dags för en frågestund!



DAGS FÖR EN FRÅGESTUND SOM KOMMER HÅLLAS PÅ TILL IMORGON!
FRÅGA MIG VAD NI VILL, OM VAD NI VILL, ÄRLIGA SVAR KOMMER KOMMA! ♥

Jag hoppas ni passar på att fråga mig det ni undrar över, som sagt, ingen fråga är fel, så låt tankarna snurra och fråga mig något!

puss / E'

(frågorna kommenteras på detta inlägg)

floorball!


Tydligen hade jag 2 poäng i spelarstatistiken. Fick jag endå min assist från förra matchen, eller senaste matchen ? ;-) knasiga domare, men att jag ens är med, är faktiskt bra enligt mig!
Målvakt och allt. båda bollarna som blev assist va till tessan, go us! ♥

puss / E'

black and white, johanna and emily!



Bilderna är tagna igår på mig och min underbara vän johanna ♥

puss / E'

långt inlägg med mycket smått och gott i !



En bild som jag kom på snabbt att jag inte har lagt upp här på bloggen. så det var väll dags att göra det ;-) det är jag ovanför som ni kanske ser, och sen är det en killkompis till mig nedanför. för stekigt ;-) nej, men han skickade den här för några veckor sen, som han själv hade suttit och gjort, jättesnällt ;-)

Hej mina läsare. Hoppas ni har haft en underbar dag!

Dagen idag har gått väldigt fort, måste vara min underbara grupp som gör mina dagar alltså. sista lektionen va allt riktigt rolig, även om 2 av hela gruppen va SÅHÄÄR engegerade i det vi skulle prata om. vi hade vikarie och det förklarar väll allt? 2 stycken av kanske 18 stycken i gruppen va intresserade av första världskriget. hur kul är det, och varför göra det när man kan ha kul med den brevid sig? det blev mimmi den här gången, som garva ihjäl sig tack vare mig. haha, underbart verkligen ;-) jag garvade exakt lika mycket som henne, absolut den roligaste av alla. min grupp är en riktigt pajas grupp, ingen lyssnar verkligen. både jag och mimmi tyckte synd om vikarien idag, riktigt synd. men vi fick papper om allt han snacka om, så tog med det hem för att sätta mig här hemma och bara läsa det lite. han snackade på medans alla sprang omkring, kastade pennvässare ut i fönstret och kasta pappersflygplan på alla som "försökte" lyssna, haha!

Nog om den lektionen, vi är bäst endå ♥
Så kom jag hem efter ha gått en evighet till bussen som egentligen inte är så långt. grejen är det att jag har sträckt mig riktigt hårt att jag knappt kan röra mig vissa gånger, det går inte att stödja eller gå lite på det. det blir så när jag rör på mig lite "ansträngande", går fort eller springer. fick lov att för FÖRSTA GÅNGEN hoppa över idrotten, och jag kan säga att det rent av SÖG! ursäkta, men jag älskar idrott och hatar att behöva gå ifrån det, men det gick inte alls. även hur mycket jag ville, så tog det emot. det gör ont i bakre lår upp till röven, haha! fråga inte mig hur jag har lyckas, det bara blev så tyvärr ;-) hoppas det läker snart!

Men iallafall när jag kom hem, fick jag nog över att ha ont och gå på det, så tog fram kryckorna. det kändes mycket skönare, men klumpigt och gå med kryckor och jag behöver inte dom hela tiden vilket är bra, men när det väl gör som ondast, då behöver jag dom mer än något annat!

Vi får se hur det går helt enkelt, det värsta är att jag inte kan spela innebandy på ett tag, och vi som skulle va med på en träningsmatch med skälby mot vib i div 2 imorgon, FANFANFAN!
Träningsberoende, jo typ!

En tummen upp finns iallafall, min klass är lediga imorgon för hajken. vi har inte varit det än, så våra lärare tänkte extra mycket på oss när dom tog onsdagen. mest lektioner (6 st) och längst dag, även om vi slutar 10i 4 1-2 dagar annars till i veckorna, men det är bra iallafall!

Klar med min krönika som jag vart skitnöjd med rent ut sagt, dags att kolla i idrottshäftet också och göra slöjdläxan! puss / E'

good night! ♥

G O D  N A T T ! ♥


vinst!!!!



Ibk hallsta-rönnby 4-2 ♥

3 poäng fick vi med oss och spelet med skälby tjejerna var grymt kul, bra spelat allihopa. nu fixar vi igenom serien, NU JÄKLAR!

Engelskan & sen sova, puss / E'

jensen?



Har funderat ett tag på om jensen är något för mig?
Jag vet inte alls vilken linje jag ska söka in mig på, eller hur jag ska göra överhuvudtaget. jag ska iallafall gå på "öppet hus" där, och samma sak på kanzowska, bara för att se hur det är.

På något sätt lockar jensen mig mer, men vet inte varför.
Många som har sagt att den är bra, är det därför kanske?

Fy, vill inte ens tänka att det är jag som snart ska ta emot betygen av rektorn för att sedan börja mitt liv på allvar, eller brukar man säga så?
Min grupp kommer jag sakna oerhört mycket! ♥


långt inlägg, saknat de va?



Sista bilden antar jag att vi bjuder på, nyvakna tjejer!

Hej alla läsare! snön bara rasar ner, men hur mysigt är det inte egentligen?

Iallafall, som ni har märkt så har bloggen vart hur lite uppdaterad som helst, och det är läxorna, träningarna och skolan som har tagit den tiden att jag inte har orkat lägga in något blogginlägg. men jag ska iallafall försöka slänga in något litet, det får iallafall duga, eller hur?

Jag kommer inte ihåg EXAKT allt jag har gjort, men berättar lite iallafall..
Som ni ser, så var jag på tjejkväll i fredags tillsammans med brudarna på bilden, super mysigt! jag och mimmi sov kvar hos elin också, HL I MITT HJÄRTA, right girls?

Skolan har vart hela veckan som vanligt, och träningar på de. har haft mycket läxor som jag har sagt flera gånger, men som säkert komma upprepas ett antal gånger till. så några träningar har jag fått hoppa över vissa gånger, men det är som det är. apropå innebandy så fick vi samarbetet med skälby, sjukt kul faktiskt! äntligen gick allt "igenom". känns skönt, så dagens match är det 5 skälby tjejer som spelar med oss, underbart! matchen spelas mellan ibk hallsta-rönnby. om jag hinner och orkar så kommer en liten uppdatering om matchen också, OM jag orkar ;-)

Ska ta på mig träningskläderna, som jag har på match också, duger lika bra ;-)
Samling om några timmar, men jag taggar för fullt redan med musik och grejer.

puss / E'

varför dålig uppdatering?

Uppdatringen är sjukt dålig som jag har skrivit i några inlägg nu.. men det är läxorna som tar upp sån här stor tid, fattar egentligen inte varför, fast jo, mycket på en och samma gång, usch!

Var på tjejkväll igår, videosar & bilder kommer självklart upp!

Kan inte skriva så mycket mer, syster försöker sova och jag knappar för fullt på tagenterna, härligt va? inte alls, så släcker ner nu och fixar allt imorgon ;-)

Match imorgon också, puss / E'


dålig uppdatering :O

Nu ligger jag helt klart dåligt med uppdateringen, men det ska bättras när läxorna lugnar ner sig lite.. får hem hela tiden, men uppdaterar mera ikväll och imorgon för ska iväg till släkten och spendera en mysig kväll där, puss / E'


bad uppdate, men snygg bild ♥♥

Dålig uppdatering idag, hemskt ledsen!

puss / E' ♥


dålig uppdatering!

Dålig uppdatering idag, hemskt ledsen!

puss / E' ♥



finns inga ord för er!♥



Kan man bli mer underbar än mimmi, JAG ÄLSKAR DIG TILL TUSEN! ♥



<3<3<3<3



BIG LOVE! ♥



puss / E'

träning snart!



Drar på träning nu och umgås med tjejerna, puss / E' 

en bild på min underbara och fina grupp, 9:3 c ♥



Min underbara & fina grupp ♥

Slänger in ett snabbt inlägg nu, för det är dags att snart krypa ner i sängen. Dagen har varit riktigt lugn, läxor har blivit gjorda och jag har också tagit en varm och skön dusch, vilket är extra skönt nu när kylan är här, brr..

Skola imorgon, träning imorgon, läxor imorgon, min dag är redan fullproppad!

puss / E'   God natt!

dagens låt



Dagens låt får denna bli
Även hur gammal den är, så väcker den oerhört många minnen sen sommaren 2010 ♥ det var en låt som jag och mimmi kallade för våran gemensamma låt, för vi båda började lyssna på den samtidigt, och älskade den direkt!

-Vad tycker ni om denna låt? ;-)

klar med lite mer läxor!

Nu är jag ytterligare klar med lite engelska, det enda jag har kvar nu är att renskriva och översätta svenska intervjuven till engelska. jag känner mgi extremt duktig, och att jag ens sitter så mycket vid läxorna, en stjärna i kanten sådär ;-)

Det doftar underbart hemma, kyckling i låda och ris till lunch ♥ GOTT!

puss / E'

söndag


Det är ungefär så jag känner mig nu, bara läxor, ingen fritid knappt.. GALET!

Hej alla söta bloggläsare! ♥
Som sagt, uppdateringen har vart kass, väldigt KASS men ni vet varför, och tyvärr så går ju skolan först och kommer alltid att göra. jag har brytt mig mer om skolan än förut, eller visst har jag skött mig och så, aldrig skolkat eller så och har inte heller nå IG i betyg, men jag mena, läxorna har vart alldeles för jobbiga och det har oftast slutat med att jag har tagit det någon dag innan provet eller förhöret, eller om man ska lämna in något. den här helgen har jag jobbat med hemkunskapen som ska in imorgon, en stor grej av hela hemkunskapen, flytta hemifrån. jag blev klar igår, IGÅR? jag började för ett tag sen, men har hållt på med det både i fredags, lördags och sen några dagar i veckan. trodde aldrig det skulle ta så mycket tid, men det gjorde det och nu är det klart, vilket är super skönt!

Nu har jag engelskan kvar, ett repotage om en händelse, och en intervju som jag har gjort på engelska och sen en på svenska, men som jag ska översätta till engelska. så det är bara att sätta igång.. någon gång försvinner läxorna, men det är nog inte på ett bra tag. JUSTJA, kom på att vi snart kommer ha nationella också, herregud.

Nej, nu ska jag gå ner och fixa mig lite, för att sen sitta med engelskan hela dagen. eller jag kom på att jag blev klar med intervjuen jag gjorde på engelska, nu ska jag komma på frågor på svenska också, som sedan översätts till engelska. dum som jag är, så vet jag inte när inlämningen är, så om nån i min grupp vet, kommentera eller nått och skriv!

puss / E'

HA EN BRA SÖNDAG!

lördag



Brun och blond, och sommar var det också! ♥
Sommaren 2010 ♥♥

Underbart med sommar, värme, bad & sol! nu sitter man och fryser, och tycker att allt är kallt.. snö är supermysigt enligt mig, men kylan, TUMMEN NER VERKLIGEN !

Forsätta och plugga, sorry.. puss / E'

jag och mimmi (jonna bakom kameran)



Jag och mimmi i somras, och jonna bakom kameran!
Vi ska likna killar, men tjejerna klagade för mycket på mitt swing på rumpan hahaha ;-)
CHECK IT!

video



Elin har sina dagar, men roliga är dom ;-)

bilder från gårdagen! (fredag)



Där får ni lite bilder ifrån gårdagen ;-) jag umgicks med mina fina tjejkompisar, solade en kvart och spenderade kvällen med elin. bättre kunde inte fredagen bli, och som sagt, vi måste verkligen göra om de här! ♥

Åka och kika på små grabbarna som spelar, och senare ännu flera grabbar ;-) me like!
Så vet inte när uppdateringen blir imorgon, men ni märker väll..

puss / E'  godnatt!

luncha och sen sola!



Nu drar jag iväg och lunchar med några tjejkompisar och efter drar jag och johanna till solariumet och solar en kvart, riktigt skönt ;-) läxoorrrrr, f*fan!

puss / E'

läxooooorrrr

Jag har inte haft orken att blogga, och har inte de nu heller så därför blir det ett kort inlägg. jag ber hemskt mycket om ursäkt att bloggen inte uppdateras så bra som förut, eller något inlägg per dag. men jag har så extremt mycket läxor här hemma som jag måste sätta mig ner och göra. jag är så noga med allt nu, vilket jag var förut också, men nu är de ännu svårare grejer som man måste sitta och nöta på i evigheter känns de som. men jag återkommer så fort läxhögen har minskat, om den ens gör de? känns bara som om jag får in läxor hela tiden, nytt på nytt..

Men iallafall, jag mår bra och jag har världens bästa vänner!

Mina planer inför imorgon är att sova. nej, men jag har studiedag imorgon så de blir lite extra att sova, och sen ska jag luncha med några tjejkompisar och efter det dra iväg och sola en kvart med en kompis, super mysigt! känner att jag behöver de, unna mig själv litegrann. bilder kommer säkert någon gång, som sagt jag vet inte eftersom jag har så mycket att göra som jag berättade. jag har precis gjort klart min so uppsats som blev 16 sidor (räknar med 2 sidor på ett papper). så ja, ni märker själva..

Men återkommer som sagt senare, ni får se när men jag hoppas ni är kvar!



Man släpper aldrig en barndomsvän, vi båda har lärt oss! ♥

puss / E'

onödiga kommentarer



Har ni något vettigt att kommentera, så fine!
Men seriöst, väx upp någon gång, blir sjukt irreterad på människor som kommenterar så pass onödigt bara, men det ökar ju bara läsarna, kanske det som är fördelen med de hela, eller ? ;-)

Nej, men har ni inget vettigt att skriva, så ge f*n i de bara! TACK !

2 bilder på farsdags presenten!



Här är 2 bilder som är tagna idag på farsdags presenten jag köpte till pappa eftersom det är fars dag! ♥ det vart inget speciellt, men tycker endå att det är tanken som räknas, visst?

Ska krypa ner i sängen snart, ska först ut en snabbis och fylla på vatten och också mat till kaninen så han klarar sig, det är väldigt viktigt nu när det är så kallt på nätterna! tycker nästan synd om honom, men det var bäst att hålla honom kvar ute! ♥ så det ska fixas, resten är klart. har också tagit ett varmt bad med levande ljus, och jag hade då med mig hårinpackning, raka benen, scruba kroppen och sen duscha en lång och härlig dusch!

Skola imorgon och också match mot sura, tagga tjejer!

puss / E' ♥

En annan bild på en annan present kommer upp senare, efter att jag har gett henne det eftersom jag vet inte om hon läser bloggen eller inte, för det måste bli en överrasking enligt mig, roligast då, eller hur? ;-)

söndag



Hej alla söta läsare! ♥

Bjuder på en lite gammal bild, nyvaken som man var då ;-)

Har hunnit med det mesta idag faktiskt.

* tvättat en maskin som jag ska hänga upp nu
* städat mitt rum
* pluggat hemkunskap, so, spanska, matte
* bloggat ;-)
* umgåtts med mimmi ♥

Det är nog det jag har gjort idag och också hunnit med. känns bra att något är gjort, och det som är kvar är ett varmt bad med levande ljus, mysigt va? ♥ det är jag allt värd efter några timmars pluggande, visst? det blir närmare mot kvällen! tänkte försöka komma ut lite också, en liten promenad med hunden kanske?

Min faster kommer senare också och firar mig lite mycket efter i efterskott. jag fyllde den 19 oktober, satt det var ett tag sen ;-) men presenter sitter aldrig fel, undra bara vad hon kommer ge mig? ♥

Det får vi se, nu ska jag forsätta lyssna på musik & bara njuta av söndagen ♥

puss / E'

JAG ÄLSKAR LÅTEN!



Helt klart får denna låt bli "dagens låt"

- Vad tycker ni om låten? ♥

puss / E'

mimmi sover kvar här!



Haha sjukt gammal, men endå så himla snygg! haha..

Som ni kanske förstår så är jag med mimmi och hon kommer sova kvar här, riktigt mysigt!
Vinst på matchen också med damlaget, 4-3 till oss, men var reserv och behövde inte stå, utan det gick bra för deras målvakt endå! ;-)

Det är inte så ofta jag länkar mina kompisars bloggar, men hon har precis kommit igång på blogg.se efter att ha vart på finestlight.se.

Melissa's blogg <- - - gå in och kika!

Nu ska vi forsätta ha lite lördagsmys, puss / E'

god natt!

GODNATT MINA SÖTA LÄSARE!



GE MIG SOMMARRR!! se hur brun jag var på bilden, jag vill ha färg på mig NU! ♥

härlig dag/kväll med jonna och mimmi!



Hej mina underbara!

Kom hem för en stund sen ifrån samhället, eller vad man ska kalla de här hos oss. lilla byn kanske? nej, de lät fult, vi säger samhälle, de heter ju så ;-)
Var och köpte fars-dags present, ni kommer väll ihåg att det är fars dag på söndag? ♥ så handlade present till pappa och en liten försenad present till en kompis. jonna & mimmi följde med (dom på bilden, för er som inte vet) och efter lilla shoppingen så gick vi till en jättemysigt fik och snackade om allt, mellan himmel och jord, det är så man brukar säga va?

Hade tur så vi alla fick skjuts av mamma hem, mimmi handlade snabbt lite på ICA bara, och sen drog vi alla hemåt till sig. jag ska snart äta kött & potatisgratäng, visst lät de nå? sen drar jag vidare hem till mimmi, har sån snäll syster så hon skjutsar mig dit och hem, och jonna med. vi ska forsätta våran kväll hos mimmi, möta upp lite killkompisar kanske, och va med dom en stund, vad vet jag? haha!

Så kvällen spenderas med mina söta vänner, så uppdateringen kommer inte vara så bra som ni kanske själva har listat ut ♥ tummen upp för att det är helg nu, och uppdateringen kommer bli bättre!

Match imorgon med damlaget, vet inte ens vilket lag vi möter, men de ordnar sig!
Rätt bra att man har koll på de, ;-) men sån är jag! haha.

puss / E' ♥

torsdag



Hej mina godingar!

Hoppas allt är bra med er, och jag hoppas också att ni har haft en underbar dag även om kylan har vart framme precis hela dagen, iallafall här hos mig och runt här jag bor, men är det någon av mina läsare som inte har fått snö än hos sig? ♥

Iallafall, skolan idag. torsdagar är alltid lika sköna, 3 lektioner 3 timmars håltimme och sist gympa. men var inte med på gympan idag och jag tror det också var första gången. vi skulle simma och jag får inte tack vare min navelpiercing, vill inte riskera något. hade med mig jonna också som hade samma orsak. hon piercade sig förra veckan, ny piercad där med. piercade tjejer helt enkelt!

Ska snart iväg på träning med mina tjejer. ska också få lite extra träning av jennie (min målvaktstränare), som bara är för mig ;-) sånt gillar jag starkt! älskar att träna skiten ur mig, känslan efter en hård träning är underbar. så träning idag, har hunnit med hemkunskapen också. vi håller på och jobbar med "flytta hemifrån"-tema. det är hur kul som helst, men budgeten börjar nog dra iväg en del. jag älskar små prylar, som massa ljus, fina färger på alla möbler och så. men ska försöka hitta billigare saker också, ersätta med det jag har skrivit upp ;-) vi har 30000:- att köpa grejer för, och sen vet jag inte om hyran och den kostnaden ingår i det priset? opps.. måste nog prata med min hemkunskapslärare på måndag, hemkunskap då och också sista gången.. ännu mer opps! haha.

Ska få lite mat i magen, ta på mig träningskläderna och sen dra iväg på träning!
Har också hittat min göteborgströja som har vart borta sen i augusti. den låg i en påse bland lite underlag man har när man tältar, ja bland alla hajk grejer. så den luktar inge särskilt gott nu, in i tvätten bara! men är så glad att jag hitta den, en tröja bara? YES! bästa tröjan också ;-) haha knäpp jag låter, men så är det.

puss / E'

back!



BACK! men inte har jag suttit mig vid läxorna än, som jag skulle göra..

Det är därför jag alltid gör det innan datan, och skulle bara sitta en "liten" stund idag, men jag tror ni flesta vet hur de slutar ? jag ska iallafall lämna datan nu, sätta mig med läxorna och sen krypa ner i ett härligt & varmt bad, låter inte det för härligt ? ;-)

Toppen dag i skolan med mycket skratt, haha. att mina kära vänner kan få mig att garva så mycket, det är helt sjukt, men som sagt, mår som bäst med dom

Nu ska jag gå till läxorna SEN bada, hääärligt!

puss / E'

God morgon! ♥



God morgon alla kära läsare!

Ovanligt att jag bloggar så tidigt va? men jag hann idag, så varför inte ? ;-)
Ska snart bege mig till skolan, eller åker med bussen! ibland har man tur..

Så kommer uppdatera senare, antagligen när jag kommer hem, men ska först och främst sätta mig med läxorna, så ni vet. måste skärpa mig rejält i skolan, fast jag gör mitt allra bästa oftast! ♥

På med allt varmt, tjock jacka, uggsen kommer fram nu som är halvt trasiga, inte så bra..
Har inte hunnit köpa nya, men måste in till stan snart, så då blir det ett köp på uggs!
Riktigt mysiga faktiskt, vad har ni för vinterskor?

Dagens outfit:

Linne
Leggings (som jag ska lägga upp bild på)
Sockor
Tjocktröja


Ha en bra onsdag  puss / E'

God natt!



Slänger in en bild på mig! Ska sova nu, krypa ner i min älskade säng.
Kylan är tillbaka rejält, jag hoppas jag klarar mig under mitt duntäcke. ska ta fram sockor och en tjocktröja ifall att ;-) mysigt och bara ha på sig de!

God natt, puss / E'

tusen tack!



Tusen tack alla underbara läsare!

en snabb videoblogg! ♥



Tyck gärna till ;-)

puss / E' ♥

snön har kommit för fullt!



Bilderna är tagna idag!

Hej alla underbara läsare!

Hoppas allting är bra med er, för jag mår toppen!
Skolan som vanligt idag, för dom flesta antar jag? det var nästan en lång dag, en timme tidigare än våra långa dagar och det kändes skönt, men imorgon är det lång dag som igår.. tråkigt!

Men under dagen så har snön ÄNTLIGEN kommit. det snöade lite på förmiddagen men kom väldigt mycket under eftermiddagen och jag tror det fortfarande snöar. ser ingenting längre, jättemörkt ute men jag tror det faller några få snöflingor iallafall, mysigt!

Gillar ni också när snön har kommit, och man kan mysa lite extra, tex unna sig i ett solarium, fylla upp ett varmt bad och tända levande ljus till det ? ♥

Jag älskar det!

Tänkte också hinna med en snabb videoblogg, men såklart så laddades kamerabatteriet ur, toppen! så det sitter på laddning nu, och hinner knappast ladda klart, för jag ska ha det så fort som möjligt, för ni vill väll ha ett videoinlägg? ;-)

Nej nu ska jag sno batteriet från laddaren och köra en snabb videobloggning ♥

puss / E'

träning nu!



TRÄNING NU, ska vara klar vid 6, pappa åker annars haha opps ;-)

puss / E'

resultatet på håret!



DONE! ser lite mörkare ut på bilden (sista bilden), men så vart resultatet, vad tycker ni ? ;-)

puss / E'

GODNATT!

me right now!


newbody!



Klubben sålde, och jag kunde inte låta bli att köpa, så fick hem de här för några dagar sen + lite annat som andra beställde av mig ;-)

Bara att träna nu! härligt ♥

puss / E'

läxa tills imorgon?

Och så måste jag göra engelska läxan som är till imorgon, F*N!

puss / E'

Dm hela helgen!

Hej alla bloggläsare förresten!

Jag skäms så otroligt över uppdateringen här på bloggen, den har vart otroligt dålig. men har inte alls haft en liten tid att uppdatera, synd nog. men nu är jag tillbaka igen, så nu uppdateras det som vanligt igen.

Skola imorgon, som jag verkligen inte vill tillbaka till. en vecka till hade suttit väldigt fint.

Har också spelat DM hela helgen, eller fredag & lördag. i fredags mötte vi rönnby och vann med 5-1. och i lördags, alltså igår mötte vi VIB som är riktigt duktiga, och den matchen slutade 9-0 till vib. känns inte okej, stor utklassning av dom, men som sagt, ett bra lag är nog värda en vinst. vi var riktigt duktiga också, men som jag oftast säger till mig själv, att jag måste prestera bättre. man har sina dåliga dagar, och jag var inte på topp som i fredags.. men ska träna stenhårt i veckan och har bett jennie (min målvaktstränare) att fixa en tuff övning för BARA mig, och det jag måste träna på och hon är så snäll och fixar det åt mig ;-) underbart!

Jag sov också hemma hos mimmi och rosanna i fredags, och inte vart det mycket sömn där inte, somnade halv 5! det har nog sin förklaring varför jag inte var på topp i lördags, men laget fick igång mig, och att dricka cola hjälpte ännu mer! toppen.

DM finalen på HJ-sidan var mellan tillberga och rönnby, och matchen slutade 6-4 till tillberga. rönnby ledde med 4-0 men tillberga gav inte upp, och resultatet blev lite förvånande faktiskt, men grattis iallafall! och på DJ-sidan så var finalen mellan sura och vib. vib vann med udda målet, 4-3. grattis till dom också, och bra spelat alla!

Ska färga håret nu, och samtidigt gör jag rent piercingen så det är klart!
Duscha varmt & länge, härligt!

puss / E'




Ni är bäst tjejer! ♥

färga håret!



Jaha, då får vi se hur det här slutar och blir då. men jag har testat den här färgen en gång innan och vart rätt nöjd, eller vart nöjd iallafall, så kör på samma igen! bilder och hela rubbet kommer självklart komma upp senare, och det läskiga är att jag för FÖRSTA GÅNGEN färga helt själv. mamma lyxar lite och solar solarium som jag måste vänta i evigheter att få göra tack vare min piercing, men det är de värt ;-) hatar att vara blek, men älskar värme! ♥

Färga NU, och uppdaterar SEN! puss / E'

bomb med bilder på laget!



VAD GÖR VI? NU KÖÖÖÖÖR VI !

Jag är så himla nervös, jag spricker snart!

DM IKVÄLL FÖR ER SOM HAR MISSAT, TAGGAAAAAA!

dagens låt!



Även om den är flera år gammal, så är det något med den här låten som jag älskar!

Det får bli "dagens låt" ♥

puss / E'

fredag!



En nytagen bild på en "nyvaken" emily.

Hej alla underbara läsare!

Jag har hunnit plocka ur i diskmaskinen och plockat in det som var smutsigt. att jag ens frivilligt gör de, kan jag aldrig fatta men nu är det gjort och då blir det iallafall en glad mamma & pappa som man möter senare. gjorde samma sak igår, duktigt!

Ska strax gå ut på en härlig höstpromenad med chica, skönt att röra på sig lite inför ikväll!

Är så sjukt taggad, men så himla nervös. längtar tills kvällen kommer verkligen!
Matchen innan oss är det skälby mot sura, duktiga tjejer! så vi får se hur den matchen går, båda lagen är riktigt duktiga ;-)

Nej, nu ska jag fixa klart mig, och ta på mig lite varmt..

puss / E' ♥

härlig dag (torsdag)!



Härlig bild va? denna bild är tagen på göteborgscupen 2010 !

Har hunnit träna idag med mina tjejer, och några ifrån damlaget. det var en riktigt kul träning, och tiden gick hur fort som helst idag igen. underbart att träna, att överhuvudtaget komma igång igen, I like it ;-)

Som sagt, imorgon är det DM och jag är super taggad. kanske inte så bra att vara fullt taggad, men jag vill verkligen spela NU! dom som har match innan oss är sura mot skälby, ni vet skälby laget vi tränade med lite? ska bli jättekul att träffa alla igen, och några ifrån sura som vi har mött tidigare.
Första matchen för oss är mot rönnby, jättekul!

Imorgon tänkte jag åka in till stan och gå till magic line för att se om min piercing ser bra ut. jag skulle komma tillbaka om 2 veckor, och det har gått 2 veckor idag (fredag). så vi får se. det är inte hela världen om jag inte kommer in idag, men det skulle vara skönt att få det gjort, och se vad han tycker också ;-) men tror inte det blir så, utan imorgon är det en hemma dag, eller så möter jag upp elin och några kompisar till henne och umgås med dom, vi får allt se..

Forsätta kolla runt lite, och sen krypa ner i sängen.
Vaknade vid halv 12 idag, opps! men skönt var de, så bara att försöka vila ut så mycket som det går.

puss / E'


grattis pappa!



Jag & pappa ♥

Även om pappa's dag har gått förbi, eftersom klockan är över 12, så grattis igen! jag älskar dig!

puss / E'

torsdag hela dagen!

Dålig uppdatering idag, men har vart lite överallt idag.
Har hunnit med lite vad jag skulle göra idag, köpa hårfärg, fika med en kompis och lämna in min målvaktssko som är lite halv trasig, men som är fixad nu ;-)

Jättemysigt att ta en fika med en av mina närmasta vänner, hanna! vi pratade om allt, mellan himmel och jord, och det var riktigt skönt att umgås med henne igen. jag tog en varm oboy med grädde, mums! vi ska ta en härlig spa-kväll snart, härligt va? ♥
Har också hunnit köpa hårfärg, det blev honungsblont. det skiftar lite åt det bruna hållet, I like it ;-) bilder kommer självklart komma upp, men vet inte när eftersom jag inte har färgat än och vet inte heller när det blir eftersom resten av dagarna är fullspäckade. DM hela helgen, det förklarar nog de mesta ;-)

Och så var de min målvaktssko. det har lossnat lite på framdelen av skon, så gick till skomakarn och fixade det. lika bra att fixa de, och det blev väll nästan lagat, de va nån liten glipa han inte kunde få igen, men de gjorde inget och gratis var det också, underbart ;-)

Äta god mat nu, och fira pappa som blir 42 år idag, GRATTIS !

Träning senare, och har fixat lite chokladbollar till träningen för att det är pappa's dag idag. snällt va ?

puss / E'


tränaaaa

Hej alla fina och underbara läsare!
Tusen tack för alla komplimanger om bloggen, på msn, facebook, ja överallt! blir hur glad som helst, tusen tack! ♥

Jahapp, och så va det en ny dag och endå har jag inte gått och lagt mig? hmm..
Jag tränade som sagt med damlaget idag, och det var riktigt kul. det var längesen som en träning för MIG gick fort, när jag står i mål. den här träningen gick sjukt fort, 1½ timme körde vi, riktigt skönt!

Och så hann jag också med att springa en runda vid mig, och som ni ser på bilden så är det belastningen jag hade när jag sprang. istället för att springa långa sträckor, så körde jag korta snabba. jag körde nästan allt vad jag hade, och det känns riktigt ordentligt i låren nu. det är nog tack vare det jag hade på både fotlederna, riktigt bra! man bygger upp lårmusklerna mer, eller så dom får lite att kämpa emot för.
Äntligen är jag igång med träningen också, behöver det som bara den! 
Träning imorgon igen, u-n-d-e-r-b-a-r-t-!

Men nu ska jag krypa ner i min alldeles egna säng och sova, skönt att vara hemma igen ;-)
puss / E'   GODNATT! ♥

träning för mig och bella!




Jag & bella kör lite extra idag, vi hänger på och kör med damerna ;-)
Lika bra, eller vad säger du bella ? ♥

puss / E'

ut!



Nu drar jag ut och springer. tog ett tag att tänka, eller nej har nog inte ens tänkt på att springa och så trött som jag är nu, så är suget för springningen lägre. dessutom är de snart kolsvart ute, vintertid! inget kan hindra mig, UT SKA JAG!  powerwalk eller springa får vi se, men nu ska de svettas!

puss / E'

BACK!



NU ÄR JAG ÄNTLIGEN TILLBAKA!

Jahapp, 2 dagars kryssning.. känns skönt att vara hemma igen, sova i sin egna säng och slippa oroa sig över att båten ska vicka vilken sekund som helst. natten till idag så vickade båten sjukt mycket, skitläskigt att försöka sova när de va som värst. men jag somnade tillslut, skönt de!

När båten va i finland så hoppade vi av och gick runt och kolla lite. vi såg bla kronprinsessan Victoria och prins Daniel. första gången för mig att se dom "live", och det är i finland? haha!

Fick också med mig lite av varje hem, bla en parfym, ett par leggings, MASSOR med godis och en present. bilder kommer läggas upp strax, men först ska jag bestämma mig hur jag ska göra med springningen. är inte ett dugg sugen att springa, men jag behöver de som mest nu. 5 km idag? hmm..

Känner att jag måste röra på mig ordentligt innan helgen då det är DM! ♥

Vi får se hur jag gör. har också hunnit städa kaninen's bur, duktigt ;-)

Ha en jättebra onsdag! puss / E'

kryssning next!

Nästa.. drar iväg på kryssning nu.

Känns inte särskilt kul som ni kanske märkte på gårdagens inlägg om kryssning..

Men uppdaterar när jag är hemma igen, sköt om er så länge!

puss / E'

RSS 2.0