En toppen valborg!

God kväll! ♥

Har kommit hem för en stund sen från valborg, som blev riktigt bra! att man har så fina vänner, är heelt underbart! 

Nu sitter jag och mimmi här, och ska snart fylla en skål med lite gott, och sen slå på en film kanske, eller ha en liten spa-kväll, I dont know!

Hoppas ni allihopa har haft en toppen kväll och kanske fortfarande har!
Tyvärr blev det ingen majbrasa här, för att det blåste för mycket. men raketerna var i full gång, så kvällen blev endå jättebra! 

Uppdaterar mer imorgon. nu ska mimmi ta och blogga, och sen kilar vi neråt och fixar!
God natt! ♥ (eftersom det inte blir någon mer uppdatering idag, kanske?)

Sprang en runda!

Hallå igen!

Tro de eller ej, men jag har vart duktig och sprungit en runda idag. kände att det var dags, och det var hur skönt som helst när man kom hem igen. så har precis duschat en sval dusch länge länge.. håller på och fixar mig smått nu inför valborg, då det spenderas hos elin efter mycket krångel hit och dit!
Har också hunnit med att läsa igenom häftet av matten, eller har lite kvar som jag ska ta imorgon. sen har jag kollat igenom spanska glosorna som jag ska kolla igen. dom flesta kan jag sen tidigare, så det är ju endå något bra!
Hoppas ni alla får en toppen dag/kväll/natt! glad valborg, eller vad ska man säga? 

Lördag!

God morgon (för min del, och kanske några andras också?)

Idag är det valborg, och det firas med några fina vänner. vet inte riktigt vart vi ska vara än, men det löser sig under dagen hoppas jag! 

Elin fyller hela 16 år idag, GRATTIS! ♥

Har inte hunnit så mycket på min dag än, eftersom jag vaknade vid halv 12 och har kollat på avsnittet av big brother som jag missa igår eftersom tessan, karin och robin kom hit, vilket var jättekul!

Ska ut och gå eller springa en vända snart MEN FÖRST...plugg!
Ha det så bra!



Grattis! 

Dagens västerås outfit!

En slarvig outfit bild, och har en turkos t-shirt under tjocktröjan, men det var outfiten till västerås iallafall, så något bra! 

Spotify!

-Nya Spotify-användare kommer att kunna njuta av vår oöverträffade gratis tjänst som det är idag för de första 6  månaderna.
-Från och med 1 maj kan alla användare som registrerat sig för den fria tjänsten senast den 1 november  2010 kommer att kunna spela varje låt gratis upp till totalt 5 gånger.Användaresom registrerat sig efter början av  november kommer att se dessa ändringar tillämpas sexmånader efter den tidpunkt då de bildar sina Spotify-konto.
-Dessutom kommer den totala lyssnartiden gratis användare begränsas till 10 timmarpermånad efter de första  6 månaderna. Det motsvarar cirka 200 låtar eller 20 album.

Inte ett dugg kul, och 10 timmar på en hel månad? det är ungefär det jag gör av på 2-3 dagar. youtube, here we come, eller? åh..

Besök!

Tessan ringde nyss, och tydligen skulle hon, robin och karin komma hit och spela kort. Snäll som jag är, så hänger jag väll på! ska fixa lite med filtar och ljus utanför, så det blir extra mysigt! 

Videoblogg, fredag!

Slänger in en eftersom det var ett tag sen! 

Drar iväg till västerås nu!


Fredag! ♥

ÄNTLIGEN FREDAG, UNDERBART! 

Ska inte dra ut på inlägget, så därför säger jag bara att dagen har vart jättebra i skolan och nu när jag kom hem. elin hängde på direkt efter skolan, så dagen slutade, eller forsatte bra!
Kom på att jag har glömt att berätta att jag har beställt en klänning som kom igår. är supernöjd! ska däremot ha samma klänning på supén och skolavslutningen, eftersom det passade till båda, och det känns bra onödigt att slösa på 2 klänningar, när man inte kommer ha så himla stor användning av dom sen.

Ska snart bli hämtad av jennie. vi ska dra in till västerås och kolla på små grabbarna när dom kör sin första match på mälarenergi cupen. egentligen skulle vi också köra där, men det blev inge, tyvärr!

Ha en toppen dag! ♥



Elin och jag! tagen från facebook, därför är den liten!

Oklart..f*n!

Oklart möte, de var de vi inte hoppades på men men..

Vi måste fixa det här nu, och försöka få ihop de. jag vet inte vad jag mer ska skriva..
Överraskningen var till pappa och lasse, och det var lite blandat med saker! 
Kommer visa det mer på bilder, och sen vad skivorna var också. tyvärr kommer jag inte kunna få upp det här på bloggen, men jag kommer förklara med ord, så jag hoppas endå det duger! ♥

Syster kom nyss hem med en påse ostbollar, så ska äta liite till big brother börjar, alltså över en timme! 

Keps!

I WANT! 

Jag vet att många har sån kepa, men so what? jag är nog inte den första eller sista.
En annan färg funderar jag endå på, så vi får se vad jag kommer hem med när jag drar iväg och shoppar någon dag! 

En sak ni inte vet?

Hoppas ni alla har haft en bra dag i skolan/hemma/jobbet, oavsett vart det har vart! ♥

Hemma efter en halft lång dag. tidigare än igår, men senare än imorgon. det är inte alltid bra, men det duger endå!
Ska ta tag i matten lite, och sen drar jag vidare på "möte" med laget, och det är nu vi får veta om vårat lag kommer få behållas eller om det inte går. vi har nämligen inga ledare, eftersom min pappa och lasse (som har vart våra tränare), inte har tiden längre, tyvärr!

Så ja, vi alla är super spända och har vart det i några veckor nu, eller sen vi fick veta det iallafall..
Varken jag eller evelina får ut något av våra pappor, som är tränarna. menmen, väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge.

Dags att gå ifrån här, och fixa det som behövs göra klart, plugg plugg..
Nationella i matte nästa vecka, och spanska glosor nästa vecka!

Suprise!

Överraskningar hålls på här för fullt, mer får ni veta imorgon! 



Hemma efter en lång dag i skolan!

Hej alla läsare! ♥
En lång skoldag idag som äntligen är avklarad. torsdag imorgon, och sen fredag, vilket jag längtar till! LEDIG LEDIG LEDIG! 

Jonna hängde med efter skolan, så dagen slutade endå bra, eller forsatte kanske man ska säga?
Uppdaterar med en videoblogg ikväll, ha det så bra så länge! ♥

Plugga spanska nu..


Orientering är inte min grej..

Jag tror jag lyckas med det mesta, eller vad säger ni mimmi och jonna? 

Hej förrsten! kommer förklara lite mer om bilderna snart..
En avklarad skoldag efter det underbara påsklovet. känns inte alls okej, vill vara mer ledig! Men men, det är några veckor kvar nu, eller månader kanske man ska säga. fikade efter skolan med mimmi och jonna, det var supermysigt! ♥ det bästa på hela dagen, om man bortser på det som hände på orienteringen på gympan.

Ja, till bilderna.. vi skulle orientera för första gången nu i 9:an eller nu denna sommar 2011. Iallafall, så går allt helt okej eftersom att vi gick hela tiden. sen när vi skulle gå tillbaka, så skulle jag hoppa över en bäck. allt kändes bra, eftersom jag var redo att precis hoppa över, och då ställde jag mig på en jätte hal sten vilket jag märkte precis när jag hoppa, så hela skon kom ner i vattnet, och ja, det var inte särskilt rent heller!
Så kom tillbaka till skolan med en vit sko och en brun, fick många blickar, men hoppas dom fattar endå! 

Har också fått spanska glosor till imorgon, så ska nöta på det nu, innan jag drar neråt och äter kvällsmat och tar kväll! ♥

Dagens enkla outfit!


Barre nu på kvällen!

Hej igen! har hunnit med att spela basket en stund nu på kvällen tillsammans med robin och hans lillebror jonas. rätt skönt att dra ut lite senare, eftersom det var mer svalt ute!

Tyvärr...så vann robin ett antal gånger, men jag tar revanch nästa gång, och jag kommer lätt slå de! 
Nej, nu ska jag forsätta kolla dom 10 minutrarna som är kvar av big brother och sen sova, för att gå upp tidigt till skolan imorgon. ååh..

GODNATT! ♥

Hemma efter en hel skön dag! ♥

(snodde bilderna av bella, de är därför dom är mindre än mina orginella bilder).

Haft en toppen dag tillsammans med mina tjejor, inkl: karin, robin, rosanna, dennis och tove! vi har spelat volleyboll, spelat kubb, grillat och haft riktigt kul. vart ute precis hela dagen, och har också hunnit med en promenad som jag berättade om att jag och jonna skulle dra iväg på. vi var nog ute en timme på promenaden, och senare mötte jag upp bella, tessan, mimmi och robin. doppade chica i kanalen, så hon skulle få svalka av sig. Men även hur kallt det var, så blev hon piggare, vilket var helt okej endå!
Hur varmt som helst, och det är endå april BARA? 

Och det konstiga är att vi har haft påsklov nu, vilket det inte känns som. känns som att vi har sommarlov, eftersom vi har vart lediga och sen denna värme på det.

Men iallafall, när jag kom hem, så hoppa jag in i duschen och gjorde rent från topp till tå, raka benen så dom är fräscha nu i värmen och tog ett speciellt balsam för mitt hår, riktigt bra! syoss tror jag märket är!
REKOMMENDERAR!!

Dags att forsätta kolla vidare på facebook och alla andra ställen!
30 grader i solen och 20 grader i skuggan, inte särskilt dåligt va?
Hoppas ni också har haft det underbart i vädret som har erbjudits idag! ♥

Drar ut på en härlig promenad med jonna och chica!

Nu drar jag och jonna dra ut på en promenad med chica! ♥
Underbara väder, det måste hålla i sig! 

Umgås med mina tjejor! ♥

Dessa brudar ska jag umgås med idag! 

Nu kom jonna, så ska umgås med henne nu! drar senare och är med bella, tessan och mimmi! ♥

Ha en toppen dag! vi ska nog kila utåt och sola, så uppdaterar nog rätt dåligt idag!

Rodney, ute ur huset?

Rätt irreterande att det bara skilde EN ENSTAKA RÖST mellan rodney och antagligen madde. det här stör mig rejält! rodney gjorde verkligen programmet, han var en av dom skönaste i hela huset, och då finns det bara 1 till.. GURKAN!

Men iallafall, vem ville ha ut rodney och varför?
Finns det ens någon menning att kolla nu? det känns verkligen jättetråkigt, och nej jag tänker inte sluta titta bara för att en till är borta, men måste endå säga.. katarina, vilket jäkla flyt hon har & madde, vad gör hon där?

Nominerade nästa vecka, eller min raka gissning.. madde definitivt, och.. katarina (maybe?).

Har nog aldrig varit så besviken på ett program förut, men nu är jag fasen de haha. det såg ut som att jag definitivt inte var själv om de. facebook vännerna skrev ungefär såhär: rodney :( eller rodney, ute ur huset?
Yes, thats true..tyvärr!



Big brother!

Härlig bild va? sommar, blommor, sol, och snart...BAD!

Kollar för fullt på big brother nu. innan det så har jag vart lite överallt tillsammans med jonna. först satt vi vid båtbryggan och bara pratade och självklart solade. sen drog vi vidare och köpte en varsin glass! hur gott som helst nu när det är varmt! ♥

Sen satt vi bara och prata om allt och inget, skönt det med..
Ska kila neråt nu, big brother drar nog igång vilken minut som helst!

Uppdaterar lite senare...

Dagens outfit+facelook!

Slänger in min andra sommriga outfit. tog också med lite face-bilder samt med mina brillor. är det sommar så är det, och det ska definitivt synas i bloggen också!

Hoppas de duger, snabbt taget eftersom släkten antagligen är här snart! 
Påskmiddag och massa skoj, det här har man endå längtat till! ♥

Slänger nog KANSKE in en videoblogg ikväll, let us see!
Som jag alltid har sagt.. ha en toppen dag!
Ändrar nog det snart, ska bara försöka klura ut något bra först!

Ut med vovvsingarna! ♥

God morgon! vaknade för nästan en timme sen, skönt med sovmorgon, eller hur? 

Ska ta ut denna sötnos (på bild) och dom andra 3, så dom får busa av sig innan släkten kommer. påskfirande idag som jag har berättat, så jag har några påskägg som väntar!
Nej, nu piper den lilla här och dom 3 där nere, dags att kila utåt och sola lite!
Ha en riktigt bra dag! ♥

En liten ändring på bilderna, bara så ni vet!


Skype-kväll/natt!

Sista inlägget nu innan jag går och kryper ner i sängen. börjar bli rätt trött, så det är väll dags endå eftersom jag ska vara skapligt pigg till imorgon då släkten kommer med alla små kusiner!

Har suttit och snackat på skype med robin och mimmi, och flera andra som bjöd in sig själva ungefär! 

Godnatt! ♥

Home!

Hemma igen efter en riktigt mysig kväll hos kusin med några ifrån släkten!

Vi har grillat jättegoda hamburgare, och revbenspjäll. kanske låter äckligt, men smaken är underbart god. för er som inte vet, så är det som vanligt kött, fast lite annorlundare. svårt och förklara men ni vet nog 
Nu ska jag slänga mig in i duschen och sen kolla på dom 2 avsnitten ifrån big brother som jag missade (torsdag&fredag). tar igen det idag istället, och sen antar jag att det blir en rätt lång natt tillsammans med mimmi på skype. men vad gör det? är fortfarande ledig och njuter av dom få dagarna som är kvar!

Ska ändra lite på bloggen igen tänkte jag, men vad jag tänkte ändra får ni inte veta än!
Dags att duscha! ha en riktigt bra kväll! ♥

Glad påsk!!

Glad påsk alla mina läsare! ♥

Jag får vänta på mitt påskfirande tills imorgon, eftersom det passade för släkten. men vad gör de? då har jag kvar mitt, vilket är ännu bättre! 
Har haft en toppen dag i solen idag. solade lite hemma hos jonna en stund efter att jag och mimmi hade vaknat, och sen när jag kom hem. dessutom igår, så en liten rand har man allt fått vilket jag är jätteglad för! sommarbrun, me like! ♥

Ska snart iväg och grilla hos en av alla mina kusiner. ska bli super mysigt. han bor på ett litet place i skogen, så där ska vi vara och grilla och ha allmänt kul bara. uppdaterar när jag kommer hem igen..

Ha en forsatt bra dag i det härliga vädret! ♥
(Bild från google!)

Lite bilder på valparna under dagen!


Dagens sommriga outfit!

Slänger in en sommrig outfit! jag har ju lovat er att uppdatera mer med "nytagna" bilder, och här kommer det. det kommer fler på valparna också som har busat runt på gräsmattan idag, underbart söta! 

Lördag! ♥

God morgon! ♥

Har vaknat för en stund sen tillsammans med mina fina tjejer, jonna och mimmi! vi har haft jättekul, även om jag somnade lite tidigare än dom igår. jag vaknade iallafall till eftersom dom var inte tysta särskilt mycket. så vi kom inte i säng förän klockan var efter 4. men men, är det lov så är det! dessutom var det sista dagen, eller näst sista om man ska räkna med måndag också?

Sitter här och äter lite yougurt och lyssnar på big brother-låten med mimmi. har hunnit sätta mig i solen ett tag, så himla sköööönt! sommaren är verkligen påväg hit. tydligen ska det bli sämre väder snart, så man får passa på så länge det varar, håller ni inte med? ♥

Dags att städa upp här, sen trampar jag hemåt!
Ha en toppen dag!

Home sweet home! ♥

Hej allihopa!

Uppdateringen idag har varit ur dålig, men vädret har varit på topp så därför har jag inte bloggat mer än ett inlägg från johannas place (som blev igår). vi har legat i solen jättelänge idag, och det var hur skönt som helst. vi kan faktiskt inte förstå att det redan är så varmt i april? super skönt iallafall. och i samma sväng så färgade vi johannas hår, eller slingade. det blev hur bra som helst! man ser nog rätt mycket på sista bilden. super snyggt! 

Och en sak till.. som ni ser så har min blogg blivit bredare. jag ville ha lite större, så man kunde lägga in större storlek på bilderna osv. så johanna hjälpte mig med det, snäll som hon är! ♥

Har nyss haft besök och nu är grillen igång, underbart! möter upp mina fina tjejer senare, (jonna och mimmi). sover hemma hos jonna som jag berättade igår, hur kul som helst!

Nej, hoppa in i duschen och få bort sololjan. den lilla brännan kanske dyker upp mer då?
Det får vi se!

Ha en forsatt kanon dag! vädret är fortfarande underbart, så det blir nog att äta ute, skönt!

En riktigt bra dag som bjöd på det mesta!

Mobilbloggade tidigare idag, vilket ni kanske förstog eftersom vi befann oss på båtbryggan och hade det hur mysigt som helst! det var jag, mimmi, jonna och sen några killar. hög musik och värme! ♥

Senare packade jag väskan och börja rulla mot johanna som jag ska stanna kvar hos inatt. färgar håret på henne imorgon också, så det ska bli extra kul och se hur det blir. tror faktiskt det kommer bli riktigt bra! 

Vi drog och grillade lite marshmallows också tillsammans med några ifrån klassen! så nu stinker man rök från brasan, men det gör inget, på med nytt bara!

Imorgon spenderas dagen med mimmi & jonna! sover kvar hos jonna tillsammans med mimmi också, så jag blir inte hemma imorgon heller. "mellan landar" hemma, sen iväg igen, ungefär så det brukar vara va?

Så vi får se vad morgon dagen bjuder på. två saker vet jag, och det är att jag vaknar brevid johanna och sen kommer spendera förmiddagen hemma hos henne och sen på kvällen eller eftermiddagen så blir det mimmi och jonna. det kanske blir barre emellan, eller båtbryggan och grilla? you never know!

Mobilen hänger med i vilket fall, så mobilbloggning blir det nog om jag inte har tillgång till data!

Ha en toppen kväll, ska jag ha tillsammans med min fina vän!
Nu ska vi ner och poppa popcorn och slå på någon bra film kanske?

Ute!

Sitter vid båtbryggan och lyssnar på hög musik tillsammans med lite kompisar! livet är fan underbart! Möter upp johanna senare, lovely!

Torsdag=barre!

God morgon, god förmiddag eller god eftermiddag, välj själva! 

Jag vaknade rätt sent idag, eller runt halv 12 eftersom jag satt vid skype till halv 2 igår. det var riktigt kul, så det var det endå värt. snackade med massa olika, så tiden rann bara iväg!
Slängde in mig i duschen när jag vakna, så jag endå skulle bli lite fräsch till dagen. super skönt, och man vaknar verkligen till på rätt sätt också, toppen!

Har gått runt i morgonrock tills nu, men är det lov så är det! har städat upp lite överallt här hemma, så mamma lär bli glad när hon kommer hem. ni kanske känner igen er? man har inte orkat städa undan saker och ting, och sen kommer mamma hem och blir irreterad? sånt gillas verkligen inte!

Har hunnit matat hundvalparna med ett speciellt foder, så nu är dom mätta och glada, tur de!

Dags att välja "dagens outfit". vi får se vad jag hittar på.
Basket senare och sen rullar jag mot johanna, och spenderar natten där! ♥

Ha en riktigt bra dag, även om solen är inte framme och lyser som jag hade hoppas på!

-

Eftersom påsklovet är här, så känns det mer som att jag kan lägga in mer roliga bilder så som: dagens outfit, dagens låt, dagens facelook, dagens bilder osv osv..

Jag ska försöka bättra på det, för bloggen blir väll allt roligare då? 
Dags att byta om och sen krypa ner i soffan och kolla på tv.
En superhärlig kväll som blev brännboll och fotboll. hann slå till och köpa godis på coop eftersom det var extra pris & en vattenmelon-loka. helt okej smak, fast endå inte..

Nej, dags att gå ifrån här! uppdaterar imorgon! ♥
Hoppas solen kommer fram imorgon, vill sola sola sola!

Ingen rubrik!

Kom hem för en stund sen från att ha spelat fotboll med en hel del människor, underbart!

NU... BIG BROTHER!



Bild från nyår!

En liten förändring...


Onsdag!

Så himla liten och söt som vanligt! ♥

God morgon eller god förmiddag! sitter här med en stor frukost som består av flera rostade mackor, en jättefräsch yougurt och ett glas oboy, lite extra när man är ledig! 

Dagen idag ska jag försöka städa upp i mitt rum, samt ta ut valparna! ska försöka plugga också, men bara lite lite.. jag uppdaterar mera sen om något dyker upp som jag ska göra!

Så länge.. ha en toppen dag! solen skiner lite, så får skynda mig ut innan den försvinner!

2 bilder som jag inte har visat..

1:a bilden:

Hade jag precis tagit straffen och springer till alla tjejer, som springer emot mig, och ja, den andra bilden förklarar hur det slutade..alla över mig, men jag älskar dom endå! ♥

Känslan att veta att jag tog straffen och guldet var vårat, det var obeskrivligt! när jag gick ut för att dom (vetlanda, motståndarlaget) skulle lägga andra straffen så tänkte jag inte alls på att "om jag tar den här så är guldet vårt". och det såg tjejerna med, att jag aldrig insåg de.. men ja, när jag tog den så ser jag hur alla kommer emot mig, så jag insåg precis då att vi hade vunnit så jag springer snabbt mot dom, och helt plöstligt ligger jag underst av alla! jag kan än inte förstå riktigt, allt gick så sjukt fort! 



GULD GULD GULD GULD!! ♥

Där fick ni veta lite mer, även om det var snart 2 veckor sen!  bättre sent än aldrig!

Dags att ta en varm dusch. är fortfarande frussen sen jag kom hem från samhället som jag spenderade med mina tjejor, jonna och mimmi! ♥

Sen big brother, toppen! Ha en jättebra kväll! ♥

dags att...

Ska ut med min älskade jonna nu, och möta upp denna brud!



Uppdaterar senare! PÅSKLOV FÖR MIN DEL NU, WIHOOOO! 

Sova nu!!

Back to work tomorrow..

Har kommit hem för en stund sen från en fys-träning och mycket målvakts-teknik! känner att det har tagit rejält överallt, och det lär bli ännu mera imorgon, men tur att jag är ledig efter dagen imorgon! 

Märkte att vi va lediga på måndag också nästa vecka, så då tar jag igen min jobb-tid, skönt!

Nej, dags att äta upp yougurten och sen krypa ner i sängen ♥

För er som vill veta.. jag har fått en allergiskchock idag av något som har kliat konstant hela dagen. antingen kan det vara höet, eftersom jag ha sysslat med det precis hela dagen, eller pollen.. därför så ska jag dra förbi läkarn nu i veckan och kolla upp det, super irreterande!

GODNATT! ♥



En liten guld bild skadar väll inte? 



Jobba, check!

Hemma igen efter en hård dag. det känns verkligen i rumpa, armar och ben. gick upp 5 imorse och jobbade till klockan 4. wihoo..fast nä!
En sista dag och det är imorgon, så jag lär väl stå ut även om det är ett helt okej jobb med bra lön. tessan åkte hem vid lunch idag tack vare illamående, och bella var också magsjuk, så krya på er sötnosar! ♥
Jag fixar en länkning till bella för tack för hjälpen & krya på dig!♥

Byta om till träningskläder och sen dra vidare till västerås för att träna med skälby, inte ett dugg peppad, men det lär nog ändras på vägen, eller vad tror ni? 

Piggna på mig lite med något gott, packa väskan och på med löpardojjorna, springkläderna och sen bär det av till västerås! Väntar bara på att eve och lasse ska komma, sen raka spåret dit! 



Bilden är tagen igår tillsammans med dessa brudar/sjuklingar! ♥

Uppe nu..

God morgon alla lov-läsare! Sitter just nu med tessan här vi ska jobba dom två närmsta dagarna, känns helt okej även om vi måste gå upp klockan 5. bara en dag kvar vi gör de, sen har jag också lov ;-) vi jobbar från 7 till 4 idag, så det blir ett hårt jobbpass. vi är här en halvtimme tidigt, så vi sitter och pratar och tessan dricker kaffe som hon ska försöka lära mig snart.. Nej, nu ska vi prata vidare, men ni får ha en toppen dag! ;-)

Drar utåt och möter...

Drar utåt och möter dessa två och några killar!

Have a nice day!

Bättre bilder på mina färgglada naglar av johanna!

Vänster!


Höger!

Dagens outfit och faceloook!

Dagens outfit & facelook. inget av det var särskilt speciellt, men vad gör de? 

lite klart!

Bella har hjälpt mig med vissa delar, och nu är det lite kvar, håll ut! 

Söndag!

Jag måste ha lite hjälp med bloggen, därför har ingen ändring skett än!
Vaknade för snart en timme sen, skönt med helg! dessutom är det också skönt med lov, fast mina 2 dagar (måndag & tisdag) börjar med att gå upp klockan 5 eller 6 för jobb. jag och tessan ska jobba lite, och därför kommer vi gå upp så tidigt!  blir skönt sen när man vet att man har vart duktig i hela 2 dagar på sitt eget påsklov.
Ska piggna på mig lite mer, byta om till springkläder och sen dra ut en vända tänkte jag. frågan är bara vart jag ska springa? äsch, det löser sig. bara jag kommer ut så..

Ha en toppen dag! solen skiner superhärligt utanför! dags att öppna upp och vädra här hemma, vår-känslor! ♥

lördag, härlig som bara den!♥

Lite ändringar på bloggen, rätt skönt att fräscha upp den lite, MEN allt är inte klart.. har det inte uppdaterats för er, så klicka på f5.

Solig och varm dag idag. därför tog jag mig an att flytta ut kaninen. Skönt att ha det gjort. har också umgåtts med tessan som ni vet och fikat i det underbara vädret med henne och bella. vi drog sen vidare för att spela lite innebandy mot grabbarna, superkul! 
Här kommer lite bilder på oss 3:




Mina sötnosar! ♥

Ha en riktigt mysig kväll, ska jag försöka ha!


en härlig lördag med bra väder! ♥

Sötaste Tessan! ♥

God morgon, eller god förmiddag! har nyss smällt i mig en riktig god frukost som bestod av nypressad juice och färska mackor, bättre kan det väll antagligen inte bli? ♥

Idag blir det att umgås med tessan, och efter det drar vi tillsammans iväg till innebandyn för att lira mot grabbarna. som en träningsmatch kan man säga!  vi får se hur det går, och uppdaterar om allt när jag kommer hem!

Så länge jag väntar på tessan så ska jag byta om till lite skönare kläder och sen dra igång och städa. kaninburen står högst på tur, så jag tar tag i den direkt. jättefint väder också, så det blir en perfekt "göra utedag".

Ut i solen med er! vi hörs senare, och ha en toppen dag! det ska jag försöka ha! ♥

fredagen spenderades med johanna, elin och alex(alice)!

Dessa tjejer & killar eller killen har jag vart med idag! räkna bort jon (mörkt hår bilden ovan). det kändes väll lite dumt, men så ni vet vilka det var. jag, alex, johanna och elin! ♥

Vi hade det riktigt kul! grillade för första gången i år hemma hos elin, alltid lika gott!
Vi pratade massor om allt, och bara det är hur skönt som helst!

Påsklov, ÄNTLIGEN! men mina 2 dagar börjar med att gå upp runt 6 med tessan, eftersom vi har jobb som väntar precis hela dagen (måndag & tisdag). men det är det värt! 

Skoldansen hoppade jag över idag. ångrar mig faktiskt inte heller!

Dags för lite bubbelvatten, och någon god frukt att smaska i sig!
Ha en toppen kväll! uppdaterar bättre nu, eftersom läxorna är mindre än vanligt..

nya naglar med olika färger på!

¨
Mina nyfixade naglar! johanna är superduktig, håller ni inte med? ♥

torsdag, FREDAG imorgon!♥

Kom hem för ett tag sen från utebandyn som var riktigt skoj!♥
Det blev jag, bella, tessan, mimmi, eve, björn och sebbe. det var hur härligt som helst att spela ute lite senare på kvällen när solen hade gått ner. allt påminde om en sommarkväll! 

Saknar sommaren otroligt. härliga sommarkvällar, bada, sola, grilla, åh allt verkligen!
Jag och mina fina vänner har redan börjat planera inför sommaren. så mycket kul som kommer att hända, så kommer nog sommarlovet gå väldigt snabbt!

Som vanligt.. dags för big brother snart (bb). ska fixa något gott till det, och sen krypa ner i soffan med en mysig filt runt, riktigt bra!

Jag kommer göra en uppfräschning på min blogg. ny header, ny bakrundsfärg, nytt textsnitt osv.. saken är den att jag vet inte när jag ska sätta mig ner och göra det, hmm.. 

Men håll utkik, bloggen blir nog allt roligare när det är mer nytt i den!
Godnatt! ♥
Morgondagens planer:

Umgås med elin & johanna direkt efter skolan. jag ska få mina naglar fixade av johanna som är superduktig. bilder kommer självklart upp också. sen ska vi grilla hemma hos elin, inte lite mysigt? ♥
Sista skoldansen imorgon också, MEN faktiskt så ska inte jag gå. efter alla gånger under åren känns det inge kul längre. dessutom har dom flyttat till ett mindre place, bad bad..

kort uppdate..

Sommarkänslor!! ♥

Hej! sitter här med mimmi. blev ingen jonna idag, tack vare att hon gick hem från skolan idag. krya på dig gumman! ♥

Så vi har suttit här och kollat på gamla videosar på oss sen förut, jättekul, haha! 

Senare bär det av för lite utebandy. saknar mina tjejor redan! ♥

Forsätta med att ren skriva min "förintelse" som ska in imorgon.
Ha det bra! ♥

Dags för...

Gosa med jackson, smaska i mig apelsinklyftor till big brother! ♥

Imorgon spenderas dagen med jonna! lovely! ♥
Hon sov hos mig inatt, och imorgon spenderar vi dagen tillsammans! vi kan absolut inte vara ifrån varandra!

Sov gott allihopa! ♥ GOD NATT!


uppdaterar!♥

Den starka vinnarposen!

Hej allhopa! usel uppdatering, och jag känner att jag ligger efter i bloggandet rejält, och dessutom har jag annat att göra. plugg, städa, åh..

Aja, ska försöka korta av det här, och sen forsätta med annat.

Skolan idag var helt okej. vi hade engelska nationella på morgonen, och bara där så försvann två lektioner, skönt! så det gick snabbt, fast det var lång dag som man är helt slut efter när man kommer hem. satt mig här en stund och sen drog vidare för att träna små grabbarna. fys fys fys!

Så dom va väll endå lite trötta efter jag slutade och dom fick börja spela två mål. duktiga grabbar iallafall! det bättrar sig efter varje träning, så det är endå något som är bra! 

Förresten, skrev en liten text till mina tjejer!
Ni kan också få se den, för er som inte har mig på facebook! ♥


Vad ska jag säga? mina underbara fina vänner, tjejer & lagspelare. vi kom hem med en varsin guldmedalj, och under den resan hade vi kämpat för varandra, vi pushade varandra när vi väl behövde det, precis som ett lag ska jag göra! vi är som en hel stor familj. den familjen är jag beroende av, dom jag saknar efter för minsta lilla, och dom som betyder allra mest för mig. dom som får mig att må bra, och alltid vara glad! oavsett humör, så finns ni alltid där. är jag helt nere på en match, så är ni alltid där och skriker på mig hela tiden att jag är duktig. bara det saknar jag! då kan ni förstå resten? örebro är helt oförglömligt! jag kan fortfarande inte koppla ihop allt med att vi kom hem med guldet. allt gick så sjukt himla fort, och glädjetårarna som föll ner samtidigt som vi alla låg på golvet och krama om varandra, jag kan verkligen inte förstå! en kom i ena örat och skrek att vi vann, och andra sekunden kom en och krama mig! hela jag kände mig så himla lättad! alla tidiga morgonar, alla sena kvällar och allt slit på matcherna vi spelade mot olika lag, gav verkligen resultat! där stog vi, med en varsin GULDmedalj och en pokal!
- Jag är så himla stolt över tjejer!
& pappa och lasse, hur ska vi kunna tacka er tillräckligt? allt ifrån skämt till allvar, ni har tagit oss som vi är! ni har accpeterat vårat tjejsnack, vårat skrik på träningarna, och endå blev allt så himla bra i slutändan!
Ni fick oss att aldrig ge oss. hade vi en dålig dag, då var ni där och pushade på oss! vi klarade allt, om vi var tillsammans!<3
Tjejer, nu försöker vi få igång allt till nästa säsong!
Jag vill spela med er, jag vill vara med er och jag vill forsätta att utvecklas med er! det är er jag vill vara med! <3 tusen tack för allt denna säsong! näst på tur står det mysiga tjejkvällar, utebandy och mycket skratt! <3<3
TACK ännu en gång för allt! pössNN :* <3

Ha en toppen kväll! ♥

Vad ska jag säga? mina underbara fina vänner, tjejer & lagspelare. vi kom hem med en varsin guldmedalj, och under den resan hade vi kämpat för varandra, vi pushade varandra när vi väl behövde det, precis som ett lag ska jag göra! vi är som en hel stor familj. den familjen är jag beroende av, dom jag saknar efter för minsta lilla, och dom som betyder allra mest för mig. dom som får mig att må bra, och alltid vara glad! oavsett humör, så finns ni alltid där. är jag helt nere på en match, så är ni alltid där och skriker på mig hela tiden att jag är duktig. bara det saknar jag! då kan ni förstå resten? örebro är helt oförglömligt! jag kan fortfarande inte koppla ihop allt med att vi kom hem med guldet. allt gick så sjukt himla fort, och glädjetårarna som föll ner samtidigt som vi alla låg på golvet och krama om varandra, jag kan verkligen inte förstå! en kom i ena örat och skrek att vi vann, och andra sekunden kom en och krama mig! hela jag kände mig så himla lättad! alla tidiga morgonar, alla sena kvällar och allt slit på matcherna vi spelade mot olika lag, gav verkligen resultat! där stog vi, med en varsin GULDmedalj och en pokal!
- Jag är så himla stolt över tjejer!
& pappa och lasse, hur ska vi kunna tacka er tillräckligt? allt ifrån skämt till allvar, ni har tagit oss som vi är! ni har accpeterat vårat tjejsnack, vårat skrik på träningarna, och endå blev allt så himla bra i slutändan!
Ni fick oss att aldrig ge oss. hade vi en dålig dag, då var ni där och pushade på oss! vi klarade allt, om vi var tillsammans!<3
Tjejer, nu försöker vi få igång allt till nästa säsong!
Jag vill spela med er, jag vill vara med er och jag vill forsätta att utvecklas med er! det är er jag vill vara med! <3 tusen tack för allt denna säsong! näst på tur står det mysiga tjejkvällar, utebandy och mycket skratt! <3<3
TACK ännu en gång för allt! pössNN :* <3


Glömde de viktigaste på bild...


lite bilder nyligen!

Jag, tessan, bella och tove har suttit vid en brygga och pratat en massa nyligen, och här dök lite bilder upp från det! supermysigt verkligen♥ toppen tjejor!



lite nya bilder!♥

Här har ni några bilder på våran älskade pokal, jag & medaljerna, mina favvo tjejer (precis efter segern) och jag & bella! ♥

Jag kan inte säga något mer än att, tusen tack tjejer för denna säsong!
Vad vore jag utan er? vi är som en stor familj. alla har lika kul tillsammans varje gång verkligen. den här helgen som har varit, så har jag insett så sjukt mycket av er alla.
- Ni är sanna vänner, som alltid kommer stå på samma plats oavsett! ♥

Jag vet inte vad jag ska säga, mer än att jag älskar er!
Vi måste fixa till nästa säsong, VI MÅSTE! ♥
TACK TJEJER, TACK!!!!

Från facebook:

Jag kan fortfarande inte fatta att vi vann det bästa i våran serie i örebro!
Vi kom hem med guldet och den stora äran att vi kom till a-slutspelet! vi är så sjukt jävla grymma, tjejer! ♥
Matchens lirare, tog straffarna i finalen (eftersom det blev oavgjort), en assist som tessan sköt in, och självklart..GULDET! vad vore jag utan er? ♥♥
Jag kan verkligen inte fatta, JAG KAN INTE! GALET!!!


Videoblogg om semin & finalen!♥


Suprise..

Vidare i a-slutspel! så vi möter enköping imorgon i semifinal. jag uppdaterar inge mer nu, utan tar allt när jag kommer hem! en helt okej uppdatering endå ;-) Ha en toppen lördags kväll!

Örebro..

Som jag sa, så kom en mobilblogg upp. vi är i örebro och har de toppen! Vi sitter just nu på en resturang och jag har beställt in en plankstek, gott va? ;-) Vi har spelat 2 matcher hittills, en idag och en igår, och båda blev vinst! jag berättar mer noga om det när jag är på hemmaplan igen! Nu ska jag vara social mot mina fina tjejer! ha en toppen lördag! ;-)

En videoblogg innan örebro!


fredag=örebro cup!! ♥

Vet ni vad? 

Min skinnjacka har äntligen ramlat ner i johannas postlåda. det blev massa krångel in i det sista, så därför blev det johannas tradera-konto som det hamnade på. och idag kom den! *överlycklig*

Så jag och pappa ska svänga förbi och hämta den innan vi drar på samling!

Annars om dagen.. vi hade 2 nationella prov i engelska idag. jag hade uppfattat helt fel, och trodde att det var på ämnesfördjupningen, men så fel man hade. vi gjorde hör & läs-förståelse, det jag är svag i, opps..

Men endå kändes allt bra, så vi får se! 

Och mina brillor fick jag igår av tessan! ♥  
I'm happy! dessutom har jag beställt hem 9 olika klänningar. och nej, jag ska inte behålla alla, men man beställer hem flera stycken som man kan stå och välja emellan, och skickar sen tillbaka det man inte vill ha, och behåller samt betalar för det man vill ha kvar.

Har hittat flera stycken snyggisar på nelly.com. så jag hoppas dom sitter bra..
En till skolavslutningen och en till supén. känner att det är väldigt skönt att få det gjort sen!

Nej, dags att hämta min kopp med varm oboy som står i mikron och väntar..

Som ni vet, så kilar jag & mitt lag iväg till örebro idag på cup, så uppdateringen kanske inte blir så bra, men som jag har sagt, det kanske dyker upp en mobilbloggning över hur det går där borta!

Håller alla tummar & tår, NU KÖR VI!!

Haltar emellan åt, och har allmänt ont. men vi slänger med voltaren & smärtstillande ifall jag skulle behöva det i värsta fall. jag har inte kommit dit för att sitta, jag ska köra, så enkelt är det!!

Ha en toppen fredag!! ♥



Min räddning de närmsta dagarna! ♥

torsdag!

Min uppdatering blir allt värre och värre, och jag känner endå att jag vill slänga in minst ett inlägg om dagen. skolan tar all tid, träningar och nu i helgen blir det ingen bloggning eftersom vi drar iväg till örebro.

Men jag kan kanske mobilblogga, maybe maybe? ♥

Träningen gick inte som väntat idag. har på något sätt sträckt mig, fast endå inte.. det är något annat, och jag har pratat med en massör, eller skälby's massör som är riktigt duktig, och det är något som är i kläm, och väldigt svårt att få loss, opps! vad har jag gjort?

Men tar med mig alvedon och voltaren, och sen kör på endå! 

Dags för big brother EN LITEN STUND!
Jag måste få sömnen till imorgon. dels för örebro och sen har vi nationella i hör och läs-förståelse i engelska. det jag är sämst i, så bäst att vara pigg & ha mat i magen. utan det=ingen koncentration!

Dags att kila, hör att bb har börjat!

GODNATT!



Lång dag, CHECK! ♥

Bilden togs egentligen igår, men en dag senare, vad gör det? ♥

Som en vanlig låång skoldag idag. slutade som allra senast idag och hade som mest lektioner idag. 6 lektioner från kvart över 8 till 10i 4. plågsamt haha 
Iallafall, nog om skolan. efter skolan kom jag hem, slängade i mitt något snabbt och sen vidare till sommarjobbet. eller vi snackade med min och tessans handledare som vi kommer ha dom veckorna vi jobbar på stället/ställerna. jag tror det kommer bli hur kul som helst. alltid något att hålla på med, vilket jag alltid måste! och sen bästa sällskapet också, kan inte bli så mycket bättre! 

Och vi kom sen fram till att sommarlovet blir bra, men...
Vi ska jobba 2 dagar på påsklovet också för att testa på hur det känns!


& en sak till..
Tessan har räddat mina dagar. brillorna jag ville köpa som var från ginatricot, ville jag ha innan örebro, och det är fixat. Eftersom tessan går i skola i stan, så ska hon svänga förbi och köpa dom på fredag innan örebro. vilken ängel! ♥

Så nu är det äntligen fixat.
Dags att planera packningen också, allt som ska med! 2 stora väskor ska med!

Nej, dags att äta upp maten, och sen ta tag i matten & planera inför örebro! 

Ha en trevlig kväll!
En fråga, vilken ska jag köpa av dessa två? ♥

sitter här med mina girls! ♥

Dålig uppdatering, I know..

Sitter här med mina girls, och ska snart iväg och kolla på killarnas innebandyträning, fun! 

Vi får se om jag uppdaterar mer idag. som ni har märkt, så har den inte vart särskilt bra, men men.. skolan är i full gång som vanligt, och det är nu man verkligen kämpar in i det sista, *puuh* ♥

Men ha en toppen dag iallafall! 

En videoblogg med valp nummer 2!


-

Ändrade namn på facebook, eller inte helt utan la till ett namn som ni kanske ser vad det är också. för er som inte vet, så kallar mina kompisar mig mer emil än emily som är mitt riktiga namn! så dom reagerade väldigt roligt när jag berättade förändringen haha! 

home sweet home!

Slänger in en bild sen fredags på mig! 

Hej allihopa!
Är ni som mig, seg på en söndag? vädret gör ju inte saken bättre heller.. det har regnat hela dagen idag, eller så länge dagen har hållt på. men vaknade iallafall upp hemma hos johanna, så glad var man endå.
När jag hade svängt förbi elin och lämnat beställningen så var det raka spåret hem, och sen av någon anledning stor städade jag mitt rum. nu kan jag lova er...det är dammfritt!

Skönt att det är gjort, och läxan går också bra, eller musik-pappret. kan det mesta, vilket känns ännu bättre! ska plugga igenom det en gång till, och sen låta mamma "förhöra" mig. måste ju endå ha det mesta i huvudet, så då är det bara att förhöra som är bäst!

Nej, ta tag i pluggningen, och sen krypa ner i ett varmt bad som det var evigheter sen jag gjorde. det är jag endå värd efter allt slit med nationella hit & dit? ♥

En sak till.. ÖREBRO OM 5 HELA DAGAR!
Har nog inte hunnit berätta, eller kanske (?). mitt lag och ett till lag i samma förening som oss, ska iväg på örebro-cup på fredag och blir där till söndag. hur kul som helst! 

Trevlig eftermiddag! ♥


Suprise suprise!

Jag har hittat 2 saker som jag är super sugen på att beställa hem! 

-Ska jag, eller ska jag inte?

Lite bilder från tjejkvällen, som jag snodde av självaste johanna! ♥

♥♥

God morgon!

God morgon! pigga & glada? ♥

Jag och johanna började våran dag med att göra iordning våfflor till frukost. idag blev det blåbärsvåfflor! jättegott faktiskt, varma & goda. och till det, (som ni ser på bilden) så hade vi jordgubbar&vaniljglass. gott va? 
Nu sitter jag här med johanna, och blir hämtad runt 2 av mamma. vi drar senare vidare och lämnar någon kak-beställning till elin och sen hem för att städa & plugga..
Nu är det dags att plugga med johanna, så ni får ha en toppen dag!
Uppdaterar mera senare! ♥

Gårdagens outfit!

Slänger in en "gårdagens" också, eftersom klockan är efter 12, så säger vi gårdagen!
Samma som i fredags, men en annan miljö, vilket gör bilden roligare! ♥

4 härliga bilder med johanna!

(den sista bilden ger mig mycket glädje. när jag ser den, blir man på något sätt så himla glad. jag har alltid kul med johanna, och det ser man nog klart & tydligt bara på denna bild! ♥)


Slänger in 4 av över hundra bilder vi har tagit idag! 

Hej alla läsare! som ni har märkt, så har jag inte uppdaterat så bra idag. jag och johanna har haft annat för oss, så därför har det blivit som det har blivit. vi har gjort allt ifrån att plugga till att ta härliga kort som ni ser ovan.

Vi har också vart iväg på tjejkväll, och vi kom hem därifrån för en stund sen. superkul verkligen! ♥ vi tjejer är som en familj verkligen! vi får se när nästa tjejkväll blir, men antar att den kommer bli snart. supermysigt att bara samlas, snacka skit och spela spel och bara ha allmänt kul!
Vi tog ur våran ben&jerrys-halfbaked när vi kom hem, och smaska på den. supergott! men fy vad mycket man har tryckt i sig. det kanske blir en vända imorgon?

Nu sitter vi här, väldigt trötta både jag och johanna. imorgon är det nya tag som gäller, och också sista pluggnings-dagen. Musik-provet är på måndag, så därför är det bara att köra det sista imorgon.

Dags att kolla runt på facebook, hade ett antal händelser, så ska ta och kika på dom och sen krypa ner och sova. det kan också dyka upp lite bilder från tjejkvällen. vissa kommer säkert lägga upp på facebook, medans andra kör på sin egna blogg. ni får helt enkelt hålla utkik! 

Godnatt på er! uppdaterar imorgon igen! ♥

en ny?

Har också glömt att jag har köpt en ny skinnjacka, eller beställt!

I'M HAPPY! 

lördag: plugg, johanna, tjejkväll! ♥

God morgon! ♥

Jag och johanna vaknade för en och en halvtimme sen. eller johanna vaknade då, och drog upp mig med på samma gång. man kunde inte heller somna om, eftersom det hamrades nere. vi håller på att göra om hallen, vilket säkert blir jättebra sen, men att vakna med det är inte alls lika kul!

Iallafall vi gick ner och tog en stor och god frukost och nu sitter vi vid varsin data och bloggar lite, I guess? jag gör iallafall de som ni märker, men vet inte vad hon sysslar med!
Vi ska börja plugga ytterligare nu, eftersom vi har prov på måndag i musik. hmm..
Vi drar vidare mot henne och sen och äter lunch. senare ikväll blir det tjejkväll hemma hos elin, vilket säkert kommer bli lika kul som alltid!

Jag tar med mig sovgrejer dit, eller till johanna. vi vet inte hur det blir med sovningen hos elin, utan det märker vi senare, vilket jag säkert kommer berätta om..
Men uppdateringen blir nog lite sämre idag, men jag hoppas det duger!

Ha en riktigt mysig lördag! ♥

3 olika "händelser" av våran dag tillsammans! ♥

Ett litet collage på bakverken jag och johanna sysslade med idag innan vi gjorde denna goda måltid..



Kroketter & kött med bea sås! super gott! ♥

Och så självklart en härlig bild på mig och min söta vän!



Nu big brother, här fick ni 3 olika härliga bilder/collage vi har hållt på med! 

gangsterS!

I skolan idag! vilka tuffingar! 

Som sagt.. tjejerna & jon! haha 

mina hudvårdsprodukter! ♥

Tänkte berätta lite om mina hudvårdsprodukter jag använder!
Vissa av er kanske är lite nyfikna? 

Jag använde det här flitligt förut, och har blivit allt sämre på att göra rent varje dag, alltså morgon & kväll! men jag ska försöka komma igång med det, och gjorde det imorse när jag hade tid på mig att göra det. vissa morgonar är bättre än andra, och vissa kvällar är väldigt stressiga än andra. jag har oftast träning eller match på kvällarna, därför har man ingen tanke på det efter duschningen.
Men iallafall, man börjar med att ta den "blåa". det är som ett skum när man trycker ut det, och det räcker nästan bara med en pumpning. man tar det runt hela ansiktet och sen sköljer man det med kallt vatten. väldigt viktigt att det är kallt, eftersom porerna öppnas mycket lättare då. när man har torkat av med en vanlig handduk, så tar man den "gula" och skvätter på en "pads". sådana finns att köpa i nästan vilken affär som helst, iallafall mataffärerna. sen låter man det sjunka in, och sen efter cirka 3-5 minuter så kan man ta på en skön salva som gör att man inte känner sig så torr! ♥

Den "gula" är också oparfymerad, vilket det ska vara för att huden ska må allt bättre!

Hoppas ni förstog! 

Dagens outfit & facelook! ♥


2 johannor, men lika bra för det! ♥



Just nu!

Mimmi till vänster, jag i mitten och johanna till höger, söta tjejer va?

Har just nu lektion, och idag har vi en annan vikare som endå ger oss samma uppgift, det som vi är klara med. så ja, vad finns det att göra? man ska nog ta tag i det man ligger efter i, men det är ingenting som jag har som måste göras, det ligger isåfall hemma. så som musik-pappret, vi har prov på måndag!

Och förresten, varför jag inte bloggade igår?
Jag kom hem sent, eller halv 4, och sen pluggade jag till det att jag skulle käka och sen dra iväg på träning. träningen slutade 8, och vi var väll hemma strax efter. duschade nästan en halvtimme, sjukt skönt! och efter det så tog jag tag i musik-pappret igen. kändes som att jag behövde ta tag i det, eftersom jag ska umgås med johanna hela helgen, och nej det är inte hon som är på bilden, utan en annan johanna. vi har två johannor i klassen, skapligt kul!



Här är hon!

Nej, nu ska jag ge datan till andra johanna. hon som är med på första bilden, krångligt med 2 johannor, men nu vet ni vem som är vem haha!

Ha en toppen dag! en överraskning väntar här på bloggen senare, men ni får inte veta vad det är än! ♥

RSS 2.0