coach emily tomorrow!

Planerat upp för träningen imorgon som jag ska coacha för små grabbsen ;-)

Vi får se hur det går. jag hoppas att dom gillar den, fast det är lite små krångligt. har jo för sig inte kört den själv, men den verkar riktigt bra. så vi får se vad dom tycker!

Man märker nog vad dom tycker nästan direkt, så bara att vänta och se deras spontana reaktioner, haha!
Träning för mig också imorgon, men coachar killarna som vanligt, 2 timmar före min egna träning, eller 3 timmar före.. är det kul så är det, då kan jag gärna sitta och vänta så länge!

i år är det våran tur alla nior...

Skolavslutningen-2010!

Tänk alla nior att det är våran tur nu att lämna skolan som vi har gått i hela 3 år på. att lämna klassen, och att bara splittras till olika skolor, på något sätt känns det inte okej! men det ska det nog inte heller göra i såna här situationer..

Det är vi som ska ta emot dom viktiga betygen av rektorn och det är vi som ska stå längst upp för att sen säga hejdå.

Som tur är, så har vi en klassresa att se iframåt några dagar efter skolavslutningen. den går till skara sommarland, kommer säkert bli sjuktkul! ♥

Kände bara att jag var tvungen att skriva av mig lite nu, fast jag ska sova snart!

min kväll!



Där fick jag nog med allt som jag har gjort idag.. eller idag och idag, nu senare på kvällen hade jag en mysig spa-stund för mig själv, som jag gjorde allt ifrån ansiktsmask till att fixa ögonbrynen ♥
Super skönt! bubbelbad med levande ljus, myys!

(ingen bild är tagen utav mig)

Ska sova strax, så säger godnatt nu, GODNATT! ♥

matchen igår slutade..

Kom på att jag inte har berättat om matchen som vi spelade igår, dam-serien!
Vi mötte virsbo, och matchen slutade 6-2 till oss, 2 bortdömda mål som var från bella, dumt, men men.. domarn som dömer!



Det här kom från bella's blogg. man kan inte bli mer än glad, hur gullig är hon inte? ♥
Det är sånt här som får mig att vilja stå, och fortfarande vara goalkeepern i laget!

Ni är sjukt underbara tjejer, ♥ tusen tack för all stöttning igår, vore det inte för er, så vet jag fasen inte hur matchen hade gått.

inlägg+bild!

Även om jag inte skulle blogga något idag, så gör jag det endå för eran skull!
Känner att jag ligger så pass mycket efter med hela bloggningen, och headern och färgen, ALLT börjar bli sjukt trist. skulle också vilja slänga in en videoblogg, vilket jag inte heller har hunnit med!
Känns som att jag inte hinner med så mycket längre, skolan hit och skolan dit. läxor fram och tillbaka, prov, förhör, uppsatser, ALLT! behöver städa kanines bur, behöver fixa mitt rum, behöver plugga, åh..

Var duktig iallafall, och kollade igenom frågorna på no:n, eftersom vi har no-prov på onsdag, vilket jag ska fixa. har också hunnit med "upplägget" för små grabbarnas träning imorgon. är riktigt nöjd, hoppas att den bara blir som tänkt. jag om nån är väldigt dålig på att förklara, så jag hoppas det går bra iallafall. det har ju gjort det alla andra gånger, så varför skulle det inte göra det nu?

Umgicks också med mimmi igår till idag, hon sov kvar hos mig. vi båda kom på att det var ett tag sen vi umgicks och sov, och det här behövde vi. det var supermysigt och min lördag kunde inte ha blivit bättre. vi hade jättekul! vi var ute och gick på kvällen, jätteskönt!

Hon drog hem för ett tag sen, följde med henne en bit på vägen. jättebra väder också, så det kunde inte ha blivit så mycket bättre.
Ska kolla på handbollsmatchen som är idag, sverige-spanien. den börjar halv 3, om en kvart alltså.. ska försöka få i mig lite mat, och sen fixa nått gott till det. godis, chips, sånt som man får unna sig på sin "extra" lördag ;-) det är ju endå träning imorgon, så då försvinner det!
Ha en toppen söndag, tack för att ni fortfarande läser bloggen, som jag alltid har sagt.. ni är bäst!

-ingen rubrik!

-
kommer inte blogga på ett tag, annat att göra.. sorry!

match idag!

Iväg på match, min skjuts kommer om bara några minuter, så ett snabbt inlägg!

Match mot virsbo, TAGGA!

som alltid, uppdateringen är inte alltid lika bra..

Uppdateringen suger som alla andra dagar, men ni vet varför, därför tänker jag inte ta det igen!

Skolan är i full gång, läxor efter läxor ramlar in och självklart måste det göras. haft 3 matcher den här veckan eller räknar bort en av dom eftersom jag satt som reserv, men jag hängde endå med och sen spelar jag en match imorgon med damerna (som nu är våran egentligen) men fortfarande dam-serie.

Men iallafall, strunt i de! jag åker iväg runt förmiddag imorgon till samlingen så jag har ingen som helst aning när jag kommer hem. är iallafall ledig på måndag, vilket är väldigt skönt ;-) studiedag, HUR UNDERBART ÄR INTE DE?

Umgicks med elin efter skolan, vilket vi har gjort några fredagar nu, alltid lika roligt!
Vi drog hem till mig först och sen åkte ner och solade, hur skönt som helst, dessutom var jag jättenära på att somna, om jag inte gjorde de? vi drog sen vidare hem till henne, och kollade på gamla bilder och videosar, riktigt kul! hahahaha.. åkte iväg och handla massa gott till handbollsmatchen som var senare, spännande match! börjar verkligen gilla handboll på nått sätt, fattar inte hur, men är alltid fastklistrad framför tv:n när det är någon spännande match, och hur spännande kan det inte bli nu då? sverige sverige sverige!

Ska gå ner till mamma nu, och kolla på utröstningen på let's dance som börjar om en stund!
Ha en toppen fredag, njut av helgen!
& tack för att ni läser bloggen, ni är bäst!

Jensen, öppet hus idag!

Tjena! dålig uppdatering, I know!

Läxor för fullt, prov, nationella och annat som måste lämnas in och göras.

Var på jensen idag, på öppet hus tillsammans med mina söta vänner, jonna och mimmi samt min mamma och jonnas mamma. käkade på max påvägen hem, GÖTT!

Jättemysig skola verkligen, men ska försöka få in flera öppet hus, bara att passa på!

Aja, forsätta med engelskan, så man är lite förberedd inför uppsatsen imorgon!

MATCH IDAG!

Egentligen har inte jag tid att blogga, men gör de endå. har nyss käkat, ska packa alla grejor och sen försöka göra lite mer på svenskan och också klä på mig alla träninggrejer.

Match idag mot per-ols, skapligt nervös MEN DE ÄR BARA ATT KÖRA!

14:31

Börjar faktiskt med ett "hej" nu eftersom jag inte har bloggat riktigt ordentligt på den senaste tiden, dessutom har bloggen vart väldigt tråkig. utan bilder också..

Jag kommer nog inte berätta allt som har hänt eftersom jag knappt minns själv, haha sån är jag. men det har vart skolan hela veckan, eller som det brukar. var på tjejkväll igår hos jennifer som fyllde hela 16 år i fredags, då det också var skoldans. vi sjöng för henne, och hade extremt kul. om inte tjejerna hade vart där, hade det helt klart inte vart så kul som det var. det var synd att det inte var så mycket folk där, och vissa gånger var det väldigt dålig musik, not so good!

I slutet, till 12-slaget så stog jag och johanna själva och dansa, jättekul faktiskt!
Körde slut på oss tills klockan blev 12. tusen tack för kvällen i fredags och igår! ♥

Har nyss pluggat på engelska glosorna som sitter bra, som jag berättade innan och nu ska jag ta tag i svenskan (läsförståelse). gjorde matten i natt, efter att jag kom hem från tjejkvällen och gjorde tills nästa veckas planering, (alltså den veckan som kommer), så ligger där man ska vara helt enkelt! känns onödigt att forsätta, när man har annat att göra som är viktigare.

Ha en toppen dag, ska försöka gå ut med hunden också. sitter fortfarande i sovtröja och shorts, men är det söndag så är det! 

glosboken.se !

Har suttit och pluggat på denna sida som är ovan ;-) riktigt bra faktiskt. har glosförhör imorgon och har pluggat idag, ONLY TODAY och kan dom redan, både från engelska till svenska och tvärtom. känns endå riktigt bra!

Ovanligt att jag uppdaterar så mycket, but I hope you like it!

3 bilder sen i fredags!

Här är 3 bilder på mig, johanna som var sjukt läskig med svarta kläder och hel grymma linser och jag och elin som nördar, haha!

Det var outfiten till skoldansen, riktigt kul faktiskt. synd att det inte var så mycket folk där, men kul var det tack vare tjejerna som var där.
Här har ni ytterligare lite bilder, tycker bloggen blir mycket roligare då 

2 bilder på mig, sen igår!

Här kommer 2 nytagna bilder, eller nytagna och nytagna, 2 stycken bilder som jag tog igår ;-) efter tjejkvällen också! 2 bilder på hur jag såg ut och outfiten på tjejkvällen, och måste säga att det var grymt kul verkligen! tusen tack tjejor för kvällen, mycket skratt & massor med skoj! ♥

Jag ska blogga mera snart, jag kan tyvärr inte lägga in bilder från stationära, därför sitter jag vid min bärbara nu och bråkar med den skapligt mycket, hatar den!

ingen bloggdag igår?

Jag vet att jag skulle ha en blogg-dag igår, men de va full rulle hela dagen igår..

SÅ jag tar den idag istället ;-)


skoldans ikväll!

SKOLDANS IKVÄLL MED KOMPISARNA!

Hoppas på en grym kväll, jag som har längtat ;-)

Grattis Jennifer på 16-års dagen! tjejkväll imorgon också hos henne, underbart!

KOM IHÅG!
jag bloggar extra imorgon, remember that ;-)

SORRY!

Jag är kass på blogga nu när jag går långa dagar i skolan, och kommer hem med allt plugg eller ska på träning direkt, därför har jag knappt bloggat något den här veckan.. dåligt av mig, jag vet!

Jag ser att ni läser min blogg, vilket jag är grymt tacksam för, verkligen TUSEN TACK!

Jag ska ta en "blogg-dag", och bara blogga om allt ;-) låter bra va?
Då kommer videobloggar, bilder, inlägg och vad det nu är mer man kan skriva och lägga in,
tror redan att det blir i helgen, eller inte tror, DET BLIR PÅ LÖRDAG! håll utkik då ;-)

Så länge.. ha det så bra! sitter med so:n och pluggar, eller den ligger framför mig och jag har inte rört den sen jag satt mig här, så dags att ta tag i den. den ska endå in imorgon..
Träning efter, underbart med min träningsvärk..

Har inte ens berättat om matchen vi spelade med damlaget igår, men den slutade 6-6 mot lillån och jag hade inte stått sen i julas tack vare att jag har legat sjuk en längre tid, så det kändes. skakade direkt för att jag inte hade någon ork, not so good!

inte på blogghumör..

Sämsta blogghumöret man kan vara på, så uppdaterar inte så mycket mer idag, sorry!

Allt kom upp, allt kom jag ihåg.. jag tycker det själv är sorligt att se på denna förändring, hur det är! jag vet hur det egentligen är, men jämföra nu och då, det går inte ALLS!

Som sagt, inte på humör.. min dag är förstörd!
Återkommer när jag är på blogghumör helt enkelt!
Tack mina söta läsare att ni läser bloggen, jag hoppas ni håller er kvar!

coach emily!

Från målvakt till coach, go for it!

Vilar tack vare att jag inte är helt kry än, så coachar små grabbarna idag!!

..

Jag försöker hjälpa till, försöker bry mig och visa att jag finns bakom dig hela tiden..
Räcker det? vad ska jag göra för att du verkligen ska visa tacksamhet?


armani och chica!



Dom här godingarna har vi hemma hos oss nu, how sweet?

Det är chicas "kille", den vi ska försöka para henne med om ni undrar.. han ska stanna här några dagar, och bo inne hos mig, SCARY! haha nej, men det fixar sig ;-)

Tjejkväll med brudarna! ♥

Dom här brudarna hade jag en härlig tjejkväll tillsammans med idag, därför har jag inte uppdaterat så bra, vilket jag kanske inte har gjort dom senaste dagarna heller, men det vet ni ju varför..jag har legat hemma i nästan 2 veckor och vart sjuk!

Som ni såg, så gick jag till skolan idag och klarade av dagen vilket är "stort" för mig, eftersom jag ens orkade med dagen, fast den inte var så lång. så det var väldigt skönt! ♥

Efter skolan så snackade jag, mimmi och elin ihop oss om en mysig tjejkväll samma dag. självklart var jag på, hade endå inget annat för mig, och samma sak med dom andra brudarna (johanna&jennifer). så vi käkade pizza tillsammans och köpte massa gott till kvällen. snackade hur mycket som helst, sånt som vi tjejer behöver ibland! det här var behövligt, på något sätt är det så himla skönt att bara snacka av sig, speciellt med dom som förstår en, vilket dom gör!
Jag och mimmi var kvar till 11, tills pappa kom och hämtade oss, privat taxi haha ;-)
Och nu sitter jag i sängen med laptopen och laptop-bordet och bloggar. slipper sitta vid stationära och blogga. den dampar sönder endå, och sen knappas det för mycket för att pappa's tålamod ska hållas, så lika bra att hålla sig kvar här inne på mitt rum, haha!
Sista inlägget för idag, lovar att det blir bättre närmare mot helgen! ♥

SKOLAN IDAG :O

KAN NI TRO ATT JAG VAR I SKOLAN IDAG?

Kan knappt tro de själv, och nej jag har inte saknat att vara i skolan men alla kompisar, herregud! stor längtan efter dom och dessutom var det en kort och skön dag, så det passade bra att "testa" om de gick, och det gjorde det utan några "förhinder" ;-)

Snart vidare på tjejkväll, möta upp lite tjejer och sen handla gott till kvällen och sen blir det film, spel och annat skoj. vi ska också beställa god pizza, MUMS!

Ha en toppen fredag, nu är jag på fötterna igen! WIHOOOO!

..

Ditt gamla du, vart är det?
Det är synd att se dig förändras på de sättet man själv mår dåligt av..


my super sweet 16 right now!


Sitter och kikar på det här nu, allt för bortskämda men fan så kul de är att kolla, haha!

Saknar mina tjejor!♥

Jag saknar mina tjejor! ♥

F*n vad det suger och vara sjuk, speciellt nu när skolan har dragit igång och man vet att alla har det kul, alla är med alla och bara har kul. nu menar inte jag att det är kul i skolan, men att umgås med alla och ha allmänt kul. saknar mina söta vänner, och jag hoppas att jag snart kan komma till skolan igen! dels för att få träffa alla igen och dels för att inte missa så mycket mer.

Jag var hemma hos mimmi igår och hämtade mina läxor, söt som hon är så fixade hon allt med alla lärare så jag fick hem det jag hade missat. det var rätt mycket, men jag är snart klar med allt, känner mig väldigt duktig! typiskt mig att ha bråttom när jag väl får nått att jobba med, då kan vissa saker bli fel, vilket kanske är nackdelen!

Men men, det är som det är.. jag jobbar stenhårt här hemma som dom gör i skolan, I hope ;-)
Sitter på samma ställe som jag har gjort i över en vecka nu, i soffan! det känns skapligt nördigt att jag snart kan alla program som går utantill, alla tider och alla program. känns som om jag snart behöver bli frisk, haha!
Så länge.. Ha en toppen dag och hoppas ni är friska! och ni som är sjuka, krya på er! ♥

En bild på mig som brun och blond!

Kolla denna bild, jag hittade den bland alla bilder här på bloggen..

Som jag ser, så är den tagen i somras, KOLLA VAD BRUN JAG VAR OCH BLOND!
Saknar det faktiskt, att ha solblekt hår och brun hy, saknar sommaren överhuvudtaget!♥

no school tomorrow!

God natt mina söta läsare, ska krypa ner i sängen nu!
Ingen skola för mig idag som ni har märkt i inlägget jag skrev, och ingen imorgon heller..
Jag måste vila vila vila!

Saknar hela min C-grupp verkligen, och alla mina fina vänner! ♥
Får helt enkelt krya på mig, och försöka friskna på mig!

GODNATT igen!

svar på en fråga från felicia!

Felicia  ([email protected]) om FRÅGESTUND!:
hej Emelie vilken är din Favorit kändis :)

SVAR:
Hej Felicia! Tack för att du frågar, jättekul att du funderar.
Till din fråga.. jag har ingen favorit kändis utan lysnar på allt nästan. jag lyssnar allt ifrån taio cruz till semtember så du hör vilken skillnad det är. så jag har ingen speciell, men jättekul att du frågade!

Sköt om dig, kram!  (till er alla, det är bara att forsätta fråga om det är något ni funderar över, jag svarar så jättegärna)

Tankar om gymnasium..


Jag och mamma har suttit och pratat om vilket gymnasium som jag ska gå, det som kanske intresserar mig mest. jag gjorde 2 olika test, och det visade att jag ville ta hand om människor. jag vill ta hand om barn, vet inte exakt vilken "inriktning" med barn, men jobba med barn har jag alltid velat göra, så jag tror att jag skulle göra ett misstag om jag inte valde det.

Så den skolan som verkar bra och som också har omvårdnadsprogrammet är västerås fria. den lockar mig väldigt mycket just nu, så ska på öppet hus på fria om nån vecka, eller 2 veckor och kolla det. för 3 år sen när min syster och mamma var där, så sa dom att de va en väldigt mysig skola. vi får se hur det ser ut nu, hoppas det ser likadant ut, eller iallafall så man skulle kunna trivas där..
Så det är tanken än så länge, vi får se om de ändras eller inte..

Nära att gå till skolan, men..

Som rubriken lyder, så va jag nära att gå till skolan idag, men det blev inte så. jag hade gått upp i tid för att fixa mig, och jag var klar i tid, men i sista sekunden så sa kroppen ifrån, och jag är den som verkligen inte lyssnar på kroppen i såna lägen, men den här gången var jag tvungen.. jag kunde inte gå till skolan och må dåligt hela dagen, aldrig! så jag gick upp och la mig..

Hela jag har inte läkt än, det är fortfarande bakterier i kroppen som inte alls vill försvinna, blir tokig på de! men jag hoppas jag snart kan gå till skolan, utan att framförallt behöva svettas och hosta som en galning. jag äter mina mediciner när jag ska, och jag tar de vid vissa tider, då man ska ta det. visst, hostan har jag märkt skillnad på, men jag hostar fortfarande, vilket kanske tyder på att det läker, men anyway.. annars vill jag bli frisk snart, jag orkar inte vara liggandes hemma och vänta på att bli frisk, absolut det tråkigaste som finns och dessutom längtar jag efter mina vänner!

Så vi får se hur det blir imorgon helt enkelt, jag uppdaterar väll antagligen om jag blir hemma (vilket jag tror).
Jag är annars pigg, inge ont i huvudet, ingen feber, *peppar peppar*. (*peppar peppar*=hoppas att de inte kommer tillbaka, haha jag är sån som måste skriva så om jag skriver något sånt, så ni vet.) hann också gå ut med hunden idag, kändes skönt med tanke på att jag har vart ute allt för lite!

Ha en jättemysig tisdagskväll!


måndag, första skoldagen för dom flesta, men inte mig..

Hej alla läsare, längesen jag började med den rubriken av inlägget, vi kör helt enkelt på det idag! ;-)

Har legat hemma idag, en extra dag för att jag hade feber igår också. jag tog sista alvedonen igår kväll, och ingen mer sen dess, och jag är feberfri! känns underbart.

Men sen har jag mina kära vänner som har lyckats blivit sjuka, och som jag också tror är samma som jag & mimmi har "gått igenom". förskylda, hostiga, febriga, det är någonting som går runt nu, bomb säker på de! ni får krya på er iallafall, tessan, bella & rosanna!

Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad tänkte jag, förtjänar det efter 1 veckas sjukning eller hur man säger de, haha! hårinpackning, raka benen (som man alltid glömmer när man är sjuk) men nu ska jag allt fixa det. har hunnit noppra ögonbrynen idag, så känner mig lite fräsch iallafall. måste fräscha upp mig, eftersom tanken är att jag ska till skolan imorgon. vi får se hur det blir med de, men som jag känner just nu så kommer jag komma dit imorgon, men kroppen kan ju ändras, vem vet ;-) nej, men vi får hoppas på de bästa såklart!

Ner och fylla upp badkaret nu med skum också, ha en härlig kväll!

15:24

Hej igen, jag är ovanligt tillbaka igen! ♥

Har inget särskilt att skriva, men jag brukar alltid snacka om något onödigt som ni läser och tycker är helt okej, right?
Jag känner mig grymt ofräsch nu när jag är sjuk, och jag ska ha en riktig spa-kväll för mig själv när jag har börjat friskna till, I need that!

Jag behöver också sola, mer färg på huden skulle inte sitta fel och dessutom är det kompisar som har frågat om jag vill hänga med, kan verkligen inte tacka nej till sånt. det är tur att dom har koll att jag av alla solar haha ;-) det får bara inte bli för ofta, farligt!

Men vi får se hur allt blir, ni kommer självklart få veta. sköt om er så länge! ♥


2 bilder från turkiet! JAG VILL VA BRUN!



Hittade 2 bilder på mig som är tagna i turkiet. jag vill vara BRUUUUUN igen!

Uppdateringen är fortfarande dålig, men jag orkar inte sitta vid datan så mycket. jag har inte feber nu, men har alvedon i mig, jag svettas konstant tack vare att bakterierna åker ur, det suger!

Men iallafall, vi får se om jag ska till skolan imorgon, som det ser ut nu, så blir det nog inte så, men vi får se
Ha en bra dag mina fina läsare !♥

lite längre inlägg än alla andra!

Uppdateringen är extremt dålig, som ni kanske har märkt förlängesen..

Jag kanske kan berätta lite nu, känner att jag börjar piggna på mig, förmodligen kommer mimmi bli så glad, haha! hon vill verkligen att jag kommer till skolan på måndag, jonna åker iväg så det blir ingen emily eller jonna i skolan annars. hur ska hon klara sig? nejdå, men det fixar hon, hon har alla andra också, underbara vänner!

Jag har legat sjuk sen i söndags, måndags och det känns skit verkligen. nu när man vet att det är bara helgen kvar sen börjar skolan igen, vill ha mer jullov! men det är som det är, bara att se glad ut och gå till skolan. vi får se om jag hinner friskna till tills måndag, inte för att jag tror det med tanke på hur jag mår nu, och hur jag har mått. men det kanske ändras, vad vet jag? tog tempern för inte så längesen, och då hade jag 37 och något, alltså ingen feber, men vi får se hur det visar sen, tror endå att febern inte vill ge sig vilket jag får panik för, ååh!

Orkar inte ligga efter i så mycket i skolan, nästan de värsta som finns och nu när alla nationella prov och grejer kommer på slutet, nian är f*n inte så rolig!

Men får väll njuta med tiden som är kvar med min underbara grupp, känner bara hur dagarna minskar, tur att vi har några månader kvar tillsammans.

Måste duscha nu, känner mig så himla ofräsch när jag är sjuk, alltid! åkte också till doktorn igår och det slutade med att jag fick ett papper som vi skulle till apoteket med och därifrån kom vi med en kasse med massa äckliga medeciner, hostmedecin (flytande) som smakar... och tabletter för hostan också, och alvedon. jag lär klara mig nu, I hope so ;-)

Glömt kaninen också, haha! typiskt mig när man är sjuk, men ska ut och ge han mat och färskt vatten. Ha en bra dag!


svar på en fråga från malin!

malin e om FRÅGESTUND!:
lite sent att fråga en fråga nu kanske, men skulle vara kul om du svarar endå. -hur många läsare har du ungefär varje dag? :D


SVAR: Hej malin! det är jättekul att du frågar, fast frågestunden är över. din fråga är hur många läsare jag har varje dag ungefär, och kan säga att det är olika. det beror på hur mycket jag uppdaterar, men som lägst har jag runt 15-20 och högst har jag haft mellan 60-70. det är mina unika läsare, men sen har jag som ett litet "rekord" för mig själv, och det är 99 på en dag, lite kul faktiskt att endå kunna nå det!
Hoppas ditt svar dög till din fråga, och funderar du på något mer, det är bara att fråga mig och till er andra också! Ha det bra!

sjuk....

Bjuder på bilden, även om jag är sjuk på den och att den är tagen för några dagar sen.
Uppdateringen suger just nu, och ska inte skriva så mycket, har ingen ork!

Är sjuk, feber och hosta, f*n! tack endå till er som läser, jag kommer uppdatera så fort jag börjar friskna till! ♥

nyårs-bilder!


5 videosar om era frågor på frågestunden, alla svar på era frågor finns där!


bad!

Vaknade med feber, gick och la mig efter 2 alvedon, sov till halv 3.. mamma kom in med 2 alvedon och jag somnade om, vaknade med ingen feber, som jag inte har nu heller tror jag!

MEN
inge träningsläger för mig imorgon, de här suger!!!!!

next.. duscha!

En VARRRRRM dusch nu, SÅ JÄVLA SKÖNT!

Sitter och skakar för att jag är så frussen, galet!

next.. duscha!

En VARRRRRM dusch nu, SÅ JÄVLA SKÖNT!

Sitter och skakar för att jag är så frussen, galet!

back!

Jag är tillbaka efter en härlig eftermiddag med lite kompisar!

Vi samlade ihop några och körde utebandy, och jag har faktiskt aldrig kört det, men f*fan vad kul det var. hur mycket tacklingar i snödrivorna och helt klart, väldigt mycket skratt!

Kvällen forsätter med dom, jättekul! det blir någon film eller nått annat kul!

Bilder från nyår kommer jag ladda upp senare, för sitter på stationära nu, och av någon anledning funkar det inte, jag blir galen!


FRÅGESTUND!

Har dragit igång en frågestund nu!

I detta inlägg ska ni skriva frågorna, och som jag berättade i ett videoinlägg så kommer jag läsa upp frågorna och svaren i ett videoinlägg, hoppas ni gillar det!


2011!

Har ni alla haft ett bra nyår? ♥

Jag spenderade mitt nyår med lite kompisar, jättekul faktiskt!

Vi spelade spel, åt massvis med godis och chips och hade bara hur kul som helst. vid tolvslaget drog vi ut och kollade på alla fyverkerier, och man märkte när tolvslaget kom, massvis med raketer smälldes då. vi hade pommac, en stor flaska som jag hade problem att öppna, haha! eve skulle lägga upp bilder på facebook, så jag snor dom där ifrån sen.
Jag kom hem vid 1, somnade vid halv 2 och vaknade med världens huvudvärk och kallsvettning, not so fun! jag kollade om jag hade feber, men det hade jag inte. & nu frågade tessan om jag ville följa med dom och åka pulka, hmm.. maybe that!

Så länge, så får ni ha de så bra!

RSS 2.0