svar till nellie!

SVAR:

Hej Nellie! ♥
Nej, det gjorde inte ont! klart man var öm efteråt, och känslan PRECIS när man tog, men annars var det lungt. ska du pierca dig i naveln, så var super noga med att göra rent varje dag i början. mitt hål har läkt jättefint nu tack vare att jag tog hand om det som man skulle!
Nej, inte exakt samma sak. i naveln känner du mer, eftersom man använder som en griptång och nål, och inte som ett pistol som man använder till att ta hål i öronen.

Hoppas du fick svar på det du frågade, sköt om dig! 



käk!

Äta nu, och sen ta kväll! ♥



En bild sen arosfortet med johanna och elin! 

uppdaterar från skolan! har avklarat 2 prov idag!



Mina brudar! ♥

Sitter i skolan nu. vi har fått en vikarie som ger oss det vi är klara med, bra?
So what, stannar kvar i skolan en timme extra efter en lång idag tack vare att det är engelska extrahjälpen. så blir klar runt 5 idag, segt men skönt på något sätt!

Har också gjort dom 2 proven, matte-diagnos och spanska-provet. känns riktigt bra. så nu kan jag slappna av igen, eller nej.. musik-prov på måndag *suck*

Ha en toppen dag, kanske uppdaterar med en videoblogg när jag kommer hem!

mina piercingar, och hur jag sköter det!♥

Det har kommit lite frågor om mina piercingar, och därför tänkte jag ta det nu!
Vilka piercingar jag har, och hur jag sköter om dom samt mina "sommarpiercingar"!




Här har ni 3 bilder på mina 5 piercingar, och produkter jag använder! ♥
Varje gång jag duschar så använder jag tvålen (sista bilden). jag fick med den på det stället jag piercade mig, alltså magic line. superbra rengöring och mitt piercinghål har läkt hur fint som helst tack vare den!
Efter duschen så torkar jag rent med en handduk ordentligt så inge fukt blir kvar. sen tar jag en droppe babyolja. eftersom det är vinter och kallt ute, så blir det väldigt torrt och "fruset". men när jag använder oljan efter varje dusch så ser piercingen mycket finare ut! 

Där har ni lite om hur jag sköter om min piercing!
Ett tips.. vill ni ha en bra piercare, så är magic line grymma!

Mina 5 piercingar jag har på bilden längst upp, sparar jag till sommaren så mitt hål får läka ordentligt!

pluggpluggpluggplugg....

Plugga plugga plugga plugga...

Finns det absolut ingenting annat? tror inte det!
Har pluggat sen imorse, och tagit en paus sen kusinerna kom, & senare elin & johanna. dom hälsade på valparna, och kunde knappt släppa dom! ♥

Har pluggat matte imorse, och gjorde ungefär 30 tal, PÅ MORGONEN!
Sen har jag suttit med spanskan i 3,5 timme. känner mig ganska duktig nu, men fan så trött jag är! känner att jag behöver gå och lägga mig tidigare än vad jag brukar. brukar alltid vara uppe tills big brother slutar, men jag är sjukt trött och dessutom har jag provet direkt på morgonen imorgon..

Aja, det löser sig! ska ta en varm dusch nu 
Uppdaterar KANSKE sen.. annars godnatt! ♥

Härligt väder man vaknade till..

God morgon! ♥

Vilket j*vla väder man vaknade upp till idag. SNÖ?
Var inte det nyss påväg att försvinna? åh.. jag hade planer för att springa senare mot kvällen, men självklart blir det inte så nu. att ett sånt tråkigt väder kan få en att deppa otroligt, det är fasen sjukt!

Men iallafall, senare kommer johanna & elin och ska hälsa på valparna som dom har längtat till. ska försöka klämma in pluggningen innan och efter, eftersom jag har mina 2 prov imorgon.

Men det var superskönt att vila upp sig idag, även om jag vaknade 10. skönt!

Dags att äta den goda frukosten jag har gjort iordning!
Ha en toppen dag, fast snön vräker ner..

Kanske slå på en film? ♥

klar för idag! ♥

Klar med träningen för små killarna idag, duktiga som vanligt!
Hade fys med målvakterna, vilket dom behövde! 

Pluggade spanska & matte innan jag åkte iväg. är hemma nu sen ett bra tag och har nyss kollat på big brother. min vanliga så kallade "rutin".
Imorgon är det plugg & kompisar som gäller! ♥ 2 prov på onsdag..

Ska lägga mig nu, supertrött! GODNATT!

Ledig imorgon, tackar man absolut inte nej till! 

dålig update!

Plugga och träna små killarna!

Dålig uppdate idag, very bad!

tanken med alla klänningar..♥

Tanken med dom 3 klänningarna jag har lagt ut hittils, är att ni ska få se det jag tänker runt på om jag ska klicka hem och ha till skolavslutningen. jag vet inte om jag ska ge stockholm en chans att försöka hitta där, eller om jag ska klicka hem från nelly.com, ellos eller något liknande..

Det jag behöver till sommaren är:
* Jeansshorts och några snygga linnen!
* Bikini
* 2 klänningar (en till skolavslutningen och en till supén)
* Sommarskor
* Smycken

Det är sånt jag är i behov till sommaren och som måste fyllas på i garderoben. det konstiga och kanske roliga är att jag aldrig har ägt ett par jeansshorts. vissa kanske tänker: what? medans andra känner igen sig i samma sits. jag har faktiskt tyckt att dom jag har hittat har vart för dyra, och förut fick jag inte heller hela mitt barnbidrag, så det kan vara därför också.. men nu ska jag fasen hitta ett par snygga som passar till sommarbruna ben!
Har nyss kollat på big brother där Roza åkte ut. både bra och dåligt. bra för att nicky säkerligen vart väldigt glad, och dåligt för att hon är en typisk big brother-deltagare. lite fjortis/bitchig i beteendet. det gör nästan programmet roligare, håller ni inte med? 

Nej, byta om och krypa ner i sängen.
Godnatt! ♥

hmm...


Videoblogg med en av valparna!


match på g! ♥

Har denna lilla sötnos i knät nu! ♥

Match nu som hålls i örebro. matchen börjar om några timmar. men med en skaplig bilresa, taktiksnack och uppvärmning både ute (?) och inne, så tar det ett tag. bra planerat! 

Nu ringde pappa, så får gå ner och lämna lilla vovvsingen och ta ut all packning för snart kommer han rulla in här! 

Ha en toppen söndag!

klänning till skolavslutning?

Kolla vilken snygg klänning jag hittade på nelly.com!

Kanske blir det att klicka hem en sådan till och ha på skolavslutning? 
Och här är dekorationerna! vad tycker ni?

vet ni?

Vill ni veta en sak, som jag fick reda på idag?

Den bruna är inte en tjej. min morfar hade sett fel när dom kom för en vecka sen. så han märkte idag att den bruna är en hane, men en av dom svart/vita är en hona. vet faktiskt inte exakt vem, men vad jag hade sett i fram emot att behålla den bruna! jag tycker alla är supersöta, men jag vill ha den hel svarta och bruna! ♥

i behov av nya brillor till sommaren 2011! ♥

Jag svarar på alla kommentarer imorgon samt godkänner dom! 

Jag är verkligen i behov till nya solglasögon. har hittat ett par snyggingar nu, men vi får se hur dom sitter när man väl prövar dom. måste därför in till stan så snart som möjligt. så länge så får mina brillor jag hade förra sommaren duga, bara så länge..



Observera! GAMMAL bild.. men det var den enda bilden jag hittade bland alla kort jag hade använt sen tidigare på bloggen.
Ska sova nu, har pluggat spanska i över 2 timmar, så nu orkar mina ögon faktiskt inte vara vakna så länge till.

Glöm inte heller att ställa fram klockan 1 timme innan ni går och lägger er, viktigt! 

Godnatt, och sov så gott! match imorgon i örebro, tagga om på nytt! ♥

Lördagsvideoblogg!♥


skillnad på storlek mellan valparna..

Här kan man se lite hur storleken skiljer sig mellan dom två.
Den svarta är definitivt mindre än den andra. och som det ska vara egentligen, så ska honan (den bruna) vara mindre än den svarta som är en hane. men men, den växer endå för varje dag som går, och det är vi väldigt glada för! 

Dessutom.. dom blev 1 vecka igår!

Lördag♥

Huuuur söt? 

Som jag har berättat tidigare i ett inlägg är att vi ger ersättning till denna sötnos. (på bilden). den är minst av dom alla, och därför är det inte lika lätt att trycka sig fram bland dom andra 3 och försöka få mat. så för första gången som egentligen var idag, men som jag skötte helt själv idag. så matade jag honom med ersättningen, och det gick bra. jag antar att han är mätt eftersom han sover rätt gott nu!
Dagen idag blir att åka hem till mormor och fira henne lite i förskott. vi får se hur jag gör, om jag stannar hemma eller inte. annars så kommer jonna hit och umgås med mig ♥
Vi behöver vårat "girltalking" igen, haha!

Har precis plockat undan där nere, så jag hoppas en glad mamma kommer hem när hon ser det. ska plugga spanska med tania ikväll (min morfars sambo, som jag har pratat om). vi ska sitta med det ett tag, eftersom jag har spanska prov på onsdag. skönt att ha studiedag på tisdag iallafall, samla krafterna i veckan är inte så dumt endå!

Ha en toppen lördag! solen skiner och jag ska nog snart ut och gå en vända, skönt!
På med brillorna och njuta av vädret, vilken härlig lördag!♥

Fredag!♥

Mina allra största snyggingar! 

Dålig uppdateringen i veckan, i know! men ni vet varför, och skolan går alltid före. det har vart full vecka med matcher, träningar, plugg och skola.. men ska försöka ta igen det nu mot helgen även om jag har olika prov till nästa vecka..

Skolan idag som vanligt, och första lektionen kom ingen lärare. man kunde lika gärna ha tagit en skön låång sovmorgon, men nej, absolut inte! sen var det slöjd och ämnesfördjupning kvar. menningen med ämnesfördjupningen var att vi skulle jobba med ett svenska-projekt, men alla satt vid facebook. skööönt! det är ju endå fredag, haha!
Jonna & Mimmi hängde med efter skolan också, och det var första gången mimmi fick se valparna. hon vart nog lika förälskad som jag & jonna va!

Ska ner och käka morfars goda lasagne. har också kommit hem för en stund sen. har vart och packat kassat på ica med laget, för att samla ihop lite!

Nej, mat nu.. dom ropar för fulla muggar där nere.
Ha en toppen fredag, fredagsmyyyys!♥


Halv försov mig, inte så bra..

Dagen började ju väldigt bra, eller inte.. jag lyckades halv försova mig, eller hur man ska förklara! jag vaknade halv 8, och de va då jag skulle gå till bussen, menmen.. tur att systeryster var hemma. hon skulle endå iväg själv som tur va! Men jag lyckades endå komma i tid, skönt! Så nu sitter jag här i skolan och väntar på allihopa! och som pricken över i:et så börjar dagen med...bild med thorsson. Ha en toppen dag mina söta läsare! kommer spendera dagen med läxorna, men ett inlägg kan endå dyka upp lite senare och då ska jag också berätta mer om hur matchen gick också ;-)

Onsdag morgon..

Var tvungen att slänga in ett snabbt inlägg, när jag endå har gratis nätverk! nu har jag precis gått in på spanskan, så ska börja den nu! Ha en toppen dag allihopa, så uppdaterar jag senare när jag kommer hem om inte senare på dagen! något nytt kanske har skett, höhö ;-)

16 år...

Grattis min älskade vän mimmi måård! <3<3<3<3<3

nu..

En nytagen webbcam bild som är ur dålig, men som får duga!

Nu.. ner och fixa lite gott till big brother och sen är jag bänkad framför det en timme, good!

en bild på mig och valpen (bella)

Åååh, min sötaste sötaste valp!
Det är denna vi ska behålla, och som får namnet bella! ♥
How sweet?

Var precis nere och tog bilden, och gosade med dom andra valparna också. jag ska nog flytta ner och bo där ett tag. kan verkligen inte låta bli dom! men hur vore de om jag bara strunta i dom? not so good, right?

dagens outfit!


tisdag!♥

2 bilder på mig och jonnibooi! ♥

Hej alla söta läsare! hoppas eran dag har vart bra!♥

Sitter här med jonna och har haft en toppen dag tillsammans med henne. vi har tagit lite snygga kort. vissa som vart "odugliga" att vara med på bloggen och sen 2 helt okej, haha!
Har inte så mycket mer att berätta än att kvällen består av plugg&big brother!♥
Och ja, mimmi jag ska plugga den här gången, haha!

Ha en forsatt trevlig dag/kväll!


Nu..

Nu.. big brother & risifrutti! ♥

Måndag!

How cute? 

Skolan är slut för denna dag, och det känns underbart!

Kom hem runt 2 och sen dess har jag gått upp och ner i trappan till valparna. jag är som sagt beroende av dom små, men fan så mysiga dom är! ♥
Den som är på bilden är den minsta av dom 4 valparna som kom ut till världen för 3 dagar sen. han kom också ut sist, och som sagt, är man minst bland 3 andra som är större är det inte så lätt att mosa sig fram för att få mat. därför har hela familjen ett extra öga på honom, eftersom han inte får tillräckligt med näring! men vi ger ersättning och så får han "tutta" så mycket han kan.
Jag har lite små namn till 2 av vovvarna, och det ena är till den som är på bilden och det är jackson. den bruna ska heta bella tror vi. det är inte helt bestämt, men det verkar luta åt det. namnet jackson har jag ingen aning om, men det är vad jag har kallat honom, såå söt!

Lite läxor att göra, så ska kila neråt nu. tar ett x-antal svängningar ner till vovvarna och ser att allt är i sin ordning.
Ha en forsatt trevlig måndag! ♥

One piece!♥

JAG VILL HA !!!!!! 

Grattis Rosanna!♥

GRATTIS GUMMAN PÅ 14-ÅRS DAGEN!
HA EN TOPPEN DAG!

/ Jag älskar dig!

Lite nytagna bilder i det härliga vädret!♥

Hej alla bloggläsare! hoppas allt är bra med er ♥

Har tagit lite nytagna men väldigt härliga bilder till bloggen. kände att jag ville få med lite av vädret idag. solen värmer och skiner för fullt utanför fönstret, vilket gör allt jättemysigt!♥

Har umgåtts med tessan & bella sen igår, och sov också kvar vilket ni vet om. jättekul var det, och vi gjorde allt ifrån att äta supergod kvällsmat till att kika på film. och idag så var alla 3 jätteduktiga och satt med läxorna som behövde bli gjorda. så nu kan jag engelska glosorna vi har imorgon, vilket är superskönt! ska bara repetera det en gång till, sen sitter dom! 

Ska kopiera ut något papper till tessan också som hon ville ha med till något hon skulle ha i skolan imorgon, så självklart fixar jag det!
Ska kila neråt nu och kika vad som doftar, morfar står i köket så jag antar att det är något smarrigt. match ikväll mor per-ols, och jag är mer taggad än vanligt! nervositeten är som högst, men det brukar oftast bara ge lite tur, I hope so! 

Ha en toppen dag & ut med er, solen skinerr!

Slänger in en videoblogg till..


En videoblogg som inte är så pass seriös, men som mimmi nästan blev med på!

Slänger in en lite gammal videoblogg, och kort blev den också!

Mimmi sitter precis nedanför, och syns inte särskilt mycket. man ser henne mer mot slutet, haha! därför vart den inte särskilt seriös, menmen.. vem säger att man alltid måste ha seriösa videobloggningar? -inte jag iallafall! 

tessan&bella är påväg hit nu! ♥

Snart kommer bella&tessan hit och hälsar på, superkul! ♥
Följer med dom sen hem, eftersom jag sover kvar där inatt!

Match imorgon också mot fagersta, bara att tagga tjejor! 

lördag: vaknade upp brevid min söta mimmi!

Kolla vad jag hittade på facebook, som min kära pappa hade lagt ut, åh jag saknar dom!♥

God morgon alla lördagströtta läsare. hoppas allt är bra med er, och att ni inte är allt för trötta. solen skiner idag, och jag är superglad. dels för att jag vet att små bebisarna väntar på mig där hemma och sen att jag är hos min fina vän mimmi som man aldrig tröttnar att vara hos. vi har alltid kul tillsammans, oavsett vad vi gör!

Förresten, råkade somna igår efter att vi kollade på en riktigt bra film. den var grym!
Känner nu att det inte var så smart att jag somna, men f*n så trött jag var. det var helt sjukt! mimmi väckte mig ett x-antal gånger och endå vaknade jag inte. känner mig sjukt dum nu, eftersom jag sov en hel timme, innan jag gick upp och fixa mig inför natten. ska försöka ta den tiden idag istället, då vi båda är utvilade och har extra roligt. och ni kanske tänker att det inte var så dumt att jag somna osv.. men jag får skuldskänslor om nästan vad som helst, inte allt, men nästan. helt sjukt, och ibland jäkligt jobbigt, menmen..
Iallafall så ska jag höra med henne sen vad den hette när hon kommer upp, så ska ni få se vilken film det var! 
Nej, nu blir der frukost, och senare blir det att åka hem till kusinerna för att ena har blivit hela 7 år, grattis stumpan! ♥

Uppdaterar mer senare, ha en toppen dag! ♥
-Gå ut och gå en promenad kanske?

Hemma hos mimmi♥

Kolla vilka godingar, jag är redan otroligt kär! ♥

Hej alla läsare! som jag sa, så har det blivit tillökning idag i familjen. min bebis har fått bebisar, how cute? 

Jag är superglad att allt gick som det skulle, och att både chica och valparna mår bra. det är 4 stycken, 3 hanar och 1 hona. självklart ska vi behålla honan. det är den jag håller på bilden längst upp. när jag väl såg bilden, så insåg jag att jag såg hur sur ut som helst, men det är jag verkligen inte!

Sitter hemma hos mimmi nu, och ska snart iväg till ica för att köpa lite gott till kvällen som vi antagligen ska smaska på så mycket som möjligt! ♥
Nej, nu ska jag äga mimmi i bilspel, så dags att kila! men jag uppdaterar mera senare, med kanske lite bilder på oss? 

Ha en toppen fredag, fredagsmys! ♥

Fredag!

En lektion kvar, eller kan nog inte heller kalla de en lektion. alla tjejer ska samlas i en grupp som vi har gjort varje fredag och prata om allt, kul? tur att man slutar efter iallafall ;-) Och en sak min kära läsare.. Vi har fått valpar, super glad för de!

Sitter på svenskan..

Sitter på svenska lektion som är en av de 3 lektionerna som jag har idag. Känns riktigt skönt att de är fredag, och ännu bättre att jag ska spendera fredagen tillsammans med mimmi! Nej, dags och jobba, uppdaterar mera senare efter jag har slutat och är hemma hos min fina vän mimmi! Fredagsmys, ha en toppen dag som jag säkerligen kommer få! ;-)

smink!

Snäll syster man har..ibland 

Fick 4 stycken "mineral proof" och en laura key mascara, thanks!
Även om inte jag sminkar mig till vardags, så finns det alltid tillfällen där man behöver smink..
Håller ni inte med?

torsdagen spenderades med några kompisar!

Jag saknar sommaren så mycket, därför väljer jag denna bild till just detta inlägg, även om jag inte kommer skriva så mycket om värmen osv.. men so what!

Hej alla läsare! hoppas ni har haft en lika bra dag som mig! ♥
Det var skola som vanligt idag, men efter skolan så drog jag & elin hem till johanna. emma kom en stund efter. vi var där ett tag, för att senare möta upp krull, hans tjej linda och alex vid pizzan. vi käkade där, och hade allmänt kul. beställde in en kebab barnpizza, och fan så gott den satt! men känner att den måste bort snart, eftersom jag lyckades trycka i mig godis efter. vi hyrde film efteråt och handlade godis till en mysig kväll tillsammans!♥
Jag kommer inte ihåg vad filmen hette, men så fort jag får veta det, så ska ni få se den. riktigt bra, men läskig vid vissa tillfällen! 

Big brother nu, så bloggar mer imorgon, kanske mobilbloggar i skolan?
På med myskläderna och en liiiten skål med chips. kan inte motstå det pappa svängde förbi och köpte, så, så blir det!

Ha en forsatt trevlig helg! ♥

Sitter i skolan!

Hej alla lärare! sitter faktiskt i skolan och mobilbloggar för första gången på min mobil, och dessutom kan jag skriva ett inlägg, vilket jag inte har kunnat dom andra gångerna jag har bloggat ifrån mina kompisars mobiler. men iallafall, är i skolan nu och väntar på mimmi och jonna. glömde ta tillbaka mina nycklar igår efter matchen av jonna, så hon råkade få med sig dom hem, opps! ;-) Nej, nu ska jag väll möta upp dom! Ha en toppen dag! uppdaterar som sagt efter att jag har vart på pizzan med några kompisar! ;-)

snabbt inlägg innan big brother!

Ska sköra lite apelsinklyftor och sen krypa ner i soffan till big brother.
Skönt att vara hemma efter en extra lång dag i skolan med 2 nationella prov och en match mot sura! jag berättar om allt imorgon.

Ska förresten iväg med lite kompisar och käka pizza imorgon, för att johanna blir hela 16 år på fredag! grattis i förskott gumman♥

Måste kila nu, tiden rullar iväg!

tessan-dag! ♥

Slänger in en gammal bild på mig & tessan sen malmö i somras.

Hej allihopa!♥
Tessan drog för ett tag sen efter att vi har spenderat eftermiddagen/kvällen tillsammans. super mysigt! bara pratade, och hon hjälpte mig dessutom med NO:n som vi har nationella i imorgon, yihaa!
Känner att jag har koll på det mesta, vilket är skönt! annars hade jag aldrig setat här, utan vart fastklistrad med böckerna.
Har inte så mycket mer att skriva just nu, utan det blir en väldigt "bad uppdate" idag..
Ni fick ju endå några inlägg igår, jag hoppas det endå var bra för att vara mig, right?

Big brother ikväll också, och en sak jag INTE förstår och som jag har sett några skrivit på facebook också är att hur kan annie & så kallade "hunken" strula? helt sinnesjukt, trodde man aldrig. men allt kan hända, så vi får se vad detta avsnitt idag har att bjuda på, suprise! ♥

Så länge.. Ha en toppen kväll, och ALLA 9:or, lycka till imorgon! ♥

plugget?

Har inte kommit ifrån datan än, typiskt mig!
Måste ner och fixa träningsväskan och allt annat, kolla så träningen är helt klar för grabbarna osv.. få mat i magen också. opps, plugget försvann visst 

Slänger in ett inlägg-bild som jonna skrev på sin blogg för ett tag sen, how cute? ♥
Var bara tvungen att få upp den här!



Bara det här kan göra ens dag, så söt! ♥


(För er som undrar, så kallas jag för emil av någon konstig anledning. kanske för att det är väldigt likt mitt namn och dessutom min stavning som är: emily. enkelt, bara ta bort y:et, så kör dom helt enkelt på ett killnamn. har tillslut vant mig med det efter alla matcher, träningar osv.. tessan eller någon annan i laget kan helt plötsligt skrika: BRA EMIL, mitt i matchen. man börjar fundera om motståndarlaget tror att jag snart är en kille? so what, haha!

lite bättre bilder på förändringen! ♥

Kom på att jag inte har slängt in särskilt bra bilder på före, under tiden och efter. jag lyckades göra ett för litet collage, så därför gör jag såhär nu! enjoy 

home sweet home!

Tjenare!

Hemma från skolan nu, och ska snabbt ta tag i läxorna för att senare byta om till träningskläder. ska nämligen iväg tidigare för att träna små grabbarna, så därför får ni dessa 3 inlägg som jag nyligen har slängt upp (räkna med denna också). ska som sagt coacha killarna en timme och sen träna 1,5 timme själv, awesome!

Har inte så mycket att säga än så länge, slänger säkert in något inlägg efter träningen, och om inte, så är jag allt för trött efter träningen. har lite saker som jag behöver träna på, därför tänkte jag ta det idag, så jag är extra laddad inför onsdag då vi möter sura.

Ha en toppen dag så länge! ♥

Dagens facelook och bättre bild på min nya hårfärg!

Kör på en "dagens facelook" också när jag endå är igång. här ser ni också min na hårfärg lite bättre, i dagsljuset som jag skrev igår! ♥

dagens outfit!

Slänger in "dagens outfit". snällt av mig endå, med tanke på min läxhög bakom mig, opps! 

Före, under tiden och efter bild på färgningen! ♥

Det blev ett väldigt litet collage med bilderna, så därför hamnar texten så långt ner. och "efter" bilden är lite mörk, men ska försöka få en bättre bild i dagsljuset. och för er som ser mig i skolan, så kommer ni få se de lite före än dom som inte gör de! 

suprise suprise!

Hmm...

Dagens outfit & "♥ Dag 5 – Det här hade jag på mig idag."

♥ Dag 5 – Det här hade jag på mig idag.


Det här hade jag på mig idag, och jag har absolut inte glömt av det..

Inte världens bästa bild heller, men huvudsaken är att det kommer upp, right?

söndagsmys! ♥

Söndagsmys står på schemat! 

Ska ner nu och kika på film tillsammans med familjen!

Uppdaterar senare!♥

4 bilder på mig, mimmi & pippi!

Har inte hunnit uppdatera så bra om varken gårdagen eller idag, men här kommer det lite sammanfattat iallafall!
Igår så spelade vi match mot rönnby som slutade 2-2. dom har aldrig lyckats vunnit över oss denna serie, och det var sista matchen igår, så därför höll vi det. skitbra spelat tjejer, ni är grymmast! ♥

Jag åkte sen hem och vidare på släktmiddag. hade det supermysigt där, och efter vi hade vart där, så drog jag vidare hem till mimmi, som var där med pippi. (vi kallar henne för pippi för er som undrar, men i själva verket heter hon ellinor). vi hade det supermysigt! ♥

Vaknade upp med dom idag, och drog hem ett tag efter. sitter här nu, och ska ta tag i pluggandet. i mina pluggpauser så kanske jag ska stänka i lite färg i håret, så jag får det fixat, eller?
Aja, det får vi se.. ni får helt enkelt hålla utkik!
Ha en toppen söndag! ♥

före&efter bild på min klippning!

Här kommer äntligen en före&efter bild på min klippning!
Fräscha toppar och uppklippt, me like!

spanska!

Lägger upp lite bilder nu, med tanke på att jag har fixat google chrome till stationära datan, och nu går det äntligen att ladda upp bilder, så nu blir allt mycket smidare&enklare! ♥

På tal om bilden.. det är en bok som jag fick av min morfar och hans sambo. det är ett lexikon fast på spanska, och sen ska man slå upp det ifall man inte förstår just det ordet. rätt bra faktiskt, med tanke på att jag verkligen vill lära mig spanska.
Har som ett litet eget mål att försöka prata flytande, så det är bara att forsätta!

färga, färga inte?

Suprise suprise 

Vad är det för färg som döljer dig bakom de suddiga och svart vita?
Jag har en liten tanke om att färga idag, men vet inte.. ska jag, ska jag inte?

..

Plugga nu och sen match mot köping!

HELG NU, SKÖÖÖÖNT!


Dagens outfit & "♥ Dag 5 – Det här hade jag på mig idag."


♥ Dag 5 – Det här hade jag på mig idag.


Det här hade jag på mig idag, och jag har absolut inte glömt av det..

Inte världens bästa bild heller, men huvudsaken är att det kommer upp, right? 





emily hissar!

Tänkte slänga in en liten sak som jag inte har gjort någon gång tror jag, eller kanske någon enstaka gång. "emily hissar". det får bli big brother. bästa säsongen av big brother, även om man har följt alla andra så är det här väldigt bra. det är på något sätt mer seriöst, och inte alls lika "överdrivet" som dom andra säsongerna har vart.

Så det hissar jag! 

ingen rubrik!

Längesen jag slängde in en bild på min söta vovve, så det får bli det idag!
Hej allihopa! uppdateringen är verkligen jättedålig, och jag orkar knappt blogga längre eftersom jag har långa dagar i skolan och plugg på det. men det vet ni ju, så behöver nog inte ta upp det så mycket mer 

Har pluggat spanska i 1,5 timme ungefär idag med min morfars sambo som kan spanska. så bättre hjälp kan man inte få, tror jag skrev det igår med? so what, har gjort det, vilket jag nästan inte förstår hur jag orkar och sen tog jag tag i no:n direkt. duktigt va?

Så tog kväll för ett tag sen med en kopp med varm oboy, och macka! ska gå ner och ta en skål yougurt nu. min hals gör ont också, skit förskylning! jag vill träna, och dessutom har jag match på fredag, lördag och onsdag. jag ska vara med!

Ska byta om till myskläder, och sen krypa ner i soffan och kolla på tv med levande ljus! ♥
Ha en riktigt bra kväll!
Säger godnatt på samma gång; GODNATT!

fettisdagen med johanna!♥

Hej alla fina läsare!

Idag är det fettisdagen som dom flesta säkert har koll på. jag brukar aldrig göra något speciellt just den dagen, fast den är 1 gång per år, så blir det inget speciellt som tex julafton. det blir alltid att ta en semla hemma som mamma kommer hem med efter jobbet. men idag så slog jag och johanna stort, som hon också skrev på sin blogg. så vi tog en mysig fika, och både före och efter tog vi härliga kort.
Solen sken riktigt skönt idag, vilket gjorde dagen ännu bättre! ♥
Super mysigt att bara prata av sig med en av sina fina vänner, tycker inte ni också det?

De 3 korten som är först, är tagna efter fikat, och sen våra goda semlor på fiket på dom 2 sista korten. super gott verkligen!

När jag kom hem, så åt jag morfars goda mat som man aldrig kan sluta äta. vi har en privat kock här hemma, vilket är riktigt bra enligt mig! nybakade bröd och gnoucci (stavning?). hur gott som helst!

Nu ska jag forsätta kolla på "sofias änglar" som är på. och också ta tag i lite läxor, även om huvudet är proppat med spanska nu, efter en timmes pluggning av morfars sambo som kan flytande spanska. bättre hjälp kan man verkligen inte få! senare blir det big brother också.

Ha en forsatt trevlig kväll, och käka massor med semlor nu kanske? 

paus från pluggandet!

Tar en liten "paus" ifrån pluggandet..

Ska snart ta tag i de igen, och sen dra iväg på träning. dock ska jag inte träna pga min förskylning, tråkigt! får försöka bli frisk snart, hatar snuvan, ont i halsen osv..

Inläggen blir mer och mer tråkiga nu när det är skola.. jag ska bättra mig, men som ni vet, plugg, skola&träning går före..

Ska ner och äta morfars goda mat nu, fan så skönt de är att ha han hemma nu! jag behöver han lika mycket som alla andra. saknar han iprincip hela tiden, haha!

Ha en toppen dag!

dusch först, sen solsidan!

Morgondagens planer:

Jag ska ÄNTLIGEN iväg och klippa mig, få bort de slitna och få en ny piffning i håret. det har jag verkligen längtat till! ska också svänga förbi ica och köpa hårfärg.
Vilken färg tror ni att jag kommer att köpa? ♥
Har ni några bra tips?

Jag har själv ingen aning, håller fortfarande på och tänker på det. men ja, ni får se imorgon helt enkelt.. suprise suprise  ibland är det endå kul att fixa lite små överraskningar för er!

Nej, nu ska jag ta en snabb dusch och samtidigt få med hårinpackning och lite annat smått&gott. dags att jag skyndar mig, bara en kvart kvar till solsidan börjar!

2 nagelbilder!

2 nagelbilder som jag tog för ett tag sen. lyckades få till något, även om jag är kass på att fixa naglar. tyckte det endå var tid, eftersom senast var när jag var i turkiet i september, tror jag?

varför jag inte har bloggat sen igår?

(dom 2 första bilderna är från aros fortet, och den andra är en liten del av deras film)

Hej alla bloggläsare!

Uppdateringen var senast igår, och idag kom den rätt sent.. anledningen är att jag, elin och johanna har umgåtts.
Igår runt 12, eller vad klockan var, så blev jag upphämtad av johannas pappa och johanna var självklart också med. sen drog vi vidare till västerås efter en sväng förbi sura. vi hämtade upp elin och sen drog vi till aros fortet och spenderade dagen där. vi var klara runt halv 5, och drog senare hem till elin. jag fick till uppgift att spela in dom när dom dansa, och det blev skitbra!

Sen kollade vi på melodifestivalen, som dom flesta gjorde kanske? 
Vaknade upp hos elin, och senare drog jag hem, skjutsade hem johanna på samma gång. och en stund efter mötte jag jonna. vi var hemma hos mig, och hade vårat tjejsnack! jätteskönt att bara kunna snacka av sig, I love it! ♥

Nu.. ska ta tag i no:n lite, och sen spanskan.. ska också fylla upp ett varmt bad, och bara njuta. orkar inte med skolan imorgon! snälla, en vecka till?

Ska inte dra ut på det här inlägget något mer, men nu vet ni vad jag har gjort både igår och idag.
Ha en toppen söndag, och kom ihåg.. SOLSIDAN IDAG! 

en bild på mig och mimmi!

En nytagen bild på mig och mimmi. söta va? 

min, jonnas och mimmis fredagsmys!


Mina girls! ♥

jonna & mimmi! ♥

Idag spenderas dagen med dom här två. ska bli jättekul! ♥

Mimmi kommer om nån timme om hon hinner göra det hon skulle innan, och jonna kommer senare ikväll tack vare att hon är i stockholm. och senare på kvällen kommer också släkten, så det blir fullt hus här hemma. men det är alltid lika kul! 

Har nog inte så mycket mer att skriva just nu utan jag uppdaterar väll senare. jag tror jag ska försöka få in en videoblogg om lite saker jag vill prata ur mig om, men vi får se hur det blir med det!

Så länge.. Ha en toppen dag! FREDAGSMYS IDAG! ♥

Tummen ner:
Sista lovsdagen, imorgon går det över till helg, och sen är skolan igång igen.
- Varför bara en vecka? snålt..

sista inlägget för idag! ♥

Hur underbart söt är inte min lillkusin izac? ♥

Sista inlägget för idag.. bilden är tagen i somras, och jag fick precis perfekta bilden. min minsta kusin som är såå söt!
Imorgon kommer släkten hit, samt mina muppvänner, jonna och mimmi. underbart!
GODNATT!

full rulle!

Gick upp och tog en paus från allt, skönt de med ;-)

Har bakat och gått på en varm & solig promenad med bella och sen en av morfar's hundar. det var riktigt skönt, och första gången var det också varmt, love it!

Morfar har bakat allt ifrån egna bröd till pizzor, hur gott som helst! så har ätit det och massa annat som är gott, bara att gå ner och forsätta då..

Nu kommer fler från släkten, så ska kila neråt och umgås med han.

Ha en riktigt bra kväll! forsätter uppdatera senare, dålig uppdate idag men det får ni ta nu när allt är i full rulle här.


en ny dag, fast med morfar!♥

Den här gjorde jag innan sportlovet började, saker som jag behövde göra. och hälften är endå gjorda, vilket känns underbart! sola, CHECK, plugga, CHECK (håller på varje dag ungefär), och bokat tid hos frisören, CHECK! det är bara träna efter att min förskylning har gett sig, och köpa hårfärg och sen bli klippt som var på måndag! ♥ fan vad duktig jag är!

Men dagen idag kommer annars se helt lugn ut.. ska umgås med morfar som kom hit igår kväll, och sen kommer resten av släkten lite senare på dagen!
Idag blir det egengjord lasagne här hemma, mums! eller kan kalla de "morfars lasagne". smaken på hans mat kan absolut ingen slå! inte ens mamma, eller jo mamma har sina goda maträtter, men morfar får till det på ett annat sätt med alla smaker han blandar i!
Nog om matlagning.. ska nog ta en promenad senare. det är super skönt ute, solen skiner utanför och värmer faktiskt! ♥

Ha en toppen dag, och spendera dagen ute idag kanske? 

äntligen! ♥♥

Som ni ser så är denna bild väldigt gammal. har ingen aning när den togs, men ett tag sen räcker det väll med att säga?

Hej förresten! (vet inte vad jag ska börja med att skriva)..
Min morfar är äntligen här. vi har små pratat nu på kvällen, samt med hans sambo som också bor här. nu har dom gått till sitt, och vi till vårat. imorgon är det en ny dag som spenderas med han. det ska fyllas på fullt med nybakade pizzor, bröd osv. imorgon får jag bestämma sa han, så det är bara att låta tankarna flöda!  känns som att jag får ligga på latsidan ett tag nu! puuuhh..

Men iallafall, det är skönt att ha dom här efter allt strul hit och dit! är glad att kunna träffa och se han varje dag. sånt behöver jag! jag behöver min morfar lika ofta som jag behöver alla andra, men vad jag hade saknat han. jag ville inte släppa honom när han kom ♥
Ska snart krypa ner i sängen! GODNATT!

morfar har landat i sverige!

JAG ÄR NOG VÄRLDENS GLADASTE!

MIN MORFAR ÄR PÅVÄG HEM TILL OSS NU, PÅVÄG!!

Om en halvtimme står han inne i hallen och är ÄNTLIGEN här! nu har allt gått som det ska, I'm SO HAPPY! inte lätt att sakna sin morfar som man har vart ifrån nästan ett år..

3 bilder sen jag kom hem från turkiet!


Har bytt tillbaka!

Ni kanske undrar varför?

Jo, såhär är det.. att min piercing "mår" inge bra när jag hela tiden byter och eftersom jag har haft den några månader nu, så tycker man endå att det är okej att byta. på vissa kanske det går bra, men för mig gick det inte så bra. det höll sig fint, men det gjorde ont, därför är det skönare att ha min läkningspiercing till sommaren. det är på sommaren man endå visar piercingen, eftersom man för det mesta går runt i bikini då.. så jag väntar helt enkelt till sommren!

Där fick ni en liten förklarelse 

nya länkar, mina kompisar!

Har fixat till mina länkar som mina kompisar står med på. la till några och bytte bloggadressen osv.. fick med dom jag läser, och självklart mina vänner som var grejen! ♥

onsdag!

Det har vart något konstigt med blogg.se så har inte kunnat uppdatera bloggen så bra idag! men nu verkar det fungera, så passar på att slänga in ett inlägg nu!


Jag har alltid börjat med "hej alla läsare" eller något annat som ungefär liknar det. tycker det är sjukt tråkigt att skriva samma saker hela tiden i början och sen forsätta med det man har gjort under dagen.. ska försöka ändra på det, men vet inte vad som ska stå annars!
Jonna drog hem för ett tag sen, så jag tog tag i pluggandet precis efter. det behövdes eftersom jag inte hade pluggat på ett tag för att små kusinerna var här från i förr går till igår och sov över, och sen jonna igår till idag. men det gjorde absolut ingenting. ibland måste man komma ifrån det också!
Idag vaknade vi rätt sent, men så himla skönt att sova ut nu när man kan. men när vi hade ätit en god frukost så drog vi med bussen till samhället, och jag tog en kvart och sola. efter det så drog vi vidare och jag bokade tid för att klippa mig. det behövs en riktigt uppfräschning på håret, vilket jag hoppas det kommer bli nu. testar ett nytt ställe att klippa mig på, så det blir nog endå bra! ni kommer få se resultat före och efter..

Klipper mig på måndag för er som vill veta. så det är endå rätt snart, skönt och bli av med det slitna! har börjat tröttnat rejält på det..

Vi drog efter det till ett mysigt fik och små prata där, köpte en varsin cola också. vi fördröjde tiden, eftersom det var en halvtimme kvar tills bussen skulle gå, och lata som vi är, så väntar vi såklart på bussen. lika bra!

Men det har annars vart riktigt kul igår och idag. det här behövde vi båda, och det var så himla mysigt! bara att sitta och prata av sig om allt ♥
Jag undrar hur det blir på fredag då? när båda mina söta vänner (mimmi & jonna) ska sova kvar här. tjejsnack hela natten lång, right girls? 

Nej, nu ska jag fixa håret lite, står ut åt alla håll. ska passa på att testa min nya platttång. resultat kommer där också, spännande!

Drar senare och kikar på träningen som hålls i västerås. vi tränar med skälby idag, men eftersom jag fortfarande har min förbannade förskylning kvar, så hoppar jag över det och försöker krya på mig till nästa vecka då vi har två matcher jag ska stå på.
Jag & jonna har nog endå hunnit snorat ikapp här hemma, båda är riktigt förskylda! blir så himla trött på skiten, men hoppas det snart är slut på kylan och all förskylning!
Ha en forsatt trevlig dag! ♥



Älskar er!


sista inlägget, god natt allihopa! ♥

Nu ska jag och jonna krypa ner i sängen och köra vårt snack som alltid blir i flera timmar, but we like it ;-)

Imorgon blir det en lugn dag. vi ska sova, och sova och sova.. nej, men vi ska väll hitta på något. kanske ta ett varmt bubbel bad och snacka skit! låter skoj va?
Men sista inlägget för idag, så sov gott allihopa! ♥

barnvakt.. nu jonna!♥

Nu är jag tillbaka efter en härlig dag med kussarna och också spenderat dagen med jonna!♥

Jag har vart barnvakt idag, och det var riktigt mysigt! vi var ute och åkte lite i en backe som är i närheten av mig och sen var vi ute och bara va. vi drog senare hem och värmde oss och sen fixade söta små teckningar till morfar, som jag nu kan uppdatera om att HAN KOMMER IMORGON! jag är så jävla glad! 
Min lycka kan inte alls beskrivas, jag saknar han oerhört! ♥
Jag och jonna ska spendera kvällen tillsammans med popcorn & filmen som jag lånade på bibblan, "tusen gånger starkare". blir supermysigt!
Jonna.. du vet att jag alltid står vid din sida oavsett. jag är så himla glad för din skull, och är så stolt över dig också! de du gjorde va så himla rätt, som jag hela tiden har sagt.. KÖR PÅ! du märker ju nu att det går fin fint, eller hur?  vad du än gör, spelar ingen roll om vad, så kommer jag alltid, och då menar jag ALLTID vara bakom dig! du betyder så oerhört mycket för mig gumman, de vet du! och varför jag skrev såhär just nu var för att jag hade lust, haha! good answer, men iallafall, jag älskar dig och tack för att du finns för mig! ♥

Nu ska jag forsätta snacka lite på skype och sen krypa ner i soffan och kolla på "sofias änglar" med min fina vän jonna! ♥

Ha en toppen kväll allihopa!



God morgon! ♥

God morgon allihopa!
Har båda tjejerna här och vi har nyss ätit en god frukost. nu ska det bytas om och sen spenderas dagen ute. vi kör på en ute-dag! tar med lite varm oboy kanske, och har allmänt kul!
Uppdateringen blir nog bättre ikväll, och då berättar jag också vidare om hur det blir imorgon för min morfar. gud vad jag saknar han! ♥ jag hoppas VERKLIGEN att han kommer!
Ha en toppen dag! ni kanske ska som oss, spendera dagen ute i snön?
Klä er varmt och ha det riktigt skoj! 

RSS 2.0