Innebandyn..

Måste bara berätta..

Jag och pappa satt och åt frukost och pratade om allt med innebandyn. vi ska nämligen på ett träningsläger nästa vecka i 3 dagar eller vad det är, och ni ska se hur våra pass för VARJE dag ser ut. fys, springa ute, träningsmatcher mot andra lag, och bara ha allmänt kul!

Men det han också sa var att vi har träningsmatch på söndag, dagen innan vi åker på träningslägret. så därför kommer det bli lite svårt att blogga dom dagarna, så det blir en liten paus, men jag hoppas ni kikar in på bloggen när jag är tillbaka och innan det så ska jag försöka blogga så mycket som möjligt, för er skull!

En videoblogg kommer dyka upp, en eller två, vi får se, dagens händelse som jag fick ett tips av mina söta läsare, och en hel del inlägg förmodar jag. när jag kommer hem, så kommer bilder och allt sånt roligt komma upp, vi fär se om jag kommer ihåg att ta med kameran och framför allt ta kort. det är alltid någon som har sin systemkamera eller något med sig, så det blir mycket snyggare bilder med en sån, men vi får se. jag kanske tar med min lilla vanliga, det blir iallafall bilder på den, och det är väll det som räknas?

Kommentarer
Postat av: Mathilda

sv: laga middag :)

2010-12-31 @ 11:46:32
URL: http://snows.blogg.se/
Postat av: nicklas

yeah! nej jag är från Dalarna :)

2010-12-31 @ 11:56:12
URL: http://fejkadblond.blogg.se/
Postat av: M A J A

sv; Jag följer dig nu, säg till när du har lagt till mig :)

2010-12-31 @ 12:11:45
URL: http://majateres.blogg.se/
Postat av: Felicia :)

GOTT NYTT ÅR! :D

2010-12-31 @ 12:26:22
URL: http://feliciahaldens.blogg.se/

Skriv några söta rader till mig ♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0