ett till inlägg!

Nu är jag tillbaka igen, och duktig som jag är så skriver jag ett litet extra inlägg till er, snällt va ? ;-)

Jag har spenderat dagen med mimmi efter skolan och jonna ett tag efter, behövdes verkligen! och vad mimmi har skrattat, samma sak med jonna. trodde jag aldrig skulle lyckas få dom att garva så mycket som dom gjorde, men enkelt var det haha ;-) men det tog sig av min hals sen, skrek så jag höll på och dö. då kan ni nog fundera vad vi gjorde ;-) har inte så mycket att berätta just nu, men ska forsätta kolla på tv en stund och sen sätta mig ner med engelskan, så jag slipper känna att den inte är klar. ska lära mig lite verb och sånt tror jag att det var? justja, en sak till.. eftersom vi inte hade någon spanska lärare igår, och det gick inte att skaffa någon ny så som jag uppfattade det, så fick våran grupp dela på sig. så vissa gick till kent medans andra till evelina. jag kom till kent's grupp där jag kände iprincip alla, så de va skönt! har nog en bra chans att förbättra mig i spanska nu, så let's go!

Lite snack med kompisarna på MSN, sen dags att krypa ner i sängen ;-)
Eller kanske är det något bra på tv? vi får se..

puss / E'




me right now! sliten och trött efter en lång dag i skolan..

dålig uppdatering



bloggen har stått still hur länge som helst nu, jag vet! men nu har skolan kommit igång och läxor skickas hem hela tiden. visst, vi har inte fått så mycket än, men jag lovar, de kommer komma tyvärr..
anledningen till varför jag inte har bloggat är för att min data har något fel, hela datan laggar upp sig. men försöker så gott jag kan iallafall till att blogga ;-) har hållt mina läsare även fast uppdateringen har varit väldigt dålig på sista tiden. så tack till er som läser min blogg endå, väldigt tacksam!

ja, nu har skolan rullat igång, och har väll inget speciellt att berätta om just de. man känner verkligen att gå upp tidigt varje morgon och gå långa dagar är verkligen inte min grej, inte alls! men försöker så gott jag kan, även fast jag iprincip somnar på varje lektion, suck.. men försöker så gott jag kan, kanske ska lägga mig tidigare, alltid något ;-) vi får se..

mycket har hänt på dom här dagarna, så jag har faktiskt inte heller har haft så stor lust att blogga, alltså inte alls på blogghumör tyvärr, sorry for that!
'
men ska försöka komma igång rätt bra iallafall, ska rensa hela min data så jag snart slipper slänga ut den. bjuder också på en liten bild på mig som är tagen nyss, I hope you like it ;-)

mimmi är här, så ska forsätta vara med henne, puss / E'

lördag !



Här får ni en större bild på mig i mitt "nya" hår ;-) vad tycker ni?

Hej alla läsare! ja, som jag sa, så blev det ingen uppdatering förän mot kvällen. kväll och kväll kanske det inte är nu, men iallafall. har mest tagit det lungt idag, inte alls umgåtts med några kompisar eller så, ovant för att vara mig ;-) skönt med lite "lediga" dagar, right ? efter att mamma hade kommit hem från arlanda, så drog vi ett tag efter hem till mina 2 små kusiner, zacke & izac! de va ett tag sen jag träffade dom, så det var som alltid lika kul ;-) izac växer så det knakar. han börjar snart krypa, han är iallafall på god väg ;-) men var hos dom några timmar och sen drog jag och mamma hem för att laga något. det blev kebab & strips.. onyttigt onyttigt! men allt behöver inte vara nyttigt, iallafall inte alla gånger ;-) det vart bara jag & mamma, en egen kväll. det var ett tag sen ;-) om ni undrar varför hon kom hem från arlanda var för att hon skjutsade min syster och hennes kompis dit, för att senare ta flyget iväg till rhodos. lyx ungar, men ni får ha det så bra!

Självklart är var det dåligt väder. hörde att det spöregnade ett tag, men det kanske har gett sig nu ? ;-) jag hoppas att jag slipper cykla i regn imorgon, sånt orkar jag verkligen inte med! det kan regna när man ska slappa framför en film, eller något sånt ;-) inte när man är ute och ska ta sig någonstans, noway!

Nu ska jag forsätta prata på MSN och sen lägga mig ;-) somnade flera gånger under filmen jag och mamma kollade på, något som gick på tv.. pigg & fräsch imorgon, YES !

Drar hem till anton imorgon, så vi får se om jag uppdaterar något innan ;-)
OM inte, så vet ni varför ;-)


puss / E'

GODNATT!


uppdaterar ikväll!

ska nog gå ut och gå med hunden ett tag! de behövs verkligen ;-)

låta tankarna snurra, och bara njuta av livet. sånt gillas, right ? ;-)

puss / E'

uppdaterar antingen senare, eller ikväll. tror ikväll. orkar inte sitta vid datan nu så uppdateringen dyker upp senare ;-)

<3



this is crazy!

just nu!



jag just nu! inte fixad alls, och har slit och släng kläder ;-) nej, men har städat rummet idag, så de vart ett linne och mjukisar, lika bra ;-)

har inga planer för dagen. så vi får se vad jag hittar på.

puss / E'

en härlig sommarbild!



en härlig bild på mig, jonna och mimmi. visst är bilden härlig ? ;-)
sol&bad varje dag, värme och ja allt vad sommaren egentligen har att erbjuda ;-)

sommarvärmen kommer nog inte tillbaka vad jag tror, men solen skiner just nu ;-) bättre än regn, så något iallafall ;-)

älskar er tjejer! puss / E'

ingen uppdatering igår ?

God morgon alla läsare!

Förlåt för ingen uppdatering kom senare på kvällen. jag va hos anton till kvart i 10, och sen cyklade jag hem, och fy vad kallt det var. men iallafall, när jag kom hem så åt jag lite mat och sen drog jag upp och satt mig här en snabbis. redan då var jag påväg att somna, så de var bara att lägga sig. somnade direkt, och ovanligt så brukar jag lägga mig runt 2 på helgerna, men det blev före 12. hajken var jobbig,  kanske lite för jobbig ;-) men vi alla som var där klarade de 1.8 milen, och nu är vi väldigt nöjda över det ;-)

Ja, jag lovade er att berätta lite om hajken. tyvärr har jag inga bilder, fullt upp med annat! nej, men jag hade ingen tanke över det. vet inte om mimmi har lite bilder att lägga in på bloggen, isåfall tar jag lite bilder därifrån om de är okej ;-)

Hajken med klassen var väldigt spännande och rolig. som jag skrev, om man räknar bort allt de kalla, jobbiga m.m så var de hela väldigt kul. att få umgås med klassen som man går mindre än ett år kvar med, så var det väldigt kul. det hade de nog varit endå, men det är nog lite speciellt när vi nu är nior och inte går mer än ett år kvar tillsammans. vi gjorde allt ifrån att gå 1.8 mil till att sitta vid brasan och bara hade de superkul. jag har inget speciellt att berätta ifrån det, men det som räknas är att man har haft kul, eller hur ? ;-)
Tack så jättemycket 9:3, ni är bäst!

Det var lite om hajken, kanske inte så mycket men lite iallafall ;-) vet inte alls hur dagen blir. har precis dammat lite i rummet, det behövdes verkligen ;-) damm är ingenting jag gillar, så bort ska de förr eller senare ;-) tycker ni om att städa ?

Nej, nu ska jag forsätta damma lite, sen blir det att ta en sväng med dammsugarn, det behövs också tydligen ;-)

Ha en jättebra lördag! min syster & amanda ( hennes kompis ) åker utomlands idag. ni får ha det så jättebra! ;-)

puss / E'

me right now!



sliten efter en gårdagen och dagens hajk ;-) räknar man bort allt blött, kallt och de jobbiga, så har hajken varit underbart bra ;-) jag orkar inte berätta något nu, utan tar allt ikväll..

ska förmodligen iväg snart, eller ska ta en skön dusch före ;-)
så uppdaterar ikväll någon gång, ni får hålla utkik ;-)

puss / E'

om målvaktslaget!

målvaktsträningen var helt underbart bra idag! vi hade ingen träning utan som en liten avslutning, en liten jobbig avslutning faktiskt.. vi fick reda på att vi inte kommer forsätta att ha målvaktsträningarna längre, men att våra tränare kommer att åka till våra vanliga träningar och träna upp oss endå.. väldigt tråkigt att höra, eftersom vi i målvaktslaget har kommit så nära varandra, och stöttat varandra hela tiden! älskade verkligen allt med lilla laget. så känns trist att bara lämna de såhär. men vi hoppas på en ny säsong ;-) som min tränare niklas sa: även om de blir såhär så ska vi forsätta att kämpa och inte ge upp! absolut inte, iallafall inte jag. jag ger inte upp i första taget iallafall ;-) men kommer sakna alla extremt mycket! även om man ser vissa i skolan, så blir det endå inte samma sak.. vi grillade korv och körde en liten lek, supermysigt!

tack niklas & jennie för allt, extremt tacksam för allt som ni har lärt mig under 1 år, tusen tack! och är också väldigt glad att ni kommer och hjälper oss, vi behöver de, helt klart ;-)

& tack till alla målvaktskompisar också, ni är bäst!
kämpa på som ni gör, vi allihopa fixar det här!

/ emily

hajk imorgon med klassen!

Hej alla läsare!

Jag vet att jag lovade er att ta kommentarerna igår, men självklart så glömmer jag av det strax efter. typiskt mig! och jag hinner inte nu, måste packa klart till hajken och sen duscha. strax efter är det bara sängen kvar. ska upp väldigt tidigt imorgon, och åka hem till mimmi ungefär vid halv 7. om jag kommer va död, de är bara frågan.. och sen ska vi gå till sura, men jag tror faktiskt att det kommer bli superkul även fast jag vet att det kommer bli väldigt drygt att gå 12 km, ungefär 1,2 mil.. men de är säkert värt sen när vi är framme ;-)

Ja, så hajk imorgon och är hemma på fredag igen.. vi får se hur vädret blir, och om vi ens kommer sova något, men det måste vi nog för att orka paddla hem dagen efter ;-) vi får se om jag orkar & har tid att uppdatera på fredag. har lite saker att göra.. ja, vi får helt enkelt se ;-)

Idag var det fotografering i skolan, klassfoto och enskilda. hann se mitt enskilda väldigt snabbt på en data, och nja, kortet vart inte särskilt bra om jag får säga de jag tycker ;-) mina kompisar vart säkert så mycket sötare, som alltid ! drog vidare efter skolan med mimmi, johanna och jonna och fixade lite saker, bla köpa lite dricka och så till imorgon. köpte juice istället för cola, eller kolsyrat. får otroligt ont i magen, ingen aning om varför.. så vågar inte riskera något med de! vill iallafall vara där hela natten/dagen ;-)

Nej, nu ska jag fräscha upp mig med en skön dusch, och sen packa klart de sista ;-) lite får jag ta imorgon, sånt som jag använder idag & imorgon..

puss / E'


lite bilder ! ♥

Glömde berätta en liten sak..
Menningen idag var att vi skulle vara ute och göra lite olika saker med klassen ;-) med vädret var inte så värst bra eftersom det ös regnade. och tur så fick jag skjuts ;-) men iallafall, så då var lärarna snälla och satt på 2 filmer, så vi fick välja vilken av dom vi ville se.. båda verkade dåliga, och den som jag kikade på var inte särskilt bra. en svår handling, och ja, jag gav upp att ens förstå något på dom första minutrarna ;-)

Lite bilder idag som jag tog ifrån mimmi's blogg!



jag & jonna tyckte filmen va sämst medans johanna älskade den!

& så GRATTIS FARIA PÅ FÖDELSEDAGEN! JAG ÄLSKAR DIG GUMMAN!



Hoppas du har haft & fortfarande har en bra dag! ♥

& en till bild som får avsluta hela inlägget! på oss 4 ♥



jag älskar er! ♥

bilden är tagen sen skolavslutning för er som undrar ;-)

puss / E'


förlåt för dålig uppdatering!

Hej alla bloggläsare ;-) har ni saknat mig ?

Förlåt för den hemska uppdateringen, skolan har ju börjat igen så de blir mindre bloggning och sen alla träningar, kompisar osv.. så de är anledningen till varför bloggen har stått stilla. jo för sig, bloggade ett jättekort inlägg igår om att jag inte alls var på blogghumör. lite privata saker ;-) men självklart ska jag försöka få igång bloggen ;-) har iallafall kvar mina underbara läsare, superkul att se! tack !

Dagen idag har varit väldigt lugn, samma igår ;-) första inneträningen startades igår, och det var skönt att vara tillbaka på plan, men endå väldigt ovant ;-) men bara att träna upp sig nu innan alla matcher startar. längtar väldigt mycket till matcherna börjar, ;-) men nog snackat om de..

Idag har jag umgåtts med jonna och sen mött upp anton för att prata lite. inget annat tror jag ;-) mamma har börjat få packnings nerverna igång haha ;-) hon vill ha allt som går att fixa klart tills hajken på torsdag, så hon packar åt mig, vilken service va ? ;-) ja justja, vi ska på hajk på torsdag och sova ute i tält 1 natt. kom på att jag hade glömt och berätta det för er ;-) jag och min kära klass ska iväg. ska bli riktigt kul, eller kanske inte när vi går 1 mil, men när vi är där, och paddlar hemåt dagen efter. ska sova tillsammans med mimmi & jonna. mimmi tar med tältet, och sen har vi delat upp vad vi ska äta, och vad alla ska ta med. nudlar & korv med bröd. låter gott va ? ;-) men ska bli riktigt mysigt iallafall!
9:3, nu kör vi ;-)

Snackar med vännerna på msn, ovanligt va ? ;-) ska forsätta ett tag till, och sen gå ner och kika om mamma har packat iordning i andra väskan jag tog in, fick tydligen inte plats, great!

puss / E'

förlåt för dålig kommentarsvar! men jag ska försöka komma igång igen med att svara på kommentarerna ;-)



"de här är ju öken, de fattar väll vilken lirare som helst" ;-)
haha go go go!

blogghumör..

inte alls på blogghumör just nu. så jag skriver senare om det är bättre då.. ;-)

puss / E'

2 collage, och lite om dagen !




hej alla läsare! förlåt för den hemska uppdateringen idag, men har umgåtts med jonna & mimmi precis hela dagen, och sen ser ni ovanför, alltså collagen jag har fixat ;-) blonderingen vart jag inte alls nöjd med, så färgade om till honungsblont, och nu får de bli så! mitt hår ska inte behöva slitas mera..

ska lägga mig nu, skola imorgon.. KILL ME!
nu blir det dom gamla vanliga rutinerna, tidiga kvällar ute med kompisar, och betyg, krav och en massa läxor! nu fixar vi 9:an allihopa!

puss / E'

skola imorgon ? :/



G o d  m o r g o n ! ♥

Nu har jag vaknat, eller för ett tag sen ;-) orkade gå upp vid halv 10, men vaknade runt 9, men självklart låg jag och drog mig i en halvtimme. sista dagen man fick ligga kvar i sängen och inte behöva känna någon stress. jag har lite små panik inför att skolan börjar imorgon. jag känner att jag behöver få en hel del gjort..

* städa mitt rum ( ser ut som en katastrof )
* färga om mitt hår, det blev alldeles för ljust

ja, de är nog det viktiga ;-) men det viktigaste av allt är att jag ska umgås med mina 3 tjejor idag, johanna, mimmi och jonna. ska bli hur kul som helst! vi får se vad vi hittar på, men something fun ;-)

mimmi kom för ett tag sen, så ska vara social mot henne nu, puss / E'

skola imorgon, F*N!


inlägg om dagen!

Hej mina underbara läsare!

Uppdateringen har varit både upp och ner idag, men om jag har kollat så har jag uppdaterat skapligt bra iallafall, bättre än vissa andra dagar.. ;-) dagen idag har spenderats med mimmi & anton. hur kul som helst! vi gjorde allt ifrån att cykla runt lite till att fixa cyklar, sitta vid datorn, och ja lite allt möjligt. vi var duktiga och bakade kladdkaka hos mig, och sen drog vi ut på en cykel tur. kom på nu att jag inte har hunnit berätta, men min cykel är upp och ner vänd i garaget med ett hjul.. haha yes! och nu kanske ni undrar varför? jo jag ska berätta..

Igår när jag och mimmi mötte upp jonna för att prata lite & umgås så möttes vi vid tuna skolan, a little place ;-) men iallafall, där ligger små glasbitar, vissa ser man, medans vissa är väldigt osynliga. så ja, jag lyckades köra över lite glas och några minuter senare märker jag att de inte går att cykla för att däcket nästan åker ur ekran eller va det heter. så slangen i däcket blev det hål i, så jag & mamma shoppade nytt däck och slang idag, great! bara för pappa att fixa det, så är min cykel äntligen tillbaka. så mycket som jag har använt min cykel i sommar, och som jag fortfarande gör ( inte just nu ) men annars, då blir det hel tomt utan den. man kommer överallt med den. så har fått snål skjuts av mimmi & anton. skjutsade anton idag på hans mini cykel, och bak satt han.

Men iallafall, en jättebra dag med anton & mimmi. & som ni har sett på mina inlägg nedan, så har jag färgat håret nu, och det vart för ljust, men vad skulle man förvänta sig av blekningsmedel? så det är väldigt ljust, och lite olik färgat. 2 förpackningar räckte inte, så 3 nästa gång då.. även fast jag har klippt mig så måste jag ha 3 stycken, hel sjukt! jag kom på nu att jag inte har lagt upp före&efter-bild på hur mitt hår blev efter jag hade klippt mig. men som ni ser på färg-collaget, så första bilden med en rosa randigt linne, så kort blev det.. men ska endå fixa en före&efter, så ni ser skillnaden, och så blir det säkert roligare också att kika på ;-) har jag rätt?

Just nu pratar jag med anton på msn. snackade tidigare med mimmi, men det blev filmtajm för henne och säkert rosanna också, så får smsa med min underbara vän istället! imorgon blir det att tjäna ihop lite pengar. ska nämligen klippa gräset hos farfar, om det inte regnar imorgon? vi får se.. snäll som jag är, så hjälper jag gärna till ;-) ska umgås med mina kära tjejkompisar också, och senare på kvällen blir det another guy MAYBE ;-)

Nej, nu ska jag bära upp datan, diska kladdkaksformen och sen ta på mig natt outfiten ;-) shorts & t-shirt!
Har också tagit tillbaka mitt underbara dun täcke igen. fryser jättemycket på kvällarna, börjar hösten kanske komma?
tummen upp för hösten- jag fyller år!
tummen ner- det blir kallare och kallare ute!

puss / E'

sista sommarkvällen idag med mina vänner, F*N! söndag imorgon och på måndag, jag orkar inte tänka att jag ska ta min fot in i skolan igen, det suger vissa gånger alltså! men bara att gilla läget, ;-)

dagens shopping!



När jag och mamma drog iväg på lite ärenden, så kom jag hem med dom här skorna ;-)
Visst är dom snygga ?

puss / E'

vad tycker ni ?


hårfärgen är i !

sitter med hårfärgen i nu, och håret kliar som bara den.. vad kan de bero på?
har äggklockan brevid mig och det är 4 minuter kvar, satt snart ska vi se om jag är nöjd med hur ljust det är, eller om jag ska ha det ljusare ;-)

puss / E'

stressigt!

nu drar jag och mamma iväg på lite ärenden, så ett snabbt inlägg!

uppdaterar när jag förmodligen sitter med blekningsmedel i håret ;-)
bilder & allt annat smått&gott får ni vänta med tills jag kommer hem ;-)

spännande va ?

puss / E'

före&efter bilder ?

God morgon!

Förlåt för den dåliga uppdateringen senare på kvällen & för alla sena kommentar svar. men mitt internet krångla ordentligt igår, det var bara msn som funkade, så chattade med kompisarna istället ;-) men idag verkar det fungera bättre, och det är väll tur de med tanke på att jag ska få in lite bilder på före&efter jag har färgat och hur mitt hår blev klippt osv..

Jag blev inte speciellt nöjd över hur kort det är, men som tur är växer det ut så fort, så jag hinner knappast tänka att det är lika kort länge till ;-)

Mamma kom nyss in och checkade av med mig hur vi skulle göra idag. lite grejer ska vi göra nu här, och sen ska hon iväg och prata med någon och senare blir det att färga håret om inte före allt.. vi får helt enkelt se ;-)

Mimmi kommer också senare, det blir hon idag igen, ovanligt va ? ;-) me like!

puss / E'

drar ut med mimmi!



nu drar jag och mimmi ut och träffar anton ;-)

puss / E'

jag & mimmi just nu!



jag och mimmi JUST NU!
vi ska kolla på the last song nu!
puss / E'


svarar på kommentarerna senare!

uppdaterar mera senare, och svarar också på alla kommentarer då!

ska väcka mimmi nu, haha ;-) puss / E'



<3<3

god morgon!

G o d  m o r g o n ! ♥

Duktig som jag är, så gick jag upp 9 idag, KAN NI TÄNKA ER ?
Jag är hur trött som helst just nu, men om jag ska vänja mig så är det dags och sen slipper man sova bort hela dagen ;-) har inte så mycket att berätta just nu, men jag ska spendera dagen med mimmi. för er som inte visste, så ska jag sluta KÖPA godis, chips och allt sånt onyttigt ;-) man får bara äta när föräldrarna köper hem, men annars inte. som mimmi skrev på sin blogg bla, är att man sparar mer pengar osv.. vi ska hålla upp tillsammans, eller iallafall inte köpa ;-) underbart!

Vädret idag verkar inte vara alls på topp, som alltid.. *suck*
Så jag vet inte om vi ska kika på film eller hur det blir. vi ska iallafall ner till ica och köpa mycket färska frukter, gott det låter va ? ;-) så det blir det & en film antar jag. och vet ni vilken film då?
- the last song! nu hinner vi iallafall se den.. mimmi har lyckats gråta till filmen, så det är inte alls omöjligt att jag också gör det.. vi får allt se ;-)

ha en bra fredag, fredagsmys today!
puss / E'



en nyvaken emily!

torsdag!

hej alla läsare!

jag känner att bloggen står stilla alldeles för mycket nu för tiden. jag vet inte varför, eller visst har jag anledningar varför jag inte bloggar så mycket längre, men jag ska endå kunna slänga in ett inlägg lite när som helst ;-) men jag försöker så gott jag kan, jag hoppas det är okej för er iallafall. ser att mina underbara läsare endå läser bloggen varje dag, statistiken höjer sig, so good!

men dagen idag har varit som alltid, eller kanske inte som alltid ;-) har umgåtts med sara idag, som jag inte har träffat på nästan hela lovet. och så självklart några dagar innan så träffas vi.. haha, vi bor närmast varandra, men det är tur att det blev av någon dag iallafall ;-) som jag har glömt att ens nämna här, så har jag klippt mig idag, fräschat upp håret och sen få bort det slitna. de va en hel del, så just nu skulle jag kunna ta bort allt, missnöjd.. men jag är så ovan att se mig i kort. eller kort och kort, de är en liten bit ifrån vad jag hade förut. men det växer ut, och håret mår just nu bara bra ;-) ni ska få se före och efter bild någon dag, har inte orkat fixa något än tyvärr. och på lördag ska jag färga håret med hårfärgen jag visade på en videoblogg, om ni minns det ? så det ska hamna i håret på lördag, ni får självklart se hur det blir ;-)

senare nu på kvällen så hade jag träning med laget, 1 km först sen 3 km och sen 1 km intervall. underbart ! sen knäböj 40 m och 40 situps, härligt va ? ;-)

mötte upp mimmi senare på kvällen, vi måste passa på att umgås ute så sent på kvällen, nu innan skolan och allt drar igång ;-) så vi va ute ett tag innan vi båda höll på att frysa sönder. så det var bara att cykla hemåt, och nu har man hunnit fått upp kroppstempen igen haha!

ska forsätta prata med lite kompisar på msn, sen är det nog dags för mig att sova ;-)
ska man vänja sig, så är det nog dags, eller ? ;-)

puss / E'

svarar på kommentarerna strax ;-)

jonna&mimmi !




Nu blir det ut med mimmi & jonna (?). vi får se vad vi hittar på, men såklart ska vi försöka ha våra underbara kvällar nu innan skolan börjar ;-) bra va ?

svarar på kommentarer & allt sånt när jag kommer hem ikväll, vet inte när, men ni märker det ;-)

puss / E'

ett långt inlägg om min dag!



här får ni 2 bilder, det jag helt enkelt har fixat inför skolan börjar ;-)

nu kanske ni börjar fundera vad jag ska ha det till ?
-
jo, jag ska ha ordning och reda på olika ämnen. som ni ser, så är det inte alla ämnerna, men såhär är det. alla uppsatser i dom ämnerna jag har på bilden, är det väldigt lätt att ta var för sig och skriva i. ordning och reda helt enkelt, sånt som jag gillar! och den lilla boken för läxor, så jag har koll vad jag har ;-) ska försöka hålla iordning på det, och skriva upp där. men vi får en loggbok varje år, satt det blir nog mest att skriva i den, men den kommer komma till användning, tro mig ;-)

dagen idag..

har varit väldigt lugn men endå kul. har umgåtts med min mormor igår och idag, sov kvar där ;-) skönt att börja umgås med henne igen, ärligt så har jag saknat henne! men iallafall, frågade henne om hon behövde hjälp med något, så jag kunde tjäna lite ;-) hon behövde städa och damma hela basturummet och bastun. så gjorde det. sen rensa ogräs, så gjorde de med och lite annat ;-) tjänade ihop 300 kr idag, so good!
som ni har märkt så har jag inte skrivit hur mycket pengar jag får osv på ett annat inlägg, men de är för att jag vill inte publicera för mycket summor, man vet aldrig.. men nu fick ni reda på de ;-) no more, maybe..

men iallafall, umgicks med henne sen drog jag hem innan regnet kom. hann komma hem innan, tur de ;-) tog det lungt ett tag innan jag drog iväg på målvaktsträningen och simtränade. de var inte alls jobbigt, visst man kände lite, men trodde de skulle vara värre.. men det gick iallafall bra, och vi hade "fritt" en stund efter ;-) hannes & max är nog inte alls fullt normala, sköna killar alltså ;-) men iallafall, drog hem, duschade och åt och senare drog jag hem till mimmi. hennes högtalare är så nice! äntligen har hon köpt dom. så vi dunkade musik en stund och kikade senare på the last song. vi märkte efter en halvtimme att vi inte skulle hinna se hela filmen, men nästa gång då blir det heeela filmen. men iallafall, vi drog ut och snackade. jag, mimmi & jonna! underbart!

vad jag skriver hela tiden, men ni får reda på det mesta såhär, snart ska jag försöka få det på videobloggar, tummen upp eller tummen ner ?

har precis fixat klart patricias blogg, den blev riktigt söt och hon var nöjd!

nu ska jag forsätta prata med henne, puss / E'


dagens outfit!



de va allt längesen ni fick någon dagens outfit, så här får ni en ;-)

puss / E'

svarar på kommentarerna senare, nu träning!

hej alla läsare! tack för era kommentarer, och tar dom senare när jag kommer hem för har lite bråttom nu. ska packa lite badsaker, och sen dra iväg och simträna med målvaktslaget.

har umgåtts med min mormor både igår och idag för er som har missat det, så det är därför uppdateringen har varit otroligt låg, suck..

puss / E'


soft dag!



jag älskar dig!

hej igen ;-) nu har jag äntligen sprungit & tagit en skön dusch samt fixat lite mat nu innan jag drar iväg till mormor. springningen vet jag inte exakt hur lång tid det tog, men mellan 10-20 minuter. tog en egen liten runda ;-) och när jag nästan var hemma så öste regnet ner, men för det så sprang jag nästan fortare, underbart! när jag endå hade allt på mig, träningskläderna & skorna, så tog jag en liten promenad med chica i regnet. så nu är det också gjort ;-) nu ska jag bara fixa lite i köket. som alltid, så är min syster så duktig på att lägga disken på hög, så jag ska fixa det så mamma & pappa slipper göra det sen när dom kommer hem från en lång dag ifrån jobbet ;-)

dagens outfit ska jag försöka få upp innan jag drar till mormor, puss / E'

springa i regnet ?



God morgon alla fina läsare!

Sovit gott ? det har jag hunnit med faktiskt, även om jag gick och la mig rätt sent igår och vaknade tidigt idag. när klockan gick igång 10 över 9, så ville jag verkligen inte upp, gjorde ungefär vad som helst för att slippa det, men det var bara att gå upp. ska jag hinna vänja mig så är det dags ;-) jag börjar vid 10 över 8 på måndag, men klockan 10 över 9 är en bra "mjukstart" haha!

För en liten stund så regnade det hur mycket som helst, men det verkar ha lugnat sig med det, så ska ut och köra min egna lilla runda strax. vädret kan inte stoppa mig iallafall!

Så nu ska jag ta på mig träningskläderna & sen dra ut i ungefär 10-20 minuter, vet inte exakt hur lång tid det tar ;-) uppdaterar när jag är hemma OCH nyduschad, underbart! jag måste kunna piggna till på det, en härlig dusch och springa.

puss / E'

god natt !

dags för mig att sova nu!

pigg och glad imorgon när jag åker hem till mormor och senare hälsar på gammelmormor ;-) och sen ska jag upp vid 9 och käka en riktigt god frulle innan jag drar ut och springer ;-) klockan är kvart i 2, och jag sover inte än ? herregud, pigg imorgon ? tror inte de va..

GODNATT !
puss / E'


jag & mina älskade vänner!




jag och mina älskade vänner, jonna & mimmi ! ♥

jonna har försökt skicka över 30 bilder ungefär via msn, men fick ungefär 5 stycken, så vi kom fram till att jag åker hem till henne någon dag och tar med mig ett USB-minne & för över alla på det sättet istället ;-) so much better!

härliga bilder va ? ;-)

puss / E'

mera bilder..



här är dom underbart goda max milshaken. underbart god verkligen, mums!



& mimmi's grymma högtalare som hon sparar till ;-) det LÄR JU dunkas en hel del sen, right ? ;-)

puss / E'

dagens bilder & lite annat!



en bild på mig och mimmi sist vi va i stan (och jonna) ;-)



bilden är tagen idag på min och mimmi's mini cykelsemester, haha.






JAG ÄLSKAR DIG GUMMAN, TACK FÖR DAGEN & ALLA ANDRA DAGAR! ♥

puss / E'

springa på morgonen!



jag sitter fortfarande uppe men vet faktiskt inte varför. båda mina älskade vänner har loggat ut ifrån msn, så snackar med emelie & michaela nu ;-) lite folk som är uppe iallafall. klockan börjar bli mycket, och jag som ska försöka vända på dygnet snart? haha hur ska de gå ? ;-) jag som tänkte göra det den här kvällen, noway!

men iallafall, imorgon på morgonen, ställer klockan som alltid 9:10. så käkar jag en rejäl frulle innan jag drar ut och springer ;-) vi får se vart det blir någonstans, men det lär ju vara väldigt bra om jag är trött som jag alltid är på mornarna. men jag piggnar nog på mig!

jag springer på morgonen eftersom mina tjejor ska springa senare på kvällen, alltså hela laget, men då är jag hos min mormor, så då hinner jag inte. bättre att ta de på morgonen isåfall så jag får det gjort ;-) tänkte ta det idag men det strunta jag i, ville hellre slappa & kolla på tv. haha ovanligt för att vara mig, men nu har det blivit så, njuta över dom få dagarna kvar av lovet, typiskt mig!

nu ska jag forsätta kolla på något helt konstigt program på MTV.

puss / E'

har ni sett the last song ?



mimmi smsade mig för en liten stund, och på onsdag spenderas dagen med henne. vi ska kika på the last song. har ni sett den, och isåfall är den bra ? mimmi älskar filmen, och vi har NÄSTAN samma smak när det gäller filmer, och min favorit låt är med i den här. miley cyrus-when I look at you. undra om jag kommer gråta floder? haha, den är så himla vacker! mimmi har lyckats göra det, så det är nog inte omöjligt ;-)

puss / E'

my day today!



<3

h e j  a l l a  l ä s a r e ! ♥

förlåt för den dåliga uppdateringen idag men har umgåtts med mimmi sen jag vakna, eller jag cykla hem till henne direkt efter frukosten och umgicks med henne till 7 ungefär. har hunnit med att sega med min data också, min data har sina dåliga dagar verkligen! men just nu funkar den jättebra, men tidigare kunde jag lika gärna slänga iväg den..

men iallafall som jag skrev så har dagen spenderats med mimmi och sen lite med tessan nu på kvällen. mimmi håller på och sparar till ett par högtalare, riktigt nice ;-) dom är as grymma! men iallafall, så hon tvättade hennes mamma&pappa's bil när jag kom och jag hjälpte såklart till, så snäll som jag är ;-) haha, nej men när jag ser folk små jobba, så hjälper jag mer än gärna till. efter hon var klar med bilen så skulle hon klippa gräset som var mellan stenplattorna dom har hos sig. jag hjälpte till där med ;-) så nu har hon tjänat in lite pengar, och vet ni ? jag har också fått en litet mini jobb. jag ska rensa ogräs på baksidan hos mig, och sen dammsuga rent garaget och göra fint i carporten. när jag är klar med de, så får jag *** kr, secret ;-) och sen får jag *** av farfar på söndag när jag ska klippa gräset och sen får jag min måndagspeng också ;-) är rik den här månaden I think. me like!

men nu ska jag forsätta kolla på tv, och kika runt lite här innan datan får sin dåliga stund igen ;-)

har också svarat på alla kommentarer, duktig jag är!

puss / E'

morgondagens planer:

umgås med mormor, som var ett tag sen, väldigt längesen helt enkelt..

långt inlägg med mycket i ..

Hej alla läsare! har ni saknat mig redan ? ;-) haha nejdå, men förlåt för den dåliga uppdateringen idag. känner mig otroligt dum, men jag ska förklara varför den har blivit som den har blivit idag..

Jag umgicks med mimmi idag, och vi cyklade hem till henne först, tog det lungt där ett tag och sen vidare hem till mig. lite senare drog vi iväg till västerås för att fixa lite på media markt. framförallt framkalla bilder, som jag ÄNTLIGEN har gjort. nu sitter dom uppe på väggen, men tror jag snart ska ta ner dom. haha! jag ska nog köpa ett snyggt album och ha allt där, känns lite säkrare och bättre. & ja, ni kanske undrar vad det är för bilder? det här från sommaren 2010. det där låter nog lite för mycket haha, sommaren 2010.. men iallafall, det är från den här sommaren, massvis med minnen! så ville ha framkalla lite av ALLA hundra kort vi har tagit, så valde ut lite snabbt innan vi drog in. när vi väl var där, så tog det en stund tills den var klar, så vi drog till biltema och kikade på lite prylar, fick med mig en coca cola zero iallafall. efter det drog vi tillbaka till media markt. korten var inte riktigt klara, så vi gick runt och kikade på baser framförallt! mimmi ät helt tokig när det gäller sånt, och jag börjar bli det smått också. efter den här sommaren, har jag blivit så musikberoende tack vare henne ;-) men strunt i det, ska berätta lite när vi var där nu..

vi gick till baserna, och vissa funkade och spelade upp musik, så vi testade dom. riktigt skön dunk i en av dom, och för mycket i den andra. jag visste inte alls hur den andra funkade, så jag klickade på mitten av en liten kontroll och helt plötsligt dunka det ut för fulla muggar. jag blev hur rädd som helst, samtidigt som mimmi knappast visste vad hon skulle göra, vi båda hoppa till iallafall. men jag fick tyst på den, och satt på den igen för att kolla om jag kunde sänka. man skulle vrida som en gammaldags telefon ni vet? men inte funka det, utan vi försökte och försökte, men ingenting funkade.. & så en sak till. när vi lyssnade på musiken i basen, så sa mimmi: tänk om dudududu? (edward maya-låten) kommer. och så kommer den precis, vi båda kollade på varandra helt chockat, värsta läskigt.. men iallafall vi lät den vara tillslut och gick och kikade på ipod touch istället. den var kopplad till ett nätverk, så jag gick in på min blogg och kollade. riktigt häftigt! men iallafall, så klickade jag bort det TRODDE jag. så vi drog därifrån en stund och sen när vi kom tillbaka igen för att kolla på den ytterligare, så står det en kille och håller på och trycker på den, så vi står vid sidan av och väntar på att få gå dit. och sen när jag tar tag i den, JO VAD ÄR DET JAG SER? min blogg.. haha herrejösses vad pinsamt. den var fortfarande kvar på internet sidan, så jag hade bara klickat bort rutan, men inte sidan. så jag lite funderingsblickar på mig efteråt. men kul var det iallafall ;-)

påvägen hem så bjöd mamma mig och mimmi på en varsin milkshake från max. en lyx milkshake. vi båda behövde lyxa till det lite haha ;-) nej, men den var supergod och den drack vi påvägen hem. när vi var hemma igen så satt vi upp korten, som sen kommer på bild. och sen drog vi ut och cykla lite, mötte på lite kompisar, eller såg bara ;-) men vi satt och pratade, sånt som vi för det mesta behöver. senare ringde vi jonna, så hon kom också, vi alla 3 behövde prata lite! sen va vi till 10 ungefär, så vi följde med mimmi en bit och sen mötte vi på jon på hemvägen när vi skulle säga hej då. pratade lite med honom, och sen drog vi alla hem.

och nu sitter jag här, bloggar för fullt ;-) hoppas ni orkar läsa hela nu!

puss / E' 


fixa lite saker..

ska fixa lite saker till skolan, sånt som jag måste ta tag i eftersom resten av dagarna är fullspäckade NÄSTAN. nu när jag endå kom på det, så är det väll bra att få det gjort, eller vad tycker ni ? ;-)

jag svarar på kommentarerna senare, så håll ut!

mimmi kommer senare, hon skulle höra av sig. så vi får se när det blir ;-)

puss / E'

nattbloggning ;-)

Hej igen mina söta läsare!

Vissa av er kanske ligger och sover nu? inte jag, som ni kanske märker hehe ;-) jag sitter fortfarande uppe och pratar med min älskade vän mimmi. där har ni hennes blogg också, nu när jag endå är igång och skrev lite om henne ;-) men iallafall, har inget speciellt att berätta eftersom jag fick med det mesta i förra inlägget, eller då när jag berättade om dagen. imorgon så kanske jag & mimmi ska umgås lite, vi får se vad hon vill och så.. väntar fortfarande på svar ifrån henne ;-) men ni får veta allt imorgon, I promise!

jag håller verkligen på och kokar sönder i mitt rum, blir tokig på de!
så ska öpnna fönstrerna igen HELT, och sätta på mp3:n och lyssna på musik samtidigt, underbart va ? ;-)

nej, nu måste jag vädra innan jag dör här inne!

skriver god natt nu, eftersom inget mer inlägg dyker upp idag ;-) eller jo, idag kommer det uppdateras mera, men inte just nu.. först sova, helst!

vi får se hur uppdateringen blir imorgon, eftersom värmen har kommit tillbaks, och jag ska ligga och pressa i solen med kall en coca cola zero i handen, underbart!

men vi får se helt enkelt hur vädret blir imorgon, puss / E'

VÄDRA NU!! godnatt! ;-)

2 bilder som sminkad!



underbar dag, mamma&pappa firar 18 bröllopsdag!



bilden är tagen idag, jag & min underbara vovve ;-)

hej alla läsare! nu har jag äntligen kommit hem efter en lång dag på the studio. det tog nästan 4 timmar att vara där. alldeles för länge tycker jag, men det var det värt ;-) det är så himla synd att bilderna är så dyra. vi fick med oss dom 3 bilderna som är nedan hem. satt det var iallafall något, och det blir säkert nån mer gång, det är bara kul ;-)

ja, så har min dag sett ut! påvägen hem svängde vi förbi media markt för att kolla om vi kunde framkalla kort direkt, men dom skulle stänga om en kvart, satt det gick inte alls. men vi svängde förbi max, tog drive thru, och käkade ;-) eller jag och syster yster gjorde det, mamma skulle vänta på det tills hon kom hem eftersom hon har gjort en riktig måltid till henne & pappa. dom firar 18 år bröllopsdag idag. mamma har fixat rosor som står ute på bordet, och det ligger rosblad runt med en hjärtchoklad ask. romantiskt av henne!
hon har lagat lax med mos, gjort som en planka, fast med lax&mos, mums! själv får man sitta och kolla på när dom smaskar i sig de ;-) haha!

sitter fortfarande med sminket, blev faktiskt otroligt nöjd över sminkningen & det är tur att jag ska till make up store i oktober. då får jag också lära mig. när jag var där under dom timmarna vi satt och vänta, kunde jag verkligen tänka mig att jobba där. fixa kunder, ta emot kunder, sånt som jag verkligen vill hålla på med ;-) eller säg något jag inte vill hålla på med ? haha..

nej, nu ska jag ta en riktigt svalkande dusch. håller på och kokar sönder i mitt rum. solen har legat emot rummet hela dagen, så ska vädra både täcke & kudde, och öppna fönstrerna helt.

jag hoppas det blir precis lika fint väder som idag imorgon, då blir det att pressa hela dagen! jag måste samla på mig färg nu.. hann inte så mycket idag. ni som vet, vad blir det för väder imorgon?

eller johanna har en stor koll på det, så ska höra med henne ;-)
väderexperten är det vad man kan kalla henne, haha ;-)

duschen nu, puss / E'

modell för en dag-bilderna!




vad tycker ni om bilderna ? ;-)

puss / E'

modell för en dag idag!

"modell för en dag", it's today!

kläderna är fixade, men håret är en stor katastrof just nu. tydligen ska man fixa håret själv, men sminket fixar dom där borta, något bra iallafall ;-) som jag skrev igår, jag kör på plattat & självklart utsläppt. usch, jag hatar verkligen att ha utsläppt när det är varmt ute, och ha smink också när det är varmt, usch.. iallafall jag känner mig otroligt äcklig i det just då. men vi får se hur allt blir & slutar ;-) 

dagen blir nog bra, jag uppdaterar DIREKT när jag kommer hem OM jag inte hoppar i poolen direkt ;-) det kanske är för kallt, har ju inte badat på evigheter.. men vi får se vad termometern står på senare.
senare ikväll blir det att träffa lite folk, umgås med dom oså! anton kommer hem idag, så vi får se om han hänger på, och är lite med oss ;-) 

ja justja! kanske ingen som vill veta, men mamma & pappa firar 18-års bröllopsdag idag. det ska firas med lite smått&gott ikväll, bla: kräftor, och lite annat gott ;-) gillar NI att äta kräftor, eller avstår ni helst ifrån att äta det ? vi får se om morbror med familj också kommer förbi och gör oss sällskap, let us see ;-)

nej, nu ska jag kolla lite på facebook, mailen & lite annat ;-)

ha en bra dag, puss / E'


modell för en dag imorgon, eller idag?



Imorgon är det modell för en dag som gäller. vi får se vilka bilder vi kommer beställa, eftersom korten inte direkt är världens billigaste ;-) mitt hår kommer vara utsläppt imorgon, och plattat. jag orkar inte fixa med lockar imorgon, eftersom jag har hört att dagen imorgon ska bli lika fin idag, ÄNTLIGEN ÄR VÄRMEN TILLBAKA! men helst av allt, tycker jag att det skulle vara lite kyligt imorgon. skulle vara perfekt, eftersom jag kommer vara sminkad, och inte blir det nog lite, utan rätt mycket, mer än vad jag brukar ha när jag sminkar mig själv ;-) bilder på mig, alltså på sminkningen och kläderna kan ni få sen när jag kommer hem. spännande va ? ;-)

Nog snackat om det. arosfortet var grymt kul idag, eller igår ;-) ta de som ni vill..
Det blev 2 lag. Ena laget hette Michael Jackson's fanclub, och där var det : tessan, ida, jonna och mimmi. I det andra laget hette De fyra vännerna och bella, och där var det: jag, bella, tove, karin och rosanna. och vilka vann? DE FYRA VÄNNERNA OCH BELLA, UNDERBAR VINST !

Men kul hade vi, och dom 2 timmarna bara flög iväg ;-) inte kändes det som att vi var där i 2 timmar. det var redan slut efter en liten stund kändes det som, och det märkte vi över att vi inte kom in längre till olika celler. men det får bli fler gånger, helt klart.

Det har varit en väldigt fin dag idag, med sol&värme. hann inte sola så mycket idag, eftersom vi åkte in med bussen och så lite senare. ja, justja. den bussen vi skulle åka, kom aldrig, utan den bussen kom timmen efter vi hade tänkt. samma sak hände ju när jag, mimmi och jonna skulle åka tåg. kommer ni ihåg att jag berättade det ? precis samma sak fast med tåget. det är tack vare sommarloven.

Nyduschad var jag för ett tag sen, och nu sitter jag här och ska snart krypa ner i sängen och sova. tar med mig min älskade mp3 och lyssnar på några lugna låtar, sånt är verkligen härligt!

puss / E'

svarar på kommentarerna imorgon..

arosfortet nästa!



nu ska jag ta något snabbt att äta och sen välja några bra skor som man kan ha till SHORTS? tove och jag stog och funderade utanför oss, vad vi egentligen ska ha på oss. ja, för er som inte vet, är vi grannar ;-) dom bästa grannarna, helt klart!

men anyway, dagens outfit ska ni få, eller arosfortet-outfiten ;-)

ha en jättebra fredag, även om det är den 13:onde.

puss / E'

mina "bokade" dagar!


fredag den 13:onde..

Hej alla underbara läsare!

Dagen har knappt påbörjat för mig eftersom jag för det mesta har suttit framför tv:n och datan. har fixat lite saker och sen har jag nyss pratat klart med min mormor. hon vet om lite saker som jag tycker osv, ja sånt jag inte tar upp här.. men vi bestämde en dag som hon & jag skulle umgås,  only we! det ska bli riktigt kul, och sist det var så var säkert när jag var runt 9, 10, 11 år. det känns som evigheter sen, men nu blir det iallafall av. vi ska förbi min gammelmormor också som bestämt, och sen hittar vi på något. jag ska också sova kvar där. det blir på tisdag ;-)

Men iallafall, nog om det.. ska fixa iordning mig lite, kolla vad jag ska ha för kläder på mig när vi drar iväg till arosfortet och sen ta sällskap med tove dit. vi är duktiga vi, så vi går istället för att ta cykeln. det finns lite anledningar för det. min pappa och hennes pappa kommer och hämtar oss, I think.. dom kommer med en limo till oss och kör oss hem. haha, nej riktigt så är det inte ;-) men det hade vart kul om det var så.

Nu ska jag kolla vad syrran gör, låter som hon river halva köket.

Ha en bra dag alla, fredag den 13:onde.. buhuhuh

puss / E'

svarar på kommentarerna ikväll, har mycket att göra innan jag åker iväg ;-)

BIG LOVE!



BIG LOVE ! ♥

TACK FÖR ATT NI HAR GJORT MIN SOMMAR OFÖRGLÖMLIG!
JAG ÄLSKAR ER!

torsdag!

Hej mina söta läsare! ♥

Som ni vet, så spenderade jag dagen med elin, och det är därför jag inte har skrivit så mycket. något inlägg dök upp innan jag drog ut i solen, och innan träningen också. (ett och samma inlägg). men iallafall, jag umgicks med elin idag, och det märktes verkligen att vi inte hade träffat varandra på hela lovet. så mycket som vi hade och prata om, det var säkert 3-4 timmar vi bara snackade. vi satt på en film, men pratade under hela filmen, och kollade inte ens på den, haha! men det var iallafall skönt att prata med henne, även att umgås.

När hon hade dragit hem, så tog jag det lungt en stund, bytte om till bikini och drog ut och sola en stund. jag trodde jag skulle cykla, så jag gick ifrån solen en stund innan, men så kom pappa hem, och tur som man har, så fick jag skjuts, toppen! vi körde som uppvärmning 2 varv på 1 km, så alltså 2 km. sen körde vi back träning. vi började att springa upp och ner för backen 1 gång, och sen göra 20 situps. efter det var det bara att ta sig upp igen och sen ner, och 10 situps när man var klar med andra omgången i backen. och så en gång till upp och ner för backen, 3 gånger alltså. kanske inte låter så jobbigt, men det var det verkligen. även om jag inte känner något nu, eller tyckte det var så jättejobbigt sen när man hade kommit ner i varv, så var det hur skönt som helst att springa upp för backen. jag märker verkligen hur mycket muskler jag har lagt på mig, om man jämför med förra året. så det är skönt!

När vi var klara med allt, så åkte pappa iväg till en kompis, så jag satt och vänta på han en stund, men vi åkte iallafall vidare hemåt sen. så kom hem till lagad mat, kycklingsallad. underbart gott verkligen ;-)
och så blev det mycket snack om saker och ting. men mamma hade tydligen bokat mig, eve och henne för "modell för en dag". hon ville så gärna ha fina kort med hennes döttrar, så fine, jag bjuder på de ;-) haha! nej, men det ska faktiskt bli kul. har sett mina kompisar göra det, och dom blev hur fina som helst. man blir sminkad där, så det ska bli väldigt kul och se hur dom sminkar mig, mamma och eve. bilder kommer komma upp, absolut! vet bara inte hur många bilder mamma tänkte beställa, utan det återstår och se ;-)

Herregud vad jag snackar. men då har ni något att läsa iallafall ;-)

Morgondagens planer är: arosfortet med laget, superkul ! ♥

Men nu ska jag fixa en ny header, fixa runt med lite bilder, vi får se om jag får ihop något ;-) tänkte även byta bakrundsfärg, vad tycker ni om den idéen ? ;-)

puss / E'

drar ut och solar!

nu drar jag ut och lägger mig i solen. äntligen är det varmt ute, även om jag har önskat att det skulle vara regn och kyligt. men nu är det bara att njuta över stunden solen är framme. lägger mig i en halvtimme sådär, och sen drar jag vidare på träning, kämpa!

svarar på kommentarerna när jag kommer hem, och glöm inte att följa mig på bloglovin. jag följer er om ni följer mig, don't forget it ;-)

uppdaterar efter träningen, puss / E'

mp3:n hänger med ut i solen.
har miley cyrus i öronen just nu, me like!

följa mig på bloglovin?

känner mig väldigt duktig ;-) jag kunde lägga in bloglovin-märket och det andra med hur många följare man har ;-) så om NI alla skriver att ni vill följa, så följer jag gärna er om ni följer mig såklart. & har också fått in bloggtoppen, eller vad det var ;-) underbart!

elin smsade nyss och skrev att hon är påväg, så ska lägga ifrån mig datan och sen spendera dagen med henne.

ha en bra dag, puss / E'

god morgon !



bilden är tagen nyss ;-) liten  nyvaken sådär..

g o d  m o r g o n ! ♥

som ni vet, så spenderas dagen med elin. vi får se vad vi hittar på för något ;-) är det dåligt väder, så blir det nog en film dag, som det vart igår fast med hanna. så det återstår & se ;-)
träning senare, så uppdaterar nog inte förän ikväll, bara så ni vet ;-)

ha en bra dag alla, puss / E'

dagens låt!



vad tycker ni ? ;-)

godnatt! ♥

känns faktiskt riktigt skönt att jag har kommit i kapp och svara på alla kommentarer samt skrivit ett bra inlägg som jag har berättat det mesta om dagen idag. känns som att det inte finns något mer, så nu tar jag tiden till att skriva något ointressant, kanske intressant för er, men anyway ;-)

nu på kvällen har jag pratat med mina 2 underbara vänner, jonna & mimmi! vi har alltid något att prata om, och självklart blev det så idag igen, lovely. vi prata om allt och inget, ingenting jag tar upp här, men prata gjorde vi definitivt. jag älskar er! ♥

en fråga till er: ska jag forsätta videoblogga eller inte ? ♥

fundera & svara på de, så får jag se era svar imorgon ;-)

tänkte stänga av tv:n nu, och lägga ifrån mig datan och sova. ska ställa klockan imorgon IGEN och gå upp den tiden jag ställer också. ska inte vakna sent igen, NOWAY! men lägger iallafall in en bra låt, en låt som jag också älskar. eller vi säger såhär, det får bli dagens låt. bra va ? ;-)

berätta gärna om vad ni tycker om låten, JAG ÄLSKAR DEN IALLAFALL! ♥

puss / E'  GOD NATT!

onsdag!



mimmi är för söt alltså ;-) det är hon som har gjort den här till mig, underbara vän! ♥

hej alla läsare! förlåt för dålig uppdatering men dagen har varit fullspäckad kan man säga. jag har umgåtts med hanna hela dagen. vi har pratat en hel del eftersom vi inte har setts på hela lovet & sen har vi kollat på film. det vart: säg att du älskar mig. har ni sett den, och vad tycker ni om den isåfall?

och som ett litet avslut så tog vi en powerwalk som blev på en timme nästan tror jag. jag är så van att ha ett helt annat tempo när jag är ute och rör på mig, jag springer för det mesta och då blir det så mycket högre tempo. men nu var det gå som gällde, och jag tyckte det var lika underbart verkligen! så ska försöka ta en gång i veckan minst och gå ut och promenera, powerwalk eller inte spelar ingen roll, bara jag kommer ut. som hanna sa idag: de är helt underbart att bara komma ut och gå en halvtimme. man får så mycket att tänka ur på, och samtidigt rör man på sig på ett bra sätt. och så har jag endå sällskap av min lilla vovve, så då är det nog bra att jag tar en gång i veckan minst och går ut och går, det behöver vi, jag och chica ( min hund ) .
powewalken vart istället för simningen med målvaktsgänget. privata things, så det var därför jag inte kom. men ska försöka komma dit till nästa onsdag, JAG MÅSTE & JAG VILL!

imorgon spenderas dagen med en annan vän, elin. vi har inte heller setts på hela lovet, så det var ett tag sen. jag har varit hur dålig på att träffa alla vänner, men har nästan aldrig haft tid, så vi fick lov att klämma in en dag som båda kunde, och de tog ett tag, men så blev det tillslut imorgon ;-) vet faktiskt inte vad vi ska göra, men ni får veta allt senare på dagen. ska iväg senare mot kvällen och träna med laget. imorgon är det backen som gäller som jag redan har skrivit om, KÄMPA !
vi får se hur trött jag är imorgon ;-)

& tack för alla kommentarer igen, alla komplimanger, TACK! ni lyser upp min dag verkligen, blir otroligt glad! ;-)

har självklart duschat idag efter powerwalken, glömde lägga in de ;-) & kvällsmaten idag blev enkel, pannkaka. riktigt gott faktiskt ;-)

nu ska jag forsätta kolla lite på datan & sen skrolla till någon BRA kanal. den som jag kollar på just nu, SUGER rent ut sagt haha ;-)

puss / E'





onsdag!



Jag bjuder på en bild på mig själv som är i repris också ;-)

God morgon läsare! ♥
Sovit gott? det kan man säga att jag har gjort. jag ställde klockan på 10 över 9, och självklart vaknade jag men stängde av den, tänkte att jag skulle gå upp då efter att jag hade vilat ögonen klart, men somnade såklart till halv 11. inte lite panik, i jo för sig, det kunde ha vart värre men anyway..

som ni vet så spenderas dagen med hanna. hon har inte hört av sig än, så vi får se hur det blir.. en lugn dag eller en hanna dag ? ska senare träna med målvaktslaget, bara benen idag! det kommer bli kämpigt men skönt sen när det är gjort. vad ska ni hitta på idag ? ♥

& jag vill också tacka för alla söta kommentarer ni skriver till mig om bloggen, eller videobloggningarna. blir otroligt glad, tack!

nu ska jag städa upp lite här hemma till mamma&pappa, så dom slipper göra det sen efter en lång dag på jobbet. ha en bra dag allihopa, svarar på kommentarer & uppdaterar mera senare ;-)

puss / E'

godnatt, miley cyrus-when I look at you!

skriver godnatt till er nu, dags att hoppa ner i sängen ;-)
ska lyssna lite på musik före, ska försöka få in miley cyrus-When I look at you! underbart bra. och som ni vet, så har jag redan lagt upp den här en gång, great ? ;-)

godnatt! tar kommentarerna imorgon, puss / E'

godnatt, miley cyrus-when I look at you!

skriver godnatt till er nu, dags att hoppa ner i sängen ;-)
ska lyssna lite på musik före, ska försöka få in miley cyrus-When I look at you! underbart bra. och som ni vet, så har jag redan lagt upp den här en gång, great ? ;-)

godnatt! tar kommentarerna imorgon, puss / E'

dagens låt!



DAGENS LÅT, vad tycker ni ? ;-)

jag & tessan på bilden i malmö!



hej alla läsare ! ♥

jag blir tokig snart på internetet här hemma. jag skulle lägga in ett väldigt långt inlägg lite tidigare idag, men tror ni att det funkar ? nepp.. så jag stängde av datan och hoppade istället in i en varm och skön dusch. men anyway, ska berätta lite nu om mina dagar, sådär snabbt som jag brukar ;-)

som ni vet, så sov jag hos tessan igår till idag, och sen var jag barnvakt i förrgår till igår, så det är därför uppdateringen verkligen har varit hur dålig som helst. men försökte ta igen mina missade uppdateringar nu, gjorde iallafall en kort videoblogg igen ;-) jag hoppas ni gillar den!

men iallafall, vaknade upp hos tessan&bella imorse, och jag umgicks med dom hela dagen nästan. bella lagade lunch till mig, tessan och jonna och sen till sig själv såklart. jättegott var det!
jag drog hem efter lunchen och tog det lungt tills det var dags att åka iväg på träningen. jag hade tur som fick skjuts av tomas (tove's pappa). pappa hann inte komma hem emellan, men han hann komma till träningen och sen skjutsa hem mig. dagens träning:

‎4km springning, intervall löpning 1km, 40 m knäböj, 20 vanliga situps, 20 snea situps och 20 armhävningar och sen tog jag en liten egen träning när jag kom hem. 3 minuter, 90 grader !

det var hur skönt som helst att springa, och jag hade med mig mimmi den här gången, eller brevid mig. jag körde mitt tempo, och mimmi hängde på det, eller hon körde sitt tempo. men jag älskar att springa brevid någon som springer i samma tempo, me like! förra gången var det rossie, och nu mimmi, ;-)

& den här torsdagen som kommer, så är det dags för backen SOM ska tas med tid. jahapp, hur ska det här gå ? ;-) jo för sig körde jag backen förra onsdagen, men för det så är det nog inte så mycket lättare för mig än alla andra ? vi får helt enkelt se.. det är träning imorgon också, vi får se om jag går på den. det är simmning med målvaktslaget.

dagen imorgon spenderas med hanna HOPPAS JAG ! ♥

puss / E'

videoblogg / shoppingen i stan!



en till videoblogg, enjoyy! ;-)

mat nu!

nu är det dags att fixa mat till mig och tjejerna.

idag blir det ravioli, mums!

puss / E'

god morgon!



God morgon alla läsare!

Har vaknat för ett tag sen över att dom här 2 (på bilden) kittlar mig, haha! suck på dom, men älskar dom endå. jag har nyss ätit klart på frukosten, men både amanda och vilma har sitt kvar, så det blir att vänta på dom. jag har ingen aning om vad vi ska göra idag, men vi ska ha liten spa-dag, bada fötterna, och sånt myspys ;-) inte är vädret bra idag heller. om det inte börjar bättra sig är jag väldigt nära att sola solarium, vilket jag egentligen inte vill och ska, men vill behålla min färg tills skolan börjar..

nej nu ska jag forsätta kolla på tv med kussarna.

ha en bra dag alla, svarar på kommentarerna när jag kommer hem.

puss / E' ♥

NU DRAR JAG TILL KUSINERNA, KOMMER HEM IMORGON!



har hunnit byta om, nu drar jag iväg till kusinerna ;-)

puss / E'

första videobloggningen, vad tycker ni ? ;-)


dagens outfit!



DAGENS OUTFIT!!

En slapp outfit, orkar inte ha något speciellt idag ;-) ska nog endå byta om, för ska snart dra vidare till kusinerna.

puss / E'

me right now!



jag just nu ;-)

puss / E'

amanda & vilma ♥



G o d  m o r g o n  a l l a  l ä s a r e ! ♥

Jag var duktig idag som gick upp i en bra tid. känner att även om jag går och lägger mig sent, så ska jag inte sova bort halva dagen liksom.. så jag gick upp halv 10 tror jag den va ;-) fixade mig lite snabbt och sen tog jag en morgonpromenad med chica. väldigt skönt att ta en promenad på morgonen, även om man skulle vilja gå tillbaka till sängen och lägga sig, menmen.

Ja, idag spenderar jag min dag med mina underbara kusiner, vilma & amanda (dom på bilden). vilma är till vänster på bilden och amanda på höger. och vet ni vad ? jag har tagit dom 2 bilderna med min mobil.. såg att det blev väldigt bra bilder på dom ;-) väldigt nöjd över min mobil.

Nej, nu ska jag ta mig ut, fixa lite till min kanin, ge mat, fylla på vatten, städa litegrann, fylla på hö, och sånt smått&gott. känns som att jag aldrig tar hand om honom längre, jag är sjukt dålig på att komma ihåg, även om det inte är så mycket att göra. men nu ska jag allt göra det och sen har jag tänkt att jag ska cykla iväg till spåret och köra 3 km. känner att jag behöver det efter all fika på dopet och allt man har ätit på under kvällarna. allt ska bort, ALLT ;-)

Ha en jättebra söndag, uppdaterar antingen en gång till innan jag åker, eller när jag är hos dom, om jag nu får låna datan ;-)

puss / E'

låten för sommaren 2010! ♥



Den här låten får nästan bjuda på hela sommaren 2010. det började med att jag och mimmi lyssnade på den här, eller johanna tipsade oss om den låten, eller till mimmi rättare sagt ;-) så vi lyssnade på den tillsammans, och båda ÄLSKADE den verkligen. sen har det följt med oss, vart vi än har varit så har vi dunkat den i våra mobiler. då gillar man nog låten alldeles för mycket ? ;-)
Vi har till och med suttit och sjungt den på en brygga, haha lite ragg maybe, mimmi ? ;-)
Nej, men jag älskar låten hur mycket som helst, och det är som att endast den låten kan få upp allt ifrån sommaren 2010. så det är därför jag väljer den här låten, u n d e r b a r t ! ♥

Jag kommer ladda upp flera videoklipp som är mina sommarlåtar, och som väcker minnen ;-) här är en av dom bästa iallafall, nån mer KAN dyka upp ;-)

puss / E'

ett gulligt collage till mimmi, anton & jonna ♥



jag hann göra ett gulligt lite collage innan jag ska krypa ner i sängen..
såg nu att texten blev väldigt liten, men klicka på den, så kommer den upp på egen ruta. det kanske går lättare att läsa då? ;-)

nu ska jag krypa ner i sängen.. måste upp i en bra tid imorgon iallafall, känns som att det är dags att "vända på dygnet" snart. orkar inte tänka på det, får nästan ångest för att skolan snart är igång igen.. men som sagt, kommer njuta VARENDA sekund av lovet haha! då snackar vi om ångest verkligen ;-)

sov gott mina söta läsare, uppdaterar imorgon & svarar på kommentarerna.

puss / E' ♥

kommentarerna tar jag imorgon!

hej alla underbara!

har fortfarande besök, så tar tag i kommentarerna imorgon ;-)
imorgon drar jag iväg till mina kusiner, och umgås med dom samt sover med dom ;-) ska bli väldigt kul!

men som sagt tar tag i kommentarerna imorgon innan jag drar iväg. får se om datan hänger med, om den gör det, så uppdaterar jag när jag är hos dom. eller nej, jag lånar min moster's isåfall, känns rätt osocialt att jag ska behöva blogga när jag är hos dom, som jag aldrig är hos annars.. sorry!

men nu ska jag gå ut, ta en filt och ha runt mig, och sen forsätta prata med dom på altan. uppdaterar nog en gång till idag, maybe two ;-)

puss / E'

izac's dop!

Hej alla läsare! Förlåt för dålig uppdatering idag, men ni vet varför.. & jag har försökt att uppdatera lite tidigare idag, alltså efter dopet, men internet har krånglat väldigt mycket, det verkar vara något knas med internetet, men vi får se om jag får upp det här inlägget iallafall ;-)

Dagen idag har varit helt underbar. ja, ni fick lite bilder oufiten idag, och hur sminkad jag var, och håret.. första gången på länge jag är sminkad och har utsläppt, vad tycker ni ? ;-) men iallafall, dopet var jättebra, och izac var så söt. jag har bilder på han som kommer komma lite senare på det här inlägget. vi fick fika och sånt efter, och sen var jag snäll och hjälpte till och städa efter allt folk. när vi var klara, drog jag, mamma och pappa hem och sen lagade fixade mat. litegrann fattades, så mamma skjutsade mig till ica så jag handlade åt henne. hon skulle jobba hela dagen imorgon, så hon hade inte så stor lust att åka dit för att handla, räcker nog imorgon ;-) men mötte iallafall på 2 killkompisar där, haha! vi drog hemåt sen, och lagade klart maten. det blev hemmagjord kebab med pitabröd & grönsaker, supergott!

Nyss kom andreas, ella, zacke och izac hit. dom ska vara här hela kvällen och grilla. vi har precis suttit på grillen, så nu är det bara att vänta tills någon av mamma&pappa ropar att maten är klar. zacke tjatar om att jag ska ta med datan ut till altan, där alla andra sitter. så ska nog göra det. han vill lyssna på någon låt, så ska göra det ;-) snäll som man är!

ha en jättebra lördagskväll, puss / E'




dagens/dop outfiten!



oufiten idag ifrån izac's dop idag ;-)

några frågor? bara att fråga ;-)

puss / E'


god natt! ♥



visst är vi söta ? ;-) bilden togs imorse, haha! ingen sömn..nästan!

GOD NATT ALLIHOPA ! ♥ & anton, ha de så bra i gotland!  


izac's dop imorgon!



IZAC'S DOP IMORGON ! (Izac på bilden)

Hej alla läsare igen!

Har nyss kommit upp ifrån ett varmt och skönt bad. det vart inget svalkande, men varmt och skönt satt perfekt. det blev raka benen, scruba ansiktet, ansiktsmask. helt underbart, och det satt perfekt på en fredagskväll, så sliten som jag är och allt. jag var påväg att somna, så skönt var det. så nu är jag nyduschad & fräsch men det som är kvar är tånaglarna och naglarna. har bestämt att det ska vara rosa på både tårna och fingrarna. lite somrigt, men endå sött va ? ;-)

nej, nu ska jag forsätta kolla på patrik 1.5 som går på tv nu & äta mina ny poppade popcorn & saft. hur gott som helst! men det springer jag bort sen, det lovar jag ;-)

svarar på kommentarerna imorgon, orkar inte sitta vid datan något mer idag. videobloggen har laddats i flera timmar nu, och den är på 39 % av 100 %. satt det kommer få vara på, men själv ska jag krypa ner i sängen och läsa någon bok eller tidning. känner att jag måste lägga mig i en bra tid idag, eftersom jag ska upp vid halv 10-10 imorgon..

puss / E'

GODNATT!

dags för hemma-spa!

Nu är det dags för mitt hemma-spa som jag ska ner och fixa till nu. ni vet vad som gäller då. bara pyssla om sig själv. idag blir det:

* peeling
* raka benen
* min nya ansiktsmask (hallon)
* noppra ögonbrynen
* göra manikyr tills dopet imorgon

det är det jag ska pyssla om mig med ;-) ska även måla mina tånaglar i något somrigt, me like!

uppdaterar sen när jag är tillbaka från det härliga badet, om jag inte somnar där. jag håller verkligen på att somnar nu, men ett bad gör mig nog...tröttare, haha!

när jag kommer upp ska jag fixa lite fredagsmys här i vardagsrummet. såg att mamma hade varit så snäll och köpt lite gott till kvällen, gulligt!

puss / E'

HA EN JÄTTEBRA FREDAGSKVÄLL !


vill ha!



JAG VILL HA !!!

jag tror jag ska köpa en sån här snart ;-) dels för att jag behöver en till, och sen har jag börjat älska väldigt mycket kläder som har starka färger, och turkos är väldigt fint på vissa plagg, exempelvis sportbh ;-)

H&M - 149:-

puss / E'


fredagsmys! ♥



Hej alla supersöta bloggläsare ;-)

Förlåt för den hemska uppdateringen idag. men som ni vet så har jag umgåtts med anton, mimmi och jonna. anton åker till gotland imorgon, tidigt på morgonen, så vi var tvungen att umgås lite extra nu innan han åker. men vi var lika duktiga som alltid och städade ur husvagnen riktigt ordentligt, eftersom det var sista gången vi var där. husvagnen ska lämnas tillbaka till anton's låtsas pappa's jobb. men vi ska försöka ta en till sov-dag innan skolan börjar. jag förmodar att det blir här, men det blir alltid lika mysigt!

och vet ni vad ? jag har fixat en videoblogg åt er, så där kommer det mesta förklaras av dagen idag, och lite annat smått&gott. ni får helt enkelt lyssna. jag gjorde en ny idag, och jag måste säga att jag ser helt sliten ut. visst, jag är det, men för sliten ut och allt är verkligen en STOR katastrof. men sak samma, det är ju bara ni som ska kika, right ? ;-) och den här gången ska det också funka att kolla på mina egna videosar, jag fixar det ;-)

just nu håller min syster på och lagar mat åt oss. det blir hamburgare & strips (som på bilden). gott va ? ;-) riktigt bra fredagsmat, me like!

FREDAGSMYS TODAY ! ♥

min fredag blir att spendera hemma. jag behöver "egen tid". ska hinna förbereda lite saker inför dopet imorgon och sen ta en svalkande och skön dusch, skämma bort mig lite extra, ansiktsmask, peeling, raka benen osv.. sånt gillar vi ;-) jag kanske ska ta ett skönt bad? hmm.. ska först få i mig mat iallafall.

nej, nu ska jag kolla hur det går med maten, kanske ska hjälpa till med något ;-)

puss / E'


dagens låt, en låt jag alltid kommer att minnas ♥



den här låten får mig att påminna om både det bra och det dåliga.. den här låten var till mig, ifrån en.. inget jag tar här, men just därför jag minns den mer och mer. texten är helt underbart bra!

puss / E' ♥

vi 4 ! ♥



super söta va ? ;-)

hej alla läsare, eller god morgon kanske det är.. de va väldigt längesen jag bloggade såhär tidigt och ifrån en husvagn. mimmi tog med sig sin data+internet, så perfekt till att blogga & kolla lite saker nu ;-) så slänger in ett snabbt inlägg nu, och sen uppdaterar jag bättre när jag kommer hem.

jag tror jag ska vara med alla idag igen, anton åker ju till gotland idag "/

nej, nu ska vi spela kort, pigga som vi är (not).. jag har sovit en liten stund, eller inte sovit, har inte somnat in ordentligt. så mina ögon är liiiite röda och trötta, men det spelar ingen roll ? ;-)

puss / E' ♥

puss / E'

MOT STAN!

Hej alla söta läsare!

Jag hann allt slänga in ett snabbt inlägg innan jag drar till stan ;-)

Jag har precis fått i mig lite mat, och nu ska jag packa lite och sen börja cykla iväg mot tågstationen och möta upp mina 2 tjejor där.

Hoppas ni får en lika bra dag som mig ;-)

puss / E'

DAGENS LÅT!



Lazee feat Apollo Drive - Calling out !

nu fick ni en en dagens låt också, bra va ? ;-)

 

puss / E'


jonna the rapper 8 år!



vad tycker ni om den här låten ? ;-)

rätt grymt att hon är 8 och rappar!


mina tjejor ! ♥



visst är vi söta ? ;-)

innan jag åker in till stan med dom här 2 brudarna, så ska jag hinna göra lite saker. jag ska:

* plocka ur diskmaskinen
* packa alla saker som jag ska ha med mig, PRESENTKORTET!!
* fixa håret, just nu ser det ut som...
* äta lite lunch innan jag drar

ja, det är nog det ;-)

nu fick ni veta det också, uppdateringen kan dyka upp innan jag drar till stan. min data är för en gångsskull snabb nu, så får väll försöka slänga in ett innan jag drar.

puss / E' ♥


God morgon! ♥

God morgon! ♥
Äntligen kom jag upp i en skaplig tid idag. inte är sommarlovet menningen att sova bort heller, man ska njuta av dagarna ;-) så för första eller andra gången idag så gick jag upp vid 10. väldigt duktigt av mig!

Dagen idag vet ni redan hur den ser ut. jag längtar jättemycket tills jag ska möta upp mimmi & jonna på tågstationen och sen far vi vidare till stan, där jag ska gå direkt till make up store. ska bli riktigt spännande hur dom kommer sminka mig, och hur jag kommer se ut efter. vi får väll se jonna's och mimmi's reaktion efter. ingen är nog van att se mig sminkad eftersom jag aldrig sminkar mig, men nu får vi se hur mycket det blir och om det blir bra överhuvudtaget. men jag litar på dom, helt klart!

nu ska jag forsätta kolla lite bloggar & samtidigt har jag på tv:n.

drar sen ut i solen, SOLEN ÄR ÄNTLIGEN HÄR!!

puss / E' ♥


godnatt alla läsare!


morgondagens planer!



SHOPPA IMORGON !



MAKE UP STORE IMORGON OCH BLI SMINKAD !



TESTA PÅ GLASSEN PÅ "GALNA GLASSEN"! dom som har testat och ätit glassen där, har tyckt om de väldigt mycket ;-) så dags för mig att testa!



& SIST SÅ SKA JAG ÄNTLIGEN FÅ VARA MED MINA VÄNNER (PÅ BILDEN). SOVA IGEN, SKRATTA & HA KUL, OCH JA SOM ALLTID ! NI ÄR BÄST !

morgondagens planer, nu fick ni dom med text&bild, much better ? ;-)

puss / E'


my day today!

Hej! ja, planerna blev som jag skrev i mitt förra inlägg. jag duschade och cyklade iväg till alla kompisar som satt på ett ställe. jag umgicks med några ifrån klassen & sen tessan&bella. äsch, jag kan lika gärna rabbla upp alla här ;-) mimmi, jonna, niklas, anton, och så tessan&bella.

Det var en jätteskoj kväll, även om jag var helt slut efter träningen som jag definitivt behövde, men som var för jobbig. för er som inte vet, så var vi vid en backe, som vi kallar för teknikbacken. på vintern så åker alla skidor, snowboard och ja sånt ;-) men nu är det ju sommar, så vi passar på att träna upp och ner för den backen. ja, visst lät det jobbigt att bara springa upp och ner för den ? dubbelt så värre.. skriver upp nu vad vi gjorde.

* först så började vi med att springa fram och tillbaka mellan olika stolpar. det var liftstolparna vi gick efter. och dom var 4 stycken och följde upp för backen. så det var som "idioten" om ni vet vad det är?

* sen gjorde vi 5, 10, 15, 20, 25, 30 av varje (upphopp, armhävningar och situps).

* sen sprang vi till mitten stolpen fram och tillbaka 5 gånger. så fram och tillbaka var EN gång osv osv..

* sen körde vi idioten igen.

skrev inte upp träningsövningarna i ordning, så ni vet!

ja, det var nog de ;-) det kanske inte låter eller ser jobbigt ut, men det var det verkligen. och som uppvärmningen sprang vi 1 km. tyvärr var vi inte så många idag utan jag & en till kille, max. sen var hannes där, men han var lite smått sjuk, eller höll på att bli förskyld, så han var bara med och tittade tillsammans med våra 2 tränare. och jag kan bara säga en sak av träningen: att ha så kul på en träning som kan vara så jobbig, är helt underbart! petsson (niklas, min tränare), skämtar alltid till om saker&ting. jag tar ingenting här, självklart var det om mig ;-) när jag blir riktig biff tack vare att jag tränar så mycket.. haha! inge mer om de ;-)

så just nu sitter jag här och pratar med mimmi, jonna och anton på msn. vet inte om det blir lika sent med msn ikväll igen, som mimmi säger : MSN-LAN IKVÄLL! så kan väll bara hålla med om de ;-) vi får se hur det blir. men som ni vet, om ni inte har glömt det, är att jag, mimmi och jonna åker iväg till stan imorgon. ÄNTLIGEN SKA JAG FÅ BLI SMINKAD! ska bli superkul verkligen! bilder, alltså före & efter bilder kommer självklart, och så hoppas jag att jag minns allt hon säger, när hon lär mig ;-) kanske ska jag bli make-up artist? nää, kanske inte.. men man kan ju alltid testa sig fram om man tycker om det eller inte.


men nu ska jag forsätta prata med alla på msn, och sen packa lite saker så jag inte glömmer det viktigaste tills imorgon. mitt presentkort på make up store DET VIKTIGASTE! sen så ska jag göra lite saker, får inte glömma att skriva ner det ;-) ni får veta sen vad det är.. nu vart i nyfikna va ? ;-)

 

puss / E'


duschen NOW!

har kommit hem ifrån träningen för ett tag sen, har bara tagit det lungt under tiden ;-) tyckte att jag allt var värd det, men nu så ska jag hoppa in i duschen & efter ska jag möta upp lite kompisar, så vi får se när jag uppdaterar igen. tar kommentarerna samtidigt också ;-)

berättar mera om den jobbiga träningen. haha!

 

puss / E'


dålig uppdate!

Hej igen!

Har tydligen fått min data att sega IGEN! så därför har jag inte fixat så mycket.. har bara hunnit svara på kommentarerna ;-) är med emelie just nu, så vi ska hitta på något strax.

 

puss / E'


God morgon!

God morgon alla underbara läsare! Hoppas ni har sovit gott ;-)

Dagen idag var tänkt att jag skulle spendera tillsammans med Hanna, men som alltid blir det aldrig som man har tänkt, så det blir inte hon idag tack vare att hon mådde dåligt. så jag vet inte alls hur dagen blir, antagligen lugn ? jag kanske ska ta tag i och fixa bloggen, svara på kommentarerna och få in videobloggen ? det blir nog så, samt gå ut med min lilla vovve, hon måste också ut fast det är hur dåligt väder idag. just nu regnar det, fy! men kläder efter väder, eller hur var det ? ;-)

nu ska jag forsätta kolla på top model 4, och sen borsta tänderna osv..

ha en underbar dag, kommer nog uppdatera mycket mer än förut ;-) sitter just nu vid min data, och den segar faktiskt inte, hur underbart som helst!

puss / E'


svar!

Hej där,
Hamnade på din blogg av någon anledning och måste säga att du är helt otroligt snygg och fin. Hur lång är du?

Hoppas du får en bra dag!


Svar:

Hej! tack så mycket, men har ingen aning om vem du är, men tack iallafall!
jag är 1.70 ungefär, kanske lite mer.. dom flesta tycker jag är ser väldigt lång ut, men iallafall, där fick du svar på din fråga.

Tack, detsamma :)

/ emily


2 bilder innan läggdags ♥



snodde bilderna ifrån mimmi's blogg ;-)

slänger in dom här nu innan jag ska sova. jag skulle ju sova för längsen ? ååh, anyway..

första bilden på jonna och anton är när vi äter på pizzan, den dagen vi skulle sova hos anton. och andra bilden är på anton's lillesyster. verkligen världens underbaraste och sötaste, linnea. som ni ser, så är det mina nörd brillor hon testar, visst är hon söt ? ♥

GOD NATT !


tisdag ♥

Hej igen! Förlåt för att ingen videobloggningen har dykt upp än. men den laddades för fullt på min syster's data, eftersom jag ska få in den på mitt youtube-konto. men självklart så stannar hela datan upp, så nu vet  jag inte när den kommer. min data som jag sitter vid nu är helt okej faktiskt. den börjar komma igång efter 2 om startningar? herrejösses.. men iallafall, då vet ni varför ingen videobloggning har kommit upp. den ska upp här, det lovar jag!

Men dagen idag har varit helt underbar. det började med att jag cyklade hem till jonna och sen väntade vi på mimmi där. vi drog iväg och pratade, bara umgicks helt enkelt ;-) efter att vi hade suttit och snackat ett tag, så åkte vi hem till mig och slog på filmen mean girls. den var helt konstig i början, så fick spola fram till att filmen hade gått en kvart. vi kollade aldrig klart på den, så vi slog på nästa film som blev irene huss-tatuerad torso. till den filmen så gjorde jag lite mat till oss 3, duktig jag är va ? ;-) det blev marinerad kyckling och strips. kanske inte så svårt att göra, men både mimmi och jonna tyckte det var smaskens, så då måste jag alltså ha lyckats ;-) vi hann tyvärr inte se klart på irene huss heller för att vi skulle iväg till både mimmi och jonna innan springningen. så vi drog hem till jonna, och hon tog med sig byt om saker, och sen hem till mimmi där båda böt om till springkläder, ja det var då när jag tog den snygga bilden på oss med mimmi's webbkamera. men det var hur skönt som helst att springa, även om luften var väldigt kvav.

först så sprang vi 1km som uppvärmning, alla tillsammans. sen 3km i sin egen takt. jag sprang nästan hela vägen med rosanna. vi börjar bli vana snart att springa brevid varandra eftersom vi nästan har samma fart när vi springer. så det var väldigt skönt att ha henne brevid och sen springa. vad det kan snackas ibland fast vi springer och fast det är jobbigt. haha! men såna är vi ;-)

när vi var klara med 3km, som gick bra, så körde vi intervall träning på 1km. det är när man springer i ett led, rätt lågt tempo, och sen ska den sista springa först osv osv.. det var jätteskönt att ruscha sådär, så ska nog börja köra så själv. mellan varje stolpe man springer förbi. det lär nog ta mera ;-) vi får se.. sen efter det, så körde vi olika övningar, som jag verkligen känner av nu. träningsvärk imorgon ? YES. och jag som har backen också, hur ska jag orka? jag orkar allt, tror jag..

men anyway, jag drog hem och åt och duschade. drog nästan direkt och mötte jonna senare och sen umgicks vi en liten stund tills tessan, niklas, andreas, mimmi och anton kom, och nej inte anton vi brukar va med, utan en annan ;-) vi cyklade runt, jag och jonna för det mesta och sen va vi med dom en stund. vi drog till forsen, och ja, gjorde lite allt möjligt. kasta sten i vattnet, chillade och hade kul.. drog hem vid halv 10, och redan då var min data väldigt seg. men jag verkar ha fått igång den, TUR FÖR DEN ;-)

nej, nu ska jag krypa ner i sängen, tar nog med datan..

imorgon blir det att umgås med hanna ♥

så uppdateringen imorgon kan bli liite låg. KOMMENTARERNA tar jag imorgon, jag måste verkligen sova nu, om jag ska orka med dagen imorgon ;-)

puss / E'


jeansshorts!

HELT NYA! JEANSSHORTS "FIT BOYFRIEND" H&M STRL 36

håller ni inte med mig om att jeansshortsen är snygga ? ;-)

kollade runt lite på tradera, dom har både nya och gamla saker ;-) billigt också!

men har alltid velat ha jeanshorts, hur snyggt är inte de till solbränna? visst, sommaren är snart slut. eller då kanske det inte är någon idé? ska kika in på h&m och ginatricot nu.. åker in till stan på torsdag, så ska kolla lite kläder, me liiiiike!

puss / E'

videobloggen laddas för fulla rullar!

MIN DATA=KASS!

kom hem för en timme sen, och sen dess har jag bråkat med min data!
fyf*n, snart slänger jag seriöst ut den..
sitter vid syster's data nu, så jag hoppas jag kan sitta här när hon kommer hem.

ska nog fixa en liten videoblogg nu, och upp ska den idag ;-)

puss / E'

kommentarerna svarar jag på strax, efter videobloggningen!


mina favorit tjejer ♥



jag, jonna och mimmi just nu!

hej alla underbara läsare ♥

just nu sitter vi hemma hos mimmi, så det är därför jag har kunnat ta lite webkamera bilder på oss. visst är vi söta ? ;-)

nu är vi 3 redo för en springtur i spåret tillsammans med laget, 4 km idag igen.. duktiga vi tjejor är, bara att kämpa ;-) imorgon är det målvaktsträning för mig, backen för mig och alla andra guys ;-) träningsvärk ? JAPP! men sånt får man räkna med, det här behöver jag verkligen.

nu drar vi, ha det så bra.. uppdaterar ikväll, när jag har bråkat klart med min data..

puss / E'

med jonna och mimmi ♥




hej alla bloggläsare!

sitter hemma hos jonna just nu tillsammans med mimmi också. vi har inga speciella planer för dagen, men vi tror att vi ska dra hem till 1.30 killen snart, ja haha fundera på de ni vem de kan va ;-)

uppdaterar ikväll, och svarar på alla kommentarer då..

FÖRRESTEN, VISST ÄR VI SÖTA PÅ BILDERNA ? ;-)
hur gamla som helst, men lika söta ;-) haha eller vad säger ni ?

puss / E'

JAG ÄLSKAR DIG MIMMI/BEBBEN ♥

Mimmi min underbara vän. jag vet inte alls hur jag ska beskriva det här. allt det du skrev på din blogg, fick mig att gråta, självklart var det glädjetårar men att en sån text att göra en person så rörd. när jag läste den fina texten du skrev till mig, fick det mig att lyfta mig själv ännu ett stepp. jag fick mig själv att för en gångskull i livet känna mig speciell. att någon i hela världen tar mig för den personen jag är, och också gillar det, gör mig underbart lycklig!

gumman, jag vet inte alls hur jag ska beskriva det här eller berätta för dig hur mycket du har gjort för mig, hur mycket jag älskar dig & uppskattar dig för varje dag som går. jag kommer ALDRIG någonsin kunna tacka dig tillräckligt för allt du har gjort mot mig, även om jag skulle vilja det mest av allt just nu. allt det du har skrivit till mig kan jag bara slänga över till dig och skriva detsamma. så mycket vi har upplevt den här sommaren & hjälpt varandra för vad det än gäller, är absolut det som kommer sitta som längst i hjärtat. du kommer alltid vara den mimmi jag har lärt känna, den personen som är helt underbar mot alla, och som helt enkelt är världens bästa mimmi. jag vill börja och tacka dig för allt du har gjort för mig. vore det inte för dig, så vet jag faktiskt inte alls hur jag hade klarat mig med allt. det var en kamp, en sak som jag var tvungen att klara även hur det blev, och jag hade alltid dig vid min sida. du har gjort mitt liv till en av dom bästa! du ska bara veta hur mycket du har förändrat det, alltså på ett bra sätt. jag har vågat mer tack vare att du har stått där i väder & vind och hjälpt mig när jag har behövt det som mest. du har aldrig lämnat mig, och det är därför jag älskar dig. även fast vi har små tjafsat ibland, så tycker jag endå, som du skrev att det tillhör lite i vänskapen. allt kan inte vara perfekt alla gånger, utan lite tjafs här och där hör in. inte blir det något stort, utan vi klarar det själva med att lösa det, ja sånt som inte varar så länge som tur är ;-) men en gång för alla, MIMMI MÅÅRD, TACK FÖR ATT DU ÄR DEN PERSONEN DU ÄR IDAG! FÖRÄNDRA DIG ALDRIG, VA DEN MIMMI DU ALLTID HAR VARIT FÖR DET ÄR DEN MIMMI JAG ÄLSKAR MEST AV ALLT & DET ÄR DEN MIMMI JAG ALLTID KOMMER ATT KOMMA IHÅG ÄVEN HUR ALLT SLUTAR. EMILY ÄLSKAR SIN MIMMI, LIKADANT SOM BEBBEN ÄLSKAR SIN BEBBE, FÖR-ALL-TID GUMMAN!

tack & återigen tack.. du anar inte hur tacksam jag är över att ha dig som min närmsta vän, snarare som min syster. jag älskar dig ♥





DU ÄR MIN BIL, JAG ÄR BENSINEN. FÖR ATT VI SKA FUNKA, BEHÖVER VI VARANDRA. DET JAG VILLE KOMMA FRAM TILL ÄR ATT: VI FIXAR ALLT TILLSAMMANS ♥

JAG ÄLSKAR DIG / EMILY, BEBBEN ♥


jag älskar dig bebben ♥

mimmi är för underbar alltså!

ville bara säga de ;-)

haha nej men vilken sommar vi har haft gumman. så mycket som vi har upplevt, kämpat och stöttat varandra, har betytt allt för mig. jag kommer aldrig kunna beskriva dig med ord, för mer än så är du självklart värd. men du vet vad jag tycker om dig, du är världens finaste vän! forsätt vara den mimmi du alltid har varit. jag älskar dig oavsett väder & vind, du är bäst, don't forget it!



sitter just nu och pratar med mimmi på MSN. tanken var att vi skulle ha som ett MSN-lan ikväll, men jonna loggade ut för snart en timme sen och anton har försvunnit någonstans. nej, det har han nog inte, men ingen msn för han verkar det som. så det är bara jag & bebben här, men det spelar ingen roll. lika kul för de! ♥

nu ska jag fixa lite på facebook & forsätta prata med mimmi på MSN.

som mimmi skrev på sin blogg var att, vad tycker ni om att jag skulle göra ett långt och stort inlägg som skulle heta "sommaren 2010". där kommer BARA massor med bilder komma, samt lite text också.. vad tycker ni om idéen ?

då blir det på allt folk man har umgåtts med, och självklart sånt som man längtar efter. jag längtar efter allt, tur att man har det mesta på bilderna. sommaren 2010, för-all-tid ♥

ni kan ju berätta vad ni tycker om idéen iallafall..

kika in på mimmi's blogg också, hon har lagt ut en liten paint-teckning som jag har gjort, haha! mästerverket or not..

http://mmaard.blogg.se

puss / E' ♥


underbar dag med mimmi och rosanna!

h e l l u  a l l a  l ä s a r e !

hoppas allt är bra med er. förlåt för dålig uppdatering idag. visste absolut ingenting om hur dagen skulle bli idag efter att jag skrev inlägget vid tolv när jag var hemma hos mimmi&rosanna. men efter den goda frukosten så klädde vi snabbt på oss och fixade oss inför att dra in till stan. först drog vi till deras 2 båtar och tömde ur all vatten som hade hamnat i båten, och duktiga jag hjälpte så gärna till ;-) efter det så drog vi in till stan, eller hälla, ja där iprincip allt finns ;-) vi var in på ikea och dom bjöd mig på lite mat där, korv med bröd, gott! efter det drog vi in till hälla och gick runt och kikade på kläder och skor. mimmi fick ett par skitsnygga skor. jag hittade också ett par, men köpte dom inte. det var som converse men inte märket utan bara "formen", om ni förstår? ;-)

så det jag fick med mig hem var :
2 chipspåsar ifrån ikea 9:-
lite godis från gottegrisen

känner mig inte särskilt nyttig nu, men så mycket som jag tränar , så är jag värd liiite åt gången. tycker inte ni också de ? ;-)

nej, nu ska jag ta mig an och svara alla kommentarer, är så dålig på att ta tag i det, och det är inte så några heller, så dags att sätta sig ner och svara! lika kul varje gång ;-)

puss / E'


After.Life



Här är filmen vi kikade på igår..

After.Life heter filmen. det är väldigt krånglig att hänga med i. Handlingen var bra, men hur dom hade gjort filmen var väldigt konstigt. Jag ger den 2 av 5 stjärnor!


puss / E'

Nu är det dags för frukost!

God morgon alla läsare ! ♥

Just nu sitter jag här hos mimmi & rosanna, och vi har nyss vaknat. vi hade ställt klockan på 10:30 men vi alla somnade om och vaknade en timme senare. men nu är vi iallafall vakna och ska snart gå ner och äta frukost som blir våran andra halva av melonen. hur gott som helst!

uppdaterar sen när jag är hemma, vi får se hur länge jag stannar här ;-)
vi har tänkt dra ut och springa idag igen, 3km först och sen 1km som igår.. vädret är inte helt okej idag, utan som vanligt är det molnigt och jag tror det regnar litegrann också, om det inte har slutat. men det gör ingenting, vi springer även om vilken väder det är.

ha en jättebra måndag! ♥



j a g  o c h  m i m m i  n y s s , h e l t  n y v a k n a  ♥

film, melon, godis, sprungit 4 km, söndagsmys med rossie och mimmi! ♥

hej alla läsare ;-)

hoppas ni har haft en bra dag. som ni såg, så hade jag inte så mycket att göra under dagen. det enda var att jag skulle iväg på kvällen och springa med rosanna och mimmi men allt sluta som vi inte hade tänkt.. det börja med att jag bytte om för att springa med dom. så jag cyklade hem till mimmi och rosanna efter. mimmi höll på att möblera om sitt rum, och det blev hur fint som helst! men anyway, det tog längre än vad vi trodde. så vi bestämde oss för att dra till coop för att handla melon som kosta 4.90/kg. så vi drog snabbt dit eftersom klockan var halv 9 och det stängde 9. så vi bestämde att jag skulle sova hos dom. så vi drog och handla och sen hem till mig för att packa sovsaker. efter att jag var klar så drog vi hem till dom igen och lämna av melonen och alla grejer. melonen vägde runt 7 kilo, så ni kan tänka er hur tung den var, och hur mycket det är ;-)

men iallafall, vi sprang 3 km i ett väldigt bra tempo och sen 1 km i högre tempo ;-) vi alla var jättenöjda över springturen!
vi drog hem efter det till dom och alla duschade och tönta oss, eller iallafall mimmi haha ;-)

så efter att rosanna var klar, så lagade hon mat till oss, vid halv 12. korv & makaroner blev det, mumma ;-) och just nu sitter vi inne oss mimmi och väntar på att alla ska ha bloggat klart. bilderna är tagna nyss, så nu ska vi gotta ner oss, och vi 3 har redan ont i magen för melonen, haha.

nu kom mimmi nyss med en glass, så ska äta den med dom och sen ska mimmi hinna blogga också ;-) enjoy of the pictures! ♥

puss / E'

svarar på alla kommetarer imorgon..







snart springa med mimmi & rosanna!

sitter hemma hos mimmi nu och jag väntar på att hon ska möblera klart i sitt rum. efter det drar vi ut och springer spåret. vi börjar med 3 km och sen 1 km lite fortare ;-) härligt!

svarar på kommentarerna & uppdaterar mera när jag kommer hem!

puss / E'

tvättstugan nästa!

drar ner och hänger upp tvätten som formodligen är klar..
dunkar musik där nere, så kommer nog vara där ett tag och vika kläderna som är torra och hänga upp de jag har tvättat. låter duktigt va ? ;-)

strax tillbaka, svarar på kommentarerna då!

och designen blir inte idag. har inte sidan, glömde av den när jag fixade patricias blogg.. men ska höra med henne vad det var ;-)

puss / E'


Städaaaa..

God morgon alla läsare, eller god eftermiddag kanske det är ?

Dagen idag har varit underbart lugn. det här behövde jag, sömn och lugn&ro. har fått saker gjorda också, som att städa mitt rum efter att alla var här igår, och sen har jag hunnit sätta på en tvättmaskin med min och syster's kläder. hela mitt skåp i mitt badrum var proppfullt av kläder, så det var bara att kolla vad som skulle tvättas och inte tvättas, och det var iprincip allt.. så nu är det skönt att det ligger i tvätten och blir rent. ska snart ta mig ner till tvättstugan och kolla om det är klart. ska hänga upp det också, duktig man är ;-)
och vädret är inte heller det bästa, så då var det lika bra att jag tog tag i städningen och tvätten idag. just nu är det molnigt och blåsigt, men tidigare idag har det hunnit regna en skvätt, och förmodar att det kommer mera senare. kanske blir som förra gången jag & mimmi sprang, att det spöregna ? haha, men det var bara skönt, kläder efter väder kanske vi inte gick efter. båda hade shorts & t-shirt, men de gjorde ingenting!

Senare ikväll drar jag ut med mimmi & kanske rosanna ut och springer. ska bli väldigt skönt att springa 3:an och sen 1:an (fullt ös). och sen alla situps, ja allt som jag skrev & berättade om igår ;-)

Kommentarerna och designen tar jag efter att jag har hunnit hänga upp tvätten och ätit. känner att det luktar mat enda upp till mitt rum, så det kanske är bäst att gå ner och kolla om det är klart, så mamma och pappa slipper skrika att det är mat för att de dunkas musik i mitt rum. haha!

Ha en jättebra söndag, uppdateringen kommer lite senare..

Puss / E'

Fick höra av mimmi att hon hade tagit lite bilder när vi alla var här om dagen, så ska kika hennes blogg nu, och självklart tar jag dom som hon har lagt ut ;-) så lite bilder kommer allt, bra va ?


kommentarerna...

jag vet inte alls vad de är med mig.
jag som skulle sätta mig ner och svara på kommentarerna som jag har fått av er, och så gör jag endå inte det ? imorgon har jag inga planer alls, inge kompisar heller.. så imorgon är det en blogg-dag. ska fixa om min design, fick en jättebra sida av patricia wetterholm ni vet ? jag har fixat hennes, gå in och kika på hennes ;-) är super sugen på att göra något liknande.

men anyway, nog om designen.
det enda som jag ska göra imorgon är ut och springa med mimmi, eftersom hon och jag missade idag. då blir det först 3 km och sen springa lite fortare 1 km, och sen kör vi situps, armhävningar och rygglyft (som vi själva la till). så det blir 20 situps, 15 armhävningar och 20 rygglyft. låter bra va ? ;-)

och sen blir det min hemmaträning också. eftersom jag va med guysen igår, så missade jag idag. men det blir bara att göra dubbelt, sjukt jobbigt men det är klart värt besväret. huvudsaken jag får allt gjort. ;-)

nej, nu ska jag ÄNTLIGEN få sova lite. det blev ingen sömn för mig alls inatt som jag kanske skrev tidigare? mina ögon är halvstängda och jag drygar snart ut anton totalt på msn. haha, fråga mig inte varför. det är en väldans tur att han känner mig bra iallafall ;-)

NU SKA JAG SOVA!

puss / E'


RSS 2.0