19:47

har haft en underbar träning som verkligen tog i både lår, armar och mage idag.
imorgon = träningsvärk. me like !

mamma ropar, bäst att jag går ner och kollar vad hon vill.

puss / E'

bättre uppdate imorgon, lovar !


svar på frågorna ! 19:45

vad vill du få ut av ditt bloggande? Vill du bli den nya kissie?

- få ut och få ut, det beror på hur du menar. men det är klart att man vill få ut något av sin blogg. kanske hur man egentligen är. vissa kanske tar en för hur den ser ut, vilket kan bli väldigt kört i slutändan. men jag vill att dom som läser min blogg ska förstå att jag kanske inte är den personen som dom flesta ser mig som. vissa kanske ser mig som den personen i verkligheten, som mig på bloggen vilket är då väldigt bra. men dom som inte gör det, vill jag att dom ska ta ett titt här och se egentligen hur jag är, jag menar eftersom det är väldigt svårt att visa för alla hur man är som person egentligen. nu kom jag in på lite mera haha ;-) men det kanske bara är desto bättre ?

- haha, den nya kissie vill jag verkligen inte bli. du kanske menar att tjäna så mycket pengar som hon, och leva "the perfect" life. hmm, det skulle allt va kul att testa på det, alltså att känna av hur det är, men jag skulle absolut inte kunna tänka mig att leva som hon. visst hon har det bra, men det har jag precis lika mycket, även om jag inte äger den summa pengar som hon gör. klart man vill tjäna lite på det man tycker är kul, vilket är som ett litet mål för mig i framtiden. men det får vi se senare. om man kanske har kvar "suget" för att blogga eller om man tappar det totalt. ingen aning om hur det kommer bli.


Vad har du för framtidsvisioner?

- förstår inte helt hur du menar. men om du menar med min framtid med bloggen ? jag kan svara kortfattat på det. om det inte är det du menar, så kommentera gärna om och berätta hur du menar, så svarar jag jättegärna på det. min framtid med bloggen vet jag inte alls hur det kommer se ut. jag börjar på gymnasiet om cirka ett år, vilket innebär mer pluggande, + alla mina träningar, som jag absolut inte kommer lägga av med. så att blogga senare, har jag ingen aning om hur det kommer bli. självklart hoppas jag att jag tycker det är lika kul då som nu. att blogga är verkligen som min andra hälft ibland. utan bloggen så får jag inte ut mig det som jag vill, vilket verkligen kan kännas vissa gånger. mår ibland bättre utav att jag har skrivit av mig på bloggen. mina föräldrar, släkt och vänner läser min blogg, så det är bland det roligaste ;-)


vad gör du på en fredag ?

vad fick dig börja blogga ?

- hmm, på en fredag. det kan vara allt ifrån att ha fredagsmys med familjen eller umgås med kompisar. oftast blir det nog hemmakvällar, vilket är väldigt skönt med tanke på att man har slitit väldigt hårt den veckan som är över. men ibland kan det bli att jag umgås med mina kompisar. vi kan ha allt ifrån spa-kväll till att vara ute väldigt sent, eller kanske sova över. ingen aning, men det brukar alltid vara något sånt ;-)

- innan jag började blogga överhuvudtaget så hade jag sett flera av mina kompisar att dom satt nästan hela tiden och bloggade. visst det verkade hur kul som helst tänkte jag, men det var endå inte min grej på något sätt. jag kan absolut inte skriva något, som blir bra i slutändan tänkte jag. men jag ville endå testa på det. jag älskar att testa på nya saker, och därför ville jag pröva hur det var. om det inte var något för mig, var det bara att ta bort bloggen. så jag skrev och skrev, och kunde absolut inte sluta. det var hur roligt som helst efter ett tag, då när man hade kommit in i det. många besökare hade jag inte, men det var endå bara skönt att skriva ur sig på saker och ting. efter ungefär 1 år, så fick väldigt många reda på att jag hade en blogg, det snackades lite varstans i skolan som jag fick höra av mina kompisar som hade hört det, och vissa kom fram och sa att jag skrev en jättebra blogg. bara det stärkte mig själv ännu mera till att blogga. jag har varierat väldigt mycket mellan blogg, blogspot, devote m.m. har aldrig riktigt kunnat bestämma mig. har inte bestämt mig nu heller, om jag ska gå tillbaka till blogspot eller vara kvar här på blogg. men har hittat så underbara läsare här, så jag tror jag stannar. och ni vet att jag är hur tacksam som helst att ni läser min blogg. T A C K !


Vad tycker du om min blogg?
Vem lagar maten hos dig?
Favorit film?
Favorit serie?

- jag tycker om alla's bloggar som jag läser och pratar med igenom kommentarerna. det är inte så att jag just "pekar" ut en för att den är bäst eller så, och jag vet att det inte är så du menar. men självklart tycker jag om din blogg, annars skulle jag inte börja kommentera och prata med dig. så det du gör är jättebra.

- det blir min mamma och pappa. eftersom jag bara är 15 år, så bor jag hemma fortfarande. ibland kan det vara min syster som blir 18 i år, och ibland så kan det tillochmed vara jag, tro det eller ej. haha ! men det är mest min mamma som lagar maten.

- min favorit film är "taken". den är skräckis, som jag verkligen älskar. jag är inte alls någon som gillar skräck filmer, men den filmen sa mina kompisar att den var jättebra, så jag tittade på den, och den har jag sett hur många gånger som helst efter det. och kan bara säga att den är lika läskig varje gång för er som inte har sett den. ni som inte har sett den, SE DEN !

- hmm, där fick du mig att tänka ;-) favorit serie.. grey's antomy (stavning?), vänner kan också vara bra, men jag är nästan inte för serier på det sättet. jag gillar exempelvis: äntligen hemma och sådana program (exempel).
så serier kollar jag inte alls så mycket på, det kan hända men det är väldigt sällan det händer.

hoppas du fick svar på det du ville !


finns det någon person som du beundrar?

- klart det finns någon ;-) nejdå, skämt o sido.. jag beundrar faktiskt ingen på kärlekssättet. dom killkompisarna jag har, är dom bästa killkompisarna jag har också. man har så lätt att prata med dom, och umgås med dom. så jag är glad över att jag är kompis med dom, och inte ha nån av dom som pojkvän faktiskt. visst skulle det vara mysigt att ha en pojkvän, men jag känner att jag inte har tid för någon just nu. nu låter det som en hund som man måste ha mycket tid till, men det jag menar är att eftersom jag tränar 5 gånger i veckan och har skolan att ta hand om, så blir det mycket i veckorna. vilket då kan leda till att man umgås för lite.. jag vill umgås hur mycket som helst med den jag älskar, självklart ! men känner bara att just nu, vid det här tillfället så finns det ingen tid för någon. kanske senare.. skulle absolut inte ha något emot att ha någon vid sin sida nu, men då blir det kanske för lite att umgås.. vilket jag tycker är väldigt synd, och det kanske du också tycker och ni andra ?

Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?

- kikade in den nyss, eftersom jag fick länken här. hade ingen aning om att dom blev Blogawards i höstas, men grattis till dom. den verkar en väldigt bra och fin blogg. jag älskade deras design, jag hoppas jag snart ska kunna fixa en egen, bara mimmi kan lära mig hur man gör eftersom hon gjorde den jag har nu.


Tack allihopa för era frågor. det värmer verkligen att ni tar er tid att fråga mig saker som ni funderar över ;-) nästa frågestund kommer dröja, och då vill jag ha flera frågor. som sagt; ingen fråga är fel. nu vet ni det haha !

ha en forsatt trevlig kväll, så hörs vi imorgon ! puss / E'


FRÅGESTUND ! ♥



FRÅGESTUND !!!

- ingen fråga är fel, så låt tankarna flöda ur ;-)
svar kommer komma imorgon kväll ! så ni har till då på er att fråga mig VAD som helst.

puss / E'

my phone! ♥


min nya mobil ♥ sony ericsson aino !

vad tycker ni bloggläsare ? ;-)


16:12 my day ! ♥

Hej alla fina bloggläsare !

 

Ännu en avklarad dag i skolan. en väldigt kort dag kan man väll säga. dagen började kvart över 9 och slutade 10 över 1, så det var en hur bra dag som helst. och nog om min korta dag i skolan, så hur härligt är det inte att solen skiner på allvar nu ? jag blir som en ny människa när solen tittar fram och verkligen värmer. det är något jag verkligen har längtat till. har ni också det, bloggläsare ?

jag och elin umgicks efter skolan eftersom vi för en gångsskull slutade samtidigt. så vi drog hem till mig och pratade hur mycket som helst. en sak som vi alltid gör, och även om vi umgås varje dag i skolan så har vi alltid något som vi måste prata om. haha ! hon har också skrivit svaren till no-förhöret som är på torsdag för min grupp. hur snällt är inte det ? ♥ underbaraste ! så nu är det bara att plugga in dom frågorna, och sen imorgon ska jag höra lite med min no lärare om mitt betyg och så. vill verkligen nå det betyget som jag har tänkt mig. det är klart man vill se resultaterna på pappret som man får när sommaravslutningen är. man ska känna sig nöjd & stolt över sig själv. - all slit var fasen värt !

ja, vi får se hur det blir med det. men jag kämpar allt in i det sista, och vi har debatt i svenskan imorgon. ska bli riktigt kul att vara emot och för saker som man kanske egentligen inte är ? haha. jag, Jennifer och Tim är "för" att det ska bli åldersgräns på bloggar, och "emot" att man ska få körtkort när man är 16 år. och sen har vi Elin, Sam och Victor i en annan "del". vi alla är i samma grupp man har delat upp det så det blir enklare att jobba. väldigt smart tycker jag ♥ !

ska snart klä på mig träningskläderna och sen är det bara att dra ut och springa med tjejerna. ska faktiskt bli väldigt skönt med tanke på hur varmt det är ute. innan elin drog hem, så sa hon att det kanske var åskan som var påväg eller något sånt ? hmm, det är kvavt ute iallafall.. så det kanske hon har rätt i ? det var bra längesen det small här, och jag verkligen HATAR åskan & blixten. tycker ni samma som mig ? ;-)

puss / E' ♥   tänkte startam med en frågestund strax som kommer vara i nån dag eller så. så klura ut något som ni verkligen vill få svar på. svaren kommer jag lägga ut som ett inlägg på bloggen. lycka till ! ♥

INGEN fråga är fel !

& tack för alla kommentarer ! forsätt ;-)


♥ suuuun ! 21:28

måste endå berätta lite kort att det har varit en hur härlig dag som helst idag. solen har verkligen värmt idag, och luften har varit hur hääärlig som helst ♥ börjar det närma sig den efterlängtade sommaren nu tro ?
vi får hoppas på det bästa, eller vad säger ni bloggläsare ?

kollar just nu för fullt på "svenska hollywood fruar", så fick lite bråttom med ena inlägget. men det är reklam nu, så passar på nu med mina turbofingrar haha !

nu börjar det igen, uppdatering kommer imorgon ;-)

puss / E'


T A C K ! 21:20

tack för alla kommentarer ! vill tacka för dom så jättemycket, och forsätt gärna med det ;-)
bloggar lite nogrannare imorgon.

ska plugga nu, så måste ta min tid till det ! förlåt för slarvig uppdate av mig..
men kommentera på, jag svarar så mycket jag kan.

puss / E'


20:58 ♥



Hej bloggisar ! ♥

Hoppas ni har haft en bra dag. är det bara jag som tycker att söndagar är väldigt sega ? ingenting går fort på söndagar. jag brukar kalla söndagar för "dagen då saker blir gjorda". jag får nästan det mesta gjort som jag aldrig får annars. mina söndagar brukar bestå av städning & pluggning. det tar nästan upp en hel dag konstigt nog. men den här söndagen som nästan är slut nu, har bestått av träning & arosfortet samt umgåtts med alla underbara personer som är med i målvaktslaget. angående om arosfortet som vi var på idag, så vann mitt lag. det var jag, max & joel i mitt lag. i ett annat lag så var det: micke, amanda & adam, och i det tredje laget var det: samuel, hannes & eve. det blev också ett lag för dom vuxna, men dom kom sist haha ;-) duktigt!

mår så bra varje gång jag umgås med dom personerna. det är alltid lika kul att umgås med dom. blir så glad varje gång haha ! ni lär förstå nu att jag verkligen mår bra av det. vi hade det hur kul som helst, och sen när vi var klara åt vi på la torre. *mums*. tack allihopa ännu en gång för en bra dag ! ♥

ska borsta tänderna strax, sen blir det att läsa biologin. ska svara på frågorna som vi har fått också, och plugga in det. bäst att fixa det så länge man har tid. snart är det en ny vecka, träning träning..

ha en forsatt mysig kväll, så skriver jag mera imorgon ;-) ska också ta an min tid att besvara på kommentarerna ;-) tack för kommentarerna ! ni är bäst

puss / E'


13:48

hej alla söta bloggläsare ! ♥

tack för alla kommentarer, jättekul att svara på dom. forsätt med det ;-)

jennie kommer strax och hämtar mig. tror det är en kvart eller så kvar. har också varit duktig att springa 3 km idag med några tjejer ifrån laget. jätteduktigt av oss alla !
stannade en stund sen hos mimmi & rosanna. vi satt ute och prata om allt och inget. skönt det med!

ska fixa det sista, sen drar vi till arosfortet och är där i 3 timmar. mat efter det blir i stan. vet inte alls vad dom har tänkt för mat, något blir det iallafall.. tur de !

puss / E' ♥


lite bilder ifrån veckan & idag. 00:25



vi fick besök av den här sötnosen, min gudmor's son isac. hur söt och snäll som helst ♥
dom kom förbi förra fredagen & hälsade på. ja, ni ser hur söt han är på bilden !




sara's present som var ifrån mig,elin & elin. vi hade en liten födelsedag för sara
bara vi 4. jättemysigt var det ♥ ni kan fundera allt vad som låg i paketet..
ledtråd: när man fyller 15 måste man bara ha...? haha !


kvällens oufit: en gammal tröja med snobben-tryck, köpt på h&m för många år sen.
shortsen är märket addidas, som är köpta i thailand ♥
mysigt att bara gå såhär här hemma, och bilden är tagen idag, ungefär nyss !


mitt hår right now. igår på skoldansen hade jag vågigt hår för första gången.
har säkert haft det någon gång förut, men aldrig använt en vågtång som elin
hade, som jag självklart testade på. ett bra resultat. lockarna håller verkligen ♥
ska ha en sån, när jag har samlat ihop lite pengar till mig.


sista bilden jag ska berätta kort om. mina naglar som blev klara på bara
några minuter, och sen det där guldiga är som ett "smycke klistemärke",
som jag köpte i thailand när jag var där. och sen glans under, som jag berättade
tidigare. och min kääära biologi-bok. det blir som en "god natt saga" för mig. haha !

nu ska jag krypa ner i sängen, god natt ! ♥ imorgon blir det ut och springa med tjejerna ! klockan 11 är jag på topp.. eller det får vi se imorgon haha ;-)

bild på min nya mobil kommer imorgon, (eller idag), och om ni är så nyfikna att ni inte kan vänta så sök på google, och sen " sony ericsson aino ". vissa av er lär nog veta vilken mobil det är. den har gått jättemycket på reklam förut.


BILDERR!

har kabeln brevid mig som är till kameran.

så ska ladda in bilder nu, äntligen kan jag. efter att ungefär 10000 bilder kom in i hårdisken.

och nej, ni räkna inte fel på nollorna ;-) tio tusen bilder hade jag, en del är kvar men annars ligger allt på hårddisken. skönt de! bara att proppa in med nya bilder.

bilder kommer strax, lite outfit-bilder, lite bilder i veckan osv.. puss / E' ♥


23:33

klockan bara rinner iväg ser jag nu. alltid jag som BARA måste kolla olika bloggar, bilddagboken, facebook, ja everything ! är ni likdana som mig ? ;-)

så istället för att det blir en film, så ska jag fixa mina naglar. det var huur längesen som helst jag fixa dom sist, att jag inte alls kommer ihåg när det var. bra minne jag har, eller så var det bara längesen det blev av.

men sitter och klurar nu samtidigt som jag bloggar, vilken färg jag ska ha ? jag vill inte ha några starka färger som jag brukar. det brukar oftast vara starkt rött, eller rosa.. inget sånt nu. det blir nog bara lite glansigt på, kanske någon stjärna eller så på någon nagel, det är väll fint ? ;-)

har ni några bra tips när det gäller nagellack ? vilka färger är som finast nu när våren/sommaren är här ?

vill ha mycket tips, och goda råd !

puss / E' ♥


22:41 movie! ♥

bara att stryka över sakerna jag skrev, som jag skulle ha med i min spa-kväll ♥
eller det blev allt förutom hårinpackning.
jag tänkte såhär; eftersom jag ska springa imorgon, vid 11 (på morgonen) och sen åka till arosfortet på eftermiddagen med målvaktslaget så tänkte jag att det inte var någon större idé att tvätta håret, eftersom det endå blir hur slitet som helst varje vecka jag duschar, för varje träning. (5-6 gånger).

 

hade en liten egen idé att slå på en film, någon som man kanske har sett ? ;-)
orkar inte "förverkla" mig in i någon film just nu, så det blir någon som ligger i byrån.

håller på och moffar i mig bacon chips, och klunkar vatten gör jag också, för törsten kommer hur fort som helst när man äter något sådant torrt.
och endå när jag pratar om att äta.  när jag tar det lungt så märker jag hur min mage blir efter en hård vecka som det har varit denna vecka. jag äter hur fort som helst, även fast jag inte behöver det, alltså att jag inte alls har något att stressa för. jag sväljer nästan hela bitar, okej inte hela.. men några tuggor och sen sväljer jag. det är hur sjukt som helst. så just nu känner jag mig proppmätt, vilket kan bero på det.. *trist*

skönt att det blir att åka iväg till spanien snart ♥ där kommer jag kunna slappna av på allvar !
men duktiga jag, tar med mig böcker dit ifrån skolan som jag skrev tidigare idag. ;-)

puss / E'

om det inte blir någon mer uppdatering, så säger jag god natt nu. vi får se hur det blir.

 


19:21

ett snabbt inlägg ♥

ska hoppa ner i ett varmt bad strax. men först ska jag berätta kort vad min lilla spa-kväll ska bestå av ;-)

* raka benen
* peeling
* nopra ögonbrynen
* hårinpackning
* ansiktsmask (som vi köpte idag i stan. sorten på den är äpple)

ja, det är nog det jag ska ha idag. en riktig välförtjänt kväll blir det definitivt.
körslaget efter det, så jag lär skynda mig om jag inte vill missa det.

kvällens måltid blir: kyckligsallad med pitabröd & något gott att dricka till..

ha en jättebra & mysig lördag, puss / E'

17:17 spanien!



härligt bild va ? ;-)

den här bilden togs i spanien-09. jag åkte dit med mina 2 kusiner, som är vuxna. och sen med min morfar & hans sambo. min morfar och hans sambo hade varit i sverige ett tag och skulle åka tillbaka efter 2 veckor, då jag & mina kusiner hängde med. hur härligt som helst!

anledningen till varför jag lägger upp just den här bilden är för att jag längtar hur mycket tills värmen verkligen kommer. det börjar bli smått varmt, men jag menar så varmt så man kan bada & gå i bikini. en skön känsla, och också att vi ska dra till spanien precis om en månad. det roliga med det är att min morfar har ingen aning om att vi ska ner, vi ska överraska honom & hans reaktion ska bli väldigt kul att se haha !

dom som hänger på då blir: mamma, pappa, syster, morbror, morbror's fru ella ,zacke & izac. jätteskoj !
då blir det sån värme jag vill ha. sola, bada & bara ta det lungt.
men måste ta med mig lite böcker och sådant till spanien ifrån skolan. måste plugga där, eftersom när jag kommer hem så väntas ett prov som jag ska göra. ett prov om islam tror jag. vi har blivit indelade i grupper, och olika grupper får olika religioner. min grupp fick islam har jag för mig. i slutändan ska vi redovisa i en halvtimme. ska bli kul och se hur det slutar ;-)

 

tyckte det var dags att lägga in en bild, så det fick bli en gammal på mig när jag var i spanien.

i hope you like it ;-) 

nu blir det att överföra massvis med bilder till hårdisken. nu är det rensning som gäller!


ha en mysig lördag, puss / E'

 


10:05

kom på att jag inte har skrivit så mycket om dom dagarna jag har missat att skriva här ;-)
så det tar jag ikväll, samtidigt som jag har körslaget framför mig. haha vilken planering !

en riktig lördag är så för mig. kanske något gott på sidan av, vem vet ;-)

ska också förtjäna mig själv efter en hård vecka med ett varmt bad, lite spa grejer, som jag berättar senare om.

pappa kom nyss upp och berättade att jag måste fixa mig lite & käka frulle innan vi drar in. jag är hur glad som helst just nu.

puss / E'


09:54

Hej alla fina bloggläsare !

Hoppas ni hade en lika fin & bra fredag som jag hade. min fredag spenderades på skoldansen, som det var hur kul som helst på. i början var det lite små segt, men vi kom igång efter ett tag ! då vart det hur kul som helst, och vissa låtar som; svennebanan, hej hej monika och sådana som är så gamla, eller klassiska kom fram och vad vi sjöng halsen av oss. då kan ni tänka er att jag är glad över att jag har kvar min röst idag, även fast jag inte trodde det igår haha. tyvärr, så glömde jag min kamera igår, så jag har inga snygga bilder på oss innan skoldansen, alltså när vi fixade oss. men det var jättekul, och jag fick låna kläder av elin. tur att vi har samma storlek, systrar som vi är haha ;-)

 

lite saker blev lösta också igår, så nu är allt fine känns det som. härligt de !

idag blir det att dra in till stan med mami & papi och köpa en ny mobil till mig. det är som en "belöning" över att jag är duktig i skolan osv.. och att jag har fått lov och ha mamma's gamla mobiler, inte alls kul. men nu ska jag ha en bra mobil, mycket utrymme, så man kan ha låtar. ja just ja, elin tog kort på oss igår, så hon skickar nog över dom till mig på måndag i skolan, och sen laddar jag upp dom här.

fast FÖRST rensa hårdisken.. hoppas ni får en underbar lördag, så uppdaterar jag mera sen!

puss / E'

dålig uppdate=mycket läxor i skolan, så det kommer nog bli så igen i veckan eftersom jag tränar så pass mycket, och har förhör & prov i skolan. bara så ni vet ! & tack för alla fina kommentarer, forsätt med det!

ska ta mig an att svara på dom bara 


förlåt ! 20:07

Hej alla underbaraste !

hoppas allting är bra med er. själv mår jag helt okej. och jag ber också hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering. jag har hur mycket plugg som helst i skolan, att jag måste ta tag i det, så då blir det att bloggen står stilla någon dag eller så. egentligen var det inte alls planerat att jag skulle skriva något i bloggen idag, men jag ville få in ett litet inlägg om lite saker & ting. imorgon är det skoldans, sista också. så ska passa på att gå med mina 3 tjejor, elin, elin & sara. ska bli jätteskoj, + att sara blir 15 imorgon ! grattis gumman <3 byxmyndig, cykla utan hjälm, köra moppe, finns det något mer ? haha jag har absolut ingen koll, det är ungefär det jag har koll på.. duktigt av mig. så imorgon KAN det dyka upp ett inlägg efter skoldansen eller före. ingen aning om hur elin's data funkar eftersom vi ska vara där och fixa oss.

 

om ni undrar varför jag inte har lagt upp så mycket bilder är för att jag har inge utrymme i min data för att ladda in bilder. jag måste flytta över till hårddisken som jag absolut inte har haft tid att göra. skolan & träningarna har tagit upp min tid den här veckan, och sen har jag glömt av det.. det tar väldigt långt tid också, med tanke på hur mycket bilder som ska över.

som sagt, jag tränar 5 gånger i veckan + skolan + alla läxor.. rätt hårt !

så det är min förklaring för de & för att bloggen har stått stilla.. ska skärpa mig !

 

ha en underbar kväll allihopa, puss / E'


förlåt ! 20:07

Hej alla underbaraste !

hoppas allting är bra med er. själv mår jag helt okej. och jag ber också hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering. jag har hur mycket plugg som helst i skolan, att jag måste ta tag i det, så då blir det att bloggen står stilla någon dag eller så. egentligen var det inte alls planerat att jag skulle skriva något i bloggen idag, men jag ville få in ett litet inlägg om lite saker & ting. imorgon är det skoldans, sista också. så ska passa på att gå med mina 3 tjejor, elin, elin & sara. ska bli jätteskoj, + att sara blir 15 imorgon ! grattis gumman <3 byxmyndig, cykla utan hjälm, köra moppe, finns det något mer ? haha jag har absolut ingen koll, det är ungefär det jag har koll på.. duktigt av mig. så imorgon KAN det dyka upp ett inlägg efter skoldansen eller före. ingen aning om hur elin's data funkar eftersom vi ska vara där och fixa oss.

 

om ni undrar varför jag inte har lagt upp så mycket bilder är för att jag har inge utrymme i min data för att ladda in bilder. jag måste flytta över till hårddisken som jag absolut inte har haft tid att göra. skolan & träningarna har tagit upp min tid den här veckan, och sen har jag glömt av det.. det tar väldigt långt tid också, med tanke på hur mycket bilder som ska över.

som sagt, jag tränar 5 gånger i veckan + skolan + alla läxor.. rätt hårt !

så det är min förklaring för de & för att bloggen har stått stilla.. ska skärpa mig !

 

ha en underbar kväll allihopa, puss / E'


22:12 god natt !

kryper ner i sängen nu !

blev lite mycket nu, den där uppdateringen jag skulle ta efter springningen försvann. det blev att springa med tjejerna endå, eftersom jag hade tagit fel på tiden. och massvis med plugg & prat här på nätet. men lovar att skärpa mig ! promise

ska sova nu, god natt ! puss / E'

imorgon får jag,mimmi & tessan reda på om sommarjobbet är vårat eller inte !!

HOPPAS !


run ! 16:54

drar ut och springer nu !
uppdaterar när jag är tillbaka * puss / E'


21:49 god natt !

ska krypa ner i sängen efter programmet hollywood fruarna är slut !

god natt kära bloggläsare ;-)

puss / E'

17:21 härlig dag !

Hej alla underbara läsare!

Hoppas ni har haft en lika bra dag som mig !

min dag har bestått för det mesta av skolan såklart, som nästan tog upp hela dagen. men lite tid vart det över, så jag,elin & elin drog till *hemligt* och fixade lite saker inför sara som fyller år på fredag, men vi ska fira henne imorgon. hur kul som helst ! efter vi var klara med det, så var det bara att vänta på mimmi som jag skulle fixa sommarjobb med. så länge som jag satt och vänta på henne, så satt jag bara och njöt av den häärliga solen som värmde på mig. det var hur skönt som helst. värmen börjar komma mer och mer. me like ! iallafall så gick vi till ungefär 10 olika ställen. men antingen var det sent, eller så behövde dom inga. men SISTA stället vi gick på, så möttes vi av en kille, eller vi pratade med honom. och han ville så gärna att vi skulle jobba där MEN att han skulle först läsa våra ansökningar, CV-pappret. så vi lämna in, ifrån mig, mimmi & tessan. HOPPAS HOPPAS ! vill inte hoppas för mycket heller, eftersom vi inte har någon aning om vad han kommer säga när vi ska dit på onsdag igen.

tycker ni också att det är lika härligt att våren är här, och snart sommaren också, bloggläsare ? ;-)

en sak som jag alltid saknar efter en kall & trist vinter, det är helt klart värmen! hmm, något mer har jag nog inte att berätta just nu. eller jo just ja. jag hade utvecklingsamtal idag. det gick hur bra som helst. som vanligt kan jag nästan bara säga. har världens bästa mentor, hon är hur snäll & bra som helst. är hur glad som helst att jag har henne som mentor, underbart ! hon förstår en på alla sätt och vis, och hjälper en med vad som helst. hur bra som helst. och man kan prata med henne om precis vad som helst. det är bra att det finns såna lärare också ;-)

har packat klart inför träningen, så nu väntar jag bara på att pappa ropar att vi ska åka. men under tiden ska jag försöka ta min tid att svara på kommentarerna. vi får se om jag hinner med alla, (vet inte hur många det är), så ska kolla det.

puss / E'


mimmi & tessan ! 21:43



En härlig sommarbild på mig och tessan ! bilden är tagen förra sommaren i talludden. vet inte alls vart det ligger, men tessan & bella's släkt hade en mysig stuga där som vi bodde i i några dagar. hur mysigt som helst! det måste göras om. kan bara säga att när vi bada (ser ni på bilden) så var det ungefär några plusgrader i vattnet. så det är inte så undra på att vi verkligen fick panik när vi ramlade ifrån den stora gummi-ringen som vi låg på & höll fast oss i, för att verkligen inte trilla i. hur härligt som helst ! ett riktigt minne, som jag aldrig glömmer <3 jag älskar dig !



En bild på mig och mimmi. bilden togs i vintras-09. en riktigt underbar dag/kväll/natt med henne. vi var uppe till cirka halv 4 på morgonen, hur kul som helst. vi spelade spel, pratade hur mycket som helst. sånt som vänner måste och behöver göra ibland. och busringde, so fun ! varje gång man umgås med mimmi, så kan man aldrig ha en tråkig sekund med henne. hon får en att le hur enkelt som helst. så då kanske ni förstår hur tacksam jag är för att jag har henne som en av mina närmsta idag.. <3 jag älskar dig !

ville skriva av mig lite till både tessan & mimmi idag. dom söta som jag umgicks med idag ;-) två underbara personer, jag älskar er!

nu är det sängen kvar, god natt ! kommentarer svarar jag på imorgon, puss / E'

godnatt!


20:42 jag är kock !

hej alla bloggisar!

håller på att lagar mat där nere. kyckligen är i ugnen och pastan är klar. sen är min alldeles egna måltid klar !
visst är jag duktig ? ;-)

mamma,pappa, syster med pojkvän kommer hem strax, dom har varit på bio utan mig.. men umgicks med tessan & mimmi när dom drog, så inte ville jag hänga med då. världens bästa dom é !

humöret idag är på topp. lite hungrig & kramp i magen sen mimmi fick mig att verkligen asgarva. herregud, jag menar VARJE gång lyckas hon.. j*kla unge haha !

uppdatering senare, puss / E'

ska försöka hinna med att svara på kommentarerna idag, om inte, så blir det imorgon!

16:37 i'm back

hej alla bloggläsare!

kom nyss hem ifrån gammelmormor & hon är jämt så söt när hon får se oss allihopa samlade. en underbar känsla och syn. nu ska jag ta mig an att svara på allas kommentarer, hur kul som helst :) och sen blir det att ta det hur lungt som helst. det förtjänar jag med tanke på att jag har sprungit och gått en hel del idag.

forsätt att kommentera ! ;-) och tack för alla fina kommentarer, ni är bäst!

puss / E'


13:25

snabbt inlägg.
drar till gammelmormor nu. ♥

puss / E'

1,5 timmes inlines-åkning med karin & tessan. 22:24

Hej allihopa !

jag kom hem för nästan en timme sen ifrån inlines turen. tessan följde mig med hela vägen, jättesnällt! 
iallafall jag, tessan & karin åkte enda bort till statoil och köpte en varsin god glass. för mig blev det piggelin, hur gott som helst ! och för tessan & karin en varsin calippo (stavning?). så vi satt på en bänk och pratade om allt och inget. jätteskönt att bara prata & speciellt med några som man inte alls umgås med lika mycket längre. synd det egentligen. underbara personer de där !

så vi var hemma hos mig ungefär efter 1,5 timme. en bra tur och nu börjar det spänna i svanken & låren. aj aj, imorgon = träningsvärk ? och jag som ska ut och springa med en del av tjejerna i laget då. jag klarar allt, så det fixar jag på ett och annat sätt. när jag, tessan & karin satt och åt våra goda glassar så prata vi om hur mycket vi har tränat i veckan. jag kom på att jag har tränat ALLA dagar utom igår (fredag). hur duktigt är inte det, med tanke på att jag har skolan att tänka på och att jag absolut inte tränar så ofta i veckan.. högst träna jag 3 gånger i veckan för nån vecka sen, men nu är det ökat med 2 gånger till, alltså ut och springa, och så var det här med inlinsen en bonus idag, så 6 dagar av 7. great !

ska läsa lite bloggar, kolla in på bilddagboken och läsa lite på facebook. sen är det bara sängen kvar!
upp imorgon vid 10, eftersom vi ska dra ut runt 11 och springa 3:an eller 5:an ? det återstår och se. om inget mer uppdatering idag, så säger jag god natt nu ifall att. god natt alla bloggläsare ;-)

ÄLSKAR ATT TRÄNA!

puss / E'

(fixar frågestund snart, så håll utkik)


ingen springning ! 17:04

det blev ingen springning eftersom jag,karin & tessan ska ut efter herrarnas match! det blir inlines för oss 3 idag, och jag hoppas jag mår skapligt när jag är hemma igen. vi får se om jag överlever det (haha!) :D

puss / E'

SM TILL RÖNNBY, GRATTIS ! *

Hej alla fina bloggläsare !

sm i globen slutade ..? ja iallafall rönnby vann på straffar. fyfasen vad grymt det va! :D det var hur spännande som helst att se här hemma. hoppade till varje gång rönnby var påväg att göra mål. på straffarna var det bäst till 5, för er som inte vet. och dom missade inte en enda gång, vilket iksu gjorde dom 3 gångerna. så karolina widar avgjorde det på en straff. 3 straffar som satt i mål av rönnby, så himla bra! så nu kan jag äntligen pusta ut och känna mig glad för deras skull.


är jättesugen på att springa ute en stund, så ska nog ta med mig själv och springa någon bra väg. känner att jag vill ut och röra på mig, och nu när jag iallafall får springa efter alla omständigheter med mina knän, så ska jag också nytta den tiden. måste träna sjuktmycket nu innan göteborg! mycket muskler ska jag ha hunnit bygga upp innan göteborg & bli mjukare i kroppen. ska ta med den tiden till sista träningsdagen på onsdag med målvaktslaget till att mjuka upp min kropp. tycker det är sjukt trist att vi inte ska träna något med målvaktslaget förän i juli igen.. kommer sakna alla hur mycket som helst, även om man ser dom i skolan så blir det inte på samma sätt, självklart inte!

nej nu ska jag klä på mig bra kläder till springningen och sen dra ut! och ska vissa tjejer ifrån laget springa imorgon, så då blir det mera. det gillas ! (spring-dagar tisdagar & söndagar)

allihopa, ha en forsatt trevlig lördag så uppdaterar jag efter jag har sprungit i vår vädret. ingen sol idag, väldigt trist och kallt är det men det hindrar varjefall inte mig att inte springa, så sätta fart på mig är det lätt att göra! kanske ni förstår nu ? :D

puss / E'


11:19



(bjussar på en bild på mig och mimmi som togs i vintras)



God morgon
!

eller god morgon kanske det inte är, men för mig och mimmi är det. vi vaknade ungefär för en halvtimme sen. skönt att sova på helgerna och speciellt efter en väldigt jobbig vecka med mycket läxor som har följt med hem också som MÅSTE göras. jag orkar verkligen inte tänka mig in i det nu! så ska ta tiden idag, iallafall mer än halva dagen med att umgås med mimmi. halv 1 blir det rönnby-iksu på tv. längtar ! vi får se vad tiden tar vägen nu innan matchen börjar, men vi har tänkt på att ta en skön promenad med chica innan. vi får se hur det blir.

brrr, känner att det drar kallt nu. fönstrerna är öppna på det första läget och usch var det drar kallt. dags att stänga! annars blir det ännu mera förskylning och det har jag absolut inte tid med när det är mindre än en månad kvar tills göteborg. nu är det TRÄNA som gäller!


massage med mimmi !

nu är det massage som gäller !

body lotion, klining, massage & tända ljus. det kan inte bli bättre.. en sak är säker. kommer DEFINITIVT somna gott inatt. mera uppdatering kan komma senare,

puss / E'


från blogspot till blogg !

Hej alla bloggläsare ! :D

Nu äntligen ska jag ge blogg.se en chans. mimmi har varit så snäll och fixat min design, så jag hoppas ni tycker om den lika mycket som jag gör. som sagt så vet jag inte om jag kommer hålla mig här eller om jag går tillbaka till min gamla blogg som är ; www.emilygran.blogspot.com ! kolla in den, jättegärna. även fast jag inte har uppdaterat något idag på den bloggen så kan ni gå in och kika endå. en liten försmak innan ni läser den här.

skola idag också, dagen gick hur fort som helst. lite segt dom 2 sista lektionerna, men jag klara mig. tur de ! mötte upp mimmi utanför skolan och vi åkte till tobbe för att lämna någon katalog med beställning för att sälja sockor & underkläder till klasskassan. ja, alltså hans mamma har hand om det, haha. inte kunde ni tro något annat ? sen gick vi vidare till samhället och kolla efter sommarjobb, men hittade inget på dom 2 ställerna vi var på. jag vet inte alls om vi ska forsätta eller om vi ska ge upp ? vi får se helt enkelt.

hoppas mina bloggläsare + flera andra som inte har läst min blogg förut börjar läsa här. jag hoppas jag inte förlorar på att byta blogg-sida. vill så gärna ha kvar mina bloggläsare !

har mimmi brevid mig, och vi ska snart hitta på något skoj. imorgon är det innebandy match: rönnby-iksu ! HEJA RÖNNBY ! :D

puss / E'


RSS 2.0