bilder ifrån malmö på mig & tessan ♥





jag och tessan i malmö ♥

bilderna är tagna nyss ifrån webbkameran. vi har pappa & mamma's data här, och det är därför vi har fått användning av webben. jag måste skaffa en data med webbkamera snart! kanske ska önska mig när jag fyller år ? ;-) det blir så mycket lättare att uppdatera bloggen med bilder!

ha det så bra! jag & tessan kom nästan nyss hem från ett jättemysigt fik. eller fik & fik kanske de inte var ;-) det var en pub/fik. jättemysigt att sitta ute & bara njuta.

imorgon ska vi bada i havet & åka till sveriges sydligaste punkt. helt underbara bilder får man därifrån och mamma kommer ta kort med sin systemkamera så jag tar dom och laddar upp på bloggen när jag kommer hem! längtar!

god natt bloggläsare ♥ vi får se om det kommer lika snygga bilder på mig & tessan imorgon också, kanske snyggare ? ;-) vi blir väckta runt halv 8 imorgon tack vare några rörmokare som ska hit och fixa duschen *suck*.

puss / E' ♥


shopping dag i malmö ♥ 20:14

jag svarar på alla kommentarer när jag kommer hem så ni vet!

hej alla bloggläsare!

det kommer komma in korta inlägg nu eftersom jag är i malmö och inte har så stor lust att sitta och berätta för varje dag om hur mina dagar har varit, utan alla bilder kommer upp på bloggen när jag kommer hem. så jag hoppas ni tycker det blir bra istället ! då har ni iallafall något att längta till ;-)

har shoppat idag, mycket bra saker & lite små saker ;-)

bilder på allt kommer upp när jag är hemma. jag är hemma på söndag som jag berättade, men vi får se om jag bloggar på söndag eller måndag ♥

nu ska jag och tessan kila ut och sätta oss på ett mysigt fik. finns hur många mysiga ställen här, så vi hittar nog något. vi drar nog också till havet en stund och badar fötterna ;-)

puss / E' ♥

kommit till malmö ♥ 21:08

hej alla bloggläsare ;-)

nu har vi kommit fram till malmö och packat upp allt och så också. jag, tessan & mamma kanske ska ner sen på stan och gå runt och kolla. vi vet inget än, vi får se ;-) kanske ta en mysig fika eller så..

jag vet inte hur uppdateringen kommer bli, men vi har data & internet än så länge, så jag hoppas det blir en bra uppdatering. men som sagt, jag ska njuta över att vara här med tessan så kommer nog bli en låg uppdatering när jag är här. men så fort jag kommer hem så blir det som vanligt tror jag ;-) kommer umgås med kompisar precis när jag kommer hem. eller kommer hem sent på söndag, så på måndag är jag med tobbe hela dagen och sen på tisdag blir det filmkväll med mimmi, tobbe, jon & jag (kanske jonna).

men nu ska tessan låna datan, & sen drar vi ut tror jag ;-)

puss / E' ♥

mina fina vänner! ♥

sitter och pratar med min fina vän johanna.  det är så sjukt hur mycket man vill prata av sig med en av sina närmsta, men det kan bero på att vi inte pratar så ofta annars ? vi ska försöka ta våran tid och spendera olika dagar tillsammans. sommaren 2010 kommer bli HELT UNDERBAR!

vi har lite planer och sånt tills jag kommer hem, men än så länge är det lite hemligt ;-) haha! låter som värsta överraskningen, men vi ska ha hur skoj som helst med vissa personer & ja självklart kommer jag berätta sen. oroa inte er för de ;-)

skrev til johanna på msn, och berättade. kopierade texten för orkar inte skriva om de 2 gånger. men iallafall, här får ni också höra en sjuk grej.

En kväll så låg jag & lyssna på musik i sängen. asså i min mobil. och så satt jag på twilight soundtrack, en väldigt lugn låt men väldigt sorlig. det är bara melodier, utan de är ingen som sjunger. helt plötsligt så kom en tår rinnandes på kinden. jag ba: vafan? men kom och tänka precis på alla mina vänner jag har. dom som jag har börjat lärt känna & dom jag känner.

kan man vara så glad över att ha sina vänner vid sin sida ? tydligen så kan man de, och det har aldrig hänt förut för mig, men nu gjorde det de. umgås med nytt folk, vilket jag ÄLSKAR! & tack vare att jag & mimmi tog tag i det, så har jag umgåtts väldigt mycket med tobbe exempelvis som ni har sett, och vi ska planera in flera gånger till med allt folk. super härligt! en hel dag med mina närmsta, kan inte bli bättre!

jag älskar er & tack för att ni finns för mig som alltid! ♥
ni vet vilka ni är! ♥

kände att jag var tvungen att skriva av mig lite, men nu vet ni de ;-)

ska krypa ner i sängen nu, upp halv 9 imorgon för att hinna med allt. packa det sista, fixa mig, och ja allt sånt ;-) jag tror man inte är världens piggaste halv 9 på morgonen på ett sommarlov? noway..

puss / E' godnatt! ♥


malmö imorgon ♥ 23:34

Hej alla bloggläsare ♥

har ni haft lika fin dag som jag har haft ? vädret har varit på topp, och det passade väldigt bra med tanke på att min syster fyllde idag som ni redan vet om, haha !

men iallafall, det var tänkt att jag skulle träffa tobbe men det blev så mycket krångel. jag skulle möta tessan halv 8, och han kunde inte komma för att han satt med något på trafikskolan, eller ja nått sånt var de ;-) men vi får ta igen och umgås när jag kommer hem från malmö. ja, som sagt; jag drar imorgon till malmö med tessan, familjen (utom syster), och sen min morbror, hans fru, zacke & izac. ska bli hur mysigt som helst!

men efter allt krångel iallafall, så mötte jag upp tessan för att mini shoppa inför den långa bilresan som är imorgon. sammalagt tar det cirka 6 timmar att komma dit, vilket inte alls kändes förra året när vi åkte dit. men det kanske var för att jag sov halva vägen ? haha.

jag & tessan shoppade iallafall godis & dricka. jag köpte 2 godis påsar, dom nya "yougurt edition"  & någon frukt blandning. & sen en dricka, kommer inte ihåg vad jag köpte ;-) men någon god iallafall! kommer bli några stopp på vägen eftersom vi har med oss minstingen izac med oss, och han behöver mat rätt ofta. men det gör ingenting, bara han är nöjd ;-) jag och tessan har varann under hela bilresan, så vi lär nog inte tröttna på att åka bil. spela spel, äta godis, dricka dricka, prata, sova, ja ni hör hur upptagna vi är ;-) ?  kommer bli super skoj, även fast jag redan har berättat att jag kommer sakna er alla här hemma ♥

om det blir någon uppdatering i malmö? jag har faktiskt ingen aning ;-) mamma & pappa ska ta med sin laptop och lilla internet dosa. den funkade lite då och då förut, alltså när vi var där förra året. men vi får se hur bra de är i år ;-) kan ju faktiskt förändras haha, vem vet!

om jag är så snäll, så kanske jag kan slänga in ett inlägg, men vi får se vad mamma & pappa tycker om det plus att jag vill umgås med tessan nu så mycket som möjligt. så tror jag skippar uppdateringen, MEN ni kan ju iallafall hålla utkik ifall någon uppdatering kommer ;-)

vi kommer ha så mycket att göra. shoppa, ja vi har köpcentrum vid lägenheten eller de är några kilometer MEN gå avstånd. ginatricot, h&m osv.. LOVE LOVE! & sen ska vi bada i havet, träna, alltså hitta en bra väg att springa. så om mina tränare läser här nu, alltså mina målvaktstränare, SÅ JAG KOMMER SPRINGA! tro det eller ej, men så är det och ni läser inte fel ;-)

men nu vet ni lite om hur uppdateringen kommer bli i malmö OCH jag är hemma på söndag sent. dom har hållt på och velat fram och tillbaka om vilken dag vi kommer hem. men BESTÄMT (hoppas jag?) så blir det på söndag. men jag kanske bloggar på måndag, vi får se hur pigg jag är för att sätta mig ner och blogga ;-)

hoppas ni får en underbar kväll, och alla dagar jag är borta hoppas jag att ni får strålande väder ♥

som jag har hört av mamma & pappa är att det kommer bli hur fint väder som helst i malmö, så hoppas det stämmer bara! imorgon när vi kommer dit skulle det vara halvdant väder, men det passar ju bra också. varmt i en bil, inte direkt det man vill ha..

god natt alla underbara bloggläsare! puss / E' ♥

drar vid 10 imorgon på MORGONEN, så tänk extra mycket på mig då ;-)


14:59

nu börjar släkten komma, så uppdateringen kommer senare!

puss / E'

12:48

glömde lite saker, haha typiskt mig..

ska fixa något fint till min syster, kanske skriva ett kort med allt jag känner för henne? det är alltid fint att få, eller jag har ingen aning om vad jag ska göra. har ni några förslag, bloggläsare ? ;-)

& så ska jag försöka skriva ett brev till min (?). det är en i min släkt som jag ska skriva till, berätta lite saker & ting. ni får reda på det sen. vill bara berätta hur mycket jag saknar att va med den personen osv..'

puss / E' ♥

GRATTIS SYSTER, 18 ÅR ♥

God morgon alla bloggläsare!

eller god morgon kanske det inte är nu. såg att klockan redan har hunnit blivit halv 1 (lite över). idag är det inte en vanligt dag utan idag är det min syster's födelsedag. hon blir hela 18 år!

tiden går huur fort som helst.. för er som inte vet, så skiljer det 3 år mellan mig och henne. man minns varje år vi har växt upp tillsammans, alla år vi har fått stått ut med varandra. men desto äldre vi blir, desto mer inser vi nog att det är väldigt onödigt att bråka, men det kallas väll syskonkärlek ?
jag kommer alltid att älska dig syster! hur du än är, hur du än blir & hur det kommer sluta mellan oss, så kommer du alltid ha en största platsen i mitt hjärta ♥

nog om min syster, haha ;-) grattis iallafall! ♥

min dag spenderas som ni kanske har förstått, att fira eve. släkten kommer när dom kommer. ärligt talat så vet jag inte när dom har tänkt dyka upp. mamma säger vid 4, men vissa ska kanske komma 1, äsch jag har ingen aning och dom kommer när dom kommer. jag hinner nog se alla, tröttna på alla också, haha nejdå så är det verkligen inte ;-) min underbara släkt!

senare på kvällen kommer tobbe hit en liten stund för att säga hejdå innan jag drar till malmö, sen ska jag också möta upp tessan för att vi ska handla allt inför den långa bilresan som är imorgon till MALMÖ. ♥

nej, nu ska jag forsätta bädda min säng som är halv klar, som alltid ;-) fastnar alltid vid datan. haha!

puss / E'   

grattis ännu en gång eve ♥



mimmi & ginatricot? haha! ♥



fin bild på mimmi va ? ;-)
haha, ginatricot linnen gillar hon nog inte speciellt mycket. jag tror bilden förklarar de mesta varför. haha! laddar upp hela tiden känns det som med bilder nu. men det kanske gör inlägget lite roligare, jag vet inte vad ni tycker. men jag gör de så länge jag har tid & lust ens att blogga överhuvudtaget.

snart är de dags att ta datan till sängen. har ju inskaffat ett laptop bord, bild på den kan ni få när min kamera har laddats ;-) mycket enklare med kameran än mobilen. men kontstigt nog så blir det bättre bilder med mobilen än kameran? anyway, imorgon är det kalas för syster som blir 18 år, jag älskar dig ! ♥

puss / E' ♥

20:14 ♥

hellu everyone! ♥

dagen har varit helt underbar! halva släkten har kommit hit för att fira min syster som blir 18 imorgon. stor tjej, eller inte ;-) haha! men iallafall, vi har umgåtts med dom tills ungefär nu, och sen kom jonna hit. vi ska väll hitta på något skoj strax efter bloggningen. vid 9 drar vi till norlings för att ta ett kvällsdopp tillsammans med bella, tessan & tove. hur mysigt som helst!

ett snabbt inlägg det vart nu, men jag har inte alls så stor lust att blogga.
men njut av mina sommar bilder som jag ÄNTLIGEN har fått in här på bloggen. ja, som sagt det tog sin lilla tid ;-) ha en jättefin dag!

solen skiner fortfarande, helt underbart!

puss / E' ♥

sommarbilder! ♥


♥ lördagsmys ♥



ÄNTLIGEN HAR JAG LADDAT ÖVER MINA BILDER OCH FLYTTAT ÖVER BILDER PÅ HÅRDISKEN!

 

så snart, jag vet inte om det blir idag så kommer det komma bild bomb här och var ;-) jag ska försöka få ut så många sommar bilder som jag har tagit nu. det är så skönt att äntligen ha alla bilder i datan.

 

nu ska vi dra iväg till några vänner till familjen och äta gott & bara ha det mysigt !

lördagsmys! ♥

puss / E'


dags för städning!



DAGS FÖR STÄDNING!

* dammsuga
* damma
* bädda sängen

uppdateringen kommer efter städningen om jag inte tar en paus ;-)

puss / E'

01:00 midsommar!

h e j  a l l a  b l o g g l ä s a r e  !

 

hoppas ni har haft en bra midsommar med mycket god mat & mycket skratt. min midsommar har varit väldigt bra.

 

jag, mamma, pappa & chica drog hem till min kusin som bor ute på landet. vi åt där & umgicks med släkten, jättemysigt även fast jag ville hem för alla mygg osv.. vi grillade & hade bara hur kul som helst. vi drog senare hem, tidigare än vad jag trodde. så senare kom tobbe hit. kan ju säga att man förväntade sig inte att den här midsommaren skulle sluta på det viset. men anyway, annars har jag haft det hur bra som helst med både släkten & tobbe. han drog hem vid 12, så fixade mig inför kvällen och nu sitter jag ÄNTLIGEN vid min data. man märker hur mycket den segar, och hur mycket den verkligen behövs rensas. men har aldrig tid för det. imorgon ska jag städa, och sen åka hem till mamma&pappa's kompisar och äta god mat och ha skoj. & på söndag är det packning som gäller, & på måndag kommer tessan hit, och på tisdag drar vi till MALMÖ. tessan hänger på, och sen min familj (utom min syster) och sen ella, zacke, andreas & izac. superkul, men kommer sakna alla här hemma otroligt mycket.

ha en forsatt trevlig dagen efter midsommar!

puss / E'


dagens låt! 00:50

Sista inlägget innan jag går & lägger mig!

tar in dagens låt nu.

Jason Derulo-In my head

jag vet att ni tycker den är väldigt gammal eller ut-tjatad, men jag älskar den låten på något sätt. får såna där sommarkänslor, vilket jag ÄLSKAR!

ska nog ta på mig öronplupparna till mobilen och lyssna på lite låtar innan jag somnar.

nu kan jag säga: GLAD MIDSOMMAR PÅ ER !

puss / E'


bad uppdate! 00:42

blir nog dålig uppdatering imorgon med..

ska umgås med kompisar imorgon, så vi får se hur uppdateringen blir. ska ju senare iväg till min kusin OCH har ingen aning när jag kommer hem, sent antar jag..

annars uppdaterar jag på söndag.

god natt, puss / E'


open water 2 | 23:32



här är filmen som jag, mimmi, tobbe, jonna & jon kollade på i måndags ;-)
filmen heter: open water 2.

jag rekommenderar den verkligen!
om ni gillar spännande filmer och när det hela tiden händer saker så ska ni se den! måste se den flera gånger, helt suverän!

puss  / E'

om dagen! 23:27



vad längesen det känns sen jag la upp någon bild här på bloggen tillsammans med ett inlägg. & eftersom jag lånar syster's data än så länge, så blir det bilder som har dykit upp här förut. kanske lite tråkigt att se, men så fort jag har rensat min data, fått mer utrymme & laddat in alla nya bilder ifrån mobilen så kommer det upp här. ja, som ni hör så är det en hel del och göra, och det tar nog sin lilla tid.

jag vill verkligen få upp alla sommar bilder här på bloggen. men såklart, så måste jag fixa allt det som jag skrev först. känner att jag verkligen inte har orken att sitta ner väldigt länge för att fixa allt. men ska ta det någon dag när jag har tid. nog pratat om det.

anledningen till att uppdatering blir dålig är för att jag umgås med kompisarna hela dagarna, vilket ni kanske har förstått efter alla mina långa inlägg om mina dagar osv.. från när jag sluta skolan till nu, så har jag haft fullt upp i princip hela tiden. jag älskar att umgås med mina kompisar, de är det jag vill göra & också umgås med folk man inte har vart med så mycket hemma utan bara ser i skolan. som ni märkte så var det några stycken här hos mig i måndags. vissa umgås jag inte alls med, men vad vi hade kul när vi va. obeskrivligt!

anyway, har umgåtts med min tess & bell igår & idag. jonna kom senare hem till mig för att bada i poolen tillsammans med oss. alltid jag som fryser när det verkar som roligast, men men.. inget att göra åt. vi hade det jättekul. vi bada, spela spel, bada ännu mera & ja, bara njöt av sommaren ;-) senare drog tessan & bella hem, och jag hann äta lite innan vi drog hem till jonna för att hon också skulle äta. vi drog senare till bryggan och solade & sen vidare till norlings som vi har hunnit vara på väldigt mycket idag. senare kom tobbe, och jonna bada då. jag skulle hoppa i, men var inte alls så badsugen, så jag skippade det och bara doppade fötterna istället ;-) vi drog hem till mig sen. va här ett tag och sen vidare till båtbryggan. hur mysigt som helst att sitta och prata i solnedgången. helt underbart!

drog hem lite senare & duscha när jag kom hem. sitter här nu och nördar och blir nog kvar här ett tag antar jag;-) blir nog en lugn dag imorgon, om det inte blir något på förmiddagen. ska hem till kusin imorgon och fira midsommar. glad midsommar alla läsare, säger det nu ifall jag inte hinner uppdatera något!

ha en forsatt trevlig kväll, puss / E'


tessan&bella! 21:57

sover hemma hos tessan&bella inatt, inte så bra uppdate idag ;-)

vi har nyss tagit ett kvällsdopp i norlings, så nu ska jag hoppa in i duschen. tessan & bella är färdiga så nu är det min tur. jag uppdaterar bättre imorgon hoppas jag. det är väldigt bra väder nu, så uppdateringen försämras som ni märker. vi får se om jag uppdaterar på dagen eller kvällen. ska möta upp tobbe kanske imorgon & jonna, så vi får se ;-)

ha en forsatt trevlig kväll, puss / E'


02:33

GOD NATT !

elin & moi !



slänger in en bild på mig och elin ifrån skolavslutningen som jag redan har visat er en gång ? men sak samma, laddar upp bilder & så då och då, eftersom jag har uppdaterat väldigt dåligt på sista tiden.

loveu ! ♥



JAG ÄLSKAR DIG ! ♥  & jag vet att vi är hur fina som helst ;-)


igår & idag ! 23:26

förlåt för de lilla inlägget, men tror de kunde förklara de mesta varför jag inte har bloggat på den senaste tiden ;-)

ska berätta om igår & idag. gårdagen spenderades med massa kompisar. eller ja, jag kan rabbla upp alla här. de va jag, mimmi, jonna, tobbe, jacob, emma, johanna & jon. det börja med att jag & mimmi va, och senare mötte vi upp tobbe. vi va hos mig ett tag, och sen kom jonna. vi hade grymt kul! vi hade vattenkrig och ja, det kan nog förklara de ;-) haha man blir som ett litet barn då, men såna stunder är så otroligt sköna! haha.

sen drog vi vidare efter all vattenkrig som jag ägde alla på, så drog vi till norlings och badade. och självklart försvann solen när vi kom upp helt blöta, så vi alla, mest jag frös ihjäl. emma & jacob kom en stund efter och vi drog till våffelstugan för vissa skulle fika och så & då kom jon en stund efter. så allihopa drog hem till mig, haha massa folk i rummet. inte alls van, men kul var de. till och med tove, alltså min granne reagera på att de va lite mer än vad det brukade, haha! & alla älskade min säng, haha "skön säng" av alla nästan. min säng är BÄST!

men iallafall, vi drog sen vidare till jacob och hämta fotboll, och sen drog vi vidare till fotbollsplan. hade hur kul som helst, några småttingar kom också haha ;-) vi ägde dom totalt! konstigt ? tror inte de. efter en härlig stund på fotbollsplan, så drog jag, mimmi, jonna, tobbe & jon till lustigkulla och åt mat. de var hur gott som helst ;-) kanske lite för gott för vissa haha ? efter maten så drog vi till ica och några handlade lite gott till filmen. JA JUST JA, vi mötte på emma (igen) och johanna. johanna hade precis kommit hem från kroatien, välkommen hem vännen! så båda hängde med oss till ica, och sen va vi ute en stund innan dom drog. vi kollade på en väldigt bra film. tyvärr kommer jag inte ihåg vad den heter, men ska höra med mimmi så kan jag skriva lite om den. REKOMMENDERAS VERKLIGEN! sen drog nästan alla efter varandra. jonna drog hem först, så vi följde med henne en bit, och jag åkte framför tobbe, asså på hans cykel. fy, det var huur läskigt som helst. och han kör helt galet, runt i rondellerna och mitten av vägen. crazy!

sen drog jon & tobbe runt 12, så jag och mimmi satt och snackade ungefär 2 timmar, och sen somnade vi väldigt gott. båda var väldigt trötta efter den roliga dagen. vi var jättenöjda över dagen, att vi satt & snacka om de i hela 2 timmar. ja, som sagt. jag sov hos henne och vaknade runt elva av att rosanna knackade på och frågade om vi sov ? haha, söta unge! vi åt frukost, och sen drog jag vidare till jonna. vi badade, solade, snackade hur mycket som helst. ni kanske har märkt nu att jag ÄLSKAR att prata ? älskar att prata av mig med mina vänner, dom förstår mig vad det än handlar om. vi har tagit jättefina kort vid norlings som SKA komma upp när jag för andra gången på några månader måste flytta över bilder till hårddisken. jag har kort från när jag och tessan va, när jag och mimmi va igår och när jag och jonna va idag. uppdateringen ska förbättras, lovar!

sitter vid syster's data nu, min segar alldeles för mycket. sånt orkar jag inte med idag. måste ta igen min sömn inför imorgon. imorgon är det tessan-dag, & mina små kusiner kommer imorgon tydligen & så träning. duktig man är ;-) social & tränad! träningsvärk dagen efter ? vad tror ni ? ;-)

ska kolla lite på olika sidor, sen är det bara sängen kvar.

puss / E' godnatt!  ♥

22:25

förlåt alla läsare för dålig uppdatering och dåliga svar på kommentarerna..
jag har haft fullt upp med massa kompisar. jag ska berätta imorgon om min dag, eller om jag gör de senare ;-) känner mig helt förvirrad över en sak nu, vilket gör att jag inte alls har lust att blogga. förlåt!

puss / E' ♥

21:22 kommer strax!

Hej alla bloggläsare ;-)

har inte haft så större lust att blogga idag, och nu så ska jag hoppa in i duschen efter allt badande idag. ja, jag berättar allt sen när jag är nyduschad. ska hinna med att scruba kroppen idag också.

kommer strax, puss / E' ♥

Dagens låt!

Jason Derulo ft Nemesis - She flies me away

JAG BLIR HELT KÄR I LÅTEN ! 
 
för er som inte har hunnit lyssna på den låten än, LYSSNA!

http://www.youtube.com/watch?v=sDdxvgCp1NE

20:58 tessan <3

h e j  a l l a  b l o g g l ä s a r e !

sitter just nu här med tessan som ska sova hos mig inatt. ska bli superkul !

 

anyway; vi har vart i stan idag; jag, tessan & bella. vi har varit på olika ställen som ikea, elgiganten, godisaffär och sånt. jag & tessan köpte självklart godis, och jag köpte lite godis och sånt till bamse. passade på när jag endå var in ;-) vi hade det iallafall jätteskoj, som sagt alltid lika kul med tvillingarna. när vi kom hem så hoppade vi i och badade, först var det iskallt, men vi värmde upp oss med att kasta oss på varann, hoppa upp på vattenmadrasserna som var i poolen. haha jättekul faktiskt, men tillslut vart det hur kallt som helst. så först gick vi ett varv runt kvateret eftersom vi trodde vi kunde bli varma, men så var det inte. så vi fyllde upp ett varmt badkar. hur skönt som helst!

vi har nyss, eller nyss och nyss, för ett tag sen ätit god mat, och nu kollar vi på film. idag blev det en gammal film; mean girls. senare ska vi ta ut mina små bord som jag har på mitt rum och ställa ut för att ha alla godsaker och ljus på. vi ska sitta i våran nya utemöbel, en soffa, hur skön & bra som helst. & sen ska vi bara sitta ute och prata. myggmedel behövs nog, eller vad tror ni ? ;-) nej nu ska jag vara social mot tessan.

 

uppdatering blir imorgon, puss / E'


♥ 00:22

ett snabbt inlägg nu innan läggdags

som ni ser så har jag fixat om min blogg lite, både på headern & designen.
så, vad tycker ni om förändringen ?

väldigt ovanligt att se min blogg i rosa, men jag vänjer mig snart hoppas jag. tycker det är väldigt gulligt att ha det, och sen är det som en liten sommarfärg vilket passar in väldigt bra nu. (även fast vädret inte alls är bra).

 

jag hoppas ni kommenterar och tycker till vad ni tycker om den lilal förändringen ;-)

 

ska bädda ner mig snart i sängen. imorgon är det stan som gäller, eller rättare sagt hälla. mamma ska handla lite på ikea och sen köpa en ny kamera. tessan & bella hänger med ;-) tessan sover här imorgon ( eller idag ) och bella ska till hallsta så då kunde hon hänga på direkt. lovar er att det kommer bli en väldigt rolig dag med tvillingarna. älskar er! ♥

puss / E' ♥

 


20:31

har tänkt göra en rabarberpaj innan mamma & pappa kommer hem. dom är på bauhaus och handlar en ny ute soffa, skitsnygg! ska försöka ta kort på den och lägga upp på bloggen sen när jag har rensat min data med bilder. redan fullt .. *suck*

puss / E'♥

fredagsmys! 19:54

♥nu är det dags för fredagsmys!

möter kanske upp hanna senare på kvällen, vi får se..
mimmi drog hem för en liten stund sen. hon kom tillbaka efter att ovädret hade slutat och sen sluta det med att vi skulle möta upp tobbe & jon. men det blev lite krångel, så vi skulle ta de senare idag men det blev inget. utan jag, mimmi, jacob, tobbe & jon ska bada & käka på måndag, ska bli jättekul!

nej, nu är det dags för mig att krypa ner i soffan. jag & chica är hemma själva. har dukat fram chips & eget kolsyrat vatten. måste hinna duscha också, och inget bra på tv:n går heller.
så sätter nog på "i taket lyser stjärnorna" som jag har kollat på väldigt många gånger, sist igår med mimmi. haha!

puss / E' ♥


13:58

vilket väder det var nyss. nu kom solen precis fram, men innan har det åskat & blixtrat väldigt mycket och jag satt helt själv hemma med våran lilla hund. hon var inte lite rädd stackarn! men nu har det gått över, skönt de ;-) har också sovit hos mimmi inatt som ni vet om, så vaknade vid henne idag. jag åkte nästa hem direkt efter frukosten och tog hand om chica. tänkte ta ut mig själv och springa, ska tagga inför onsdag haha! vi ska springa för stora backen vilket krävs väldigt mycket. vi får se. det slutar alltid med att jag inte orkar, utan sätter mig vid datan, eller något annat. ska börja läsa en bok som jag inte har läst klart, eller så ska jag gå till bibblan och låna lite böcker. är jättesugen på att låna en bok som har flera stycken efter varann. bella tipsa om dom.

första sommaren
andra sommaren
tredje sommaren
osv..

har ni kära bloggläsare läst några av dom böckerna, och isåfall vad tycker ni som har läst nån av dom böckerna ? ;-)

så kanske ska åka dit senare, har inget annat för mig ;-) kanske svänger förbi till någon kompis.

ha en underbar fredag, tessan sover inte här inatt utan imorgon !

 

puss / E'


00:09



jag och mimmi's vackra bilder som togs nyss ;-) haha visst har jag snygg tröja ? haha det är mimmi's mamma's tröja. jag fick låna den när vi gick ut och satt oss på gräsmattan och pratade. sommarkvällar, det jag älskar!
& med min kära vän, kan inte bli bättre ;-) vet inte alls när vi ska lägga oss. tydligen ska vi vara uppe länge länge, så som det låter från mimmi. det är nog hon som somnar först endå haha ;-)

nej, nu kanske vi ska forsätta spela kort & nörd-smsa med alla. haha!

puss / E'   godnatt!

19:52 sover hos mimmi inatt!



hej alla bloggläsare!

haha visst är jag & mimmi riktigt snygga på bilderna? ;-)

ja, iallafall; dagen har varit hur underbar som helst. har för det mesta varit ute, eller det har jag varit i princip hela dagen så därför har det inte blivit så bra uppdatering nu på dagen. men ska berätta lite kort om min dag idag.

det börja med att jag låg hemma och solade, och bada lite smått. sen mötte jag upp tessan, mimmi & bella vid norlings och JAG TOG FÖRSTA DOPPET DÄR I ÅR! helt underbart! jag och bella höll oss kvar längst, haha men det var jätteskönt efter en stund så vi simma runt som små fiskar haha! efter en liten stund la vi oss alla 4 och sola & sen drog alla hemåt. när man kom hem så ringde mimmi efter en stund och hörde vad jag gjorde och så. det sluta med att vi skulle vara och sova över. så jag sover hos mimmi inatt. jättekul! vi hade tänkt sova på studsmattan men det skulle tydligen inte bli så bra väder imorgon, så det kanske blir regn inatt. kul om vi ligger ute och sover då. eh, nej jag tror inte de!

vi har också hunnit handla lite smått till kvällen. mimmi's ostbågar & mina tuttifrutti påsar, EN NY SMAK KÖPTE JAG! yougurt edition heter den, TESTA säger jag bara. jag smakade den första gången på arlanda påväg till spanien. världens bästa smak!

nu ska mimmi blogga, sen ska vi hoppa ner i badet och bada i lite skum, mysigt!

ha en bra torsdag! puss / E'


tack till ida! 19:20

oj, såg nu att jag tackade fel person haha. tack till någon ida, som hjälpte med mig kommentarfältet ! är jättetacksam att ni hjälper mig med vad som helst! tack & återigen tack!

är hos mimmi, puss / E'

TACK JOHANNA! 01:04

hej alla bloggläsare ;-)

tror inte att speciellt många är vakna nu, men ville endå skriva in ett snabbt & kort inlägg. ja, som ni ser så ser man kommentarfältet igen, TACK JOHANNA! tänk vad underbara vänner man har!

 

dags att krypa ner i sängen nu. anledningen till att jag är uppe så sent är för att jag har pratat väldigt länge med en person på facebook. haha, mycket att snacka om ;-) bara bra de!

 

imorgon kommer tessan hit och sover över, till ? söndag? ingen aning, men uppdaterar imorgon iallafall.

 

puss / E'  godnatt!


gårdagens outfit!



här kommer "gårdagens outfit" eller ja, det som jag hade på skolavslutningen. jag kom på att jag lovade er att visa det, och eftersom jag redan har lagt upp lite bilder från igår så har ni iallafall sett vad jag hade på mig. men ska berätta om vart man kan köpa allt.

rosa tröjan-gina tricot
shortsen-h&m
skorna-skopunkten

16:11

hej bloggläsare!

hemma igen efter att jag har dragit och badat en stund på skanzö. kom hem för över en timme sen, men har röjt här hemma så det är därför jag inte uppdatera när jag kom hem direkt. nu är det träning som gäller. det känns som år och dar sen man tränade. jag har inte ens varit ute och sprungit själv. vad är det här?

nu ska jag TRÄNA ARSLET av mig rent ut sagt haha! svetten ska rinna och jag ska vara helt slut efter det OCH träningsvärk imorgon. eller nej, sånt orkar man inte ha på sommarlovet. haha!

puss / E'


11:12

drar och badar med mina tjejor nu.

kommer hem någon gång sen ;-)

puss / E'

♥ 23:11

GOD NATT ! ♥

SOVMORGON IMORGON, ELLER SOMMARLOV HAHA ♥

22:36

är hemma nu igen..

jag & sara möttes ute och gick runt och tog mysiga och fina kort på oss. haha en del seriösa och andra inte ;-) alla bilder har jag i mobilen, och jag har så sjukt mycket bilder som jag måste få in i datan. men jag hatar  min bärbara just nu. så använder för de mesta min syrras data, stationära ;-)

uppdatering kommer mer imorgon, är jättetrött, och vet ni vad? jag ska sova huuuur länge som helst imorgon. ingen tid att passa, inge stress, UNDERBART ! ♥

puss / E' ♥

20:47

ska strax dra ut och träffa sara. blir väll att prata om allt & inget. inte ska man sitta hemma och sega framför tv:n nu när man har SOMMARLOV & allt, nej nej och nej. haha!

puss / E'

ha en jättebra kväll!

♥ grattis kusin!

nu bär det av till kusinen som blev 18 igår!

grattis carro, loveu!

uppdatering kommer senare när jag kommer hem. ser att jag måste röja kläder. en av första gångerna jag har kläder överallt i mitt rum, det är ett berg på soffan tack vare alla kläder! haha måste nog städas eller vad tror ni?

nej nu ska jag fixa det sista på mig, är redan fixad så det blir nog ine så mycket mer ;-)

puss / E'

17:55

mamma ropar att det är mat, uppdaterar strax igen!

puss / E'

16:40 mina betyg & SOMMARLOOOOOV !



me and my girls; mimmi (till vänster), jag, jonna & johanna! älskar er!


johanna, jag, emma, elin, jonna & mimmi. mina bästa tjejor! älskar er också


IGNORERA MIG PÅ BILDEN! ville lägga ut den för dom andra tre är otroligt söta.


jag & elin !  bästa dagiskompisarna ;-) saknar dom tiderna otroligt. ;-)


kramar lärarna, och får mina betyg i ett kuvert! ja, ni kanske är lite nyfikna på vad jag fick för betyg nu när man slutar 8:an. ja, innan de så måste jag säga att det är sjukt vad tiden går fort. nyss började vi sjuan och nu är vi DOM STÖRSTA, BÄSTA & VACKRASTE på skolan, haha ;-) 9:an kommer bara åka iväg, lovar de!

ja, och sen har ni också sett hur jag såg ut idag, eller fortfarande ser ut eftersom jag ska på kalas hos min kusin senare. men nog om allt snack om dagen. dags att berätta om betygerna!

Bild: VG
Engelska: G
Hemkunskap: VG
Idrott: VG
Matte: G
Spanska: G
Musik: VG
Biologi: G
Fysik: G
Kemi: G
So: VG
Slöjd: G
Svenska: VG
Teknik: G

om jag är nöjd?

njaa, kanske ;-) kan bättra på mig och det ska JAG FASEN GÖRA I NIAN !!!

har kommit hem från tessan&bella för en stund sen. skulle iväg och fira min kusin som blev 18 igår. men självklart så blir det senare, jag som tok cykla hem för att hinna. haha anyway, superkul hemma hos tessan & bella eller ja vi gjorde inget speciellt. men blir alltid glad att vara med dom, mina vänner! vi får se om tessan (och kanske bella?) kommer senare hit och är med mig lite.

ska kolla lite bloggar, facebook, bilddagboken, ja allt som behövs kikas lite på ;-)

ha en SKITBRA sommarlov alla ni som sluta idag, och ni som redan har slutat, hoppas ni har ett skitbra sommarlov! puss / E'

15:38

Hej alla bloggläsare!

skriver snabbt nu eftersom jag är hemma hos elin.
vi håller på och prövar kläder inför imorgon då VI SLUTAR SKOLAN!! längtar ihjäl mig, men fasen vad tiden går fort.. känns som om vi började 7:an nyss,  och nu är vi äldst på skolan, eller snart ;-)

jag kommer lägga upp bilder på outfiten imorgon när jag är hemma. så ni får hålla ut tills imorgon ;-)

ska kila nu, får se om vi ska cykla ner till ica eller bara chilla här hemma ;-)

puss / E'

20:30

duschen nu, tessan kommer över snart.  för privata things ;-)

puss / E'

sista inlägget för idag!

18:37

bra väder det är ute.. *suck*

jag som hade planer för att gå ut och gå en riktig fartfylld promenad, haha. men så blev det inte ;-) kanske slutar regnet ösa ner snart? får vi se. isåfall tar jag mina löparskor och går ut och går en timme ungefär, kanske mindre. har fixat mina naglar nu, äntligen! dom blev ljusrosa, summer colour!

duschen sen, puss / E'


kommentarfältet

som ni har märkt så syns inte kommentar fältet, men om ni pekar på de endå så kommer ni in för att kunna kommentera :) ska kolla vad som är felet, får inte till de själv.

puss / E'

16:53 lördag&söndag

Hej alla fina läsare!

statistiken ökar och ökar ;-) vad jag gillar att se förbättringar! hur kul som helst;-)

& vad tycker ni om ändringen här på bloggen ? headern & designen är omgjord!

anyway; dagen har varit hur rolig som helst. ska berätta kort om min dag idag och lite om igår. sov hos emelie inatt, så vaknade vid henne imorse. första söndagen vi var tvungna att ställa klockan. så trist! men det var tack vare att klassen skulle mötas vid ekot, ett dagis som vi skulle rensa ogräs och fixa en massa. vi höll på ungefär 3 timmar. det börja regna helt plötsligt så alla satt sig under tak och åt jordgubbar & kakor som jon's mamma bjöd oss på. jättesnällt !

vi var 10 stycken idag ifrån klassen, sen var det några vuxna. så tråkigt att nästan ingen kommer. men det var grymt kul endå, underbart gäng som var med idag. skitig blev man också, så en dusch skulle sitta väldigt fint just nu ;-) ska hoppa in i duschen ikväll. ska fixa mina lortiga naglar också. lera under naglarna är nog inte så fint till avslutningen som är om 2 DAGAR! längtar efter tisdag hur mycket som helst. & just ja, imorgon sover jag hos elin. vi ska fixa oss tillsammans på tisdag innan skolavslutningen. så jag vet inte alls hur det blir med bloggningen och så. kanske är jag så snäll så jag får låna den i några minuter ? känns lite osocialt, men vi får se hur det blir. då vet ni iallafall IFALL det inte skulle bli någon uppdatering imorgon ;-)

min tid har tagits väldigt mycket av att jag skulle fixa designen till en tjejkompis. eller ja, ni kan ju gå in och kika. http://wetterholms.blogg.se ! jag tror ni känner igen henne.. (eller kanske inte). & ja, det är jag som har fixat bakrunden och satt dit headern. själva headern har hon själv gjort, jätteduktig faktiskt!

ska fixa mina naglar nu, sommarfärger ska bli!

puss / E'


emelie & jag !



haha vilka snyggingar! jag & emelie just nu. trötta & glada, yes !


me right now. inte den bästa bilden, webcam bild! men de får duga ;-)

ska sova nu, puss / E'

15:47

någon som också hatar när det blåser sönder utanför huset ?

jag vill ha sommar, SOLA & BADA inte det här vädret som är utanför huset just nu. blåser en aning mycket och vi har också, som jag berättade igår varit ute och fixat på trädgården (eller berättade jag de?), jaja whatever. hela familjen hjälptes åt och fixa på gården och vi satt också upp poolen som det kommer bild på när det är klart. mamma & pappa fixar det sista nu. har varit med alldeles för länge, så jag var värd att få gå in och få något varmt att äta ;-) & sen blev det bara att jag blev kvar här. haha !

nog om det, så har jag inga planer alls för dagen. känner mig allmänt trött idag. kan det bero på vädret eller gårdagens shopping ? inte är det nog shoppingen det beror på. ska nog ta en varm kopp te snart och gå ut till mamma & pappa och se hur det går för dom. om jag är snäll så kanske jag hjälper till lite ;-)

uppdaterar mera senare MED bilder hoppas jag..

puss / E'



har också funderat väldigt mycket på om jag ska skriva av mig här om lite hur jag känner osv.. har jättemycket att få ut mig, så det är alltid bra att skriva av sig på bloggen. kommer nog inte skriva vem det är till, men lite kan man nog gissa ut i texten.


DAGENS SHOPPING ! 23:48



den blommiga bikini-överdelen: ginatricot 79:-
den svarta underdelen: stadium 99:- (race marine)




vita mjukisbyxor: bikbok - 199-50%, runt 100:-
blårandiga linnet: bikbok - 129-50%, runt 60-70:-




svarta tjocka leggings: ginatricot: 99:-


svarta sandaler: skopunkten - 199:-


diadem: h&m - 29.50


& sist åkte vi till ica och handlade på oss lite gott inför kvällen ;-) eller lite gott till mig, som ja det blev de som är på bilden. den nya ramlösa i rabarber smak är ur god, smaka verkligen till er som inte har hunnit de ;-) och den andra nyheten är precis lika god! fresh..


jag hoppas ni tycker om min "dagens shopping"-bilder idag! jag hittade inte så mycket, eller mycket för mig ;-) eftersom jag inte skulle komma hem med nästan något alls. hade funderat på att köpa ett fint linne till skolavslutningen. men så fynda man på mycket och självklart köpte man de ;-) sånt gillas!

ska krypa ner i sängen och sova nu, lördag imorgon. det blir att hjälpa familjen hela dagen med att fixa ute på trädgården. hela familjen ska någon gång hjälpas åt & det blev så imorgon. vi ska försöka få upp poolen också och fixa ett solterass, chill! ska försöka få upp bilder också, bilder under dagen som kommer komma upp på kvällen. vi tror att vi kommer hinna klart allt med poolen & allt som ska göras, så jag lägger ut vilket som, KOMMA IHÅG !

sov gott allihopa & tack för dagen idag sara, & elin på slutet ;-)

 

puss / E'

 


21:49

ingen bloggning idag, tar allt imorgon.

godnatt, puss / E'


22:01

dags att krypa ner och sova nu..

imorgon blir det nya saker att hitta på i tema gruppen. vi ska kolla på cabarén på morgonen och sen ska vi planera inför någon redovisning på fredag med alla kort som har tagits av skolan's kamera som ska framkallas tror jag dom sa ? så då blir det att ni får se vissa kort, dom som är helt okej ;-) vi får ta med alla kort på sig själv hem, haha riktigt kul..

ska sova strax, först fylla på en vattenflaska så jag slipper hosta halva natten över att jag är torr i halsen.

& vill bara säga en sak till. tack til er alla som stöttar mig & hjälper mig vad det än är. ni vet vilka jag menar, ni som får mig att må bra, TACK ! jag kommer aldrig kunna visa all min tacksamhet till er, men jag hoppas ni vet hur glad & tacksam jag är, tack ännu en gång ! 

ska ta en bok & läsa, det var ett tag sen. puss / E'

god natt!


16:43

jätteskoj att se att besökarna ökar ;-) det gör att jag mer och mer kommer att forsätta, MEN det är inte helt säkert än.

dagen idag har varit sjukt rolig, eller ja vissa saker. man har väll alltid haft ett leende på läpparna för varje sak vi har gjort, men jag säger bara en sak; VAD DET TAR PÅ KRAFTERNA! det är sjukt. varje dag man kommer hem, så slänger man sig i soffan och nästan somnar till. men jag försöker så gott som hålla mig vaken eftersom jag annars inte somnar ikväll, vilket jag ska. men nog pratat om det. vi har tränat många olika saker idag. självklart alla delar på kroppen. det är så härligt att träna av sig, använda musklerna man inte tränar så mycket som målvakt, eller kanske inte överhuvudtaget ;-)

på morgonen startade vi med aerobics. tempo hela tiden, underbart! och senare så hade vi lunch, och efter de yoga. vad stel man är efter gårdagens träning. träningsvärk helt klart, och det kommer förmodligen bli så imorgon med. och sist av allt så åkte vi till skanzö för att ha vattengympa. haha och självklart var det folk där redan, och inte så lite dom stirra. men ingenting att skämmas över, inte alls ;-)

ingenting mer att berätta tror jag. är så sjukt trött så det känns som om jag bara slumrar till en text här på bloggen. jag hoppas den låter bra.

ska träffa hannah senare som jag inte har träffat på över ett halvår. bråk och sådant har varit emellan, ingenting jag berättar här. privata saker ;-) vi får se vad vi hittar på. vi kommer förmodligen ha en del att prata om, men vad gör de ? ;-) I LOVE IT !

ha en underbar dag, puss / E'

skanzö bild! 21:40



jag och mina tjejor idag på skanzö!

visst får man sommarkänslor av bilden ? ;-) vi hade det underbart iallafall idag, och tack tjejer för dagen idag. vi hade grymt kul, och vi 5 + sofia som tog bilden umgås inte alls tillsammans så mycket :/ så det här var verkligen guld värt! ni är underbara allihopa! tack ännu en gång för dagen.

ja, där fick ni ett bild också ;-) härligt de med!

ska krypa ner i sängen nu, taggar inför morgondagen då det är yoga & aerobics på morgonen och sen vattengympa på skanzö på dagen. vad vi är hurtiga alla i gruppen, haha.

puss / E'


18:26

Vädret har varit underbart fram till lunch. vi hade iallafall tur med vädret som dom flesta har sagt idag ;-) och det kan man också säga, verkligen! vi har varit på skanzö i princip hela dagen, och imorgon blir det bara på eftermiddagen. vattengympa imorgon haha, och på morgonen blir det yoga. vad vi är duktiga, vi som är med i gruppen ;-) rör på oss hela tiden och tränar så svettet rinner, underbart !

orkar inte berätta speciellt mycket om vad vi har gjort eftersom jag har lite bråttom. men vi har kört olika tävlingar i 2 olika lag. jag var i lag 2, bäst ! vi vann också såklart haha ;-) nejdå, båda lagen var precis lika duktiga!

nu ska jag dra ut och möta hanna. vi ska sätta oss någonstans och bara prata, love it! har längtat efter henne sjukt mycket så det här var dags. hon är påväg hit nu, så min mobil lär få ett sms när som helst ;-)

puss / E'


förlåt.. 08:15

förlåt för inlägget igår, men jag vet inte vad det var igår. hade ingen lust att blogga alls igår, så då blev det som det blev ;-) men idag så ska jag hinna med ett lite längre inlägg än igår ;-)

jag har funderat väldigt mycket på hur jag ska göra med min blogg. om jag ska sluta, ta en paus eller ta bort den överhuvudataget. HJÄLP MIG!! jag har ingen aning om hur jag vill göra, och det känns dumt att ta bort den när jag har så fina läsare som går in och kikar på min blogg dagligen..

ja men iallafall, idag ägnas tiden mest på skanzö där vi ska vara hela dagen. vi ska göra något med tema-gruppen som jag tror kommer bli skapligt kul. sen ska jag & elin (vet ingen mer av oss 4) stanna kvar på skanzö idag igen. eller igår blev det ingenting så det blev idag istället. men vi åkte dit även fast det var hur kallt som helst i luften. brr! inte så undra på att jag hostade som en tok igår kväll. fy! men idag ser det ut att bli bra väder, ingenting jag vet än men let us see ;-)

ska gå ner och fixa det sista innan jag möter upp sara med cykeln.

puss / E'



21:40

bloggar inget idag, blogghumöret är inte på topp!
bloggar imorgon.

god natt, puss / E'


20:56 underbar dag!

Dagen idag har varit grym !

laget har haft som en avslutning idag, och det var hur kul som helst. det började med att vi körde föräldrar-match, vilket sluta 99-7 till oss, höhö ;-) efter de så fika vi och bara hade hur kul som helst. vi drog efter de & efter duschningen till brandstationen. vi skulle prova att åka lyftkran. en av mina tränare är brandman. så han hade fixat så vi kunde få åka upp så långt som den kom till. jag höll på dö verkligen. det var huur högt som helst, men endå åkte jag 2 gånger, typiskt mig! & efter det så blev det vidare till pizzan. haha alltid lika kul med tjejerna. mariel är alltid pajas, tessan är en paparazzi, HERREGUD vad hon tar kort på en. och självklart får hon till dom fulaste också eftersom hon trycker upp kameran på en haha. love you endå !

 

efter en mysig stund med tjejerna så slutade allt, och jag & pappa drog hem. jag började fixa lite på min egna toa. allt behövdes rensas. alla mina prylar och sånt. jag skulle rensa 3 olika byttor, men allt sluta med att jag städa hela toan, eller plockade bort saker som jag inte ville ha kvar och gjorde snyggt till det som skulle vara kvar. känner mig väldigt nöjd nu. har fixat & gjort fint ;-) duktig jag är! tog också ut bamse i sele så han fick springa av sig. grannarna reagera på att jag hade en kanin överhuvudtaget. haha, jag har haft han i 5 år ? så han är inte direkt ny här ;-) men dom tyckte han var så söt, söta grannar man har.

har nyss ätit en god kvällsmat som blev grillat. ÄLSKAR DE ! och pratade också med elin, som ni såg på förra inlägget. vi har alltid lika mycket att prata om, även fast vi träffas varje dag i skolan. en lärare i skolan trodde vi var tvillingar, haha. så lika är vi väll inte ? vi är väldigt lika i sättet, eller i personligheten eller hur man ska säga de. men tvillingar, haha tror inte de. syskon som syskon ;-)

ska kila neråt nu, och fixa mig inför kvällen. ska plocka lite på ögonbrynen och scrubba mina ben, fy vad jag flagnar. inte snyggt alls om man ska ha shorts har jag märkt.

ingen mer uppdatering idag, så säger god natt nu ;-)

god natt, puss / E'




19:21

bloggar strax, ska bara prata med elin  !

puss / E'


♥ 11:54

Hej alla fina läsare ♥

hoppas allt är bra med er, och jag hoppas också att ni får en jättebra lördag. för en gångskull så har jag INGA planer idag alls. vi får se om det blir något sen, kanske umgås med en kompis eller så. än så länge har jag ingenting att berätta, så då blir det inte heller så långt inlägg.

ha en bra lördag, puss / E' ♥

22:58

finalen i talang gick inte som jag trodde. hade ingen aning om den tjejen som vann, men grattis till henne iallafall! hoppades jättemycket på den lilla fiol killen, eller freddy amigo, eller moa. alla dom 3 var grymma. nån av dom skulle ha vunnit, det jag tyckte ;-) men hon som vann, lika gammal som mig eller kanske 1 år yngre hade en hur bra röst som helst. jätteduktig var hon!

nog om talang, nu är det slut iallafall. ytteliggare ett program som har slutat. sommarkvällar med kompisarna är vad det ska va. jag längtar hur mycket som helst ♥

ska kika lite på olika's bloggar, bilddagboken & facebook, sen är det natti natti för mig. en lång & hård dag idag, då förtjänar jag lite sömn strax.

god natt, puss / E' ♥


känner att det luktar grillat !

grillat på en fredag, UNDERBART !

puss / E' ♥

18:17



EN till bild. haha, snart får det väll räcka, eller vad säger ni bloggläsare ? ;-)

ska berätta lite om hur min dag har varit, även fast videobloggen kommer berätta en liten del av det. jag hoppas verkligen att det funkar också, annars blir jag inte glad.

idag har det varit första dagen på tema-veckan. jag valde fitness som ni vet. & jag var med mimmi, johanna & jonna. vi gjorde inte så speciellt mycket. vi satt i grupper som lärarna delade in oss i, och sen prata vi om olika saker. vi hade rast efter det och sen film. lunch efter det, och sen kick&box. fyfan, svetten rann verkligen. men härligt var det. såg att jättemånga skakade efter, vilket jag inte alls gjorde. vet inte alls vad det berodde på heller.

cyklade hem, duktigt som jag är. haha tur att man inte har så långt då. när jag kom hem så tog jag det bara lungt. hade planer för att sticka ut och springa. men tänkte, i den här värmen ? då kommer jag dö, haha inte bra. så kör min runda någon annan dag. måste ut och röra på mig, blir snart arg på mig själv! jag som ÄLSKAR och träna, och nu är emot det. har istället ägnat en hel del tid här vid bloggen, mycket bilder & inlägg har kommit upp idag, duktigt av mig ;-)

bilden är ifrån onsdags, eller blommorna är det ;-) fick det av min målvaktstränare. haha väldigt snällt !
det börja med att vi satt och kasta blommor på varandra och helt plötsligt sa han; här emily ! och så var det dom blommorna. haha, självklart började jag skratta men tackade så mycket. inte varje dag man får blommor av sin tränare som sliter skiten ur en, när man är med. i onsdags var jag inte det, eftersom jag hade varit sjuk. ville inte riskera något mer. räcker med en gång, inge mera nu TACK !

ha en underbar fredag, fredagsmys !

ska lägga mig i gräset och läsa en bok eller så, bara ta det lungt.

 

puss / E'


glömde en bild..



glömde lägga in den här bilden tillsammans med alla spanien bilder. men det spelar ingen roll, ni får bara ett extra inlägg att läsa haha ;-)

som jag berättade tidigare om alla spanien bilder så hann jag bränna mig första dagen. och ja, när man kom hem så hade man flagnat på hela kroppen. mage, ben, armar, HELT SJUKT ! solfaktor nästa gång säger jag bara. så ska ta en dag, tror det blir på söndag, att jag scrubar (stavning?) hela kroppen med en scrubhandske. såg att mamma hade köpt, very good !

nej nu ska jag skriva ett till inlägg efter det här, sen tror jag att det får vara bra ;-) då har ni något att läsa & titta en stund iallafall.

puss / E' ♥

dagens kick&box outfit!



dagens kick&box outfit:

t-shirt - någon sportaffär, tror stadium.
shorts - inter sport

ja, det var nästan inge märkvärdig "dagens outfit". ändra texten lite som ni såg ;-) jag har inte gått med dom här kläderna i skolan idag, absolut inte! men jag har haft kick&box i dom, sista timmen innan vi fick ta helg. ska berätta på ett annat inlägg om min dag, och sen hoppas jag att videobloggen fungerar att laddas upp på blogspot nu. det laddar för fullt nu..

puss / E'

spanien 2010 ♥

bjuder på en bild på mig själv första dagen i spanien ;-) härlig sommarbild va ?



syster & zacke. en av dagarna vi bara gick runt och kikade ;-)



& självklart lyckas man bränna sig första dagen. på bilden ser man kanske inte så mycket, men fasen vad det sved. ni kanske ser lite att jag är väldigt röd, aj aj aj !



världens sötaste & snällaste mini kusin izac.

 



jag och kära morbror. många som ville ta kort, why ? ;-) mamma har kameran i första hugget, och samma sak med pappa. hmm ?

 

60-års kalas i spanien! min morfar blev 60, kanske var det därför vi kom ner ? ;-) tårtan ser väll väldigt god ut ? ;-) själv var jag inte riktigt förtjust, hade precis ätit väldigt mycket haha.

 

 

stark i nacken börjar han bli. bilden visar så långt upp som han klarar av själv. men världens sötaste kusin är han iallafall ♥



fin morfar man har va ? ;-) men han är världens bästa morfar endå, haha !



hejdå spanien, hello sweden !

hoppas ni tycker nåra av bilderna som jag har tagit i spanien ;-) tyck gärna till också när ni endå kikar!

puss / E'

lite annat kommer senare, ciao !


17:33

jahapp, nu ser man att det inte går att ladda upp videoblogg här på blogg.se. så det enda sättet att göra det på är att jag fixar det på min gamla blogg. så ni iallafall får se & tycka som ni vill.

gamla bloggadressen: http://emilygran.blogspot.com *

men bilder & sådant ska komma upp, det lovar jag er ! ska bara fixa videobloggen först.

puss / E'

fredag 16:52

såg att jag inte hade skrivit något idag.. men det ska bli !
ska bara hinna med en sak innan, ladda över bilder ifrån kameran. spanien bilder, och videoblogg, dagens outfit och lite annat smått & gott ;-) låter det som en bra idé ?

jag tror ni orkar vänta ;-)

puss / E'

20:13 torsdag

ingen bild idag till inlägget, men det gör väll ingenting ? ;-)

dagen har varit kanon idag. dagen började med att bada med klassen som jag berättade om igår, och sen tillbaka till skolan för att ha dom 3 sista lektionerna. eller ja, ungefär 2. det var nästan bara vi kvar på skolan, för att våran lärare vägrade släppa iväg oss, *suck*. men iallafall så skjutsade elin hem mig, eller hon följde med för jag skulle sen vidare till skanzö med henne och möta upp sara och elin. vi hade det hur kul som helst till solen gick i moln. fy vad jag frös! jag brukar faktiskt bada hur mycket som helst, men jag vägrade. jesper, elin & elin försökte få i mig, haha men dom lyckades som vanligt inte. men skvätte vatten lyckades dom, dom ska få igen, det kan jag lova! nog om det, sitter här hemma nu, nyduschad, så har fortfarande handduken i håret. ska snart ta ut den, och borsta igenom. ska sätta mig strax ute på altan och njuta av sommaren. INGEN LÄXA HELLER ! ♥ för underbart & det var sista lektionerna idag, YES!

 

inga planer för ikväll, så det blir bara att ta det lungt. ovanligt att jag skriver såhär korta inlägg, men ibland är det skönt att läsa lite också. haha! imorgon är det tema, kick&box, good luck to me, mimmi, jonna & johanna!

tar nog med datan ut ett tag, kanske bloggar snart igen, eller bjuder på lite bilder, ;-)

puss / E'


21:01 onsdag



hej alla underbara ;-) hoppas allting är bra med er !

dagen idag har varit helt lugn. eller nej, jag har faktiskt åkt till skolan och jag mådde bra imorse så jag drog till skolan. klarade av hela dagen i skolan också, så är väldigt glad över det. eftersom jag måste få klart vissa saker i skolan så var det skönt att äntligen vara på plats. gjorde so-provet som jag ÄNTLIGEN fick göra. VG- blev resultatet men eftersom jag har balanserat mellan G+ och VG, och mina resultat ser bättre ut än förra terminen så håller jag mitt VG i so. är nöjd över att jag behåller mitt betyg, cecila är verkligen en skitbra lärare rättare sagt. en lärare som förstår mig vid varje läge, sånt gillar jag. sen finns det andra lärare som jag verkligen har något emot, något som jag ska gå så långt med att jag ska gå och prata med en person. säger ingenting ;-) secret you know !

nog om det. imorgon blir det lite sovmorgon för att sedan dra till skanzöbadet med min underbara klass 8:3. vi ska bada mellan 9-12 och sen drar alla tillbaka till lektionerna för att ha sina lektionr som står på schemat. sista dagen imorgon, sen börjar teman på fredag, & sen hela nästa vecka. veckan därefter så är det avslutning. eller på tisdagen. så ingen aning om vad vi ska göra på måndag. kanske städa ur skåpen ? nej, så långt orkar jag verkligen inte tänka. så som det ser ut i mitt skåp, BEHÖVS RENSAS ! men det tar jag någon annan dag ;-) & ja, eftersom jag valde den häärliga bilden på mig och tessan är för att det var första doppet 2009, och nu blir det första doppet 2010, alltså imorgon. och nej det är inte på skanzö jag och tessan var, utan på hennes familj's underbara sommarställe, där dom har en jättehärlig sommarstuga & ja allt vad det innebär. längtar dit jättemycket! där fick ni en förklaring av bilden. har varit på träning också, men var inte med. fick se killarna kämpa skiten ur sig i värmen. tyckte riktigt synd om dom, men vi korta ner på träningen tack vare värmen. annars hade vi inte haft några killar kvar kan jag säga. skönt med värme, men inte när man tränar. det enda jag gjorde på träniningen var att va en kon, den dom skulle runda. orkade inte stå, så la mig ner och softa i gräset, livet kan vara för underbart som helst!

 

har också grillat idag med mami & papi, super gott ! ska kika efter något bra program som går nu. allt försvinner efter som, men det gör ingenting ;-) sommaren ska spenderas med mina underbara vänner, sena sommarkvällar är något jag verkligen längtar efter. och angående om sommar, eller sommarlovet rättare sagt, så har jag bara 1 liten läxa kvar, EN, KAN NI FATTA ? UNDERBART ! en liten "fråga" som jag ska göra för svenska-läsning. kommer gå utmärkt, bara jag sätter fart att läsa boken som man inte fattar något alls på. good luck to me, haha !

ha en jättebra kväll, puss / E'


10:56



visst är den en underbar bild ? ;-) bilden är tagen som ni ser i vintras, eller det var runt februari någon gång. minns inte exakt. tänkte att det skulle bli mycket roligare att läsa mina inlägg med en bild ungefär vid varje. kanske inte alls alla gånger jag skriver något, det blir lite för mycket & tillslut kanske drygt. det ska vara menningen att ni ska "längta" till att få se en bild då och då på bloggen tillsammans med en text under.

min dag idag består av lite små saker som jag ska få gjorda. eftersom mamma & pappa inte ville släppa mig till skolan idag, så är jag hemma som en extra dag. det ska man oftast vara tycker jag. det är som att allt är okej när man går dagen efter. min mage krånglar jättemycket fortfarande. eller inte alls lika mycket, men när jag var i spanien så åt vi nästan hela tiden. så min mage är van över att få mat hela tiden. nu är det STOPP på det, haha !
ska äta dom tiderna som gäller, eller har inga speciella tider men när maten serveras då äter jag. emellan kan jag ta en frukt eller något sånt gott ;-)  ja, jag kanske ska börja berätta mina små saker som jag ska få gjorda idag som planerat.

* gå ut på en promenad i det häärliga vädret med chica (bilden jag & chica)
* tvätta lite kläder ifrån spanien, sånt som användes där
* plugga so:n (prov imorgon)
* göra klart svenskan (det fattas en tärning, en bok som vi läser, MÅSTE BLI KLAR!)
* klippa gräset till pappa, (får se om jag hinner)
* & ta en härlig & lång dusch ikväll. (blev ingen igår)

ja, det är det jag ska hinna med ;-) kanske lite för mycket. måste ha en tid att vila upp mig inför imorgon, och ska nog ta på mig bikinin och sola lite. det har inte hunnit bli jättevarmt än, men när det väl blir det så är det bara att lägga sig på solstolen och sola. måste hålla kvar brännan ifrån spanien ;-) även fast jag har börjat flagnat. usch, det värsta jag vet ! inge mer snack om det haha !

ha en underbar dag alla, puss / E'

RSS 2.0