god natt! ♥

God natt! ♥


kryssning imorgon, kul?



Jahapp kryssning imorgon då. det blir jag, mamma, pappa, eve, amanda (min syster's kompis), min mormor och hennes respektive. känns inte alls kul, jag vill verkligen inte iväg och dessutoom är det 2 dagars kryssning, öken så de bara dånar om de!

Jaja, får glatt följa med.. eller så åker jag hem till mimmi nu, smyger ut ;-) nejdå, men har så stor lust att göra det.. konstigt inlägg, men jag bjuder på mina dåliga sidor!

JAG VILL VARA HEMMA PUNKT SLUT!

puss / E'

förändring!

Ut med det gamla och in med det nya..

Nu har jag ändrat header och bakrundsfärg. ville ha lite hösttema i bloggen nu, så det vart lite orange som bakrund, lite åt de oranga hållet och sen en härlig höstbild..

- Vad tycker ni ?  ♥

puss / E'


mamma och pappa's present från mig!



Paketerna är ännu inte öppnade, utan mamma och pappa ville spara det tills kryssningen imorgon. jag hann skriva en text till dom båda som självklart kom rakt ifrån hjärtat! ♥

Hann skriva det på 10 minuter, och jag mötte mamma i tårar. att man kan bli så rörd över en text, det är hel grymt !

puss / E'

jag älskar dig tess!



Under dagen har det inte hänt så mycket. eftersom jag hade tjejkväll igår, eller vi firade mig lite i efterhand sådär, så sov tessan kvar hos mig. man märker när man inte har umgåtts så mycket, och det gjorde det verkligen igår. vi var uppe till halv 3 och vi glömde INTE att ställa bak klockan en timme. duktiga flickor ;-) men vi var uppe till halv 3, och gjorde allt ifrån massage till film och lite annat. jättemysigt att bara umgås igen, har saknat henne så otroligt! ♥

Tusen tack för gårdagen och dagen!

Tessan
var snäll och följde med mig till ica för att jag skulle köpa någon gemensam present till mamma och pappa som har sina födelsedagar 2 dagar emellan. så det blev bäst att slå ihop det. bild kommer på deras present snart (efter det här inlägget). sen när jag hade hittat det jag skulle ha, så drog vi hem till tessan och hon packade iordning grejerna till matchen som hon skulle på. damerna spelade mot sala, så matchen var i sala. tyvärr så kunde inte jag följa med, för det var menningen att jag skulle stå i mål, men vi skulle ta generationskort med gammelmormor och alla kusiner och alla andra. så det var bäst att ta det. men hörde senare av rosanna att det vart förlust med 7-2. synd..

NU ska jag snacka lite med mimmi på msn och sen krypa ner i ett varmt bad innan ensam mamma söker börjar. 2 timmar kvar, men tiden rinner iväg när man sitter och snackar med mimmi på msn, alltid något att snacka om.

puss / E'

imorgon drar jag på 2 dagars kryssning..

mer presenter!



Hade nyss besök av min kusin. fick presentkort på make up store för att sminka mig och sen handla för en viss summa, exakt som förra gången. ska boka i god tid nu ;-) kvälls eller dags sminkning? tog kvälls sist, men är sugen på det igen, för dags verkar vara så naturellt..

Tur att jag har ett år att tänka på de ;-) puss / E'

nyöppnat solarieställe och hur det går med min piercing?



Hej igen, slänger in ett inlägg nu när jag endå kommer ihåg de..

När vi skulle åka iväg till min gammelmormor idag och ta ett generationskort, som jag kommer lägga ut sen när jag får tag i bilden så åkte vi förbi ett nyöppnat ställe. det är bara solarium, och jag tror det är nya solarium, senaste modellen (på bilden?). vart otroligt sugen att sola, eftersom man känner sig väldigt blek och trist nu när kylan har kommit.. men får inte sola förän om någon månad tack vare min piercing. men har nog inte tänkt göra det, men bra sugen vart man iallafall!

Och hur det går med min piercing?

Det går faktiskt bra, men jag oroar mig för mycket om det blir lite rött så är allt förstört iprincip. typiskt mig! men det har blivit lite rött, och sen något mer. men jag tvättar varje kväll, så jag får allt rent, HELT RENT! ♥ bara att forsätta!

Nu kommer besök hem till mig, PAKET PAKET! har inte fått av alla i släkten än, så dom kommer någon vecka efter, haha lika bra!´

puss / E' ♥

presenterna av tjejerna!



Av Tove & Natha, hahaha ♥


Av Amanda! ♥



Suddig bild, men från Teresia! ♥



Av Jonna ♥



Av Karin ♥



Av Tessan, Bella, Rosanna och Mimmi ♥

Hahaha vissa presenter är ju mer normala än andra ;-) haha, men det är väll tanken som räknas tjejer?
Och ni kanske undrar varför jag fick emil ballonger och ett kort som det står "till en cool kille".. har nog ingen särskild förklaring, utan det är mina kära lagkompisar som kallar mig för emil, dom orkar väll antagligen inte lägga på Y:et. haha, nej men det har blivit så, så vissa kan tro att jag heter emil när dom kanske berömmer mig på en match, BRA EMIL! *publiken kollar konstigt* haha!

En grym kväll igår, mycket skratt verkligen. ni gjorde min kväll oförglömlig, helt klart! tack brudar ännu en gång, ni är bäst & jag älskar er! ♥

Tusen tack för alla presenter också haha!

puss / E' ♥


min rengöring till navelpiercingen!



OTROLIGT BRA! tänkte slänga in en bild på rengöringen till min navelpiercing.
Magic Line är riktigt bra.. piercar bra, noga med hygienen, vilket många piercingstudior inte är, så är väldigt glad att jag tog där jag tog!

Den som jag använder hängde med när jag piercade mig hos magic.

Man droppar 2 droppar av "tvålen" (eller vad man ska kalla de?). rör om med ett finger i handen, och sedan gör man rent piercingstaven både uppe och nere. efter 30 sekunder tvättar man NOGA bort det med vatten. man ska helt stå i duschen och göra det, eftersom då blir det nogast rent då, och jag har gjort det VARJE DAG, riktigt bra!
puss / E'

Har någon av er tänkt pierca er i naveln? ♥

Dagens outfit till galakvällen!



Dagens outfit, outfiten till galakvällen! ♥

Från topp till tå:

Jeans-Ginatricot
Tubklänningen-Bikbok
Cardigan-Cubus tror jag?
Armbanden-H&M

höstlov!! ♥

Haha jag vet inte om man kan kalla det en sådär bra gästbloggning av mimmi, fast jo det var det.. jag kände att uppdateringen kommer bli dålig endå, så mimmi fick slänga in en liten gästbloggning  lite kul va? att inte bara jag bloggar utan mina vänner också..

Nu är dagen avklarad, slutade vid halv 8 ikväll. fick säga hejdå till våran bästa lärare cecilia. mycket tårar kom, och mycket fina ord av B-gruppen som läste upp det. jättefint av er! det blev inte riktigt känsligt som förra gången, jag grät väldigt mycket när vi gav presenten ifrån oss, men idag var det inte så mycket. visst kommer jag sakna henne så otroligt, men det vart inte lika jobbigt idag, vet inte varför..

Men cecilia kommer alltid finnas i 9:3's hjärtan, helt klart! ♥

Som B-gruppen läste upp, eller två av dom alla, var att man kunde prata med henne om allt, vad det än var så fanns cecilia alltid till hands att prata med. så har jag känt hela tiden, hon har förstått mig bäst! nästan så man blir ledsen bara man skriver här.. Tack iallafall cecilia för dom åren du har vart här med oss, vi önskar dig alla en stor lycka i framtiden och även om du inte ser det här, så betyder du så oerhört mycket för oss alla, tusen tack ännu en gång! ♥

HÖSTLOV NU!! hur underbart som helst ;-)

Har nyss pratat med kompisar i telefon. en efter en, haha! men skönt att prata av sig, och också veta att dom förstår mig vad det än är om, och orkar lyssna på allt man har att säga.. snackar alldeles för mycket vissa gånger, haha

Ner nu, ta bort sminket som har vart på alldeles för länge (ovan).

puss / E'

storken gästbloggar!

tjena mors, storken här! ;) just nu är emily här hemma hos mig och hon plattar mitt hår, vilken tur vissa har!
snart ska vi fixa oss lite, sminka och klä på oss sen är väll klockan dax att börja gå till skolan och sen är det dags för galakväll med massa uppträdanden och sen får vissa priser och sånt, hoppas vi får priis, eller hur emily? ;)
nu ska vi spela spel på datan!
hare bra alla, pussssss♥

en gammal bild på mig och mimmi sen somras



En gammal bild på mig och mimmi! den är tagen i början av sommaren tror jag? ♥

Jahapp.. sista dagen imorgon, sen är ett efterlängtat HÖSTLOV här! känns riktigt skönt, för 1 veckas lov sitter väll aldrig fel, och så kan man samla krafterna ordentligt, även om det BARA är 1 vecka. men vi får helt enkelt nöja oss med det  ;-)

Drar hem till mimmi imorgon och fixar mig tillsammans med henne. så några bilder kan dyka upp, eller så gör de inte de. men jag ska försöka få med mig kameran. kommer få lov att ha koll på väldigt mycket vad jag ska packa. men tar allt imorgon! vi börjar kvart över 4 imorgon, så lite sovmorgon. tänkte dra till mimmi redan vid 10-11, så vi båda har tid på oss. ska fixa henne lite, och hon på mig! team work!

NU, sängen! måste först ner och ta ur handduken som sitter på huvudet, nyduschad!  och sist rengöra ansiktet.

puss / E'  GODNATT!

Allt ändras, både på de onda och de goda..

Men jag står här, på samma plats som förut.. jag har en känsla över att jag för en gångsskull är stolt över mig själv. jag kan om jag vill, och jag är en sån som inte ger upp i första taget, absolut inte! jag har haft mina vänner till hands hela tiden, det är tack vare dom jag har klarat det, till en viss del..

Dom finns fortfarande kvar, och jag för dom! kommer aldrig kunna tacka dom tillräckligt, men ni vet hur tacksam jag är! ♥

Var stark, och vad du än säger, ska orden komma från DIG och ingen annan. det lönar sig i slutändan endå!
(menat till alla)

puss / E'

tummen upp och tummen ner!



Tummen upp:

* Träning med mina älskade vänner
* Sista skoldagen imorgon
* Lagkväll på lördag
* Fotas med familjen på lördag, som ett familjefoto
* Elin blir hela 15 imorgon! ♥




Tummen ner:

* Kalla dagar, kallt hela tiden..

Kommer inte på så mycket mer!

Ska jag forsätta med det här?

puss / E'

träning om en timme!



Samma bild igen, minnen verkligen!

Ska iväg på träning strax, eller om en timme så åker jag iväg. ska hinna få i mig lite käk också innan och låta de smälta, håll är inte det man vill ha, oh nej!

Har funderat på om jag ska spela utespelare idag igen tack vare min piercing som är fortfarande väldigt öm. jag behöver svettas lite, vilket jag gör om jag står i mål också, men springer inte speciellt mycket då, utom på uppvärmningen. så funderar starkt på att det blir så idag också, och nästa vecka tar jag igen de ;-) måste träna stenhårt inför kommande matcher!

Ska också slänga in lite tummen upp & tummen ner idag.
Vad sägs om att börja med det ? ;-)

puss / E'

hemma!

Kom nyss hem och nu ska jag tvätta piercingen!

Sen ta på mig myskläder, puss / E'



snart kör killarna match, kom igen!



Drar snart iväg och kollar på match! killarna kör mot lillån, så ska stor heja på hallsta!

Annars har jag inte gjort så mycket. jo, hittat vad jag ska ha på mig. hade inte så stor lust att dra in till stan heller och shoppa nått litet bara, nått klädesplagg sådär. så slog upp garderoben och hittade. kanske inte så speciellt, men orkar inte vara särskilt uppklädd ;-) har man en syster & granne som kan låna ut lite kläder, skor, vågtång så är allt perfekt, och jag hade den turen! tack både eve och tove! ♥

Några kompisar hänger på också och kikar, GO HALLSTA! ♥

puss / E'

now, tove!

// Drar hem till tove en snabbis!

onsdag



Slänger in en härlig bild på kussarna & tessan!
Denna bild är tagen i malmö.. ♥

Så, då var onsdag avklarad. kanske inte så ansträngande med tanke på att vi drog till strömsholms slott och lyssnade på en tjej som berättade allt ifrån tavlor till gamla saker. när vi var klara där, så satt vi ute och frös verkligen ihjäl oss nästan, för bussen skulle inte komma förän om en timme. så vi fick gott vänta ute, för vi var tvungna att dra ut från slottet direkt, för att nästa grupp ifrån våran klass skulle dit.

Men bussen kom tillslut, och hem kom vi. jag slapp också gå långt, eftersom bussen stannar ungefär där jag bor ;-) skönt de! kom hem, fixade lite nudlar och ett varmt fotbad. nu känner jag mina fötter igen iallafall! converse är nog inte det bästa man kan ha på sig när det är såhär kallt ute, och inte tänker man på det, när vi alla trodde att vi skulle va i slottet tills bussen kom. inte riktigt så var de..

Ska läsa lite so, kolla efter kläder till galan och sen kolla vilken slags sminkning jag ska ha!

Dags att sätta igång, och tusen tack till er som har gett komplimanger över min piercing. värmer!

puss / E' ♥

kvällsoutfit



Härlig kvällsoutfit!

Slänger in en bild snabbt här innan det är dags att krypa ner i sängen. ska försöka nå sara också och höra med henne om när bussen kommer hit imorgon, har man det bra så har man ;-)

Sovmorgon imorgon, men tänker därför lägga mig snart endå.. så jag kan vila ut mig extra mycket!

puss / E'


ny kategori


NY KATEGORI!

"Mina piercingar" ♥


bild på min navelpiercing!




Där har ni en bild på min navelpiercing..
Dock är bilden rätt sne, eller den är inte rakt tagen, men spelar nog inte så stor roll ;-) ni ser iallafall, och det är huvudsaken, right?

puss / E'


dagens låt och ett litet inlägg!



Slänger in en dagens låt eftersom uppdateringen inte har vart direkt den bästa..

Vet inte varför jag inte hade någon lust att blogga igår, orkade bara inte.. men jag ska försöka så gott jag kan, och det värsta är att humöret inte är på topp idag heller, alltså blogghumöret! men ska försöka skriva ett lite längre inlägg än igår.

Under dagen har det vart skola och efter skolan umgicks jag med några kompisar. härligt! men enda nackdelen över att va ute nu är att det är hur kallt som helst, mina tår va fast frusna i skorna nästan, haha!

Hoppa in i en varm dusch och göra rent piercingen, sen vidare mot tv:n och spendera kvällen där.

Fredag-chips, lördag-godis, eller hur mimmi ? ;-) haha..

puss / E'

inge blogghumör..

Inge blogghumör just nu, återkommer kanske senare för ett litet inlägg..

puss / E'

en välbehövlig dag med mimmi!

Dagen spenderades med mimmi, och den dagen behövdes verkligen spenderas med henne! en lättnad, något som jag länge har gått och "skrapat" efter, har jag tagit tag i! ♥

Annars.. vi var hemma hos mig ett tag, pratade och så, och sen drog vi till ica för att handla lite gott till en film som skulle slå på hemma hos henne. det vart goda chips vi handlade, och sen fixade vi med tända ljus, ostbågar, chips, saft och en jättegod yougurt ;-) yougurt mitt upp i allt? yes, är det gott så är det..
Det blev en klassiker "tur och retur". efter det var jag en stund med rosanna och mimmi, sen cyklade jag hem i mörkret. lite små läskigt, och att det blir mörkt så snabbt på kvällarna, tummen ner för de!

Men kom hem iallafall, och gjorde rent piercingen direkt.. åt lite mat, och kikade på "ensam mamma söker". ja, det är nog så hur min dag har sett ut ;-)
Lite små lyxiga bilder kom också upp, systemkamera bilder! lånade mamma's kamera ;-)
VILL OCKSÅ HA EN !

Anyway.. ska bädda ner mig nu! men FÖRST, göra rent ansiktet med rengöringarna. börjar slarva med det, inte bra alls!

puss / E'

dagens outfit



Dagens outfit!

Mina nya rosa mjukisar ;-)

lite nyinköpta grejer ♥



Där var lite små inköpta grejer ;-) om ni undrar med sista bilden är för att jag skulle ha det över min navel när jag skulle spela sm. men nu vart det inte så, men kommer ha det på träningar och matcher för er som ville veta ;-) godiset, och de andra grejerna köpte jag igår..

Ha en bra dag! puss / E' ♥

more presents..


söndag hela dagen!



Hej alla läsare!

Och så var det söndag igen, lovely! ♥ det enda är att det finns inge läxor i huset nu, eller jo so:n men den ska vi ta tag i efter lovet, om jag verkligen inte är uttråkad någon dag så jag gör den.

Annars har jag inte kommit så långt idag, ska fixa mig lite och sen kanske dra hem till mimmi OM jag orkar. hon orkar inte cykla hit eftersom de är så kallt ute, och jag kan bara hålla med.. brr!! så vi får se hur dagen börjar, slutar och kommer vara ;-)

Gjorde rent piercingen igår, och det gör ont idag. jag tror det kan vara för att jag gjorde rent igår och rörde för mycket vid den. men men, det går nog över. det är som sagt bara 2 dagar sen jag piercade mig, så självklart gör det lite ont säkert.. blir det värre åker jag in till magic och pratar med dom. så allt går att lösa iallafall!

På med lite mys kläder, och sen hitta på något ;-) puss / E' ♥

Billigt och gott godis!



Lite snabbtagna bilder slänger jag in på bloggen ;-) godiset jag handlade idag, billigt också, blir det extra gott då? ;-) jag och karin tog sällskap till ica för att handla på oss så mycket godis som möjligt, och jag kom hem med nästan ett kilo. hålla "gränsen" med antal kilo godis, det fanns inte med idag ;-) nu var det bara att handla på sig så mycket man ville ha. fy, mår illa bara jag tänker på det, då kanske ni förstår vad jag har gjort idag?

YES, moffat godis. men det är man väll allt värd efter en "hård sista vecka" med mycket prov, muntligt och grejer ? ;-) tycker jag iallafall..

Det här inlägget får avsluta dagen, mer uppdatering kommer imorgon! ♥

GOD NATT !

puss / E'

tack elin för presenten, loveu! ♥



En sen present ifrån elin, men det är väll tanken som räknas ? ;-)

Haha tusen tack gumman för presenten UTAN inslagspapper ;-)
Fortfarande tanken som räknas, älskar dig! ♥

Grattis i förskott, hela 10 dagar yngre än mig!
15 år på fredag, grattis grattis grattis! ♥

puss / E'


lördagsmys!



Bilden förklarar nog lite över det jag ska skriva kort om nu.

Mitt stora feta grekiska bröllop går på tv:n nu, och jag ska nog gå ner och ta sällskap tillsammans med mamma och pappa. en lugn och skön kväll! har också hunnit ta en lång & varm dusch, satt väldigt fint ;-) har gjort rent piercingen också, FÅR INTE GLÖMMAS!

Så nu är det bara att krypa ner i soffan med en mysig filt, godiset jag köpte idag på ica, good price ;-) och lite ny poppade popcorn ;-) gott va?

Ha en riktigt bra kväll, lördagsmys! ♥

Ska försöka få upp det jag köpte igår, eller fick av mamma när vi gick på stan en stund ;-)

puss / E'

Lördag



Hej alla läsare! ♥

Ingen sm idag.. massa krångel, f*n ! men kanske var lika bra med tanke på min navelpíercing. det hade nog inte vart speciellt skönt att kasta sig på magen eller få ett hårt skott på magen, aj aj aj! men jag som längtade endå riktigt mycket till idag. aja, det kommer väll flera tag eller ? ;-) heja skälby endå!

Har hunnit vara i nibble och kollat på när tove & natha dömde, duktiga tjejer ;-)
Dom dömde små tjejer, så söta! och nu ska jag iväg igen och kolla på herrarna och direkt efter det är det damerna. får se hur matcherna går för dom båda. vet bara att damerna ska möta forsby, soo ;-)

Har sett att några är nyfikna att se hur min piercing vart! jag ska försöka fixa en bra bild senare, tycker bara att det är kul att ni vill se ;-)

Ha en underbar lördag!


puss / E'

piercad & klar!



Nu har jag äntligen tagit, aj aj aj ;-) nejdå, så farligt var de inte, men det gjorde lite ont om jag själv får säga de. men nu är det över, och vart faktiskt nöjd ;-) kan inte se så mycket nu, det är lite små svullet, men det kommer gå ner senare..

Skola idag, men en väldigt kort dag fast jag gjorde engelskan. sista lektionen med cecilia, och självklart fick hon lite grejer med sig hem av min grupp, C-gruppen. ett STORT, och då menar jag ett jättestort kort med en text på ena sidan och sen har alla skrivit sina egna namn på andra, och 3 olika grupp bilder på oss alla. sen fick hon choklad hjärtan, och jättesöta blommor och sist egen gjorda badbomber som vi gjorde på no:n.

Jag trodde inte att det skulle bli så jobbigt med tanke på att vi ser henne på kulturveckan, men hon blev jätte rörd över texten och allt vi gav henne. tillslut tror jag ingen kunde hålla sig för att tårarna skulle komma. så himla tråkigt att bästa läraren ska sluta, cecilia är grymt bra! det blev en kram till alla, och tårarna rann hela tiden, så sjukt jobbigt! men som hon sa: "ni kommer alltid finnas i mitt hjärta♥". det tar jag med mig hela vägen! tror dom andra också gör det! vi kommer sakna dig!

Ska ta det lungt en stund innan jag drar på en mysig lagkväll hemma hos natha!♥

Grillad kyckling och potatiskroketter med bea sås blir idag, muuums!

puss / E'

lite presenter! ♥



Min underbara parfym som jag fick av mamma och pappa! ♥



Presentkort på magic line. ÄNTLIGEN SKA JAG TA! imorgon blir det, spännande ;-)

Lite av alla presenter jag har fått, lite mer kommer sen ;-)

puss / E'

födelsedags-outfiten! ♥



Tisdagens outfit, födelsedags outfiten!

Vad tycker ni ? ;-)
puss / E'


bakverk! ♥




Här kommer 3 olika bilder på lite bakverk som jag bakade till min födelsedag ;-)

Ser gott ut va ?

puss / E'

tusen tack för alla gratulationer på facebook och här på bloggen ♥ !


pluggpluggplugg

Hej igen!

Skriver ett snabbt inlägg nu innan jag stänger ner datan.
Pappa ska fixa lite, rensa hela datan så den går mycket fortare än vad den gör nu. fort går den nu, men ännu fortare skulle vara hur bra som helst.

Uppdaterar KANSKE imorgon. träning med skälby, och som sagt, vet inte om jag ska vara med för all plugg. fan fan fan!

Aja, vi får se imorgon, puss / E'






500 kr av farfar! ♥

Har fått lite av varje av mamma & pappa och farfar kom hit för ett tag sen och gav mig 500 ;-) dagen känns helt klart bäst! åt god mat som valdes av mig, kött & potatis, och nu blir det mys framför tv:n med familjen.

Pluggat har jag gjort, skrivit tack till alla 100 som har grattat mig på facebook, och nu ska jag pyssla om mig själv ;-) puss / E'


bilder på presenterna?

Bilderna på presenterna kommer senare förmodligen.
Plugga är det som behövs och gäller nu, so lets go!

puss / E' 

MIN DAG IDAG!

MIN DAG IDAG, HELA 15 ÅR! ♥

KÖRA MOPPE, CYKLA UTAN HJÄLM, EVERYTHING 
TACK ALLIHOPA FÖR ERA SÖTA GRATULATIONER PÅ FACEBOOK OCH I SKOLAN, SÅ SJUKT TACKSAM!

Dagen har varit toppen, men forsätter inte lika. dags att plugga innan top model börjar!

puss / E'

sweet fifthteen!



MIN DAG IMORGON, WIHOOO! ♥

hemma från fagersta!



Nästan nyss hemkommen ifrån matchen mot fagersta som slutade 5-4 till dom. udda målet verkligen, men vi tar dom nästa gång. för vi har iallafall 2 hela gånger till och möta dom. så inget att deppa över, bara att tagga till nästa. gjorde också min första assist till tessan, rätt grymt faktiskt om jag får säga de ;-) händer väll inte så ofta att målvakter gör assister? eller har jag fel ? anyway, får 1 poäng för det  

Drar kanske vidare och kikar på match i västerås, kommer hem sent så uppdaterar nog inget förän imorgon. puss / E'

match snart!

God morgon, eller god eftermiddag!

Ska proppa i mig lite mat snabbt nu innan pappa kommer och hämtar mig.

Som dom flesta vet, så har vi match idag mot fagersta  första seriematchen också, riktigt kul! självklart berättar jag senare om hur allt blev, efter att jag har blvit firad och fått ännu fler paket

Ha en jättebra söndag, solen skiner! puss / E'


match imorgon!



Tagga inför matchen mot fagersta imorgon,

Men nu, dags att krypa ner i sängen, läsa lite på no:n och sen vila ut tills morgondagen. En höstpromenad ska hinnas med innan också!

GODNATT. puss / E'

ett gulligt armband av syster!



Fick bla ett gulligt armband av min kära syster idag! ♥

Fick pengar också, och det som råkade ligga i bakrunden, haha! som sagt, en typisk 15 års present, eller vad säger ni ? ;-)

Forsätta och lyssna lite på musik och sen krypa ner i sängen för att samla krafter inför matchen imorgon mot per-ols! TAGGA

puss / E'

dagens outfit!



Dagens vanliga outfit!

puss / E'


ge mig sommar!!



JAG SAKNAR SOMMAREN !! ♥

Som det står, så saknar jag värmen vi hade i somras, ja allt verkligen!

Nu börjar kylan komma, och det är säkert redan minus grader ute, härligt, kan man nog inte säga..

Men ska försöka hålla brännan kvar, solarium nån gång den här vintern, NÅN GÅNG, så ingen tror att jag är en som solar hela tiden, absolut inte!

Plugga vidare på no:n och svenskan också. halva släkten drog för ett tag sen, och är jättenöjd över alla presenter. har fått allt ifrån navelpiercingar till pengar och massa annat ;-) resten av släkten kommer imorgon, och imorgon spelas också första seriematchen i 94 serien mot per-ols i fagersta. bara att tagga inför det!

Nej, plugga nu och sen käka lite mat som pappa snart kommer hem körandes med, tror ni rent utav kan gissa vad det blir ? ;-)

Ha en jättebra lördagskväll, så uppdaterar jag senare, KANSKE!

puss / E'

2 dagens låtar!




Nu skickar jag in 2 dagens låtar, visst är dom gamla, men riktigt sköna faktiskt!

Hoppas ni gillar dom, och släng in en kommentar om vad ni tycker



puss / E'

plugga på lördag?



Hello everyone! ♥

Hoppas ni hittilis har en bra dag. min har nästan inte börjat, eller jo det har den väll, men har stått och bakat hela morgonen från 10 iallafall. men nu är det klart, och bilder ska hinnas komma innan några ifrån släkten kommer. både idag, och också imorgon ;-)

Nu ska jag ta tag i no:n & svenskan. finns nog inte så mycket tid till det sen. jo kanske ikväll, men hur kul är det att plugga då? är nog aldrig så kul att plugga, men lika bra att ta det nu, så jag kan allt till no-provet som vi har på torsdag och svenska muntligt på fredag. pluggapluggaplugga!

Ha en jättebra lördag, och passa på att gå ut i det härliga höstvädret!

puss / E'

godnatt!

GODNATT MINA UNDERBARA LÄSARE ! ♥

inte långt kvar tills 15-års dagen!

Hej alla fredagsmysare

Som jag skrev tidigare i ett inlägg var att jag drog iväg och lattjade lite innebandy tillsammans med några kompisar. så kom hem vid kvart i 6, och hoppade in i duschen direkt innan moster & kusinerna kom. bilder på grejerna får ni sen, fick bland annat en navelpiercing, så nu är det bara att ta! får vänta tills tisdag, eller efter ;-) glöm inte, 19 oktober, MY BIRTHDAY!

Vi spenderade kvällen tillsammans, med tacos också. sminkade amanda, testade på lite över vad jag hade lärt mig sen jag var på make up store. gick väll helt okej bra, måste lära mig meeeeer!

Som sagt, jag vet inte om jag ska försöka komma in på stylist&frisör eller köra på något annat? får mer och mer panik över det, alla poäng man samlar ihop också. jag har ingen aning över hur mycket jag kommer lyckas höja mig eller sänka mig. sänka mig gör jag nog inte, får hoppas på de bästa

Ska ta tag i no:n nu, eftersom hela dagen imorgon blir det besök av några i släkten & massvis med bakning. bagare för hela slanten kan man säga ;-)

Och på söndag är det match och ännu mer firande för mig, och på tisdag firar mamma & pappa mig ;-) paket varje dag, helt okej

Lyssnar på spotify nu, men ska snart kila mot mitt rum, puss / E'

extra träning nu!



Nu drar jag vidare och extra tränar med några stycken, ska möta upp mimmi också ;-)

Så jag uppdaterar senare ikväll, bad uppdate I know.. ni vet nog varför ;-)
Tränat hela veckan & match på söndag, känns som om jag inte kommer hinna vila upp mig, men det gör inget, bara att köra på!

Tacos kväll med moster & kusinerna. blir firad idag, imorgon och på söndag, och min dag börjar närma sig mer och mer, 15 år!

puss / E'

spotifyyyy

Lyssnar på spotify för fullt och läxorna är klargjorda!

Dags att krypa ner i soffan med myskläder och sen ta tag i so:n en sista gång tills imorgon ;-)

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men som jag har märkt så är jag inte själv över att inte ha sånt blogghumör idag, så återkommer imorgon förmodligen. träning med skälby imorgon också.

puss / E'

dagens låt!


måndag

Hej alla fina läsare ;-)

Vad tycker ni om den lilla ändringen här på bloggen? jag kände att det var dags att göra lite nytt på bloggen, så bestämde mig för den här bilden som ni ser på headern. bilden är tagen när jag och mimmi var och tog massor med härliga höstkort. vad tycker ni om ändringen? jag ville försöka få med höstfärger, men det blev svart bakrund och nästa gång kanske jag kör på ljust ? vem vet ;-)

Skola idag som varje måndag.. gjorde hemkunskapsprovet som jag skrev på alla frågor. kände mig nöjd när jag lämnade in den, och det räknas väll ? ;-) satt kvar sist av alla, som alltid! haha till och med elin känner mig tillräckligt bra, så hon skrev på sms: som vanligt att du sitter kvar sist av alla ;-) yes, så är det.

Träning snart, men plugg först. so & engelska. har man gjort prov efter prov så kommer ännu mer, gillas verkligen inte!

Nej, plugga nu innan pappa kommer hem stressad och skriker att vi ska åka. mat måste jag också hinna få i mig, kött & potatis, gott ;-)

puss / E'


söndag

God morgon, eller god förmiddag alla läsare!

Vad har ni för planer idag ? Mina söndagar brukar oftast se likadana ut, som att göra klart saker, städa, plugga och ja sånt som måste hinnas bli klart innan en ny vecka börjar ;-) jag tycker att helgerna går så sjukt fort, men det är bara att längta till fredag som alltid.
Näst nästa vecka blir jag hela 15 år! då är jag inte en av dom minsta i klassen längre, iallafall för en stund, utan 15 som nästan alla andra. vissa fyller senare än mig, och dom flesta inte ;-) men men, 15 blir jag, och som mimmi sa igår till min önskelista jag hade skrivit lite på "det är bara dyra saker du vill ha", exakt! jag önskar mig en ny säng, en större, äkta guld smycken osv.. ska också pierca naveln på fredagen, eftersom jag fyller på tisdagen. dom är väldigt noga med åldern, så nu får det bli några dagar efter jag har fyllt, känns helt okej endå!

Har suttit med hemkunskapen i ungefär 1 timme, lite mer tror jag allt att det blev. tar en paus nu, så det blev perfekt att blogga lite. har också hunnit med alla kommentarer, så som jag vet så har jag inga mer kommentarer att svara på, annars är det bara att säga till ifall ni har väntat på något kommentarsvar ifrån mig.
Ska forsätta plugga snart på hemkunskapen, nästan allt sitter, men det är bara några få jag måste plugga stenhårt på, och sen får mamma eller pappa förhöra mig ikväll.
Ska också hinna med en härligt höstpromenad med chica också, älskar hösten verkligen! den friska luften, och min födelsedag börjar närma sig, och ja hela hösten är extremt mysig! love it.

Plugga sen promenad, och vika mina 2 tvättar jag tvättade igår, duktigt va?
puss / E'

läker efter tiden..

Nu blir det kanske för mycket uppdatering, men lika bra så har ni något att läsa och sen försöker jag samtidigt ta igen mina missade uppdaterings dagar!


Det var något jag visste jag kunde släppa efter en lång stund, något som betydde så otroligt mycket men endå inte kändes så mycket värt att må dåligt över.
Jag har gått vidare, men tänker tillbaka på allt som var för LÄNGE LÄNGE sen.

Som man brukar säga:"Det läker efter tiden". ♥

puss / E'

välja linje på gymnasie?

Jag och mimmi bjuder på en störts skön bild på oss båda ;-)

Texten har ingenting med bilden att göra, men ni som nu går i klass: 9 har nog fått väldigt mycket information om gymnasium osv? jag har 3 olika "inriktningar" jag vill gå. helt olika, men endå 3 stycken som lockar mig så otroligt. jag har alltid velat ta hand om barn, små bebisar (för tidigt födda eftersom jag är det). men sen är jag sugen att bli reseguide eller make-up artist. ni hör ju själva, helt olika och jag kommer förmodligen sitta där bland alla andra i sista minuten och bestämma mig. så ni som kanske är lite äldre och kanske går någon av dom här utbildningarna kan väll slänga in en kommentar och berätta lite?
Börjar redan få lite små panik, hur blir det sen då? värre..

puss / E'

UPPDATERAT!

(nyss ätit jättegoda vindruvor, så det är därför det fick bli en bild på det i det här inlägget)


Otroligt, helt otroligt att mina underbara läsare orkar med min dåliga uppdatering! men jag ska skärpa mig, och det har jag sagt ett antal gånger, men stor skärping! ett inlägg per dag måste jag få in OM jag inte har massvis med läxor att göra, det går som sagt före, det vet ni också om ;-)

Hej förresten, och tack för att ni håller er kvar här på min blogg, och läser den mer än vad jag uppdaterar. tusen tack! dåligt av mig över det, och mer dåligt över att jag inte kommer ihåg exakt nu, sist jag bloggade. så jag kan nog inte ta alla dagar att berätta om, men tar gårdagen och idag då, lite kortfattat så ni slipper läsa en hel roman, dom flesta vet att jag oftast är väldigt bra på de ;-) haha! nej, men till "ämnet" vi pratade om..
Gårdagen så var det skola & so-muntligt. det blev stelt i början, men kom igång efter ett tag. våran grupp skötte oss riktigt bra, och jag är endå nöjd på något sätt över det vi prestera! fick ett smile ifrån cecilia efter hon gick, ett tecken på att hon tyckte det var bra? jag har ingen aning, men har jag lärt henne rätt, så var det nog bra ifrån hennes sida ;-) det återstår och se helt enkelt. Mimmi hängde iallafall med mig efter skolan eftersom hon skulle sova hos mig. vi gick ut på en härlig höstpromenad med chica och fixade mysigt i mamma&pappa's sovrum eftersom vi sov där inatt ;-) en stor dubbelsäng för oss, riktigt skönt faktiskt! vi umgicks lite med en killkompis på kvällen, kollade på skräckis: "the dead silence" eller nått sånt var det, och sen gick vi ut, snackade om allt och inget och bara va ;-) en härlig kväll!

Idag så vaknade jag brevid mimmi och hon drog nästan direkt för att duscha och käka lite. jag hann städa efter oss, och tvätta 2 maskiner som behövdes ;-) städade också rummet, och plockade lite överallt i huset. typiskt mig, börjar jag så kan jag heller inte sluta haha! men mimmi kom tillbaka senare och vi gjorde allt ifrån att bara sitta och slappa framför tv:n till att baka. idag blev det torgfia som blev jättegott! vi drog senare till ica, och mimmi små handla en chokladkaka och sen drog vi åt varsitt håll. blev att laga mat när jag kom hem, men syster tog över det, lika bra!
Tog tag i pluggningen då, hemkunskapsprov på måndag. PLUGGA PLUGGA!

Så ska forsätta plugga som jag har gjort nästan hela dagen, och som blir hela dagen imorgon och lite nu ikväll. ska det sitta bra, så ska jag också plugga stenhårt, nu är det skärpning!

Ligger så pass mycket efter i alla kommentarer, så kommer svara på allt lite då och då.
Hemskt ledsen för det med, förlåt förlåt..

puss / E'


Långt inlägg med mycket innehåll i

Härliga höstbilder jag slängde in på mig och mimmi va ? ;-)
Hösten är egentligen sjukt underbar när man väl är ute, som jag och mimmi kanske tar kort och har de bästa sällskapet. visst, de är kallt, och kallare kommer det och bli men jag tycker hösten är för underbar annars! dels för det jag berättade nu och sen att min födelsedag närmar sig mer och mer, 19 oktober!



Kommentarerna ligger jag långt efter med, så förlåt för er som har väntat hur länge som helst, ska ta tag i det snart! och sen blir det ytterligare en rensning på datan av bilder, lite av varje ska jag föra över till hårddisken, och jag hoppas jag verkligen får en liten hårddisk när jag fyller år, så jag slipper dela med hela familjen.
Har hunnit duscha ikväll, kollat på ytterligare ett avsnitt av ensam mamma söker och forsattit min dags och kvälls "vana". jag var på make up store som ni alla visste igår, eller ni som kanske har läst om det här på bloggen. det gick jättebra och jag slängde som sagt in en bild på mig, mimmi och rosanna. älskar er! men så köpte jag för samma belopp som allt kostade, fick jag köpa vad jag ville till den summan. och eftersom jag inte sminkar mig alls, förutom vid vissa tillfällen så köpte jag rengöringar. jag började igår, och det ska man ta varje morgon och kväll! vi får se hur det blir med de när skolan sätter igång igen, men jag ska försöka hinna med det på morgorna. jag har vart jättedålig förut att ta hand om min hy, men nu ska det bli en ändring på de ;-)
JUSTJA! alla grejer jag köpte igår i stan måste komma upp på bloggen. har en hel del och göra, och sen all plugg.. som ni vet, skolan går i första hand och bloggen efter, satt imorgon är det plugg&träning som gäller.
Jag och mimmi bestämde att tisdag ska vi vara väldigt duktiga och plugga tillsammans eftersom vi är tillsammans i en liten grupp på so:n tillsammans med 3 andra. jag som har vart borta, ska få lite info av mimmi hoppas jag och imorgon på lektionen ;-) redovisning av politik på onsdag, great! PLUGGA.


Sova nu, uppdaterar KANSKE imorgon, håll utkik ifall att ;-)
puss / E'
BIG LOVE ! ♥

Höstbilder med mimmi !


sitter hemma hos bebisarna måård!




Sitter hemma hos bebisarna måård och ska precis dra hem till mig ;-)

Ni ser också min sminkning idag från make up store. några frågor?

puss / E'

praktikveckan är avklarad!

Haha riktigt snygga!
Hej alla underbara läsare!
Är ni lika trötta som mig efter en hård dag? dom flesta kanske har slutat tidigt, eller som allra bäst vart lediga? jaja, inte var de så lyxigt för mig inte. började 8 och slutade 4. fredagar var tydligen dom stressigaste dagen på veckan eftersom det är oftast är mest folk då, och mycket riktigt. när ica öppnade och jag och michelle gick in för att byta om till praktik tröjorna så kom de in mer kunder än vad det har gjort tidigare i veckan, alltså så tidigt. fattar fortfarande inte vad som är själva menningen att handla redan klockan 8 på morgonen? hel tokigt verkligen!

Men iallafall, praktikveckan har gått extremt bra, och jag är väldigt nöjd över veckan. har haft jättekul med michelle, och som jag skrev tidigare, hade de inte vart för att michelle va där, så vet jag inte alls hur veckan hade vart. vi båda umgicks så pass mycket, att vi samtidigt lärde känna varandra så mycket bättre än tidigare ;-) jättekul!
Släkten var nyss här, eller för ett tag sen. käkade tacos och sånt ikväll som jag skrev, jättemysigt! och jag gick upp innan dom hade dragit för att jag va helt slut. skulle leka med zacke (min kusin), men la mig på golvet helt slut. så nu förstår jag varför mamma är ihjäl efter speciellt fredagar, haha. imorgon kanske man kunde ha sovit ut, men nej då ska man iväg till stan. runt 20 över 9 hämtar vi upp mimmi och sen vidare till stan för att bli sminkad där. bilder kommer på det om ni är nyfikna! ska också få lära mig olika saker hur man sminkar och så, så om ni har några funderingar sen så kan ni fråga så ska jag försöka besvara så gott jag kan ;-)
Nej, längre inlägg kan det inte bli, nu är det dags att sova.
Stan med mimmi imorgon, längtar!
puss / E'

fredag



Sommaren 2010 ♥

Hej alla läsare!

Sitter nu på lunch som igår ;-) sista dagen på praoen, och de känns både skönt och tråkigt. har inte alls nån lust att dra till skolan nästa vecka, men vad ska man göra? det har vart sjuktkul här verkligen, tack vare michelle har praoen vart jätterolig! även om vi inte har fått jobba tillsammans så mycket (bara i måndags och idag) så har det vart jättekul endå.

Idag så får vi plocka upp varor från olika vagnar. Vi har gjort snart 2 stycken om inte 3? och nu har vi en som vi håller på med och 2 till som vi ska göra innan de är slut på dagen. vi lär nog hinna klart med båda, men vet inte om vi får sluta då eller forsätta med något annat? vi får se ;-)

Åker in till stan imorgon och blir sminkad på make up store. med mig har jag mimmi, jättelängsen vi hittade på något så det blir en hel dag med henne och sen sover hon hos mig också. efter jag har blivit sminkad ska vi fika med några kompisar, jättekul! jag ska shoppa lite vintergrejer, som mössa, vantar, sjal (gina & h&m). självklart delar jag med mig om allt sen, tar kort och lägger upp ;-)

Vi får också besök av morbror med familj ikväll, tacos kväll! mysigt va ? ;-)

Ska också ta tag i pluggandet, hemkunskap & so:n SOM MIMMI INTE FÅR GLÖMMA TILLS LÖRDAG! (glöm inte de mimmi haha)

Ta med so:n och engelskan, tack haha ;-)

HA EN RIKTIGT BRA FREDAG, FREDAGSMYS FÖR FULLA MUGGAR!

puss / E'


RSS 2.0