19:16 sommar !

Hellojsan alla fina bloggläsare

underbart att jag börjar blogga lite som vanligt igen va ? har känt vissa dagar att bloggen får helt enkelt stå stilla ett tag, har tappat lusten & har ingen aning om varför. men jag ska försöka blogga för er, för er som kikar in och läser min blogg. dagen har inte alls varit något speciellt. som jag skrev tidigare så har jag legat hemma och varit sjuk. är fortfarande lite halv krasslig, så säger inge mer med det, jag menar om jag åker till skolan eller inte imorgon. om man har planer inför hur man ska göra imorgon så blir det endå inte som man har tänkt sig i slutändan.

sitter ute på altan och bloggar idag faktiskt. kände att det var kanon väder för det. men nu börjar solen gömma sig, och det börjar blåsa lite små kyligt, så ska nog ta med min data & mig själv in. ska ta en skön & lång dusch idag. känns som om jag behöver det, även fast jag duschade igår. vill ju hålla mig fräsch nu på sommaren, eller det vill jag hela tiden. men tycker det är extra skönt att ta en dusch när man inte har mått så bra under dagen ♥

ska göra lite ändringar på bloggen. så som bilden, texten, kommentarerna. m.m.
ska ta hit mimmi eller någon som kan fixa det. jag är då inte så speciellt duktig på det. men har mina underbara vänner till hjälp hoppas jag ;-) haha!

ha en forsatt trevlig måndag, puss / E'

ja just ja. mejlade min so-lärare om so-provet, och jag skulle få göra det på onsdag. hon var nämligen också hemma och var sjuk. så vi skulle fixa det, super glad för det !

13:42 home !



spanien 2010 * bilden: min syster, izac, jag, min morfar & zacke !

ja nu har man kommit hem. vi landade i sverige i lördags, men har inte alls orkat blogga. har haft så mycket med att packa upp, läxor, ja allt vad man kan tänka sig. och nu, första dagen på skolveckan, det sista också innan teman, så blir man sjuk.. vi ska inte gå in på detaljer, men jag är hemma och är sjuk, och vet inte alls om jag ska gå till skolan imorgon. skulle göra ett so-prov idag, ett prov som jag faktiskt ville göra. det suger att vara sjuk.. jag blir nästan aldrig sjuk, och när jag väl blir det så är det på en dag som man måste få saker gjorda i skolan. har muntligt i spanska imorgon också. aja, jag ska inte grubbla mer på det ;-)

ska berätta lite om spanien. det har varit underbart att få träffa morfar & hans sambo, samt hennes dotter. när vi kom dit, som jag sa tidigare så visste han ingenting. så jag hoppa ur i bilen och sprang in till honom efter att mamma ringde och pratade och sen sa hon att hör du någon tuta med bilen ? och han hörde det, och då sa mamma att "vi tänkte komma och hälsa på dig." så som jag skrev så sprang jag in till honom och han tog tag i mig och börja grina. såklart var det glädjetårar, men jag kunde verkligen inte hålla mig så mina tårar rann också precis lika mycket. har aldrig sett min morfar vara så glad över en sån sak. och han kramade mig hur hårt som helst, ett tecken på att han har saknat oss. jag saknar honom redan ! vi har också gått runt lite i bergen där han bor, shoppat lite smått & gott, och på hemresan innan vi skulle åka till flygplatsen så hände det lite privata things, sånt som jag ABSOLUT inte vill ta upp här. mår dålit över det ! fy..

ska ta en nypa friskluft, måste ut med chica (hunden) strax.. 

puss / E' 


22:58 SPANIEN!

har kommit fram till spanien nu, underbart !

vädret är då inte lika underbart, men det skulle kanske bättras på imorgon så isåfall blir det steka hela dagen låååång. hoppas alla har det bra där hemma. ska lägga mig nu, så det blev ett snabbt inlägg. syster har redan hunnit krypt ner, fick lov att dela säng med henne.. men det spelar ingen roll, vi har blivit så stora så haha !

 

god natt, puss / E'

 


långt inlägg. 22:14



världens underbaraste izac !

hej alla underbara läsare ;-) jag vet att jag inte alls har uppdaterat något på nästan en vecka. men som alltid så är det mina läxor som har tagit min tid. jag har haft prov & muntligt. det är väldigt viktigt att jag tar tag i det, så därför la jag bloggen åt sidan ett tag.. jag har fått göra lite prov och sådant innan alla andra för att jag drar till spanien inatt. det ska bli underbart hoppas jag, men hemlängtan kommer det verkligen bli. men får stå ut i 6 dagar, jag fixar de. min morfar har som sagt ingen aning om att vi kommer, så längtar till att se hur han kommer reagera. haha ! kameran är med under hela resan, så bilder ska laddas upp här när jag är hemma. & ja, nu när jag endå bloggar så när jag kommer hem så har jag 1 prov i so, och muntligt i spanska som jag kan höja mig i. jag kan få VG i slutbetyg om jag fixar det. så jag måste verkligen det !

alla dagar som jag har missat skriva på orkar jag faktiskt inte berätta om, eller rättare sagt, jag minns inte ;-) igår minns jag. så jag ska berätta lite om det & idag. igår så drog jag in till stan med tessan, eller jag mötte upp henne där. vi shoppade sommarkläder, och vi hittade rätt mycket till oss. men tiden rann iväg, så det blev väldigt stressigt tillslut. vi åt på underbara spicy hot, älskar den maten & sen köpa skor med mamma som vi mötte upp. jag har köpt: en blommig kjol, linne, leggings, 2 par skor, 2 tub toppar & EN BIKINI. jag tror det var allt, och jag är väldigt nöjd. har dessutom pengar kvar på kortet, så det blir att dra in till stan efter spanien. ja, och efter stan så drog vi hemåt till mig, och jag och tessan kollade lite på tv innan vi gick ut och hade våran utekväll. det brukar vi ta ibland. bara prata av sig, äta gott & bara ha trevligt. tove kom också över, riktigt kul ! vi satt ute ungefär till halv 1, & jag trodde jag skulle dö efter det. haha herregud vad jag var trött. men nog om det, tessan sov hos mig, och ja hon vaknade upp hemma hos mig också. inte så konstigt haha ;-) vi åt frulle ute på altan och planerade upp våran dag halft. jag hann iallafall städa bamse's bur, och sen skulle vi senare dra till norlings för att bada men det slutade med vattenkrig på bakgården hos mig. tove började också med slangen och jag på henne, haha det var underbart. lite senare körde vi med vattenballonger, och då var det jag & tessan mot tove & dennis. haha, vi ägde ut dom totalt ! & dagen slutade med badminton. tack för en riktigt härlig dag tjejer & dennis, haha.

packar inför det sista nu innan inatt. sova i bilen blir det garanterat. vi får också sällskap med oss. zacke, izac (på bilden), anderas & ella. hoppas ni får det bra här i sverige, vädret håller nog i sig.. fast i spanien ska det allt vara varmare. yes ! & det sista, ska också köpa lite gott på tax free som jag hoppas är öppet. ska handla in en parfym för en gångsskull ;-) härligt !

ha en underbar vecka, kommer hem på lördag. ni är bäst, glöm inte de !

puss / E'


SILVER ! 22:00

 

våran fina pokal & silver medalj ! så himla härligt & BÄST av oss..

skriver ett långt inlägg snart, men först ska lite bilder komma upp på bloggen.

 

puss / E'


svar på frågestunden ! 18:28

hej hejj
allt bra med dig?:)

ska ja fråga nåt dårå:P

vad skulle du göra om du vann 2miljoner?
din favoritlåt?

vad för slags film ser du helst?:)
hur länge har du träant innebandy?:)

kram


svar:

hej, jodå allt är bara bra med mig. allt bra med dig med ? :)

härligt, nu börjar jag svara på dina frågor..

vad skulle du göra om du vann 2miljoner?

- jag skulle ge lite till min kära familj. självklart skulle jag unna mig mycket godsaker.. nej nu mena jag inte något man äter, utan kläder, spa besök, och ja sånt som man behöver ibland ;-)
skulle också lägga undan lite inför framtiden..


din favoritlåt?

- det finns hur många som helst. men tycker om justin bieber-baby, och edward maya..


hur länge har du träant innebandy?:)

- jag har spelat innebandy i cirka 7 år tror jag. som utespelare ungefär 6 år, och målvakt har jag varit nu i lite över ett år. tycker det fortfarande är lika kul som första dagen jag börja med det. det är som min andra hälft. haha !

Hur gammal är du ? :)<3

-Jag är 14 år, men blir 15 den 19 oktober. :)

lite frågor, men tack till er två som frågade mig det ni ville ha reda på :-)

blir nog ingen mer frågestund, tack och hej !

 

 

 



 

 


Solig & härlig dag igen ! 17:54

Ja, precis som rubriken stämmer in, så vilket väder det är nu. sommaren är äntligen här, och jag njuter för fulla muggar ;-)

dagen spenderades med min extra syster, haha hon är som en extra syster för mig, tessan !
vi hade det underbart tillsammans som alltid. hon kom till skolan och vi gick hem tillsammans. påvägen hem så doppade vi fötterna i kanalen, och sen vidare hem för att lite senare gå till bryggan som inte alls ligger så långt ifrån mig. vi doppade fötterna där med, och pratade om allt & inget. bara tessan & emily snack. vi tog med oss lite olika klädkataloger och rese kataloger. har hittat en liten del av kläder som jag vill ha i h&m katalogen, och tessan med, så vi ska in till stan på fredag och shoppa loss ;-) måste ha nu innan spanien. fredagen & lördagen kommer spenderas med tessan. skanzöbadet öppnar på fredag, så vi ska dra dit kanske på lördag om det är fint väder. & på fredag ska vi till stan, och sen ska tessan sova här. vi ska ÄNTLIGEN ta våran kväll med massvis med prat ute på altan. med tända ljus, filtar & massa gott. livet kan verkligen inte bli bättre då !

angående om lite annat, så frågade min vän johanna idag i skolan om mina videobloggar. jag videobloggade förut när jag hade blogspot. jag har kvar den bloggen men bloggar ingenting längre. så jag vet inte alls om jag vill & har lust att videoblogga något mer ?

vad tycker ni ?

jag ska låta tankarna gå runt lite om det.. jag kommer göra det för eran skull ;-)

 

idag blir det premiär för grillningen ! vi ska grilla något gott kött, som jag känner enda upp till mitt rum att det blir.. ska äta & sen ta en sval & skön dusch. det är väldigt behövligt !

har också nyss pluggat so:n som jag har muntligt i imorgon, och kollat lite snabbt i matten tills imorgon. vi har som nationella.. *suck*

 

ha en underbar dag! ska ta och gå ut en stund till innan solen går ner!

 

puss / E'

svarar på frågorna strax !



FRÅGESTUND ! 19:07



FRÅGESTUND !! bara att låta tankarna flöda ur dig. fråga mig OM allt, ja om det du funderar över ;-)
mitt liv, bloggen, innebandyn osv..? massvis med frågor vill jag ha, så sätt igång !
kommer ha frågestunden tills imorgon!

puss / E'


sol, hallon, mango och läxor.. 17:06

ska dra ut i solen nu, ska också ta med mig en filt, en skål med mango och hallon och mina kära läxor.
plötsligt blev det mycket roligare att plugga ;-) haha. nejdå, men det är som sagt bara att passa på att plugga ute, solen skiner & brillsen ska på..

frågetunden ikväll klockan 7 för er som inte vet de ;-) låt frågorna flöda ur er.. svarar på allt, och är helt ärlig!

puss / E'

15:55 härlig dag !

Hej mina underbara och fina läsare !

Hoppas ni har haft en bra dag, eller fortfarande har en bra dag ;-) vad solen skiner, och väärmer idag. den här värmen har jag verkligen längtat till, och jag hoppas det håller i sig innan söndag, då när jag ska dra till spanien. sen kan det regna här, det spelar ingen roll haha ;-) nejdå, ni ska få det så bra & härligt väder som möjligt också. sitter ute på altan och har laptopen i knät. brillorna är på också, underbart !

äntligen börjar sommaren närma sig.. igår när jag & pappa svängde in hos oss, efter resan ifrån gäteborg så hade det blivit hur grönt som helst. att vi missa det, haha ;-) så det var riktigt härligt. kollade termometern nyss också, och den visa 21 grader, mer mer mer VÄRME ! måste få en liten för bränna innan jag drar. vi får se om det här håller i sig, så skippar jag solariumet. annars blir det att sola solarium på fredag. har nästan planerat upp min vecka. träningarna har slutat, så nu blir det att ta upp tiden med alla studier man har. det är lika bra, nu innan allt. & en sak till. idag i skolan, efter gympan så prata jag md några stycken om när skanzöbadet skulle öppna. ingen hade någon aning alls, men det ska vara snart. så ska kolla upp det, och också köpa kort. fy vad härligt att bada i den här värmen.

 

hmm, ingenting mer att säga för tillfället ;-) ska fixa en frågestund strax, och som sagt som jag sa förut: ingen fråga är fel, så bara att fråga på det ni undrar över ;) 100 % ärlig !

 

pappa ringde nyss, och han ska tydligen beställa mat, så tog en jycklingrulle. vi är helt slut idag, både jag och pappsen. så det blir att slappa framför tv:n ikväll. jag ska vara duktig och göra mina studier ;-) måste bli klart !

ha en jättebra dag ! ska ta lite mango & hallon ur frysen och äta. gott med kallt när det är varmt !

puss / E'

bild grejen på bloggen krånglar, så ska försöka ladda upp bilder ikväll..

 


hemma ! 20:25



hejsan alla underbara läsare !

kom hem idag från göteborg, och jag har fått väldigt lite sömn ifrån torsdag till idag.. så är inte alls på blogghumör, så det blir bara ett snabbt inlägg nu. berättar självklart om göteborg imorgon eller så, och bilder ska också komma.. ska ta fram frysta mango & frysta hallon (bilden) och äta lite. har blivit väldigt förskyld, så ska kyla ner mig med frukt. älskar de !

puss / E'


23:01 GÖTEBORG IMORGON!

hej alla fina läsare!

jag håller verkligen på somnar här. flyttade datan till sängen för att den laddade otroligt segt, och nej jag trodde inte att den skulle ladda fortare här, men jag orkade inte gå fram och tillbaka tillslut, så då är det bra att ha bärbar ibland ;-) ja, jag skulle också ladda upp bild på min ÄLSKADE KLOCKA som kom idag. jag är huuuuur nöjd som helst, och bilder ligger i datan, men ja, bloggen vill inte som jag vill så det hoppas jag att jag hinner med imorgon innan jag drar till göteborg. det ska bli så härligt!

 

nog om det, dagen har varit underbar. (utom skolan, som det var lång dag till halv 4).. egentligen, jag har hunnit med en hel del idag, eller allt jag skulle hinna med:

 

* umgås med målvaktslaget innan göteborg
* packa kassar på ica
* packa till göteborg

ja det är nog de ;-) lite med mycket ! och jag har också hunnit handla lite bilgodis och sånt till imorgon. det blir en lång bilresa.. 2 matcher spelas imorgon. en match klockan 8 på kvällen, och en klockan 10 på samma kväll. wiho!

god natt, ögonen kan verkligen inte hållas vakna så länge till. puss / E'


15:46



bikinin som jag vill HA HA HA HA !!

vad tycker ni kära bloggläsare ? ;-)

det som är så bra med den här bikinin är att man kan ha utan snören också. vilket jag ville. och med snören också, så det är vilket som.. ska höra med mamma om vi kan beställa den idag. måste verkligen ha den i spanien ! ett måste verkligen..

nästa vecka:

fredag-dra och sola. få en liten solbränna innan spanien
lördag-shoppa till spanien
söndag-åker till spanien

underbart !

puss / E'

plugga ! 15:03

nu krånglar det med bilderna igen.. men ska ta tag i pluggningen nu !

måste bli klar med lite till nästa vecka. och eftersom jag drar till götebortg i övermorgon så blir det ingen pluggning då inte. ska bli klar med väldigt mycket i engelskan, ska kika lite på matten, eftersom vi har ett matte-prov imorgon på allt vi har gjort. som ett nationellt prov, fast i 8:an då. och sen skriva om en bok i svenskan, eller olika frågor om boken. kämpa kämpa !

gör lite mer än vad dom andra gör eftersom jag åker till spanien nästa vecka ;-)

 

puss / E'


calippo cola ! 13:59


hej allhopa ;-)

härligt väder det är idag va ? solen skiner, och värmer så det var väldigt varmt att ha jacka på sig idag. ska nog faktiskt ta ut "fodret" i jackan.. det är som en fleece tröja som jag har inuti jackan. väldigt praktiskt !
alla problem är lösta, och hela jag känner mig som ny. det är privata saker, så vill inte ta upp det här..

men iallafall, kort dag idag som jag skrev imorse. men efter skolan, vi fick tillochmed sluta en halvtimme tidigare idag så drog jag,elin och elin till ica och köpte en varsin calippo cola eftersom det var hur varmt som helst, och då sitter inte en isglas fel alls. så det var hur gott som helst, och så köpte jag ett tuggummi paket. lite mini mini mini shopping till mig själv. & angående om shopping, så min klocka har INTE kommit idag. vad sur jag blev. den ska fasen komma imorgon annars blir det inte kul kan jag lova.. jag ska ha den innan vi drar till göteborg som är på torsdag. aja vi får se hur det blir med det ;-) får vänta så länge helt enkelt..

 

ska kolla lite på gamla avsnit av familjen annorlunda som går nu på tv:n.. väldigt kul att se ;-)

 

ha en skön och härlig dag idag. träning ikväll, så uppdaterar när jag kommer hem.

 

puss / E'


tyck till !

ALLA KOMMENTERAR OCH TYCKER TILL !

SKA JAG LÄGGA UT VIDEOSAR OFTARE ÄN BILDER ?
ELLER TVÄRTOM ?

(eller eget förslag, så som: oftare dagens outfit ) <- - bara ett exempel

NI BESTÄMMER

puss / E'


07:30



god morgon alla fina läsare ;-)

ovanligt tidigt att jag bloggar nu.. ska berätta lite varför. jo, jag börjar runt kvart över 9, och jag har inte alls så långt till skolan, alltså tar jag och cyklar idag. morgon solen skiner, så då kunde jag lika gärna cykla, istället för att sitta i skolan i över en timme. då är det mycket skönare att ta allt i lugn & ro, blogga det man ska och kanske slappa lite vid tv:n. det är skönt det med ;-) tisdagar är absolut den bästa dagen på hela veckan. eller nej det är fredag eftersom en helg väntar, men annars är det tisdag. vi börjar sent och slutar tidigt ;-) 9.15-13.10 är tiden som gäller idag. vi fick reda igår på spanskan också att sandra, våran lärare som vi hade men hon blev mammaledig kommer idag och hälsar på. hon ska förhöra oss lite om vårat stora projekt. vi ska redovisa muntligt för henne och dom i spanska gruppen sen. hoppas bara att det går bra !

ja, eftersom dagen inte har kommit så långt än, så har jag faktiskt ingenting mera att berätta.
JO ! haha glömde nästan bort att berätta om bilden jag har. min klocka ska komma idag, 2 dagar ska det ha gått.. så jag hoppas VERKLIGEN att när jag kommer hem, att mitt paket ligger i postlådan och väntar på mig. hoppas den passar ! & en sak till. träning igår gick inte alls bra. jag var inte alls på innebandyhumör. allt var fel igår, och jag har ingen aning om varför heller.. träning idag igen, och träning imorgon med målvaktslaget. ska umgås lite med dom innan göteborg. vi ska spela brännboll ;-) inte alls så jobbigt, så det är bra det. kan jag samla krafterna till göteborg istället. vad jag längtar ! igår på träningen satt vi och prata om det, och pappa stog och berättade vad som gällde osv.. vi kanske ska ner och shoppa, och sen til liseberg. jag säger bara en sak, hoppas vi hinner med det! skulle vara grymt kul om vi gjorde det. hela laget shoppa, och åka karuseller.. haha mysigt!

förra året när jag var på liseberg vann jag en stor chipspåse. jag har kvar den bilden i datan, så kan ladda upp den någon dag om ni vill ? ;-)

nu ska jag inte skriva så mycket mer. ska ner och äta frukost, och sen cykla till skolan.

ha en jättebra dag allihopa ! puss / E'

"dagens outfit" igår..



dagens outfit igår:

svart linne-ginatricot

midjebältet-tradera

glitter koftan-kappahl (köpt för längesen)

leggings-h&m

16:21

hej alla bloggläsare !

vad jag blir irreterad på att man inte kan ladda upp bilder ibland på bloggen.. det är något som är fel, och jag blir verkligen rasande, när man har tänkt lägga ut "dagens outfit" idag.. ni får bilden antingen senare ikväll om jag bloggar då, eller imorgon. den ska fasen upp. jag ger mig inte !

hoppas iallafall ni har haft en bra dag. min har varit som vanlig. härlig att komma tillbaka till skolan efter en skön helg. inte så kul att jobba, det var inte det jag syfta på, utan alla mina underbara kompisar. vad vore jag inte utan dom ? dom gör mig som gladast när jag är ledsen, dom finns ALLTID för mig och då menar jag ALLTID. när jag hade det svårt på valborg så cyklade mimmi hem till mig bara för att prata ut med mig, eftersom jag grät när jag pratade med henne. hur gulligt är inte det ? utan mimmi & mina andra vänner, jag lovar det hade absolut inte varit värt att ha ett sånt liv man har idag. mimmi är en av mina närmsta vänner, och henne vill jag aldrig någonsin släppa! hon är som min syster, bästavän för mig. vi både kör bebisar när vi har som tråkigast. video kommer upp på bloggen sen. det kan förklara allt ;-) jag älskar dig gumman ska du veta ! och alla andra, ni vet vilka ni är, tack för att ni gör mina dagar.

längtar ihjäl mig till göteborg. ska ÄNTLIGEN få umgås med mina lagkompisar igen fast i gbg. liseberg, spela matcher och ha exakt lika kul som vi hade i örebro. jag älskar er tjejer !

tänk vad tacksam man är för allt man har. sån är inte jag exakt varje gång. fattar egentligen inte varför man är otacksam överhuvudtaget ? man lever ett bra liv, har tak över huvudet, får mat på bordet varje dag, har undebara vänner och en familj och släkt. vad mer kan man begära ? förstår inte på mig och andra faktiskt ibland..

har jag inte lite rätt med det jag menar ? ;-)

have a nice day ! / ska kila på träning nu, TRÄNA HÅRT HÅRT NU ! SVETTEN SKA RINNA !

puss / E'


20:33 KLOCKAN!



KLOCKAN ÄR BARA MIN MIN MIN MIN !

pink it's the shit ;-) nejdå, men nu har jag budat klart för den här klockan. jättenöjd faktiskt!

 

vad tycker ni kära bloggläsare om klockan ? ;-)

 

sista inlägget nu. ska kolla på wipeout och sen nanna som jonna säger ;-) haha sötnos !

god natt, puss / E'


slappar-dags ! 18:31



dags för lite avslappnad stund för mig själv !

allt som är på bilden blir till användning idag. det som är längst till vänster är bubbel, jordgubb och det doftar underbart. sen är det hårinpackning, den gula burken, och den rosa "flaskan" är peeling som tillhör med den rosa bollen som man använder för att peela kroppen med. det gröna är  ansiktsmask som är sorten äpple och sen min rakhyvel, den lila ;-) jag fick nog med allt på bilden nu. så nu är det bara för mig att hoppa i plurret. glömde att jag ska ha tända ljus också. mysigt !

puss / E'

runt 7 så ska jag buda på min klocka, ÄNTLIGEN ! (så ni vet det)

min beställning ! 16:45



orkar inte rotera bilden ;-)

har ÄNTLIGEN beställt mina efterlängtade kläder och bikini till sommaren. ser rätt lite ut på beställningen, men det var det jag ville ha.. det skrevs bla upp: bikini VÄRLDENS SÖTASTE, shorts, linnen, ja lite av varje. beställningen hoppas jag mamma postar imorgon. vill så gärna ha det till spanien. min biknini är det viktigaste. vill absolut inte ha min slitna bikini som jag hade förra året. usch fy och blä ! not my style ;-)

 

ska ta tag i plugget nu, har inte gjort det än. har fastnat vid facebook & bloggen. haha som vanligt när det gäller mig ;-) puss / E'


glömde en liten sak..

glömde berätta en liten sak ;-)

när det var skoldans så hade jag för en gångsskull utsläppt hår, ja det var vågigt då som jag redan har berättat. och sen var jag också sminkad. för er som vill se det, så kan jag lägga in det ikväll, eller innan badet och så.

om jag nu lägger ut det, så vill jag gärna ha reaktions kommentarer så ni kan berätta vad ni tycker ;-)
skulle vara jättekul !

puss / E'


16:22 hård träning !



jag just nu ! outfiten idag består av träningsoverallen. eftersom vi har varit och tränat, eller vi har varit och spinnit med hela laget, så blir det min outfit idag. inte alls så rolig, men ville lägga in endå eftersom det var ett tag sen. kanske ska berätta lite om spinningen idag ? ;-) allt gick jättebra ! vi var inte fullt lag, men det var väll tur det eftersom det bara fanns 1-3 cyklar kvar. fast det skulle iallafall ha varit roligare att få med flera tjejer ifrån laget. jobbigt & svettigt, vad vi alla svettades. mamma fick höra av flera stycken sen efteråt att: "såhär mycket har jag aldrig svettats". det var ett tecken på att alla körde skiten ur sig idag. det är hur skönt som helst. och vet ni vad det bästa är ? ;-) ingen träningsvärk får man av att spinna, även hur mycket man kör. det är lite sjukt men så är det. vilket är både bra och dåligt. jag älskar att ha träningsvärk ibland. då känner man att man har gjort det man kunde, och verkligen pressat ur sig själv, men det dåliga är att vissa träningsvärkar kan man nästan inte röra sig. not so good..


mina läxor idag. båda bilderna är tagna nyss, duktigt av mig att ladda över dom direkt ;-)
ska gå igenom fysik-frågorna. har prov näst nästa vecka, men det är bra attt träna i tid med tanke på att jag är i göteborg torsdag-söndag. inga läxor ska med då inte. så bara att plugga så mycket innan och lite efter. har fysikprovet en vecka innan alla andra, ja bara för att jag drar till spanien. det är det allt värt, ;-) ska också skriva rent so-pappret. har redovisning om 1 vecka, så ska skriva rent på datan och sen plugga in det. & också sist men inte minst, så ska jag skriva om rökning. jag ska vara emot att det är lagligt osv.. så ska argumentera som det kallas. om jag vill nå VG i rökning eller kanske MVG så ska jag kunna argumentera klart och tydligt. good luck to me !

hoppas ni får en liten roligare söndag än mig. det blir att plugga & ikväll tar jag ett härligt bad SOM JAG SKA HA NU ! haha, blir aldrig av.. men ska försöka fixa allt i tid. uppdatering kommer innan jag hoppar i och somnar kanske ? nejdå, det tror jag inte. men det är som att ladda på nya batterier i mig. avslappnande & skönt. bra start inför veckan som kommer. skola i 3 dagar, sen är det 2 röda dagar, och göteborg på det. fin fint !

puss / E'


spinning dags ! ♥ 11:14

Hej alla fina och underbara läsare

nu är det spinning dags med laget. vad vi ska pressa hårt nu, eller hur tjejer ? ;-) haha nej men vi ska verkligen träna hårt nu inför göteborg. att spinna ger så mycket mer än vad man tror. det var jo för sig ett bra tag sen jag spinnade sist, men nu är jag igång igen. det var väldigt tur att vi fick tag i en tid innan göteborg. det är min mamma som håller i hela spinningpasset. hon har olika spinningpass för olika som kommer dit, och hon blir bara bättre och bättre så det blir att många kommer på hennes pass, vad man har hört iallafall. jag skulle absolut kunna tänka mig att börja med det, men med tanke på hur mycket jag tränar i veckorna så lägger jag det åt sidan ett tag. hon tränar på en onsdag, då jag har målvaktsträning. satt det gick bara bort det. men nu tog vi det på en söndag med hela laget, istället för att springa ute i spåret så blev det spinning den här söndagen. nu blir det att work work !  haha !

sitter här fortfarande i pyjamas, eller i t-shrirt och shorts. ska ta och byta om, för om en halvtimme ska vi vara på spinningen. kanske dags att skynda sig lite med tanke på hur seg jag är att bli klar. haha.

 

ha en jättebra söndag! uppdaterar när jag kommer hem. har lite saker jag måste göra innan ;-) beställa kläder, städa, rensa garderoben osv.. ja, det blir nog så att jag tar det före. men mera uppdatering kommer komma, jag lovar.

 

puss / E'

 


pictures ! 23:28



nu rasar det in lite bilder här. det är väll bra ?
men ska berätta kort lite om bilderna. den här bilden är det jag & mimmi. min underbara vän. en sån som henne kan verkligen inget slå. hon är en som ställer upp när det än gäller, jag älskar dig !



mitt hår dagen efter skoldansen. jag hade för första gången använt vågtång, och resultatet vart inte alls så knepigt. vart för en gångsskull nöjd över mitt hår. ska nog ta och köpa en sån snart ;-) är jättesugen på att äga en egen. blir kanske att dra in till stan i veckan eller så. för er som inte har testat de, gör de ! jag hatar att ha mitt hår utsläppt, men att ha vågigt gjorde det mycket roligare.



min underbara och söta kusin izak. visst är han söt ? han ska bla med på spanien-resan. självklart så ska min familj med och zacke som också är min underbara & söta kusin och sen min morbror och hans fru. längtar ihjäl mig !


friends i stockholm ♫ vi var där i torsdags, och det var hur kul som helst. stog längst fram så självklart fick man det bästa med sig. (minnerna). andreas johnson ställde sig framför mig, fyfasen vad jag blev rädd men gud vad jag var glad. haha på en och samma gång ;-) han är grym på att sjunga.. & alla andra som var där var hur duktiga som helst.


påvägen till stockholm och påvägen hem ifrån stockholm åkte vi landslagsbussen ;-) självklart påvägen hem från stockholm så satt man på zlatan's plats. inte lite lyxigt va ? ;-) kan bara säga att det var väldigt många som ville sitta där jag satt, men inte ger man bort en sån s´plats inte. så dum är jag iallafall inte haha !



här är den klockan som jag var så ivrig på att jag skulle buda på tradera. visst, jag gjorde det men det var någon som verkligen buda i sista sekundrarna. verkligen in i det sista ;-) men vet till nästa gång vad man inte ska göra och vad man ska göra. har blivit nästan som ett tradera-freak om man kan bli de ? haha ! men iallafall, visst är den fin även fast den inte blev min ?



hittade på den här ursöta klockan istället. den fanns varken i svart eller vit som jag ville ha den i, men den har DIAMANTER som jag vill ha ha ha ha ! så den ska jag buda på, hoppas jag får den iallafall. ni skulle ha sett mitt humör för att jag inte fick den klockan ovanför. arg var jag verkligen. fy & blä.. men den auktionen går ut imorgon så ska sova på saken, och sen buda som bara den imorgon ;-) självklart berättar jag om den blev min eller inte.

bläddrar hur mycket som helst i h&m katalogen, och vet ni ? jag har hittat en annan bikini, en sån som jag vill ha ! vad allt kan gå lätt ibland. så ska skriva upp sidorna, så ska vi förmodligen beställa imorgon jag och mamma. måste hinna innan spanien. det måste komma innan spanien också, annars blir det verkligen inte kul.

ska krypa ner i sängen strax, men först läsa lite bloggar ;-)

god natt, puss / E'


19:41



nemen titta en bild :o haha !

 

bilden är på min kanin som jag har haft i 5 år ungefär.. varför jag lägger ut bilden på honom är för att han blir 5 år idag. haha väldigt ointressant kanske, men för er som vill veta fick veta nu ;-)

 

min dag har varit mer än underbar ! har fått umgåtts med alla lagkompisar, och haft hur kul som helst. vi stog från tidigt på morgonen till cirka 6 på eftermiddagen/kvällen. vi har stått i kiosken och tjänat in pengar till göteborg. riktigt gött haha ! tror dom flesta fatta det sista.. haha vad tråkig jag är. iallafall så tänkte jag lägga ut lite bilder nu, eftersom jag ÄNTLIGEN har fått in bilder & videosar ifrån min mobil till datan. tex den bilden jag har nu är ifrån min mobil. skriver väldigt mycket "haha" idag (på det här inlägget), men ska förklara varför..

 

idag när jag, tessan & mimmi var kvar till sist så var det lite kvar alltså lite ifrån kiosken. tex: mackor, korv med bröd och sånt som inte går att spara. resten var sånt som var inslaget, tex: chokladbollar. det ska vi ta med till göteborg. men iallafall, då började tessan slå mimmi med en korv i ansiktet, haha jag vet att det låter hur fräscht som helst, men ni skulle ha sett hur kul det var. och sen börja jag, och självklart går både mimmi och tessan på mig. och vi kastade mackor och korvar och allt vad det nu va. ja, det roliga var att när mimmi kom emot mig med 2 korvar i händerna så hade jag bara min macka som jag halft höll på att äta. haha och då gick jag fort emot henne och kasta mackan rakt i ansiktet. hahahahha ! tessan skratta och prata om det hela vägen till hennes farmor. var snäll att skjutsa henne även fast hon var dum mot mig haha ;-) underbart att ha kul ibland !

 

bilderna laddas upp strax, men FÖRST så ska jag ner till mamma och kolla läget. vi ska kanske sitta och beställa lite kläder ifrån ellos katalogen och h&m. jag har för en gångsskull sett en jättefin bikini på h&m's hemsida. jag kan lägga ut bild på den senare också. jag hoppas verkligen att jag hinner med det ;-) men det ska jag göra.

 

en efterlängtad och skön lördag blir det för mig. ska äta något gott som mamma ska laga snart. är nog lite snäll och hjälper henne med det om hon behöver det. ibland tycker jag faktiskt att det är hur kul som helst att laga mat. hjälpa till och så hemma tycker jag också IBLAND. det sysselsätter mig en hel del. jag är en sån som vill göra något hela tiden. haha !

 

ha en underbar lördag, uppdatering kommer senare.

 

puss / E'

 

oj justja, glömde berätta en sak. ska buda på en jättefin klocka som är i märket chanel. ska buda på den i sista minuten på tradera. har hittat lite fina saker därifrån som inte alls kostar mycket. får passa på när det väl gäller, right ? ;-)


23:11

vet ni vad jag kom på ?

vad tråkig jag egentligen har varit. jag har varken lagt ut några bilder eller så alls.. men jag har faktiskt en väldigt bra anledning för det. eller bra och bra, det är iallafall en anledning.

 

jo såhär är det.. nästan alla mina bilder har jag fört över till hårdisken, eftersom min data blev proppfull med bilder som jag har berättat tidigare om. så ja det är därför. jag har fixat för min mobil, så om jag får som jag vill så ska mina bilder kunna laddas upp här på bloggen. eller in i datan först ;-)

 

jag hopaps det duger med en massa text haha !

 

mina ögon kan verkligen inte hålla sig vakna längre.. dom tynger ner väldigt sakta. och bra tajming av mig idag, no bath heller.. hann inte alls med. jag var kock idag som jag berättade, och bara det tog tid. haha spisen gick aldrig igång.. men då var barn spärren i. sånt borde inte jag gå på, men visst gjorde jag det endå. hahaha

god natt allhopa, puss / E'


19:02

glömde en liten sak..

TALANG ÄR IDAG OCKSÅ !

det får man inte missa ;-) stripsen är i ugnen, och schnitzlarna (stavning?) ska snart stekas. en hur bra kväll som helst hoppas jag. hoppas jag hinner på en timme.

INGE STRESS !

puss / E'

read it ! 18:33

Hej mina fina och underbara läsare !

Ville säga en sak innan jag börjar skriva som bara den haha. tack så mycket till er alla som läser min blogg. jag vet att jag har varit ur usel på att uppdatera bloggen med bilder, videosar eller inlägg. så himla dåligt av mig. men jag hoppas att det kan bli en bättre uppdatering av mig nu när det är HELG !

hoppas eran dag har varit toppen. min har varit helt som vanligt. fredagar för mig = skolan & ta det lungt. eftersom mina veckor består av träning, träning och ytterliggare träning så är det faktiskt hur det än låter väldigt skönt att komma hem och stressa av. sitta med läxorna i lugn & ro, och bara vara. ska faktiskt unna mig ett bad snart. det som skulle bli i söndags förra veckan, men då sluta det bara med en dusch. bra planering av mig. haha ! men nog om det..

ska hoppa ner i ett varmt bad strax med massvis med bubbel. jag håller redan nu på att somnar här, not so good. men ska försöka hålla ögonen öpnna ett tag till iallafall. tycker jag är värd en avslappnande kväll efter all träning & skola. har göteborgscup nästa vecka, så nu är det extra viktigt att jag samlar krafterna inför 4 långa dagar i göteborg. när vi var i örebro i april, så visste man verkligen inte vart man skulle ta vägen efter en sån helg, och nu är det tillochmed en extra dag i göteborg. såg att vi skulle möta ett lag ifrån norge. hur kul är inte det ? det är faktiskt första gången för mig som jag möter ett lag som inte ligger i sverige. och jag ska också till norge för att träffa sysslingar och sådant till mig. pappa's faster gifter sig, så vi ska på bröllop, very fun !

 

som jag sa, mina inlägg blir längre än vad jag tror. haha som vanligt..

är hur SHOPPING sugen som helst. kom och tänka på min make-up store presentkort som jag fick av mamma & pappa i födelsedagspresent i oktober 2009. haha. som tur är, så håller det i ett år, så jag tar det på sommarlovet, eller om det inte blir innan. let us see ! man fick välja mellan kväll och dagsminkning.. funderar fram och tillbaka på det. eftersom jag själv inte sminkar mig, så blir det desto svårare.

 

vad tror ni mina kära bloggläsare ? ;-) vad skulle ni välja ?

ska laga lite mat till mig själv. mammsen & pappsen drog precis till pizzan. hade faktiskt ingen lust att hänga på. är för trött, ingen ork finns kvar i min kropp idag, så det blir hemmakväll. skönt det med !

ska fixa lite strips, schnitzel & sås. fixa egen dricka i våran soda stream också. sen blir det ett varmt bad med tända ljus, hårinpackning, raka benen, ja ni vet ju allt jag använder..

 

ha en hur underbar fredag som helst, FREDAGSMYS NOW !

 

puss  / E'

 

 


19:46

jag har varit med om en väldigt bra och härlig dag i stockholm idag.
en sak som måste bli igen. tack till er alla som var med idag, och som gjorde min dag oslagbar!

nu väntar duschen, läxorna och packning.. packa till imorgon inför orientering med en annan klass. kul..
ha en underbar kväll, IMORGON ÄR DET FREDAG ! WIIHOO

puss / E'

stockholm ! 21:45

STOCKHOLM IMORGON ! :D

ska iväg med friends-gänget, så dagen spenderas i stockholm heeela dagen imorgon. ingen skola. hur skönt som helst *

dålig update, i know. läxor på läxor..

god natt, puss / E'

islam ! 19:25



nu kanske ni undrar varför jag lägger upp en bild med en måne & stjärna haha !
jo det är såhär, eftersom jag inte kan blogga så länge och så mycket idag beror på att vi jobbar med religionen islam, och det är det som för det mesta tar upp min tid. vi måste bli klara tills imorgon. göra som en bild, text och sådant för att sedan kunna redovisa för dom som går i gruppen. dom ska kunna förstå att jag pratar om islam. självklart är det fler som har islam, men jag har en viss del av det. jag ska berätta om födelse/dop/död osv.. visst låter det kul ? ;-) (eller inte). vissa delar när jag läser tycker jag att det är hur intressant som helst, medans vissa vill man bara hoppa över. men ska man ha bra betyg innan sommarlovet är det bara att kämpa hårt. 4 veckor kvar nu, 1 månad enligt min musiklärare. iallafall med skoldagarna. sen har vi tema veckorna i 2 veckor. jag tar bort en vecka för mig eftersom jag drar till SPANIEN! sola sola sola sola, det är exakt det jag kommer göra. ska vara pepparkaka när jag är tillbaka till sverige igen, bland alla blekfisar haha. nej, så dum får jag inte va ;-) vad jag skriver. alltid jag och mina extremt långa inlägg. men det är desto bättre, eller hur ?

hoppas alla mina bloggläsare har haft en underbar dag !
uppdateringen ska skärpas, läxorna tar upp hur mycket tid som helst. så det är därför. trist !

men innan islam arbetet ska jag ta en lång och härlig dusch. jag, tessan & bella har varit ute och sprungit 3 km idag. inte så mycket, men det var det vi kände för idag. nästa gång kanske vi tar 5 km, let us see !

puss / E'

träning! 16:33

drar på träning nu !

puss  / E'


21:42

det blev hårinpackning idag iallafall. orkade inte med något annat, allt med att fixa till med bad osv.. det får jag ta nästa helg helt enkelt ;-) har varit jätteduktig och städat och plockat nästan hela huset. mitt rum är rent, kaninen har flyttat ut, alltså har jag städat efter honom och ja, hängt tvätt & tvättat. helt slut verkligen. så det ska bli hur skönt som helst att krypa ner i sängen och sova. imorgon blir det skola igen. vi ska ha orientering imorgon, och på torsdag. våra gympalektioner blir det på. inte alls så kul, men bara att köra på endå !

håller ni på med orientering, bloggläsare ? ;-)

håller också på och kollar på tradera.com. har hittat lite kläder som jag ska buda i sista minuten. riktigt skoj! hoppas allt som jag har sparat i "favoriter" blir mitt också ;-) haha !

god natt, puss / E'

clean clean.. 14:49

nu är det dags att få mitt rum att *blänka*!

så ska städa mitt rum, ja allt vad det innebär med att städa.. jag vet att det låter hur tråkigt som helst, men det måste göras någon gång. så det blir bra att ta det idag, eftersom man inte har något inplanerat. dammsuga, damma och byta lakan i sängen, det är vad det ska göras i mitt rum. sen blir det att tvätta mina kläder, och familjens. hänga ut det i det härliga vädret och sen flytta ut min kanin. han har varit inne hela vintern, men nu är det premiär för honom att flytta ut. ska göra det riktigt mysigt åt honom. han blir också 5 år på lördag för er som ville veta det. haha lite längre inlägg än vad jag tänkte mig.

 

och sen ikväll ska jag krypa ner i ett skumbad. den nya badkarstvålen kommer till användning. ja, det som blir skum tillslut. haha! det är jordgubb, doftar underbart. tända ljus, hårinpackning, raka benen, ansiktsmask. riktigt härligt! hoppas ni alla får en underbar dag, och ja som ni märker är jag på bättre blogghumör, så nu ska jag kunna uppdatera lite. skolan startar imorgon igen, kör på till fredag sen en helg igen. hoppas veckan går fort. ÄLSKAR HELGER !!


00:08

en skitbra kväll!

nu väntar sängen. ut och springa imorgon, med min träningsvärk? hmm..
ska också kika in på ellos.com, ska kanske beställa hem lite innan spanien.
me liike !

kommentarerna tar jag tag i imorgon.
har suttit i en halvtimme och översattit en text från svenska till spanska.
duktigt av mig va ? ;-)


god natt, puss / E'

18:04

har mått jättedåligt över privata things. så det är därför jag inte har bloggat.
ingen lust har jag heller haft. men ska blogga riktigt ordentligt imorgon,
så håll utkik då ;-) ska iväg snart på en mysig grillkväll hos Ida.

puss / E' 

HEJA HEJA TEAM PICASSO !!!!!!!

RSS 2.0