan en stund, sen är det dags att jobba igen! idag jobbar jag i kallshänken eller hur det stavas? man får göra baguetter, eller fylla i dom och så, och fixa smörgåstårtor, och tro de eller ej, men jag har fått in snitsen på att göra det ;-) duktigt va?

Nä, inge mer babbel nu, går ifrån här innan michelle tröttnar på att vänta. i jo för sig har hon fotmassage-grejen igång, den är riktigt nice alltså!

puss / E'

svar på fråga igen!

TT om Turkıet ar underbart!:
Jag hoppas någon sagt till dig nyligen att du är helt sinnessjuuuuuukt fin :)

Om inte så säger jag det nu, hoppas du haft det bra


SVAR: Hej du! Tack för din komplimang, men vet inte alls vem du är och det känns lite konstigt över att du skriver så pass många komplimanger till någon du inte ens känner, men iallafall tar emot de och tackar så mycket!
Jag har haft de jättebra i turkiet!

Dålig uppdate, men något ni har och se iframåt..

Dålig uppdate..

Hej alla läsare! Nu fick ni svar också på när turkiet-bilderna kommer upp, jättekul att se att några av er om inte alla är nyfikna över hur vi har haft det i underbara turkiet. Riktigt underbart verkligen, den får 5 av 5 verkligen om man ska bedöma det ;-) Jag kan berätta lite mer om platsen vi var på, om ni vill? är ni nyfikna på platsen vi var på, kommentera och skriv att ni vill veta lite mera ;-) allt det man vill ha tag i finns där, garnterat!

Nog om turkiet, haha. dagen idag har varit som alla andra, workworkwork.. tycker jag och michelle blir allt duktigare för varje dag som går. vi jobbar stenhårt, är det för godiset vi KANSKE kommer få i slutändan? aja, idag fick jag fixa med frukt&grönt avdelningen, plasta in frukter, fixa fint och ta bort det som var gammalt & sen fronta som alla gjorde, och sist plocka upp varor på hyllorna. imorgon får jag göra det michelle gjorde idag, göra räksmörgåsar, baguetter, göra beställningar helt enkelt. jättekul att testa på det, set iframåt de!
Sova nu, uppdaterar imorgon MED TURKIETBILDER!
Sov gott, puss / E'

svar på fråga!

Anonym om dålig uppdatering :/:
när kommer bilderna från turkiet? :)
SVAR: Jadu, riktigt bra fråga. Som ni alla har sett, så skulle jag lägga in det här om dagen, om inte idag? men har inte haft tid & har glömt av det. Men jag lovar, imorgon, IMORGON kommer bilderna! Jättekul att ni funderar, alltså måste ni vara väldigt nyfikna hur underbart vi har haft de ? ;-)

Tack för kommentaren, forsätt att fråga om det är något ni funderar över!

puss / E'

dålig uppdatering :/



Jättedålig uppdatering, mitt fel! det är extremt dålig uppdatering att jag nästan skäms.  ni läser min blogg, mina läsare är kvar, men uppdaterar jag något ? knappt.. dags att rycka upp sig med bloggandet kanske?

Hej iallafall. Bjuder på en nytagen bild, rätt sliten emily är på bilden. hårt jobbpass idag, 8-16 varje dag, förutom igår då vi började 10. som en vanlig skoldag, utan alla lektioner då. plockar upp varor, kollar datumen, frontar, gör rent lite varstans och ja sånt man gör i en mataffär. som sagt, jag jobbar på ica. michelle och jag jobbar tillsammans, eller har samma prao. vi jobbade tillsammans väldigt mycket igår, men idag blev det inte alls lika mycket, bara lite på slutet av dagen. gårdagen gick sjukt segt, vet inte varför. kan vara för man inte alls är van med att jobba? men man kommer in i det så snabbt, så dagen idag gick väldigt fort. kul var det också!

Hmm?  inget mer? justja, träning var igår och tessan&bella fick sina försenade presenter och mimmi fick en liten på sidan av ;-) hoppas ni alla 3 vart nöjda!

Dags för att ta på sig myskläderna, fixa lite frukt i en skål och krypa ner till idol som börjar om 20 minuter ungefär. Ha det bäst, puss / E'

Vill tillbaka till turkiet !

God morgon, eller god eftermiddag!

Jag vill tillbaka till värmen i turkiet. vaknade och kollade ut.. höst, kallt, och molnigt. jag tror inte de kan bli värre, jo om det börjar regna. men en sån har dag hade beachen suttit väldigt fint ;-) en hel dag på beachen och senare på kvällen shoppa kläder. jag tror jag ska leva i turkiet sen ;-) haha eller kanske inte.. men älskar verkligen att vara utomlands och vakna upp med att solen strålar utanför. får helt enkelt vänta tills i januari, för då kanske familjen ska iväg till thailand. lång flygresa, nästan de värsta men värmen och alla människor där, underbart!

Tänkte endå försöka få mig att gå ut & fixa lite. ska nog ta en promenad också, de va ett tag sen. på med jackan & löpningskorna! turkiet-bilderna kommer upp senare också.
Hann också bli förskyld i turkiet och nästan rinner konstant.. fy!
& jag som har längtat till att få träna imorgon, jag ska va med, jag vill va med!
Ut nu, uppdaterar sen! puss / E'

hemma ifrån en hel vecka i turkiet!

Hej mina underbara läsare ;-)

Hemma efter en helt underbar vecka i turkiet. den här veckan behövdes väldigt mycket, nya krafter att fånga upp och sen köra på bara ;-) bilder och allt sånt kul kommer upp imorgon. har absolut ingen ork över att sitta och föra över bilderna nu även om min data är snabbare än vad den brukar vara. men imorgon lovar jag er, då ska ni få njuta av lite turkiet bilder, låter bra va?

Åkte ifrån hotellet vid 1 inatt och kom hem vid 12, eller va hemma då. vi landande vid 9 imorse och planet gick 6. rätt slitsamt, somnade ungefär vart jag än va, hel sjukt! men somnade hela vägen på planet, kommer inte ihåg så mycket över att jag har åkt flygplan. eller jo, när vi skulle landade vaknade jag och sen när vi lyfte halva vägen sen somade jag. riktigt skönt faktiskt, timmarna rann bara iväg då! snabbaste flygresan jag har vart med om iallafall ;-) vi stannade i hummelsta och åt mat, hungriga magar! och så hann hummelsta godisbutiken öppna, så in och handla lördagsgodis, kvällen är gott som räddad!

Nu ska jag hoppa in och ta en varm dusch. EN VARM, fy vad kallt det är här hemma! åkte ifrån 25 grader och hem kommer man vid 10-15, brr..

Myskläder på & hummelsta godiset som vi köpte idag.

Ha en underbar lördagskväll! puss / E'
En ny kategori: Turkiet 2010!

Turkıet ar underbart!

Hej alla lasare!

Ville bara fa in ett snabbt inlagg. vi har det bra har i turkiet. hela 40 grader va de idag. harligt va? ;-) Och sa har vı hunnıt med turkısk spa, underbart!

Beachen hela dagen imorgon. uppdatering blir nog nar jag ar hemma i sverıge igen!

en gammal bild, ellet ifran sommaren ;-)

puss / E


turkiet nästa! ♥♥



Bilden är tagen i malmö i år ;-) härlig bild, eller hur?

Nu är det dags att krypa ner i sängen, ska snart upp igen. så det blir ingen mera bloggning förän om en vecka, men jag hoppas ni håller utkik ifall att jag kanske skulle ha användning för en data, let us see ;-) men jag ska spendera veckan med mina underbara föräldrar och bara njuta! sola, bada och shoppa,
only that!

Tack tjejer för kvällen, underbart kul! och tack tessan&bella för att jag fick komma, ni är bäst tjejer! ♥

puss / E'  GODNATT!

Ha de så skönt i höstkylan, själv ska jag få njuta av 35 grader nästan varje dag ;-) underbart!

& kommentarerna tar jag när jag kommer hem, så ni vet !


pizza nu!

Mamma kom nyss in och sa att pizzan som vi beställde är hemma, så dags att gå ner och få lite pizza i magen innan jag drar på tjejkvällen som jag längtar till.

Bloggar senare, efter tjejkvällen eller imorgon OM jag orkar ;-)
Måste hinna få in ett innan turkiet, puss / E'


kommentarerna NU!

I'm back again ;-)

Vet inte alls vad jag ska skriva, så rätt onödigt att jag ens skriver något haha! men när jag endå inte har något att göra så kanske jag kan skriva ett litet inlägg till idag. NU KOM JAG PÅ VAD JAG SKA GÖRA!.. svara på kommentarer! måste hinna göra det innan jag åker imorgon ;-)

Så jag tar tag i det nu, och återkommer senare ;-) puss / E'

dagens låt!



DAGENS LÅT!

Rihanna-Rude boy, visst är den bra ? ;-)

puss / E'

alanya turkiet!



Underbar bild va ? ;-) bilden är tagen i alanya i turkiet, dit vi ska imorgon!

Hej alla bloggläsare förresten ;-) jag ber hemskt mycket om ursäkt för ytterligare en dålig uppdatering. men jag har fått lov och fokuserat väldigt mycket på mina läxor, eller en av mina läxor. jag hade no-prov idag eftersom jag åker imorgon. så fick göra det lite tidigare än alla andra. hade ungefär 3-4 dagar på mig att plugga in allt, men körde på G-nivån eftersom jag annars skulle krångla till det för mycket för mig själv. så nu är no-provet gjort, skönt! det gick faktiskt bra, så är nöjd över de!

Tränade också igår, även fast jag hade tänkt hoppa över den för att ta den tiden till att plugga på no:n, men när pappa förhörde mig så satt allt jättebra, vissa saker vad jag tvungen att plugga på, men det var inte heller så mycket ;-) så bestämde mig att dra och träna med mitt underbara lag fast jag också hade sprungit 8km på gympan innan. det var jag och några killar som körde (var det jag hörde iallafall). hade inte alls lust med det eftersom jag sprang själv, mimmi börjar bli förskyld så hon gick istället. och sen hade jag ingen ork kvar, men tydligen hade jag det efter 8km, och inget stopp mellan 5:an och 3:an ;-) 44 minuter kom jag in på igen!

Men nog om det, har precis packat kläderna klart ;-) började packa idag, och åker imorgon. bra planering haha! men nu är det klart iallafall, och sen är det lite små saker kvar bara. det mesta av det tar jag imorgon, men annars packar jag i det snart. tror jag har med mig det mesta. har nästan inte fattat att jag ska iväg än. allt har gått så fort. i måndags fick jag reda på det och imorgon redan åker jag! gr8.

Tjejkväll ikväll, eller lagkväll rättare sagt hos tessan&bella ;-) kommer bli riktigt mysigt, umgås med hela laget innan jag åker.. kommer sakna alla precis lika mycket, men 1 vecka senare är jag hemma, så det kommer nog allt gå fort ;-)

Prao-veckan startar när jag kommer hem, michelle & jag på ica! riktigt bra ;-)

Packa vidare nu, puss / E'

Måndag, tisdag & onsdag! förlåt för den låga uppdateringen..

Hej alla söta läsare!

Ni har väll inte saknat mig allt för mycket, eller ? ;-) förlåt för den låga uppdateringen, men skolan är i full gång och samma sak med innebandyn. men ska försöka berätta kort här om dagarna jag inte har bloggat särskilt mycket.

I måndags så tränade vi 2 timmar istället för 1, eftersom vi slog ihop träningen med damlaget. det var riktigt kul, eftersom vi körde match mot dom. det slutade 4-1 tror jag, till OSS, underbart!
Men det var bara en träning, men det var endå kul att få lite mer motstånd än vad vi brukar. så därför bloggade jag ingenting när jag kom hem vid halv 10.

I tisdags så åkte hela laget iväg till skälby och körde mot dom, träningsmatch där med. men vi tränade inte med dom på samma sätt som vi gjorde med damerna, utan vi körde match. det blev 3 gånger 20, skulle det ha vart, men sista perioden blev det ungefär 12 minuter, för några andra skulle träna efter oss ;-) där gick det bra endå, vi var grymma även om det blev förlust med udda mål. huvudsaken man har kul! och så fyllde mina underbara vänner, tvillingarna tessan & bella hela 17 år! självklart sjöng vi för dom vid målburen innan vi körde igång matchen, underbar sång ifrån alla, grattis ännu en gång ;-) (i efterskott). samma sak där, vi kom hem väldigt sent, runt 10 var vi hemma, eller sent och sent, hade snarare ingen tid att blogga då efter en hård dag i skolan och sen tränade i en timme ungefär ;-)

Och idag, onsdag. lång dag i skolan, enda till 10i 4 körde vi till. det blev lungt när jag kom hem, men hann plugga lite innan mimmi smsade mig och fråga om vi skulle träffas lite och handla lite godis på lidl. det var tydligen billigt just nu. så det var bara att möta upp henne och köpa lite ;-) vi cyklade runt lite, och satt oss och prata samtidigt som vi moffade godiset! livet kan inte bli så mycket bättre då!

Och justja, har inte berättat det för er. mamma pratade med mig i måndags och frågade om jag ville följa med henne och pappa till turkiet på lördag, UNDERBART VA? så kommer tyvärr inte blogga något OM jag inte får tillgång till internet. men ska spendera tiden där nere med mina underbara föräldrar, och återkommer sen när jag är hemma igen. men ni kan alltid hålla utkik ifall att jag slänger in något inlägg, you never know ;-)

Så grymt glad att komma iväg, bort från allt och låta allt bara sjönka ner! jag behöver den här pausen ifrån allt, även om vi nyss har haft lov så är det de här jag behöver just nu. shoppa, bada & sola, underbarare kan det inte bli!

Jag åker på lördag, så ska försöka blogga tills dess. har no-prov på fredag som jag har haft cirka 3 dagar att plugga till.. massor med frågor, och grejer man ska kunna ;-) och varför sitter jag då här och skriver som en tok? jo, jag ville uppdatera mig för er, och för mig själv. det kändes så.. 3 dagars uppehåll, not so good! men nu är jag tillbaka. bara en liten sak kvar, och det är att svara på kommentarerna ;-) förlåt för sent svar!

Dags att krypa ner i sängen och forsätta med no:n.

Godnatt, puss / E'

ingen spa kväll! :/

Det blev ingen spa-kväll.. hade för lite tid, så tar det nästa vecka istället..
Tacos satt fin fint, och ensam mamma söker var riktigt bra ;-) alltså kunde den här kvällen faktiskt inte bli så mycket bättre än vad den var.

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa hemkunskap, puss / E'



GOD NATT !

spa-kväll right now!

Nu drar jag neråt och fixar min spa-kväll !

Men innan ska jag snabbt fixa läxorna. Tacos efteråt till ensam mamma söker, underbart!

puss / E'

städ-söndag!

Clean clean clean clean...

Det är ungefär det jag har gjort hela dagen idag. städat mitt rum ordentligt verkligen. har dammat överallt, dammsugit mellan alla möbler, rensat byrån, bäddat rent sängen, slängt kuddöverdrag & filten jag har i soffan i tvätten. ja, som ni ser så har jag hunnit med det mesta idag. riktigt skönt att ha det gjort!

Har också kollat efter lite kläder här hemma, rensat lite i min garderob och har skaffat lite nytt FÖR MIG. & nej, jag har inte vart i stan. då kan ni fundera haha ;-)

Senare kanske det blir att spela lite innebandy i nibble. ska spela som utespelare idag, har lite små ont i mina knän sen igår så det är bäst att jag sparar mig tills imorgon på träningen då vi kör 2 timmar istället för 1. vi ska nämligen träna med damlaget ;-) och sen på tisdag kör vi träningsmatch mot skälby, satt mina knän kommer slitas ordentligt endå ;-)

Tänkte fixa en spa-kväll ikväll. bara ta det lungt med tända ljus, bra musik & allt var det nu innebär ;-) jag tror dom flesta vet vad som "ingår" i mina spa-kvällar, men annars är det väll det vanliga.. raka benen, hårinpackning, ansiktsmask osv..

Ikväll börjar också "ensam mamma söker" så det kommer ta upp min tid en timme iallafall ;-) har längtat lite smått, vet inte varför haha.. kan vara så för mig vissa gånger för vissa program ;-) sjukt!

Nej, nu kom mamma och pappa hem, så ska fixa lite läxor med dom. puss / E'




(det är inte dom som ska vara med i år, men fanns ingen annan bild)
det är förr förra årets ensam mamma söker för er som ville veta ;-)


god morgon!



En nyvken emily ;-)

Hoppas ni allihopa får en riktigt härlig söndag!
Kanske blir det shopping för min del idag, det behövs verkligen ;-)

puss / E'

stor förlust..

Stor förlust idag mot sura, känns inte okej..

Fy vad dåligt det gick för mig, men bara att tänka positivt, det var en träningsmatch. det var nog det sämsta jag har gjort av mig, men ska inte skriva saker här som trycker ner mig, men så kände jag idag iallafall. var sjukt ovan över att spela med mina skor och nya handskarna, kan vara lite av det med. och sen är jag inte alls van att stå. visst, jag har stått i 2 år, men efter det långa uppehållet i sommar, så har jag inte hunnit jobba upp mig riktigt ordentligt än.. träning träning träning är det som gäller!

Något mer ? när jag kom hem, så stog mamma i köket och lagade plankstek. riktigt gott!
Och till efterrätt blev det äppelpaj med vaniljsås, riktigt gott där med!
Rättare sagt, en riktigt härlig lördag!

Imorgon, söndag.. alltid något man har för sig ;-) eller jag har alltid saker som jag måste få gjort innan en ny vecka börjar. varför ska helgerna gå så himla fort för? så imorgon är det städa som gäller, springa ( egen träning ) och tjäna lite pengar. (klippa gräsmattan hemma och fixa lite på gården). låter jättekul va? eller inte..

Krypa ner i sängen och plugga lite engelska. har inte alls tänkt på att vi har det tills måndag, så ska plugga vidare på det. godnatt, puss / E'

träningsmatch nästa!

Nu drar jag iväg på träningsmatchen med damlaget!

Sura-Ibk hallsta!

puss / E'

emily vill ha!



Här är lite av allt jag vill ha och behöver.. som ni ser, så är det lite lika grejer, som 2 bilder på halsdukarna osv.. men har inte riktigt bestämt mig om jag ska köpa båda eller någon av dom. är mer sugen på den tjockare varianten, men vi får se. och samma sak med smyckerna, ingen aning än om vad jag vill ha, men tror mer på dom armbanden som är flera. ni får helt enkelt se sen när jag har köpt mina prylar ;-)

& shortsen uppe i hörnet. billigast som nu, om ni undrar varför jag ska ha shorts nu när hösten börjar komma. men nu vet ni ;-)
puss / E'

träningsmatch med damlaget idag!



God morgon alla pigga läsare ;-)

Skönt att det är helg va ? har faktiskt för en gångsskull sovit ut ordentligt idag. jag vaknade runt halv 10, men somnade om till halv 11, riktigt skönt!

Så.. dagen idag vet ni nog redan hur den ser ut för mig ;-) träningsmatch med damlaget mot sura om ni har missat det, tror ingen av er har det, men anyway.. vi får se om jag får stå, det avgörs på uppvärmningen, hur bra det går osv. självklart berättar jag allt sen när jag kommer hem, och ska nog stanna till på ica en snabbis och handla lite godis och sånt till lördagsmyset. vi får se om någon sover här idag, eller om jag sover hos någon kompis, berättar det också senare om det blir så..

Jag ska fixa en ny kategori som heter "Emily vill ha!". det betyder att sånt som jag vill ha eller ska köpa, vilket som ;-) så jag delar med mig lite shoppinggrejer till er med. hoppas det blir bra!

Lägger snart upp ett collage om Emily vill ha! puss / E'

god natt ♥

Skriver god natt till er nu. blir ingen mer uppdatering idag. ska logga in på MSN nu, och jag orkar verkligen inte med att datan ska hacka upp sig, vågar alltså inte riskera något, för annars är fönstret nån meter ifrån mig haha ;-)

men träningsmatch imorgon mot sura med damlaget, bara att tagga!

puss / E' ♥

2 låtar som är oförglömliga! ♥




Westlife - If I let you go ♥
& Miley Cyrus - When I look at you ♥

2
låtar som har hängt med mig hela den här sommaren, och 2 låtar som också kommer minnas sommaren 2010 ! ♥

enjoy of the music, puss / E' ♥

lägger in dom här låtarna i kategorin : "dagens låt", det får bli dagens låtar också, tillsammans med låten halo (saxofonisterna) ;-)

dags för fredagsmys ♥



Bjuder på en bild på mig ;-)

Dags för att kila neråt och forsätta kvällen med familjen, fredagsmys. ♥
Idol börjar om lite mindre än 20 minuter, så dags att fixa fram chips & ta på sig myskläderna ♥

Uppdaterar senare, puss / E' ♥

dagens låt!


 
DAGENS LÅT SPELNING !
OM INTE HELT GRYMMA?!
JAG ÄLSKAR DET VERKLIGEN, RYSER PRECIS VARJE GÅNG!

Vad tycker ni om låten halo fast med saxofonspelare ? ;-)

puss / E'

vad har jag fått av pappa?



JAG MÅSTE HA VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!

Han kom hem för en liten stund sen och visade upp innebandyproffset påsarna, så självklart förstog jag att mina efterlängtade målvaktsskor låg där i! och självklart gjorde dom de, ;-) NU ÄR DOM MINA! visst är dom snygga ? ;-)
& han handlade också handskar till mig, mina var helt slitna som jag har nu.. dock ser dom sjukt stora ut på bilden, men dom är inte det annars ;-)

BÄTTRE FREDAG GÅR INTE ATT FÅ! ska testa stå lite med skorna nu, och sen dra ut och gå!

puss / E'

dags för en powerwalk med hunden!



Redo för en powerwalk med hunden! dags att piggna på sig lite nu..

Uppdaterar när jag är tillbaka ;-)

puss / E'

dagens mysiga oufit!



Dagens mysiga outfit !

Mjukisbyxorna-BikBok
Vita linnet-Ginatricot
Tjocktröjan-H&M

Här fick ni en "dagens outfit" också ;-)

puss / E'

fredagsmys!

Det var första gången jag bloggade i skolan, och endå var det riktigt kul ;-) Dels för att jag inte alls är van över att sitta vid en data i skolan, men nu när vi hade tillgång till det och endå skulle arbeta med de, så var det bara att slänga in ett väldigt snabbt inlägg!

Ja, skolan idag var helt underbart bra. faktiskt första gången på länge ;-) bra va?
3 lektioner idag, svenska, syslöjd och sist ämnesfördjupningen som faktiskt var roligast på hela dagen. allt gick så extremt snabbt, lika bra de ;-) vem vill inte ha fredag liksom?

Jag, johanna, mimmi och sophie (och lite jennifer) satt och nördade facebook samtidigt som vi hade lektion. vi hade någon ny, eller våran lärare som vi skulle ha var tvungen att åka hem till sin son som hade blivit sjuk. men det var först att arbeta hårt, jag och sophie vet hur man gör de, haha! och sen så satt vi vid en varsin data och pratade på facebook, chatten ni vet? det var en väl behövlig lektion faktiskt, skrattade så tårarna nästan rann och att jag knappt fick nå luft, så tack tjejer!

Fick skjuts hem av sara på moppen, fick det imorse också. snällt va? tack!
När jag kom hem var det bara att slå upp alla läxor, och sätta igång! så är ytterligare klar med hemkunskapen. ;-) duktigt av mig ;-)

Somnade också till på soffan en stund nyss, den här veckan har vart för mycket känns det som. så ska mysa ner i ett bad en gång till ikväll, inte likt mig att köra på det 2 gånger i veckan ;-) men när det är så mycket i veckorna så är ett varmt och avslappnande bad väldigt skönt, underbart faktiskt ;-)

Nu ska jag ut och powerwalka med chica, & mp3:n hänger med såklart!
Ska ladda inför träningsmatchen mot sura imorgon. är så extremt taggad att jag känner "nu eller aldrig". jag ska visa min tränare (som tränar damlaget, min målvaktstränare) att jag kan det här, och bevisa de!

När jag kommer in igen så ska ni få lite fler uppdateringar.
Idol ikväll, och fredagsmys med familjen! mys.

Vad ska ni hitta på en sån här härlig fredag ? ;-)
Umgås med vännerna, mysa med pojkvännen/flickvännen eller kanske dra ut och ha kul ?
Berätta !

puss / E'


i skolan!

sitter i skolan nu, uppdaterar när jag kommer hem ;-)

ha en toppen fredag, puss / E'

klar med 8km!



Hemma efter 8km med klassen, härligt!

Ja, som sagt, så var det gympa idag och jag kom in på 28 minuter på 5:an förra gången, så min gympalärare ville att jag skulle köra 8km. så jag gjorde det, och fixade det ;-) jag trodde aldrig att jag skulle orka med, eftersom vi inte ens fick vila mellan 5:an och 3:an.. så det var bara att springa på, och jag fick tiden på 44 minuter. helt okej tid faktiskt ;-) jag tror det bara var jag och mimmi som körde 8km av tjejerna, tror det iallafall.. men det spelar ingen roll, för vi båda var otroligt glada över att vi fixade det !

Skolan idag gick väll som vanligt, finns ingenting att berätta.. vi hade läxförhör idag på no:n som jag trodde jag kunde fixa bättre, ingen aning om varför det inte gick idag? jag svarade på frågorna, eller utom 1.. 1 av 5 stycken. men ska visa min lärare att jag kan, för det vet jag!

Träning snart med laget. 8km + träning = en väldigt trött emily ikväll!

Men det är det värt, ;-) puss / E'

dags för ett varmt bad!



Nu tar jag och myser ner mig i ett bad.

Ska låta tankarna snurra, jag är sjukt förvirrad just nu.
Vi får se om jag bloggar mera senare..

Direkt efter badet är det idol som gäller!

Ha en jättebra onsdagskväll,  puss / E'

H&M!



En av alla hemsidor jag verkligen ÄLSKAR är H&M. dom har verkligen allt, och till väldigt bra priser ;-) helt underbart! så ska försökta ta mig till stan någon dag och handla på mig lite nytt ;-) vill ha mycket mycket nytt till garderoben nu. en ny vinterjacka, och höst jacka ska köpas, och lite vantar, tröjor, halsduk, mössa, yes allt ;-)

puss / E'

en lång onsdag..

Som var väldigt seg i slutet. så är det nog alltid, att dom sista lektionerna går tiden saktare än någonsin. men vi klarade av en onsdag till, och fler blir det.. en låång dag idag, som jag berättade. vi slutade i jo för sig 10-20 minuter tidigare, snällt av våran lärare ;-)
Annars har dagen varit helt okej, mycket som jag har fått iordning på. och jag har bestämt mig att jag ska lägga mig tidigare nu, jag somnar på lektionerna nu för tiden.. somnar kanske jag inte gör, och sover där, men mina ögon orkar inte hållas öppna en enda sekund, så det ska bli en ändring, en väldigt stor ändring!

Något mer? idrott imorgon och då ska vi springa 8 km sammanlagt. så först blir det antagligen 5km och sen 3:an. sen är det bara att gå hem, och senare blir det träning med laget. undra om jag kommer va helt slut sen ? ;-) visst, jag är målvakt och det kanske inte tar lika mycket än om jag skulle vara utespelare, men mina ben kommer vara värre än spaghetti imorgon.. träningsvärk på fredag, garanterat!

Ska forsätta kolla runt lite här, och sen gå ut och gå tror jag.
Idol ikväll också, superkul! hittils är det väldigt många som jag tycker är bra som har gått vidare ;-)
Har också hunnit plugga. NO tills imorgon, nästan klar! matte, klar! & en svenska uppgift tills fredag, klar! känns som att jag endå har hunnit med en hel del idag. duktigt av mig ;-)

Tar tag i kommentarerna ikväll. medans ni väntar, så bjuder jag på en bild! enjoy!






dags för idol!

Har snart fått nog av min data, segar segar segar..

Så badet hoppade jag över idag, men det finns andra dagar som tur är ;-) ska krypa ner i soffan nu och kolla på idol som jo för sig börjar om 20 minuter.. perfekt, då hinner jag ta på mig myskläder och fixa lite frukt ;-)

puss / E'


tisdag

Hej mina underbara läsare!
Haft en bra dag ?

Som i de flesta inläggen jag skriver här på bloggen, så blir det alltid "skola idag" eller något sånt ;-) känns lite tråkigt att skriva exakt likadant, eller iallafall nått liknanade med skolan. men som ni alla vet, så är det skola måndag till fredag, så jag slipper rabbla upp det hela tiden ;-)

Justja, träningarna igår glömde jag berätta om.

Jag hade träning med mitt lag en timme, och efter var det damlaget's träning. som jag skrev igår, så visste jag inte helt säkert om jag skulle vara med dom eller om jag skulle hoppa över det. men jag var med, och det kändes helt okej. inte särskilt stor skillnad emot mitt lag.. men kul var det iallafall! fick lära deras målvakt som precis har börjat stått, alla grund positioner osv.. riktigt kul att jag fick lära någon, alltid jag som blir lärd ;-) så det var jättekul, och hon kommer verkligen bli grymt duktig om hon vill det här, helt klart!

Ja, nog om träningarna. eller en sak till, vi får se om jag forsätter träna med dom. knäna slets en hel del igår, och jag hade väldigt ont tack vare mina knäskydd.. pappa ska tydligen fixa, och min hjälm fanns det lite man kunde fixa på så de är bara att pappa sätter igång och fixar det!

Nothing more I think.. 5 lektioner i skolan idag, men gick inte fullt ut hela dagen. vi gick till 10 i 3, men självklart sparar man det bästa till sist, haha ;-) 10 i 4 imorgon..
Packa ur väskan, plugga lite och sen krypa ner i ett varmt bad innan idol. underbart ;-)

puss / E'

godnatt!

Dags att sova kanske ? sent sent sent..

Berättar mera imorgon om träningarna, puss / E'

GODNATT.

Träning nu!



Hej alla läsare!

Haft en bra dag i skolan eller på jobbet kanske ? ;-)
Skolan har väll varit helt okej idag, rullat på som vanligt. har precis ätit mat, lite laddning inför träningen som jag drar på om 10 minuter med pappa.

Har inte så mycket mer att berätta om dagen. nej, jag tror faktiskt inte de!
Stannar kanske senare kvar på träningen efter oss, alltså damlaget och kör med dom, men vi får se vad jag orkar och vill då..

puss / E'

2 bilder från dagen med mimmi!




Hej alla bloggläsare ;-)

Som ni alla vet, så har dagen spenderats med mimmi. vi har gjort allt ifrån att plugga till att cykla runt här i storstan. haha! nej, men vi har hunnit med att plugga som jag skrev i ett tidigare inlägg, och sen handlat lite på ica. ( ni ser på bilden ). gott va ? ;-) & mimmi va tvungen att "bogsera" hem min cykel. pappa hade tydligen fixat den jättebra, tills vi var på lidl och skulle rulla vidare, då hoppade hela däcket ur, great! bara att bära framhjulet då. men jag kom på att vi kunde lägga över det hjulet på mimmi's cykel, riktigt smidigt ;-)

Efter att vi hade suttit ute och pratat och mumsat på det vi köpte så gick vi hem, och pappa fixade min cykel ytterligare en gång, så nu funkar den bra, bättre än innan ;-) så jag och mimmi drog efter en stund hem till henne och hon hämta löpningskorna, sen drog vi till spåret och powerwalka 3:an, alltså 3km. riktigt skönt!

Så nu är jag hemma. tog en dusch efter maten och då blev det hårinpackning, så mitt hår kan nog inte må bättre nu ;-) har fortfarande handduken i håret, men ska ner och fixa det nu och sen borsta tänderna. tiden rinner iväg, hel sjukt!

Drar ner nu, godnatt! puss / E'

dags att plugga!



Nu sätter jag & mimmi igång med pluggningen ;-) engelska, no och hemkunskap ska bli gjort, och för ungefär dom första gångerna får jag små "agera" som en lärare för mimmi, lära lite engelska och sånt ;-) fun!

puss / E'

dagens outfit!



GÅRDAGENS OUTFIT & SOM OCKSÅ BLIR DAGENS OUTFIT!

Lite myskläder nu när man endå bara ska plugga ;-) mimmi kommer hit senare så ska vi ta tag i engelskan bla, och kanske något mer ? vi ska köpa lite gotti och smaska på samtidigt som vi pluggar, låter mysigt va ? ;-) efter alla läxor så ska vi hinna med och ta en lång och skön promenad. bara gå runt, lyssna på musik och snacka av sig. sånt gillar jag verkligen ;-)

puss / E'

uppdaterar mera senare!

före&efter med sommarbilderna!



FÖRE.



EFTER.

Jag ska försöka hinna sätta upp den och 2 små tavlor. kommer nog bli riktigt bra, om ni jämför med före-bilden.

puss / E'

gårdagens lilla shopping!



Förvaringslådor till grejerna nedanför (andra bilden)-Ikea
Kaninsakerna-Djurmagasinet
Den lilla bruna ramen-Ikea
Den rosa guldiga ramen-Ikea
Innebandystrumporna-Innebandyproffset

Som ni såg så fixade jag till den rosa ramen till guld eftersom det matchar mycket bättre till mitt rum. så det vart jag väll okej nöjd med ;-) mycket bättre än innan iallafall, och sen hur jag skulle fixa alla sommarkort. jag ska lägga upp bild på hur jag hade först..

puss / E'

dagens låt!



slänger in dagens låt nu innan jag ska sova.

nomy-cocaine, helt underbart bra!

tar med mig mp3:n till sängen och lyssnar på den, love it!

puss / E'

plugg-dag med mimmi ♥



Ska nog snart börja tänka på att lägga mig. är inte alls särskilt trött, konstigt? eller det kan nog vara för att jag vaknade rätt sent idag, men skönt var det ;-)



& idag blir det mimmi. vi har bestämt att vi ska plugga, och nu ska det också bli av. haha, har alltid slutat med att båda sitter och nördar vid datan, och glömmer helt av det vi egetligen skulle göra ;-) men imorgon är det plugga som gäller, eller hur mimmi ? ♥

GOD NATT.

En sak till, syster kommer hem snart tror jag ? hon skulle komma tidigt på morgonen, väldigt tidigt.. trodde jag skulle sakna henne, men inte har jag gjort de ;-) okej, de där kändes dumt att skriva så, men 1 vecka har redan gått.. allt har gått väldigt snabbt, men självklart är det kul att ha henne hemma igen. kommer nog gå runt och vara avundsjuk på henne att hon är brunare än mig. (om hon ens har fått någon fin färg på sig.) får allt vänta till höstlovet då familjen drar utomlands KANSKE.

mina "nästan" målvaktsskor?!



mina älskade målvaktsskor, eller mina och mina, snart mina!
ska hämta dom nästa vecka som jag berättade tidigare i något inlägg? ni ser nog lite på hur modellen ser ut, men resten är suddigt och svart, secret ;-)

puss / E'

göteborgscup-bilder!





Ja, där fick ni några av alla bilder ifrån göteborgscupen!

Hel grymma bilder, och självklart kommer man bära med sig allt, helt klart! sista bilden är när hon lägger straffen, eller börjar i jo för sig springa mot mig. härligt känsla att jag tog den!

puss / E'

funderingar över mina 3 outfits från "modell för en dag" ?



Mina 3 outfits på "modell för en dag".

Har ni några funderingar om kläderna, eller någon annan fundering, så det är bara att kommentera & fråga. ♥

puss / E'

före&efter klippning!



Jag tror inte att jag har fått upp de här collaget, så det får helt enkelt bli nu!

Före&efter bild på hur jag klippte mig. ni ser hur lång bit det blev, men lika bra ;-) tur att det växer tillbaka så snabbt, great! håret mår som bäst nu iallafall. hårinpackning imorgon på min spa-kväll, bättre kan det nog inte bli ;-)
puss / E'

svar på kommentar!

Postat av: PETRAJOHANNAZENOBIA

lägg ut en stor bild på efterbilden, vill se! :D

(sent kommentarsvar)

- Absolut kan jag göra de! ;-) Här kommer den..
Och för er som har missat, så har jag färgat om ;-)



( inte samma bild som jag la upp förut, men jag var blond där, så den får duga ;-) )


Stan, träning & tessan !




Det får bli en liten sommarbild på mig i det här inlägget & en bild på mig och tessan i malmö, enjoy!

(haha, om ni undrar varför vi ser helt deppiga ut var för att det var sista dagen i malmö)

Hej alla läsare! anledningen till varför inget inlägg har dykit upp under dagen är för att jag har vart i stan med mamma & pappa ungefär hela dagen, eller kanske inte hela men nästan.. vi va inne på ikea, media markt, djurmagasinet, innebandyproffset tror jag det var, kanske nån mer. alla saker jag köpte kommer komma upp sen. ska få in mera bilder i hårddisken först, och sen ska allt komma upp här i bloggen, lovar!

På innebandyproffset som vi var på idag, så skulle vi kika efter nya skor till mig, alltså målvaktsskor. mina som jag har nu, är helt slitna, går verkligen inte att ha dom, och sen är dom för små. så dags att köpa riktiga målvaktsskor. har nu vanliga idrottsskor.. och dom hade en enda modell, men den modellen var grymt snygg. men dom hade inte i min storlek, så dom beställde hem till nästa vecka någon gång. skulle ringa på onsdag och kolla om dom hade fått hem det, och sen ska jag samtidigt köpa ett skit häftigt pannband, eller vi får se om jag ska ha det, men riktigt snyggt var det ;-) och sen ett fler pack med tunna pannband, riktigt skönt att ha på sig! 

Men iallafall, vid 6 drog jag, bella, tessan och eve tillsammans till våran egna-träning. det blev jag, eve, tessan, bella, jonna, mimmi och karin som lirade lite. jag satt självklart i mål, lika bra att träna upp sig extra nu inför säsongen, right ? ;-) var riktigt kul att köra olika övningar, straffar bla som det var ett tag sen sist man körde, riktigt kul! sist jag körde straffar var på semifinalen i göteborg, och som jag också tog. kommer upp lite bilder ifrån göteborg också sen ;-) bla EN bild när straffen läggs, härligt att se!

Senare på kvällen träffade jag tessan, eller hon kom hit. det var ett tag sen vi va, så det var som alltid lika kul. vi pratade mycket om gamla minnen, hel knäppa verkligen! och sen fixade vi iordning vaniljglass med varma hallon, mums!

Hon drog för en stund sen, så jag sitter här nu och bloggar lite. ska kolla facebook, lite bloggar och ja sånt som behövs ;-) imorgon är det mimmi som gäller! bebbe-dag, haha! nej men vi får se vad vi hittar på, ;-)

Ha en jättebra lördag, puss / E'

God morgon!

God morgon alla underbara läsare! ♥

Har äntligen hunnit sova ut så mycket som det gick idag, vaknade vid halv 11, hur skönt som helst! så nu är jag utvilad iallafall ;-) bara att starta den här dagen med att hjälpa pappa lite ute, tjäna extra pengar och så. nej, men vi får se.. hör att moppen är igång utanför, så kanske ska test åka den, det får vi se ;-)

Ha en jättebra lördag, uppdaterar när jag vet sen vad jag ska göra!

puss / E'

Den här veckan..

Den här veckan är jag helt klart nöjd med, även om jag kanske någon gång kunde "prestera" bättre på lektioner osv.. men första veckan är alltid segast, eller dom första. men sen är man igång i rutinerna igen. känner att jag har fått allt för lite sömn, och för mycket stress & träning. så ska försöka ordna upp det nu i helgen. ska sova länge imorgon, så länge tills jag inte kan sova mer, och sen på söndag, så ska jag fixa ett varmt bad med levande ljus och bara ha det hur härligt som helst! ♥ nu kanske ni undrar, varför just söndag ?
Jag har ingen aning om varför jag har valt just söndag, men har kört med det varje gång, eller när skolan är igång. en söndagskväll, kan inte bli bättre!

Så nu ska jag krypa ner i sängen, håller snart på och somnar.. not so good!

Uppdaterar självklart imorgon. ska hinna med och kolla mina mail, för har fixat videofy.me nu, och det kanske är registrerat och klart. måste kolla upp det. för isåfall kan ett eller annat videoinlägg komma upp ;-) bra va ?

God natt, puss / E' ♥


fixa en varm kopp te nu !


 (har inte tagit bilden själv)

nu är det dags att fixa en varm kopp te. har suttit fastklistrad vid både datan & tv:n, men nu ska jag allt ta mig ner och fixa en kopp te. sitter i myskläder och sockorna är på också. det var ett tag sen! kylan är verkligen påväg..

jag kör en hiss & diss imorgon, vad tycker ni om de ? ;-)

puss / E'

Tro inte att jag blir svagare över de här, snarare starkare över att kämpa emot!


puss / E'

fredagsmys ♥



Hej alla läsare! Tillbaka igen, och har rensat min data ordentligt nu och startat om den, så nu går den lite bättre.. kanske kommer igång bättre sen, vi får hoppas på de bästa helt enkelt.

Ja, dagen idag har nog varit som dom andra dagarna nu i veckan. skola, skola & skola.. men nu är äntligen den här veckan slut, och läxor har rullat hem dag efter dag kan man säga. så har no, hemkunskap, engelska och slöjd-läxa hemma nu som ska bli gjort. har hunnit göra det mesta redan, duktigt va ? ;-) så jag slipper ta allt nu i helgen. måste nog det endå, men inte alls lika mycket.
Den här veckan har varit extra hård med tanke på att vi alla nyss har haft en väldigt långt och skönt sommarlov. inge stress, eller upp tidigt på morgorna. inget alls, utan bara vara ;-) nu är det upp vid halv 7 varje morgon, och långa dagar i skolan samt träningar på de. visst, jag har inte lika mycket träning längre, men hela min kropp är helt slut efter den här veckan. dags att börja vänja sig, ska allt gå i skolan ett tag till, väldigt länge till ;-)

Som ni redan vet så umgicks jag med mimmi efter skolan, eftersom jag hann slänga in ett inlägg hemma hos henne innan vi drog till mina småkusiner. alltid lika kul att träffa dom! drog hem efter ett tag och har nyss ätit en rejäl kvällsmat. det blev potatisgratäng & kött. hur gott som helst! mättare än mig kan man inte bli, haha!

KRISTALLEN 2010 är ikväll. ingen aning om det kommer vara bra, för kommer inte ihåg så mycket ifrån förra året, men ger det allt en chans iallafall ;-)

Vad ska ni göra en sån här härlig fredag? ♥

Dags att ta på sig lite mys kläder och sen krypa ner i soffan med en varm kopp te, super mysigt!

Ha en jättebra fredag!  puss / E' ♥

mimmi nu! ♥

Hej alla läsare ;-)

Sitter hemma hos mimmi nu men ska snart vidare till mina småkusiner, och hon hänger på. vi kan inte vara ifrån varandra för länge haha ;-) nej, men det blir så att hon hänger på och får agera som lekkompis till dom tillsammans med mig, vi får se ;-)

Bloggar senare ikväll, ska hinna rensa min data innan också, så jag slipper slänga ut den. den har sina dagar kan man säga. vissa dagar går den hur bra som helst medans andra segar den otroligt mycket att man hela tiden måste stänga av den.. aja, ni märker nog om jag uppdaterar mycket senare ;-)

FREDAG IDAG, sista dagen av den här veckan! skönt, riktigt skönt!

Nu drar jag och mimmi iväg, puss / E'



ÄLSKAR DIG ! ♥


Back!

Hej alla läsare!

Back again, hunnit sakna mig lite ? ;-)

Träningen gick bra, eller alla va super duktiga som vanligt, bara jag som måste få in "snitsen" att stå igen, så längesen sist känns det som. har ingen koll alls, och mina armar vill inte ha den reflexen jag hade tidigare, bara att träna upp sig helt enkelt! men nu är hela jag heelt slut, skönt de! iallafall något bra man har gjort, eller de har jag nog gjort iprincip hela dagen. träning & skola!

Ett kort inlägg kommer upp nu, eftersom jag mer och mer håller på och somnar här. men ska krypa ner till min älskade säng nu, och så uppdaterar jag mera imorgon. berättar också om dagen idag, men det har jag väll smått gjort redan? efter skolan drar jag hem till små kusinerna & hälsar på där. amanda säljer jultidningar, så man kanske kan sponsra lite, vad vet jag ? ;-) nej, men vi ska hälsa på, umgås med dom och så. blir säkert toppen!

Dags att sova, god natt!

puss / E'

träning nu!

vidare på träning efter en hård dag på gympan ;-)
vi körde 5 km och sen gick jag ifrån mimmi hem till mig, vet inte alls hur långt det är, men en bit med tanke på att jag hade min tunga packning också på mig..

men nu är det träning med laget som gäller, och vi får väll se om jag stannar efter våran träning och tränar med damlaget. är bra sugen, men vi får allt se ;-)

maten står brevid mig, så ska snabbt äta upp den, och sen dra iväg..

puss / E'

sena kommentarsvar?

Förlåt för sena kommentarsvar, men har ingen ork ens att blogga vissa dagar tyvärr! skolan tar mer än vad jag har trott tidigare, så vi får se hur ofta jag kommer blogga om dagarna nu ;-) hoppas iallafall att jag får upp MINST ett inlägg om dagen iallafall.. har träning imorgon kväll också, så jag svarar antingen efter träningen om jag inte stannar kvar och tränar med damlaget också. så ni vet ;-)

Har en extrem träningsvärk i låren och benhinnorna. eller träningsvärk i benhinnorna har jag nog inte, snarare har jag börjat fått ont där. bara det inte är något allvarligt? ska höra med tränarna, dom är nog mer kunniga än mig på sånt. har också ont i nacken, ingen aning om vad jag har gjort. känns som om jag ska få nackspärr men aldrig får den, helt knasigt! & sist min hals. det är nog tack vare igår, så får allt skylla mig själv ;-) kul var det! haha ;-)

Men iallafall dagen idag har väll varit helt okej, även om vi hade en lång och seg dag. vi skulle sluta 10i 4, men våran lärare släppte iväg oss 10 minuter tidigare, skönt de ;-) jag, mimmi och jonna tog sällskap halva vägen och sen drog jag och mimmi till ica för att jag skulle höra om prao-plats där, och första platsen man frågar på får man också på! underbart! så där blir min prao, ;-) har praoat där några gånger förut, men det gör ingenting. 

Men mimmi och jag drog senare hem till mig, och tanken var att vi skulle plugga tillsammans, men tror ni att vi gjorde det ? näe, knappast! fastnade vid datan direkt, som alltid.. ;-) men ska iallafall ta tag i både engelskan och hemkunskapen som vi har till nästa vecka, p l u g g a !

Nu ska jag forsätta lite här, och sen fixa mig inför kvällen ;-) ta på sig mys kläderna och sen krypa ner i sängen med läxorna. inte lät de särskilt mysigt, näe..

puss / E'    |  God natt!
 

RSS 2.0