fan..

Åh, min måndag kunde inte ha slutat så mycket värre..

Min morfar skulle som tänkt vara här om en timme, JUST HEMMA HOS MIG! men såklart så ska det krångla när dom väl är på plats.. så ja, vi får hålla alla tummar och tår att dom kommer på onsdag då nästa plan åker från spanien till sverige!

Snart åker jag dit och träffar dom, saknaden blev större och större nu!

Barnvakt nu. skapligt hårt! båda sover i bäddsoffan och jag har laptopen i knät i sängen. men har saknat dom jättemycket, så imorgon spenderas dagen med båda tjejerna, och sen drar jag vidare och umgås med mimmi och tessan (och kanske jonna). fullt upptagen hela dagen, but I like it!

Sista inlägget för idag, sov så gott allihopa! GODNATT!

hemma från stan!

Hej allihopa! nu är jag hemma från stan igen, och jag fick med mig lite saker som behövdes. jag glömde ta kort på 3 saker till kom jag på nu, och det var en deo, bomullspads och ansiktsmask. men det är endå inte så märkvärdigt, men det var det iallafall och de andra grejerna. riktigt nöjd!

Nu är det bara frisören & färg kvar som ska handlas in och en sol tid! sen är jag nöjd, och hela barnbidraget är nog också slösat! 

Ska ner och duscha nu. åt nyss en kycklingrulle som blev kvar sen igår, mums!

Bilden som är ovanför är 1 dvd och en engelsk bok som jag fick med mig från bibblan. jag och mamma svängde förbi där för hon skulle ha tag i några böcker och jag skulle ha tag i en engelsk bok eftersom jag har svårt för läsförståelse i engelskan. så jag fick med det, och filmen som jag inte har sett än. så ska sätta på den efter en varm och skön dusch! ♥

Ha en forsatt bra dag!

min shopping idag!

1:a bilden-Media markt: plattång och skyddspray
2:a bilden-Biltema: doftspray och markeringspennor
3:e bilden-Ö&B: ostbågar och halstabletter

stan, coacha & barnvakt, så ser min måndag ut!

God morgon allihopa! ♥

Skriver ett snabbt inlägg nu. ska nämligen in till stan idag med mamma och shoppa lite så därför kommer inte uppdateringen vara den bästa. men när jag har kommit hem och så, så uppdaterar jag såklart som vanligt igen.
Efter stan, om det blir så att vi är där till senare, så kommer jag åka direkt från stan till grabbarnas träning och coacha dom. så vi får se när vi kommer hem, isåfall slänger jag in ett inlägg innan jag åker iväg på nästa.. när jag väl kommer hem från deras träning, så ska jag vara barnvakt till mina kusiner, så som sagt, jag har nog att göra endå! men det hindrar inte mig, tycker bara det är superkul! 



En gammal bild på Amanda & Vilma. (mina kusiner), och det är dom jag ska vara barnvakt till. Amanda åt höger, och Vilma åt vänster, how cute? ♥

Ha en toppen dag allihopa! ♥

klicka på f5...

Klicka på f5 om det inte har uppdaterats med varken inlägg eller någon förändring på bloggen. har ändrat bakrundsfärg till en mörkare och mysigare färg. det jag märker nu är att det är ungefär den färgen jag har på mina väggar. chokladbrunt!♥

Sista inlägget för idag. min hals tar livet av mig nästan och jag ska ny krypa ner i en nybäddad säng och sova. bytte ut allt i sängen idag, så extra skönt att krypa ner och sova.
Sov gott mina fina läsare! GODNATT!
Morgondagens planer:
*  Träna små grabbarna (göra klart det sista inför det)
*  Åka in till stan (ni får se vad jag kommer hem med)
*  Vara barnvakt till små kusinerna! ♥

Det är det, och sen det vanligaste..PLUGGA!  livet är inte alltid kul, men men..

vilken hårfärg?


Som ni ser, jag är sjukt förvirrad om vilken färg jag ska färga. för mörkt är inte min färg, men endå att det ska luta åt de mörka. fick ett tips av michelle att eftersom jag har mörka ögonbryn, så skulle jag passa i en mörkare färg. det hade hon riktigt rätt i, men nu är frågan vilken färg och hur mörkt?
HJÄLP MIG! kom med förslag! ♥

dag 4-mina bästa vänner!♥

♥ Dag 4 – Mina bästa vänner.
Forsätter med detta som jag har hållt på med nu, 4 gånger!

Mina bästavänner är jonna & mimmi. men alltså, bästa vänner hit och dit, jag har många nära vänner oh det tycker jag endå att dom räknas som mina bästa. det är också johanna s, johanna t, elin, sophie, jennifer, tessan, bella, rosanna, hela laget, ja ni hör ju själva.. och sen dom jag skrev innan. det är tjejer som man har riktigt kul med! ♥

Mina närmsta, ABSOLUT närmsta är mimmi & jonna!



Fast som sagt, jag har flera, men om jag skulle välja mina 2 bästa så är det dom, annars dom jag nyss skrev upp! det är dom jag kan lita på, snacka med om allt och också få stöttning av, vilket ibland behövs vid olika lägen! ♥

En fråga till er:
-Tycker ni att man ska kunna berätta det mesta till sina vänner, eller kan man hålla de för sig själv? ♥


clean up!

NU... dags att städa rummet och kaninens bur! plugga också och sen städa inför morfar. känns som om hela dagen kommer gå åt på de, men whatever, bara att börja istället!

Spotify är på högsta volym och dunkar i hela huset, sätt fart!

en lite förändring!

Ni kanske inte alls tänkte på att jag har ändrat bild på denna ovanför. hade haft en och samma bild väldigt länge, så det var helt klart dags att byta! texten är likadan, men om ni klickar på bilden så kommer min korrekta ålder stå och mitt motto, så kika in ifall ni är lite nyfikna på det.
Vaknade för nästan en halvtimme sen. fattar inte varför jag vaknar så tidigt. halv 10 kanske inte är så jätte tidigt, men tidigare än vad jag brukar vakna när jag är ledig eller när det är helg.

Städa inför morfar idag, ska bli spännande att se hur det blir!
Så länge.. Ha en härlig dag! ♥

min förra blogg och min blogg jag har nu!


Här ser ni lite före&efter bilder på min förra blogg och nu. min texter & mina bilder. min förra blogg. och den finns fortfarande kvar, så ni kan kika in på den om ni är nyfikna på mina gamla videobloggar, som är helt..ja..

Inte vart det sista inlägget för idag inte, och ingen big brother heller. kikar på reprisen imorgon, good!

GODNATT en gång för alla! 

sista inlägget för idag, och hur filmen var!

Nu har vi kollat klart på filmen, och jag tyckte den var riktigt bra! lite halvt seg emellanåt, men om man "sammanfattar" den, så var den toppen! den får 4,5 av 5 poäng av mig, ett topp betyg enligt mig iallafall ;-)

Nu blir det att sätta upp håret i en lös knut, skönt! och sen sätta på mig sig myskläderna och krypa ner till big brother. vet inte varför jag kollar på det egentligen, rätt värdelöst! men endå vill man se de. crazzyy!

Sista inlägget för idag. bloggar som vanligt imorgon, check it ;-)

GODNATT.

Förresten.. ska svara på kommentarerna ni skickar till mig. tro inte att jag har glömt det, men har inte haft tanke och tid för det, därför tar jag det kanske imorgon?

& endå när jag skriver ännu mer, så ska jag fixa inför min morfar imorgon. städa upp osv.. så ja, ni kanske får en skaplig uppdate iallafall, I hope so!

hur min lördag kommer se ut..

Såhär kommer min lördagskväll se ut. massa onyttigt som jag tränar bort senare när jag hinner krya på mig. hatar att vara förskyld, och halsont gör inte saken så mycket bättre.. därför nog allt det här bästa kuren just nu, det brukar vara så va? 

Mamma lagar just nu lite lövbiff som vi sen ska ha i baguetter med massa annat smått och gott framför filmen "letters to juliet". jag har aldrig hört talas om filmen, så det ska bli spännande att se den! självklart berättar om vad jag tyckte om den senare, så ni kanske också blir sugna att se den.

Vi hyrde film eftersom vi orkade inte ge melodifestivlen en chans till, riktigt dåligt om det får komma från mig, så en film på lördagskväll gör självklart kvällen mycket mycket bättre!

Nej, nu ska jag gå ner och hjälpa till lite. härligt att få in nytagna bilder direkt i bloggen med lite krångel som vanligt. Ha en toppen lördag allihopa! ♥

matchen mot sura!

Hej alla lördagsglada läsare!

Härligt att det är lördag va? ;-) underbara helg, STANNA KVAR!
Men men.. har vart på match hela morgonen, eller morgon och morgon, drog runt kvart i 11, och kom hem för ungefär en halvtimme sen.
Det var skälby's match, men som ni vet så har vi ett samarbete med dom, därför kom det 5 hallsta tjejer och spelade också. jag satt på bänken och uppskriven som coach. jag har åkt på förskylning och har fortfarande värkningar i tummen, not so good!

Men matchen slutade endå 3-1 till sura, och fyfasen vad vi var grymma endå! ett lag som ger järnet in i de sista, det gillar jag starkt! och jojjo i mål, hon var så jäkla gryym! 
Alla andra var såklart också så himla duktiga! jag om någon är så stolta över er alla!

Nu.. ska jag fixa mitt rum lite, plugga no&spanska och sen sätta mig ner vid datan och kolla på "familjen annorlunda" som jag inte alls har hunnit kolla på. man måste betala om man ska kolla, men hinner kolla på det senaste för att det inte har gått 1 vecka sen det var på tv. skynda skynda!

Ha en toppen dag! ♥

dag 3-när jag var liten!♥

♥ Dag 3 – När jag var liten.

Jag föddes 19 oktober 1995 som dom flesta vet och som ni kanske har läst om på "dag 1"? men iallafall, jag var för tidigt född, hela 8 veckor=2 månader. kanske inte så bra, och jag var inte heller fullt stor vilket man kanske förstår. men jag kom ikapp och mår idag jättebra. jag var väldigt livlig när jag var liten, rörde mig hela tiden vilket dom flesta små barnen gör vid dom små åldarna. jag ville alltid ha min vilja igenom, vilket har hängt med enda sen nu. kanske inte lika mycket, men lite finns det allt kvar. envis & bestämd passar nog bäst in på mig som liten.
Självklart hade jag som dom flesta andra kompisar. barndomsvänner. vissa har man ingen kontakt med alls idag, men som man endå kommer ihåg från kort och så. vissa har jag kontakt med, och en av dom är elin. hon och jag har vart kompisar sen dagis, och vi går idag i samma klass och umgås ibland hemma.
Sen har jag flera andra som: moa, elin h (har kontakt med idag), emelie och ida. några som jag bara kommer ihåg nu..♥



Man ser nog vem som är jag, men annars, jag är åt vänster och min syster år höger!
S-w-e-e-t-! 

big brother om en halvtimme, och sista inlägget för idag!



Ska krypa ner i myskläder och kika på big brother som börjar om en halvtimme ungefär. är supertrött, vilket tillhör på alla fredagar. skönt att lovet äntligen är här. det är då jag kommer vila upp mig så mycket som det går. match imorgon med skälby mot sura, MEN jag är inte uttagen och ville heller inte köra. känner mig halvt sjuk, eller förskyld och min tumme värker då och då.. bäst att jag står över!

Men jag ska självklart dit och stötta mina tjejor, shallsta!
Snacka lite på msn, och sen krypa ner i soffan med en filt runt sig!

Sista inlägget idag, 9 inlägg med det här idag, inte dåligt va? ;-)
GODNATT!

postkodmiljonären nu, let's dance snart!

Sitter just nu och kikar på postkodmiljonären, eftersom let's dance börjar om ungefär 20 minuter. har inte kikat på det på jättelänge, därför kände jag att det var dags att kolla på nån av gångerna 

Ett litet "collage" om vad jag MÅSTE göra på sportlovet..



min kväll...

Såhär kommer iprincip min kväll se ut, let's dance och ostbågar! ♥

Bara ta det lungt! det är jag allt värd efter en vecka i skolan!
Ha en super mysig fredag, som alltid..FREDAGSMYYYS! ♥

Dagens outfit!

Svarta jeans med en dragkedja bakom-Vero moda
Vanligt svart linne-Ginatricot
T-shirten över (svart)-Vero moda, eller JC
Koftan över-Vero moda tror jag?

Underbart att få in en outfit också, behövdes eftersom det var ett tag sen sist!

2 saker som jag fick av mamma och pappa förra helgen!

Förra helgen kom mamma och pappa hem från stockholm, och då hade jag turen att få lite grejer. så fick det som är på dom 2 bilderna. en vattenflaska som var väldigt välbehövlig, vilket pappa visste och sen 2 piercingsmycken till min navel och små produkter med schampoo, balsam och tvål. praktiskt att ha med sig när jag ska duscha efter matcherna! 

sportlooov, och självklart kommer en videoblogg med också!


SPORTLOOOOOOV!

Tjena allihopa!

- Hörde jag sportlov eller? FYFAN VAD SKÖNT, ÄNTLIGEN!

Hoppas ni får ett grymt sportlov, jag ska försöka ha det iallafall! min morfar kommer nästa vecka och flyttar hit från spanien, med hans vovvsingar och sambo. super mysigt!
Ärligt..
så är det jätteskönt att han är på hemmaplan igen. han har bott här förut, men flyttade senare. har saknat han så mycket, dessutom är det inte lätt när man får träffa han ungefär en gång per år, men men.. jag behöver inte vänta så länge till.

Jag har laddat upp MASSA bilder på olika saker som jag laddar upp ifrån min bärbara sen. det blir något fel på den jag sitter vid nu, så kan inte ladda upp några bilder alls på bloggen, utan bara skriva. super knäppt! så de är därför det oftast blir text inlägg utan bilder, men jag hoppas det inte gör så mycket!

Sportlov=MYCKET uppdatering! nu jäklarrr ska bloggen komma igång på allvar! WIHOO!

förresten, uppdaterar när jag kommer hem. kan bara mobilblogga i rubriken, därför blir det såhär. ska eventuellt in till läkarn med min tumme. vi får se vad de är som spökar, haha ;-)


sitter i skolan med mina tjejer ;-)


dålig uppdateeee

Bloggen står stilla, och får mer panik över de..

MEN på sportlovet, då ska de uppdateras igen som vanligt med blandat!

Vinst igår mot rönnby med 9-1! en skadad tumme och frilägen som jag lyckades rädda, men sak samma, jag är hel vilket är huvudsaken!
Bara att köra in på nästa match!

Ska kolla på träningen idag, känner att lite vila är endå helt OK!

Ha en toppen dag/kväll!

jag är så jävla glad att jag har er alla! ♥


uppdateringen=suger

Uppdateringen suger, och jag har inte tid att blogga alls nu..

Ska iväg på match strax, och måste äta och byta om först! men till helgen och sportlovet kommer allt ifrån roliga inlägg till videobloggar upp. hemskt hemskt förlåt! ♥

dag 2-min kärlek!♥

♥ Dag 2 – Min kärlek.

Forsätter med "dag 2". det dyker upp lite då och då, men jag tror inte jag kommer hålla det varje dag, vilket jag inte har gjort nu endå.. men håll som sagt utkik ;-) nu till "min kärlek".

Jag har ingen kärlek, eller hur man ska säga det. jag har väll haft mina tillfällen, men jag har inte haft något nu på ett tag, vilket är både skönt och inte! klart man vill ha någon brevid sig & dela med sig av all kärlek man har att ge! men det är inte så att jag verkligen BEHÖVER en just nu. ni vet ju redan hur mina dagar ser ut, men en kille skulle endå inte sitta ivägen. har man tid för allt annat, har man väll endå tid för kärleken? ♥

En fråga till er.. när hade eran första kärlek? ♥

Dag 1-presentation av mig själv!

Dag 1-Presentation av mig själv!

Nu vet jag inte hur jag ska börja, men jag tar allt från början, från start i mitt liv..

Jag föddes i västerås den 19 oktober 1995. jag blev skickad till uppsala eftersom jag är 9 veckor för tidigt född. jag var jätteliten till skillnad från hur stora alla mina kompisar var när dom kom ut till världen. jag vägde bara 1490 gram och var 36 cm lång. från början hade jag jättesvårt att andas, så jag hade jättemånga slangar på mig, och dessutom kunde jag inte heller äta själv, så man fick mata mig igenom en spruta.

15 år senare, står jag här och mår hur bra som helst.
Jag är en tjej på 15 år, som ni kanske redan vet. jag älskar alla slags utmaningar. att utmana mig själv är hur kul som helst. för att se hur mycket jag vågar, även om det finns en risk med olika saker, så vill jag alltid testa på det mesta. vissa grejer kanske man backar för, men oftast vill jag gå framåt och testa. nu har jag inget exempel, men jag tror ni förstår menningen med det.

Jag bor i en villa tillsammans med min mamma, min pappa, min storasyster och mina två husdjur (hund&kanin). jag har lagom stor släkt, som är spridda åt alla håll. vissa bor i samma "stad" som jag, men vissa bor i italien, norge, spanien, ja lite överallt. så man kan säga att jag är en fjärdedel norsk & italiensk. rätt grymt, fast jag endå inte kan språket på italienska eller norska. norksa är väll lätt, eftersom det är väldigt likt svenska.

Jag går i nionde klass, och ska välja gymnasium och linje detta år, eftersom jag börjar där till hösten. jag har inte valt än, vilket inte är sådär jättebra. jag ska göra det denna vecka som kommer, och då får ni se hur jag har valt, spännande va? ;-)

Jag tror jag fick med allt där.. om inte, så lägger jag till något senare!
Hoppas det blev en bra "presentation" av mig, från start i mitt liv till nu! HÄRLIGT.


något nytt jag ska börja med här på bloggen!

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min kärlek.
♥ Dag 3 – När jag var liten.
♥ Dag 4 – Mina bästa vänner. 
♥ Dag 5 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 6 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 7 – Mina drömmar.
♥ Dag 8 – Min favoritresa.
♥ Dag 9 – Min senaste födelsedag.
♥ Dag 10 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 11 – Min önskelista. 
♥ Dag 12 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Det här kommer jag "starta" med från och med idag. jag vet inte om det kommer bli så att jag kör varje dag som det är menat, men jag ska försöka så gott jag kan! jag har som sagt fullt upp i veckorna, och denna vecka som kommer har jag det, eller skapligt mycket iallafall. läxinlämningar, glosförhör m.m. så ni får helt enkelt hålla utkik när något kommer upp, och självklart lägger jag ut det så ni också vet, ungefär som: uppdaterat eller något liknande! börjar som sagt med "Dag 1"- Presentation av mig själv. får se hur det går då ;-)

videobloggningen?

Videobloggen kom inte upp idag! har gjort massor med grejer, därför har jag inte haft tanken att videoblogga så mycket! har pratat med en kompis på skype i 3,5 timme, haha inte så himla normalt, men det var väldigt nödvändigt! vi behövde de! ♥

Ska plugga på engelskan nu, och sen sova..
Planer inför morgondagen:

* Plugga (so, engelska)
* Gå ut på en lång promenad med chica
* Städa&tvätta
* Bädda rent i sängen

Så.. jag har nog att göra!
Ha en toppen kväll/natt!♥

2 bilder från turkiet 2010!♥

2 bilder från turkiet-2010! ♥

shopping!

Gårdagens "hemliga" shopping, haha 

lördag=match=dålig uppdatering

Hej alla toppen läsare! ♥

Jag vet.. uppdateringen har varit grymt låg, och jag har inte heller haft tid att sitta vid datan, eftersom ni vet att mina veckor verkligen är fullspäckade! men jag ska försöka få igång bloggen lite nu, eftersom den har stått still ett tag.
Matchen idag mot rönnby var grymt spännande, och med tanke på hur få spelare vi var, så gjorde vi en kanon match. matchen slutade tyvärr 4-3 till rönnby, men vi ledde nästan hela tiden, och det låg lika ganska länge, men 14 sekunder kvar av sista perioden så gjorde dom ett mål som jag knappt såg, eftersom det studsade på någon som var framför mig.
Vi möter dom igen på onsdag, och då j*klar tar vi dom, tjejer! 

Ska gå och fixa lite nudlar nu, och sen sätta mig ner med engelskan som jag inte har kollat ett dugg på, glosförhör på måndag, opps!

Videoblogg kan dyka upp sen, eller det kommer dyka upp OM jag är tillräckligt pigg för att göra en. kan visa vad jag fick med mig hem från stan igår också. apropå det, det var en toppen dag med elin verkligen! vi träffade på felicia och jennifer också! ♥

Nej, nu måste jag laga nudlar innan jag hungrar ihjäl!
Ha en toppen dag allihopa, lördagmyyys!

usel uppdatering!

Man ser hur statistiken höjs och sänks tack vare min uppdatering!
Läxor på högar, som minskar som tur är.. men mina veckor är verkligen fullspäckat med träningar, matcher och skolan.

Jag hade match igår mot sura, jag har match på lördag med damlaget, jag har match med skälby på måndag och jag har match på onsdag med damlaget, skapligt hårt men fasen så kul!

Därför kanske ni förstår varför uppdateringen är som den är, men jag ska försöka förbättra allt! på sportlovet blir uppdateringen jättebra, det kan jag lova er här och nu!

Ska dessutom in till stan imorgon med elin, och shoppa kläder som jag har längtat efter hur länge som helst! när vi kommer hem igen, så möter jag upp tessan, sen ska hon sova kvar hos mig! myspys.

Jag kanske slänger in en videoblogg imorgon eller på lördag om allt jag köpte, om jag nu har turen att hitta det jag vill ha ;-)

Men så länge, ha en toppen kväll, IMORGON ÄR DET FREDAG! WOHOO!
GODNATT!

sista inlägget för idag! ♥

Dags att röra på benen, måste plugga, PLUGGA VAR DET!

GODNATT skriver jag på samma sväng, även om det är ett tag kvar tills jag går och lägger mig. jag om någon är väldigt trött, åh..



Bjuder på en gullig bild på mig och min fina vän johanna! ♥
Ha det så jäkla bra i thailand sen! tur att det är ett par dagar kvar innan du åker, men så du endå vet lite sådär i förväg 

tisdag

Hej toppen läsare! ♥

Bloggar en kort inlägg med en bild också, lite lyx endå?

Har pluggat i 2 timmar. har setat här en stund nu, och samtidigt kollar jag på "teen mom". som jag skrev först, så har jag pluggat i hela 2 timmar. och trött som jag är, blir man extra trög, MEN jag är väldigt "stolt" över mig själv med tanke på hur mycket jag har imorgon. jag har allt ifrån spanska till matte i huvudet just nu.. som ni hörde på videobloggen så hade jag en hel del!
Ska nog forsätta snart igen och repetera! ha en toppen kväll!

svar på en fråga angående pälsvästen!

Anonym om varför dålig uppdatering?:
den där pälsvästen som du har, vart är den köpt? (:
SVAR:

Hej! den pälsvästen jag har på min header? om det är den du menar, så tror jag den var köpt på zara i stockholm. det är min kompis johannas. vi fotade just den dagen, och då tog vi på oss det!

Tyckte du den var fin? :)
JAG ÄLSKADE DEN! ♥ om du nämligen är ute efter en pälsväst, så finns det på nelly.com, vero moda har jag för mig, och zara kanske? kika in på deras hemsidor, så kanske du hittar det du söker ;-)
Hoppas svaret dög till din fråga, ha en toppen dag! KRAM.

varför dålig uppdatering?

Varför uppdateringen blir dålig idag!

Ha en toppen dag alla! ♥

en ny idé?

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min kärlek.
♥ Dag 3 – När jag var liten.
♥ Dag 4 – Mina bästa vänner. 
♥ Dag 5 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 6 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 7 – Mina drömmar.
♥ Dag 8 – Min favoritresa.
♥ Dag 9 – Min senaste födelsedag.
♥ Dag 10 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 11 – Min önskelista. 
♥ Dag 12 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Hittade den här på ett gammalt inlägg på BDB och tänkte att det är kanske kul för er att läsa, när jag endå inte har så mycket vettigt att säga om veckorna. det är mer på helgerna jag får tid att blogga, och om massa roligt. men just i veckorna står det still, så drar igång med denna imorgon. kunde ha tagit den idag, men då kommer det ta ett tag eftersom det är "presentation av mig själv". och plugget väntar bara, därför tar jag det direkt så jag kan känna mig lugn sen!

måndag!

Hej alla toppen läsare!

Äntligen hemma efter en skoldag, som inte var en av dom längsta, men man är alltid lika trött på måndagar, så då är det skönt att bara komma hem och slappa ett tag!

Inte så mycket mer att slappa, ska precis ta tag i spanskan, och sen cykla iväg till små grabbarnas träning, cochar dom som ni vet, och sen tränar jag själv. så inge lugn&ro här inte! jo, den lilla tiden jag har vid läxorna, men sen är det full rulle igen, lika bra, right?

Ha det bra så länge!


sista inlägget för idag! ♥

Wihoo läsarna stiger, och jag kan inte bli mer glad efter era ord också!

Det här blir sista inlägget för idag. ska krypa ner i sängen och plugga på spanska glosorna som jag inte kan alls, typiskt mig att vara in i det sista! får skärpa mig med det, men iallafall, tar tag i det nu, och hoppas dom sitter bra tills onsdagen kommer! det värsta är att vi har dom direkt på morgonen, opps!

Men det löser sig, det är ju endå bara ett glosförhör..

Men ha en forsatt trevlig kväll allihopa, så uppdaterar jag mera imorgon! kanske inte lika "aktivt" som denna helg, men jag kommer endå inte försvinna. jo, om det är mycket plugg, men det vet ni ju själva. skolan går alltid före, även hur mycket jag vill blogga för er! ♥

Vi hörs imorgon helt enkelt, ny dag, nya möjligheter!
Slänger in en liten bild också, GODNATT!



Bilden är tagen i somras, strax innan jag skulle på dop! min minsta och söta kusin skulle döpas. & denna månad blir han 1 år, tiden går verkligen fort och jag tror nästan att han precis har börjat lärt sig att gå, how cute? 

tacktacktacktack!

FASEN VAD JAG BLIR GLAD FÖR ALLT NI SÄGER!!
NI ÄR SJUKT UNDERBARA, ALLIHOP!

 
- din blogg är asbra! :):)
-läser den varje dag :D:D

Ytterligare från en läsare som jag inte hade någon aning om att hon läste just min blogg, tusen tack allihopa! ni är så sjukt underbara, ALLIHOP!

-

- You make me smile!

söndagsvideoblogg!

En väldigt tyst videoblogg, men jag hoppas ni hör! 
Dessutom väldigt ofixad, håret står åt alla håll och jag är väldigt sliiiten!

videoblogg kommer när som helst!

Nu är jag hemma från Mimmi, vi har haft en toppen dag tillsammans!

Videoblogg kommer strax, håll utkik! HOPPAS det funkar som det ska nu också, så inget krånglar som det har gjort tidigare!

sitter hemma hos mimmi just nu!♥

Just nu sitter jag hemma hos mimmi och dunkar musiiic! ♥
Vi har inte gjort så mycket under dom timmarna jag har vart här, eller har nog vart här ett tag nu, men det är alltid lika kul att umgås med henne! dunkat musik & pratat, toppen!

Ska senare hem för att äta en god middag som mamma har fixat 1 dag tidigare för alla ♥-dag. hon ville göra något, så hon ska fixa en liten "lyx" måltid till oss alla, mums! får se vad det blir också, suprise!
Min videoblogg är hemma, och jag har gjort en efter 5 försök ungefär. alla var för stora, och det krångla väldigt mycket, men det ska upp på videofy först och sen ska den upp här på bloggen, så jag hoppas ni har tålamod att vänta till lite senare ikväll, för upp ska den 
Men nu ska jag forsätta umgås med mimmi, och dunka musiiik!
Ha en toppen dag! ♥

God morgon!

God morgon mina sunshines! Sovit gott?

Iallafall, dagen idag spenderas med självaste mimmi. det var ett tag sen vi hittade på något, så idag vart perfekt, även om jag har saker att göra, så hinner jag nog med det innan eftersom hon just nu är hos tessan&bella.

Jag har också lovat er en videoblogg idag, men kommer inte videoblogga förän lite senare, eftersom jag är rätt nyvaken nu, men vi får se.. det är nu jag har tid att fixa den, så då spelar det nog inte så stor roll om jag är nyvaken eller inte!

Men under tiden, så ska jag fixa grabbarnas träning, har kommit på det under natten, så nu ska det skrivas så pennan glöderrrr!

Ha en toppen dag, så hörs vi senare!

sista inlägget för idag! ♥

Sista inlägget för idag! har uppdaterat grymt mycket idag, och imorgon tänkte jag bjuda på en.....VIDEOBLOGG!  bra va?

Godnatt & sov gott! ska krypa ner med laptopen och kika på en film! ♥

tack!

Tusen tack mina söta läsare för era ord! ♥
Här kommer några från en person!

- skit fina bilder och gillar designen, sen skriver du bra .. det är inte tråkigt att läsa den!

Hur gulligt är de inte? och allt annat ni skriver?  TACK!

"tränat" klart!

Sprang en bit idag, en liten bit. finns inga bra vägar här, och dessutom var det hur kallt som helst. men endå var jag duktig och sprang en bit, och efter springningen så gjorde jag armhävningar, situps, och 90 grader i snön, brr.. samma sak imorgon, träna träna träna!

Vet inte varför jag helt plötsligt börjar träna på egen hand, fast har gjort det sen förut men la av för att vintern kom. men tycker inte kylan kan stoppa mig, jag kör på endå!

Så träning, städa och tvätta imorgon, härlig men en "vanlig" söndag!
Har inte heller kommit nån vart med grabbarnas träning till måndag, ska fixa det nu när jag går ifrån datan. inte så undra på att jag inte kommer på något då,  ;-)

Melodifestivalen nu tillsammans med nästan hela familjen!

springa springa!

Efter besöket har vart här, så drar jag nog ut och springer!
Behöver springa bort allt som man käkade igår, som jag sa, haha ;-)

Uppdaterar efter allt! 



vill vara brun igen :(

ÅH VAD JAG SAKNAR ATT VARA BRUN IGEN OCH KÄNNA AV VÄRMEN! ♥
TURKIET OCH SOMMAREN 2011, SOOOO BEST!

ingen promenix med vovven!

Mamma hann sno chica före mig, så det vart ingen promenad med hunden (chica). istället tog jag tag i bamse (min kanin) och skötte om han. klippte klorna på han, så nu är han fin igen! gav han också ny mat, nytt vatten & lite smaskiga grönsaker, lika bra!

Elin och resten av the hole family kommer snart och ska hälsa på en liten stund och hämta 5 påsar med kläder som jag och systeryster har växt ur. det mesta är faktiskt mitt, och min garderob börjar kännas mer och mer tom snart. det är tur att jag ska in nästa fredag, eller denna fredag som kommer och shoppa! spendera varenda öre, som jag skrev på facebook! 

Nej, nu ska jag äta upp min risifrutti och sen gå ut och checka läget på vad pappa gör.
2 veckor kvar till sportloov, och dessutom kommer världens efterlängtade morfar hit till sverige, direkt ifrån spanien, och det bästa.. HAN SKA STANNA OCH BO HÄR NU! 



Lagom normal..eller inte, men han är bäst endå! ♥

solen skiner..

Solen skiner fortfarande, så på med mjukisbyxor, joggingskorna och tjocktröja och sen gå i rask takt ungefär en timme. jag behöver det, efter allt gott igår!

Ha en toppen dag, UT MED ER!

mobilbloggar ifrån johannas htc desiree ;-)


lördag!

Denna goda glass åt jag och johanna igår samt att vi samtidigt satt och prata om allt mellan himmel och jord, eller hur brukar man säga de ?
Har haft en riktigt mysig fredag och vaknade upp hemma hos henne idag, kunde inte ha blivit bättre! ♥

Vi får se om jag har turen att bli hämtad på samma sväng, så slipper jag gå hem, när pappa kommer hem till hallsta igen efter matchen med skälby&hallsta, fast det var skälby's match. hoppas självklart på att tjejerna krossade rönnby stenhårt!

Uppdaterar senare om hur matchen blev, och det KAN dyka upp lite bilder på oss & den goda glassen. det var också första gången jag smakade den, och den var supergod! för er som INTE har smakat den, gör det!

Jag ger den 5 av 5 möjliga, haha 

/ Ha en toppen lördag, solen skiner och bättre kan det verkligen inte bli!
Tar nog en promenix med hunden sen, bara komma ut och rensa tankarna lite, sånt behövs ju också ibland!

TUSEN TACK !

NI ÄR GRYMMA! 

en bild på tjejerna! ♥

1 bild på mig, jonna och mimmi sen igår på våran håltimme som var på hela 3 timmar! nationella i svenska, och 3 timmars håltimme och sen gympa, värd dag? tror inte de va!

Söta tjejer, really cute! ♥

nybakade scones i olika smaker!

Våra nybakade scones, som var i smakerna: blåbärlime, hallonchoklad och naturella! det var super gott, även om man inte kan tro det! 
& så en kopp te, mysigt!

Nu har vi nyss kommit upp efter en jättegod kvällsmat, som blev fläskfile & potatis, mumma! nu låter vi maten smälta, och sen blir det ben&jerrys glass tillsammans med heartbreak hotel! vi ska också fixa egnagjorda chips, OCH den här gången ska vi lyckas! ♥

fredagen spenderas med johanna!♥

Hej alla super söta läsare! ♥

Sitter hemma hos johanna och har som vanligt tagit nytagna bilder, härliga va? 

Vi har nyss bakat goda smaskiga scones, som satt fin fint i magen! sover kvar hos henne idag, precis som förra fredagen. och vi har ungefär gjort som förra fredagen också. bakat, pluggat, snackat och tagit kort. riktigt kul faktiskt, och man tröttnar inte heller på det! ♥
Nej, nu ska vi ladda upp bilderna på facebook också, så vännerna där kan njuta av hur bra vi har det, haha!

Ha en toppen dag, uppdaterar senare! räkna med bättre uppdatering nu, har inte så mycket läxor och dessutom är det HELG! wihoo ♥

/ Ha en bra fredag, fredagmyyset spenderas med johanna!

träääänaaa

Träning nu, pappa ropar säkert snart, och jag har inte käkat eller nått alls!

HÄRLIGT!

träna i västerås!

Har egentligen ingen tid att blogga, men vad gör jag inte för er? ♥

Ska iväg och träna med skälby, och vi tränar i västerås så det blir en liten bilresa dit. innan det, så ska jag iväg och checka läget på grabbarnas träning. ska kolla lite vad målvakterna behöver träna på osv..
Men drar direkt därifrån till västerås. så har precis ätit, packat alla hundra grejer som ska med och också pluggat på so:n som jag ska forsätta göra nu. därför blev det en snabbt inlägg 

BEHOV AV ATT SHOPPA! har sett mycket snyggt nu, så ska in nästa fredag med elin!

Have a nice day! 

saknar turkiet!♥

Vilka sommarkänslor jag får av denna bild! ♥

Den här bilden är tagen i turkiet, jag var där förra året, underbart!
Vi ska dit i år igen är det tänkt, och med den här gången KANSKE med lite sällskap.  I hope so ;-)

Shopping, bada, sola och leva livet bara, bättre än det finns absolut inte!

Så därför längtar man extra mycket till turkiet igen, stekhett verkligen!
Kunde knappt gå i sanden för att det var så himla varmt, men fan så skönt det är om man jämför med sverige nu! 

Videobloggen jag snackade om tidigare, jag har gjort en, men själva grejen är att jag inte får upp den. sitter vid min bärbara nu, det är därför mitt inlägg blir lite roligare med bild och så, men stationära har något fel nu, så ska höra med pappa om han kan fixa det. jag hoppas det blir likadan sen vi fick den, sega datorer är verkligen inte min grej om man säger så!

Men jag lovar.. den kommer komma, stå ut.

Ska forsätta kvällen här vid datan en stund till och so:n lite senare. börjar få in mer och mer nu, riktigt bra för att vara mig!

Ha en forsatt härlig söndagskväll! ♥

videoblogg?

Tjenare!

Ska försöka fixa en videoblogg för en gångskull. det var ett tag sen, därför vill jag göra ett!
Ska också forsätta plugga på so:n!

PEACE.


söndag

Sitter här med jonna och ska snart gå ner och göra en lyxig frukost ;-)
Sista dagen på helgen,
då måste vi lyxa till det lite, eller hur?

Det suger att det är söndag idag, och en HEEEL skolvecka framför oss snart igen. helgen har gått allt för fort. för i fredags var jag med johanna och sov hos henne till lördag, och på lördagen så körde jag match, och spenderade den tiden där ett tag, hann kolla på match också. efter det, hängde jag med jonna hem och pluggade so, och sen följde hon med mig hem, och sov kvar här!

Men nu ska vi kila, vi får se hur uppdateringen blir senare!

match & jonna!

Hej allihopa, och sorry för den dåliga uppdateringen..

Har spelat match idag, umgåtts med johanna innan det, och umgåtts med jonna där emellan också och nu är hon här och ska sova kvar hos mig ;-)

Matchen idag slutade 5-3 till oss, vilken vändning vi gjorde, as grymma! från att vi låg under, tills vi ledde och vann, grymt! ♥
& sen stannade vi kvar och kollade på hj (herrjuniorer) som hade match efter oss, och dom vann också men vet inte med hur mycket eftersom vi drog i sista perioden.
Men iallafall...

Jag och jonna har vart här ett tag, och innan det var vi hemma hos henne och pluggade so:n som gick sådär, eller det gick bra! men vi gjorde knappt något eftersom jonna satt på datan, och ni vet hur det blir då? man fastnar där, och skiter i det som var viktigast. men ska ta tag i det imorgon, och tvinga jonna att jobba på det, eftersom hon knappt har fått det vi ska läsa på.

Dessutom har min so lärare min bok där jag har skrivit allt, hemma hos sig, för att hon skulle rätta det vi hade gjort som läxa. härligt! jag som behöver den, eftersom vi har prov på onsdag.
Aja, det löser sig ;-) får plugga på det jag har, det är nästan allt utom boken!
Nationella också nästa vecka i svenska, it sucks!

Ha en toppen kväll/natt! 


är med johanna!♥

Ny header, vad tycker ni ? ;-)
Behövde en förändring på bloggen, så den vart lite mer uppiggnande!
Ny bakrundsfärg och ny header med fräscha bilder som är tagna idag tillsammans med johanna.

Ja, som jag sa så är jag med johanna och spenderar denna kväll, natt och morgon med henne! ska bli supermysigt, eftersom vi inte umgås så mycket annars hemma, utan mest i skolan så är de alltid extra kul! ♥

Vi ska ha solsidan marathon, kolla på heartbreak hotel, göra so:n lite mer (vi har vart duktiga och hunnit med en bit av allt), och äta våra underbara cupcakes som vi har bakat, (bilder kommer på det).

Match imorgon också mot rönnby eller per-ols? har ingen som helst aning, men de blir nog bra vilket lag vi än möter!
Men nu ska jag umgås med johanna, lasagne blir maten, MUMMA! ♥

Ha en toppen fredag alla mina söta läsare!
Ska också försöka bättra på uppdateringen, eftersom skolan är väldigt mycket ivägen när veckorna är igång. har prov, nationella prov och grejer nästa vecka, så full uppdatering blir det nog inte! men det blir som de blir, ni är så himla snälla att ni läser bloggen fast uppdateringen är väldigt dålig vissa gånger! TACK ♥

Ett långt inlägg, read it!

Jag ska boka tid hos frissan den här veckan och också köpa hårfärg. sist jag färgade så använde jag den här färgen (som är på bilden), och jag var jättenöjd. så antingen kör jag på samma, eller kanske jag ska våga på mig lite mer mörkt?

- vad tycker ni?

Så det är ett måste som måste bli av denna vecka, mitt hår är allt för slitet, det kan knappt bli bra längre när man försöker platta till det, så därför har jag för det mesta uppsatt. det är jättemånga som ska våga på sig att klippa kort, och jag antar att det är väldigt skönt, men jag tror själv inte att jag skulle våga. har haft kort väldigt mycket när jag var mindre, men jag tror inte jag skulle våga på mig det nu..
Är jättesugen, men åh.. beslutångest!

Har hunnit pluggat som jag berättade i förra inlägget, det sitter bra! 

Så jag hoppas att jag kan visa johanna (min no-lärare) att jag kan det jag kan helt enkelt! jag måste, MÅSTE fixa det här, höga krav på mig själv, jag vet! men det här är den enda gången jag har det sen långt tillbaka..

På tal om krav på en själv, jag hade jättehöga krav på mig när jag skulle börja sjuan. jag ville ha MVG i allt, verkligen alla ämnen nästan.. jag trodde det var lätt att få det, men man kommer mer och mer in i så kallade verkligheten, och nej MVG i alla ämnen har jag inte, men jag har medel betyg, enligt mig! jag är nöjd, så är nog alla andra nöjda för min skull 
Herregud vad jag drar ut på det här inlägget, men när jag endå skriver, så skriver jag jättelångt OM jag har lust och har tid. nu hade jag både och, så då blir det såhär, enjoy!

Uppdaterar nog inget mer idag, och vet inte hur det blir imorgon..
Ska nämligen vara kvar i skolan till 5 imorgon, istället för 4. har "extra-hjälp" i engelska för dom som vill i 9:an. jag behöver det, så varför inte?

Det är värt tiden, en timme kan man väll endå lägga ner?

Så kör på det, och sen hem snabbt för att sen packa och äta något innan jag ska iväg igen till nibble för att spela match mot köping. känner mig taggad till tusen! lika bra att inte tagga för mycket bara!
Ha en forsatt trevlig kväll, ses KANSKE imorgon! ♥

pluggar!

Små grabbarnas träning gick bra igår, och som vanligt så är dom jätteduktiga!

Idag.. plugga plugga plugga! har nämligen no-prov imorgon, har setat ett tag vid datan nu, som jag egentligen inte skulle göra eftersom de slutar med att jag inte kommer ifrån datan.. så ska dra mig härifrån nu, och plugga vidare. kunde alla G-frågor sist jag kollade OCH jag har också pluggat för högre betyg, förstår gör jag också till en viss del ;-) härligt va?

Ha en toppen kväll, så hörs vi senare eller imorgon!


RSS 2.0